Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Oplev humor på en ny måde blandet med god kommunikation og højt humør

Mads Keiser Foredrag

Mads Keiser

Entertainer og journalist.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Vi var meget begejstrede for Mads Keiser. Han er professionel og formåede at få publikum med sig. Der var en dejlig stemning i salen. Han talte om humor udfra en "jordnær" vinkel, så han ramte vores målgruppe - som er meget bred. Så topkarakterer herfra til Mads Keiser."

Lise Skaarup - Thisted Kommune, Beskæftigelses-, Social- og Sundhedsforvaltningen Se alle referencer

Et foredrag med Mads Keiser giver jer:

  • Målrettede oplæg til jeres hverdag, der sikrer underholdning i topklasse
  • Veleksekverede historier om en lang række aktuelle temaer indenfor køn og kommunikation
  • Værktøjer til at lære at grine mere i hverdagen, og at lægge mærke til de små finurligheder, der omgiver os
Uforpligtende forespørgsel på Mads Keiser

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Mads

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Hvis I leder efter en foredragsholder, hvor underholdningen er i top, og hvor I er garanteret et godt arrangement med masser af humor, så er Mads Keiser manden. Mads’ foredrag er blændende god underholdning leveret med genial timing. Publikum griner, når de mindst venter det, og bliver en lille smule klogere på sig selv, hinanden, oplevelsesøkonomi, arbejdsmiljøet og Charles Darwins evolutionsteori.

Et foredrag med Mads Keiser giver jer:

  • Målrettede oplæg til jeres hverdag, der sikrer underholdning i topklasse
  • Veleksekverede historier om en lang række aktuelle temaer indenfor køn og kommunikation
  • Værktøjer til at lære at grine mere i hverdagen, og at lægge mærke til de små finurligheder, der omgiver os

Lær dig selv og din kollega lidt bedre at kende

Mads Keiser er uddannet fra både Statens Teaterskole og Journalisthøjskolen i Århus. Derudover har han arbejdet som skuespiller, blandt andet på Det Kongelige Teater. Han har skrevet tekster til teater, tv, revy og radio, og har desuden arbejdet i spændingsfeltet mellem videnskab, foredrag og stand-up.

På både DR og TV2 har Mads Keiser været studievært  i program-serien “Kald Mig Mads”, hvor forskellen på mænd og kvinder blev livligt debatteret. Tidligere har han været aktuel med forestillingen “Ulven kommer” og senere med “Tango med Charles” – om Darwin, mennesker og evolution – på Betty Nansen Teatret. Mads Keiser udgjorde desuden i 1980-1996 sammen med d’herrer Peter Kær og Michael Carøe underholdningsgruppen PLAT, Danmarks første rigtige og suverænt mest flødefede boyband.

Book Mads til et foredrag, hvis I ønsker et top-underholdende foredrag, der samtidig gør jer lidt klogere på jer selv og jeres medmennesker.

Se foredrag med Mads Keiser
Mads Keiser foredrag

Humor på arbejdspladsen - Lær at grine lidt mere af livet – og lidt mere af dig selv

Hvis vi aktivt bruger humor, kan vi ændre stemningen på arbejdspladsen markant.  Når vi griner sammen øger vi vores arbejdsglæde, nærværet og vi kan endda nedbringe vores sygefravær. Ganske enkelt: Humor skaber trivsel. Der gemmer sig utallige gode grin og morsomme historier i hverdagens små udfordringer, og det gør der, fordi vi minder mere om hinanden, end mange af os umiddelbart tror.

I har også en nøgle liggende i skrivebordsskuffen, som I ikke aner, hvad er til. Jeg har også gamle billeder i en æske, som jeg da også snart skal have ryddet op i. Vi har alle gammel medicin stående, som vi egentlig ikke har brug for mere. Og hvis ikke vi selv har, så kender vi nogle der har. Det er i den genkendelighed at humoren gemmer sig, og i denne overraskelse, at det store grin kommer fra.

Mads Keiser fortæller i dette morsomme foredrag om, hvordan I kan lære at se mere humoristisk på livet, og dermed forandre det. Det er ikke særlig svært. Foredraget er tankevækkende og med garanti for grin.

Mads Keiser tilbyder at målrette sit populære foredrag “Humor på arbejdspladsen” til lige præcis jeres arbejdsplads. Foredraget handler om at vende hverdagens besynderligheder, irritationsmomenter og trivialiteter til noget sjovt – og hvordan man gør det. På det seneste har Mads Keiser blandt andet besøgt ørelæger, en hotelkæde, et frisør-laug, en entreprenør-virksomhed, en supermarkedskæde og et ministerium, og derigennem dannet sig et overblik over de funktioner, fagtermer, arbejdsgange, rutiner, og de små detaljer og informationer, der udgør hverdagen og kulturen på den givne arbejdsplads. Derefter vil Mads Keiser, med erfaringerne fra besøget, målrette dele af foredraget med eksempler fra kundens virkelighed og hverdag. Dette medfører, at foredraget sætter sig bedre, det bliver mere relevant og dermed også mere underholdende.

Mads Keiser foredrag

Køn i kamp

For over 100 år siden fik kvinderne valgret. Mads’ oldefar, Kulturminister Søren Keiser-Nielsen, var med til at gennemtvinge valgretten, imod en rasende Christian d. 10’s vilje. I den historie ligger der en masse morsomme – nærmest ubegribelige – episoder om hele processen i kampen for valgretten.

I foredraget fortæller Mads Keiser om disse historier, og hvordan kønsdebatten tager form i dag, hvordan det flyver om sig med begreber som kvinde-kvoter, kønsneutralitet, tvangsbarsel, hverdagssexisme, købesex, “mig først”-feminister, offer-mænd  og kønsmagt. Ligestillingsnævnet modtog sidste år for første gang i historien flere klager fra mænd end kvinder. Problemet er også, at når mænd klager over ligestilling, så virker det ofte lidt patetisk. Det er som regel, fordi de skal betale en anden entré-pris i swingerklubben, ikke må færdes på hele etager på hoteller, og oplever forskellige krav fra politiskolen i forhold til deres højde. Men er mændenes problemer i ligestillingsdebatten ikke lige så alvorlige som kvindernes?

Forskellen på mænd og kvinder som køn er altid et godt emne, og i dag hvor vi kan definere vores køn på tyve forskellige måder på Facebook, er der i den grad kommet noget at tale om.

Mads Keiser foredrag

Han, hun og forskellen

Oplev et humørfyldt  foredrag, når Mads Keiser fortæller om forskellen på mænd og kvinder. Hvorfor er mandeinfluenzaen så farlig en sygdom? Og hvorfor er kvinder bedre til at lyve end mænd? Hvorfor er testosteron altødelæggende for mænds evner til at vaske tøj, og hvad er logikken egentlig bag kvinders logik? Hvilke tophemmelige og urgamle regler er det, som mænd alle kender og følger? Hvad har kvinders humoristiske sans og penisjalousi egentlig tilfælles? Hvad er fup, hvad er fakta, hvad er fordomme, og hvad siger videnskaben til det hele?

Foredraget om Han, hun og forskellen er en morsom blanding af alvor og grin, hvor man igennem Mads Keisers historier vil genkende og grine af sin partner og – ikke mindst – af sig selv. Begge køn vil føle kærligheden i dette forrygende og underholdende foredrag.

Mads Keiser foredrag

Hvis de ler, så lytter de!

Den gode kommunikation bunder ofte i humor. Spørg bare reklamebranchen. Hvis man evner at få mennesker til at grine, kan man nemmere præsentere sine nye idéer og komplicerede budskaber. Men hvordan skal I helt konkret bruge humoren? Hvor går grænsen? Og hvordan gør I den kedelige og grå hverdag til en morsom historie?

I dette tankevækkende foredrag fortæller Mads Keiser om teknikker og teori, han giver praktiske eksempler på ”god” og ”dårlig” humor, og løfter samtidigt sløret for nogle af de tricks, man kan benytte.

Mads Keiser foredrag

Tango med Charles

I har 98 procent af dine gener til fælles med chimpansen og 40 procent med bananen. Det er nogle af de fakta, der præsenteres i det morsomme teaterforedrag ”Tango med Charles”, instrueret af Lars Kaalund. Med påmindelsen om det genetiske fællesskab stiller Mads Keiser – med udgangspunkt i Darwins teori – spørgsmålstegn ved, hvor langt vi så egentlig er kommet som mennesker.

Mads Keiser er skarp og bidende morsom, når han udleverer vores fantastiske udvikling fra abemand over b-menneske til X-factor med eksempler, der får dig til at grine igennem. Dels over de forskellige mennesketyper fra din omverden. Men mest af alt af dig selv.

Bliver kvinder for eksempel scoret eller lader de sig score? Kan vi se, når de laver knibeøvelser i Metroen? Og hvis mennesker er ved at dele sig op i to arter, hvilket hold ville I så være på?

Mads Keiser foredrag

Oplevelse!

Et underholdende foredrag om oplevelsesøkonomi. Hvordan kan det være, at en kop kaffe kan koste under 1 kr., når den bliver lavet hjemme i køkkenet. Men bliver den serveret på en café på Markuspladsen i Venedig, så koster den samme kop kaffe pludselig 70 kr.? Kaffen er jo den samme, men prisforskellen er oplevelsesøkonomi.

Oplevelsesøkonomi er alle vegne. Det er snart umuligt at finde en kommune, virksomhed eller institution herhjemme, som ikke på en eller anden måde forholder sig til begrebet. Men hvad er oplevelsesøkonomi? Hvad gavner det, og hvorfor kan det virke en smule provokerende? Hvad betyder autenticitet, transformation og brugerinddragelse? Hvad definerer en god og meningsfuld oplevelse og den virkelig dårlige? Og hvad har ligusterhække, Bonderøven og et impulskøb af en 30 meter lang fjordfærge tilfælles med oplevelsesøkonomi? Mads Keiser giver jer svarene i et vanvittig underholdende gennemgang af oplevelsesøkonomiens faldgruber og ABC.

Mads Keiser show

KEISER & KHOLGHIS JULESHOW

Sammen med skuespiller, entertainer og foredragsholder Farshad Kholghi er Mads Keiser klar med juleunderholdningen. Det er løjer og julesange for voksne. Det er nissequiz og sandheden om, hvad der egentlig skete i stalden. Det er masser af ho-ho-ho og Rudolf med Den Røde Tud. Det er underholdning, når det er sjovest.

De to erfarne herrer har skruet et show sammen, der på sin helt egen måde svinger mellem stand up comedy, sang og musik, vanvittige historier og fjogede syng-med indslag.

Showet er oplagt til julefrokoster, firmafester og julehygge – eller bare som en virkelig overraskende mandelgave. Kholghi & Keiser er dermed også det perfekte indslag til firmaevents, konferencer, seminarer, kundemøder, festmiddage og generalforsamlinger.

Varighed (uden pause): 30-60 min., alt efter arrangementets karakter.

Mads Keiser ordstyrer

Ordstyrer/moderator

Mads Keiser har gennem de senere år ofte været benyttet som ordstyrer/moderator på diverse møder, debatter og konferencer, og er derfor en rutineret, underholdende og engageret ordstyrer, der kan binde dit arrangement sammen og skabe overblik.

Med en baggrund som journalist, uddannelse fra Journalisthøjskolen og Teaterskolen, og en mastergrad fra RUC er Mads Keiser en moderator/ordstyrer med “fornemmelse for salen” og for at skabe en positiv stemning og involvere publikum. Noget han også har benyttet i sine mange års arbejde som tv-vært, foredragsholder og entertainer.

Referencer

Vi var meget begejstrede for Mads Keiser. Han er professionel og formåede at få publikum med sig. Der var en dejlig stemning i salen. Han talte om humor udfra en "jordnær" vinkel, så han ramte vores målgruppe - som er meget bred. Så topkarakterer herfra til Mads Keiser.

Lise Skaarup

Thisted Kommune, Beskæftigelses-, Social- og Sundhedsforvaltningen

Det var super hyl og passede så godt til en sammensat gruppe både i forhold til alder, uddannelse, jobs osv. Vi grinede og vi grinede!

Marianne Rahbek

Herning Kommune

Mads var god til at "ramme" målgruppen

Lene Eilertsen

Midtsjællands Gymnasium

Det var intet mindre end fantastisk.

Connie Mikkelsen

DOFK

Folk var meget vilde med foredraget, og synes at de ting han sagde var sjove, og mange kunne referere til det hele selv

Lonnie Jensen

Carta A/S

Underholdende og inspirerende - der blev refereret til mænds fysiske reaktion på stress en hel del i løbet af dagen.

Lotte Hjortshøj

Bedre Bad
Uforpligtende forespørgsel på Mads Keiser

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Mads Keiser
Mads Keiser

4.75 ud af 5 stjerner

"Vi var meget begejstrede for Mads Keiser. Han er professionel og formåede at få publikum med sig. Der var en dejlig stemning i salen. Han talte om humor udfra en "jordnær" vinkel, så han ramte vores målgruppe - som er meget bred. Så topkarakterer herfra til Mads Keiser."

Lise Skaarup - Thisted Kommune, Beskæftigelses-, Social- og Sundhedsforvaltningen Se alle referencer

Foredragsemner med Mads Keiser