Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Et velfortalt overblik over de sidste 30 års politiske og kulturelle udvikling

Christian Bennike

Sara Galbiati, Gyldendal Medie, 2023

Christian Bennike

Skribent og forfatter.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Christian Bennike

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Christian

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato

Christian Bennike er skribent på Weekendavisen og forfatter til bogen ”Engang Troede vi på Fremtiden – hvordan vi gik fra optimisme til sortsyn, og hvorfor det kan redde os”. Han er uddannet cand.mag i medievidenskab og tidligere korrespondent i Bruxelles for Dagbladet Information.

Et foredrag med Christian Bennike giver jer:

  • En underholdende analyse af tidsånden, som blander populærkultur med politik og filosofi
  • Et velfortalt overblik over de sidste 30 års politiske og kulturelle udvikling
  • En hjælp til at forstå jeres egen placering i den nye ånd i tiden

Foredrag der tvinger os til at se kritisk på verden, vores værdier og fremtiden

Christian Bennike, en skribent kendt for sine skarpe iagttagelser og dybtgående analyser, har markeret sig som en vigtig stemme i den moderne debat om samfundets udvikling, politik og kultur. Han er forfatteren bag den tankevækkende bog “Engang Troede vi på Fremtiden – hvordan vi gik fra optimisme til sortsyn, og hvorfor det kan redde os,” der udforsker tidsåndens transformation og dens indvirkning på vores opfattelse af verden og os selv.

Christian Bennike er uddannet i medievidenskab, hvilket har rustet ham til at se sammenhængen mellem medier, politik og samfund på en særlig måde. Hans tidligere erfaring som korrespondent i Bruxelles for Dagbladet Information har givet ham et unikt indblik i europæisk politik og samfund, hvilket afspejles i hans arbejde.

Bogen “Engang Troede vi på Fremtiden” er en dybtgående og underholdende analyse af tidsånden, der blander populærkultur med politik og filosofi. Bennike trækker på eksempler fra kulturfænomener som TV-serien “Friends,” musikeren Thomas Helmig og TV-serien “Sex and the City,” og knytter dem sammen med politiske og økonomiske begivenheder i Vesten. Dette gør hans værk både tilgængeligt og tankevækkende for en bred læserskare.

Med sin evne til at kombinere personlige oplevelser med dybdegående analyser af samfundsforhold og kulturelle fænomener, har Christian Bennike etableret sig som en betroet stemme i samtalen om vores tid og den retning, vi bevæger os i. Hans arbejde opfordrer os til at tænke kritisk over vores verden, vores værdier og vores fremtid, og det giver os håb om, at vi kan forstå og måske endda forme den tidsånd, vi lever i.

Book Christian Bennike, hvis I vil være klogere på den tid, vi lever i, og den tid, der har formet os.

Se foredrag med Christian Bennike
Christian Bennike foredrag

Engang Troede vi på Fremtiden – hvordan vi gik fra optimisme til sortsyn, og hvorfor det kan redde os

Oplev Christian Bennikes personlige fortælling om at vokse op i en optimistisk periode i 90’erne og 00’erne, men nu leve i det modsatte – i en verden præget af krise og pessimisme. Tidsånden er skiftet og har forandret vores syn på politik, kultur, økonomi og på os selv. Men det er ikke kun et problem, det kan også blive vores redning.

Foredraget trækker blandt andet på eksempler fra populærkulturen – Friends, Thomas Helmig, Sex and the City – men også analyser af den politiske og økonomiske udvikling i Vesten. Og så viser Christian Bennike, hvordan tiden nu er skiftet.

I foredraget, såvel som i Christians bog af samme navn (Gyldendal, 2023)  rejser man som tilhører med rundt i Europa: til valgmøde hos Marine Le Pen, til debatter med tidens store tænkere, hjem til barndommens Fyn – og ind i film og musik, der afspejler Christian Benneikes tid. Det hele er samlet i en jeg-fortalt beretning, som også er en fortællingen om en generation.

 

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Christian Bennike

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Christian Bennike