Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Bliv klogere på kropssprog, kommunikation, roller og måden vi danner relationer på

Mia Hesselberg-Thomsen Foredrag

Foto: Tom McKenzie

Mia Hesselberg-Thomsen

Ekspert i nonverbal adfærd, sceneinstruktør og Cand.pæd.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Tilbagemeldingerne fra kursisterne var helt overvældende gode. ’Ikke et minut spildt’, ’Vidunderligt, inspirerende og meget nyttigt’ og ’meget sympatisk og dygtig underviser’ var nogle af kommentarerne".

Anne-Sophie Lunding-Sørensen – Dansk Forfatterforening Se alle referencer

Et foredrag med Mia Hesselberg-Thomsen giver jer:

  • Et vedrørende foredrag, der giver værktøjer, der er nemme at implementere med jeres behov i fokus
  • Et underholdende og lærende interaktivt foredrag om roller, kommunikation og adfærd
  • Humoristisk, medrivende og håndgribelig indsigt i, hvordan kroppens sprog og signaler træder frem mellem mennesker
Uforpligtende forespørgsel på Mia Hesselberg-Thomsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Mia

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Få en oplevelse, der gør en forskel. I sine gribende, involverende og underholdende foredrag sætter sceneinstruktør Mia Hesselberg-Thomsen fokus på vores kropssprog, kommunikation, motivation, roller, performance og måden, vi danner relationer på; kort sagt vores nonverbale adfærd. Gennem aha-skabende oplevelser sætter Mia gang i jer og fremkalder en indsigt i menneskers elementære adfærd.

Et foredrag med Mia Hesselberg-Thomsen giver jer:

  • Et vedrørende foredrag, der giver værktøjer, der er nemme at implementere med jeres behov i fokus
  • Et underholdende og lærende interaktivt foredrag om roller, kommunikation og adfærd
  • Humoristisk, medrivende og håndgribelig indsigt i, hvordan kroppens sprog og signaler træder frem mellem mennesker

Bliv klogere på jeres kropssprog og jer selv

Med sin kunstneriske baggrund som sceneinstruktør og videnskabelige uddannelse indenfor pædagogisk filosofi kaster Mia lys over jeres måder at kommunikere og performe på. Hendes engagement er gribende, når filosofi og videnskab om, hvad der skaber betydning mellem mennesker, former sig til håndgribelige redskaber på underholdende vis. I involveres i relevante øvelser, der rammer ind i hverdagens praksis.

Udover sin solide erfaring som foredragsholder varetager Mia uddannelse af studieværter i Danmarks Radio. Mia holder foredrag og underviser en bred vifte af fagpersoner såsom journalister, ingeniører, NGO´er, lærere, forskere, læger, politi- og militærfolk samt på lederuddannelser. Mia sætter sig grundigt ind i målgruppens behov, således at foredraget bliver vedrørende for alle.

Book Mia til et foredrag, hvis I gerne vil have forståelse for og viden om udtryk, der gør indtryk. Mia har en indsigt, der afføder reflekterende grin, når I opnår en forståelse for, hvordan motiverende, forventningsfulde og anerkendende relationer kan skabes, og hvordan det modsatte sker, selv når vi ikke tror det.

Se foredrag med Mia Hesselberg-Thomsen
Mia Hesselberg-Thomsen foredrag

At spille en professionel rolle i andres liv

Et underholdende og lærende interaktivt foredrag om den professionelle rolles betydning – når man ’vil noget med nogen’.

I mange fag, som ’møder’ børn, unge eller voksne, er der brug for, at ’den professionelle’ både er en autoritet og et autentisk menneske, som kan skabe tillid uden at fratage den anden selvstændighed. Den professionelles evne til at skabe relation er essentiel for betydningen af ’mødet’ og det, der sker i forlængelse af ’mødet’.

Hvad er en professionel rolle? Hvad betyder den professionelle rolle egentlig for relationen?  Hvordan dannes virkelyst og medansvar i relationen, frem for umyndiggørelse og modløshed? Hvordan kan man arbejde med de professionelle roller og kommunikationsadfærd?

Foredraget giver en humoristisk, medrivende og håndgribelig indsigt i de relationsskabende rollers betydning gennem en sprogfilosofisk forståelse og redskaber fra skuespillerens værktøjskasse.

Foredraget ”At spille en professionel rolle i andres liv” henvender sig til fagprofessionelle, hvis daglige arbejde er at skabe tryghed og motivation i relationer, f.eks. undervisere, gymnasielærere, skolelærere, pædagoger, skoleledere, socialrådgivere, fysioterapeuter, ergoterapeuter, sygeplejersker og læger. Foredraget tilpasses jeres praksis og behov. Foredraget kan afholdes som et kursus, hvis I ønsker et længere og dybere forløb.

Mia Hesselberg-Thomsen foredrag

Hvad siger din krop, mens du taler?

Et underholdende og lærende interaktivt foredrag om roller, kommunikation og adfærd.

Når vi møder en kunde, en borger, en samarbejdspartner eller en kollega – ja, et andet menneske, er der særligt to forhold, der har betydning for, hvordan dialogen kommer til at gå. Det ene er, hvad vi mødes om – altså meningen med mødet, og det andet er, hvordan vi mødes – altså hvad der sker, når vi mødes. Derfor kan kendskab til kroppens sprog og intentionens betydning være værdifuld viden, når vi ønsker at forstå den daglige kommunikation.

Foredraget giver jer en humoristisk, medrivende og håndgribelig indsigt i, hvordan kroppens sprog og signaler træder frem mellem mennesker, og hvilken betydning disse skaber. Foredraget giver forskelsskabende handlemuligheder til jeres roller, adfærd og kommunikation, både internt og eksternt.

Foredraget ”Hvad siger din krop, mens du taler?” er velegnet til medarbejdere og ledere i private og offentlige virksomheder, institutioner, foreninger og organisationer. Foredraget tilpasses jeres praksis og fokus for arrangementet. Foredraget kan afholdes som et kursus, hvis I ønsker et længere og dybere forløb.

Mia Hesselberg-Thomsen foredrag

Kunsten at kommunikere online

Et underholdende, indsigtsgivende og interaktivt foredrag om kunsten at kommunikerer online. Om autenticitet, adfærd og motivation under online møder, præsentationer og formidling.

At kommunikere med medarbejdere, kollegaer, kunder, samarbejdspartnere, konferencedeltagere og så videre online eller hybridt er fortsat en disciplin, der er under udvikling. Det kan opleves akavet at tale uden lytterens tilstedeværelse, og nærværet risikerer at gå af fløjten. Med dette foredrag kan I: Blive klogere med viden om udtryk og kontakt i ”det virtuelle rum”. Få effektfulde konkret værktøjer til at brænde igennem online!. Få et sprog til at tale om jeres virtuelle udtryk – til udvikling, feedback og sparring.

Mia Hesselberg-Thomsen er værtsinstruktør i DR og vil øse ud af unik viden om den særlige disciplin ’at begå sig på skærmen’ samt forskning inden for skærmformidling. Deltagerne får konkrete redskaber til at skabe engagerende og stærke performance, som er tilpasset formålet.

Mia Hesselberg-Thomsen

Lederens adfærd spiller en rolle

Et underholdende, indsigtsgivende og interaktivt foredrag om lederroller og lederskab. Meningsfuld ledelse og troværdig kommunikation opstår gennem lederens måde at være på. Det er den adfærd lederen har, når lederen udviser lederskab, der viser medarbejderne hvad lederen vil, og dette er ikke altid det samme som bliver sagt – det viser sig i lederens nonverbale adfærd.

Ledelse er oplevelse af, at én tager lederskab – både for lederen selv og for dem, der bliver ledt. Denne professionelle rolle kræver både faglig og personlig troværdighed. Derfor er ledelse både et personligt og et professionelt anliggende – og begge dele kan fremmes.

Foredraget sætter fokus på meningsfuld ledelse og troværdighed i kommunikationen, indsigt i lederrollens betydning gennem en værdifilosofisk forståelse og håndgribelige og effektfulde redskaber til lederskab

Foredraget henvender sig til ledere på alle niveauer. Det favner ledere med forskellige faglige baggrunde samt nye ledere og ledere med en lang erfaringsbaggrund.

Foredraget tilpasses jeres praksis og behov og kan afholdes som et kursus, hvis I ønsker et længere og dybere forløb.

Referencer

I Socialtilsyn Hovedstaden var vi meget tilfredse med Mias oplæg om kropssproget i dialog. Vi fik sat vores kommunikation i perspektiv, og vi fik øjnene op for, hvor meget der er ”i spil”, når vi kommunikerer i forbindelse med vores tilsynsarbejde. Oplægget har givet os stof til eftertanke og har gjort os bedre i stand til at aflæse vores samarbejdspartnere, men især også til at give hinanden feedback på vores kommunikation efter et tilsynsbesøg. Det var et frisk og tiltrængt pust i vores travle hverdag.

Kristina Vang Jensen

Socialtilsyn Hovedstaden

God blanding af et foredrag og praktiske øvelser, hvor alle var på gulvet.

Lene Henriksen

FSL

Vi havde Mia ude til et foredrag om "at spille en professionel rolle i andre liv". Vi var en hele folkeskole med pædagoger og lærer som hørte oplægget. Mia gav os meget at reflektere over - hun gjorde det via egen forskning og hendes teaterbaggrund. Det var sjovt og underholdende, at vi alle skulle være statister i hendes oplæg - det gjorde vi ikke kunne sidder og zappe ind og ude af foredraget, men var tilstede under hele forløbet. Vi har efterfølgende givet 5 stjerne til Mia for hendes foredrag og vi kan helt sikkert benytte hende input i vores eget virke og koble det til vores næste teoriforløb som omhandler mentalisering. Mia fik os til at se indad og kigge på egen rolle - hvordan vi møder andre i vores møder og hvordan vi kan fremstå i forskellige arenaer. En god selvreflektion og selvindsigt - også selv om mange af os vidste det i forvejen - så var det godt at få det frisket op og fundet frem fra rygsækken. Tusind tak for en sjov, aktiv, inspirende og kompetancegivende dag.

Jannie Jessen

Pedersborg Skole

God energi seriøst indhold og meget brugbart og inspirerende

Anne Louise Hassing

Frie Skolers Lærerforening

Mia formåede at inddrage og skabe en tillidsfuld stemning blandt vores deltagere på Rambølls lederuddannelse. Latter og højt humør blev efterfulgt af eftertanke, når hun formåede at spotte lige præcis dét, der kunne styrkes og dét, der evt. skulle nedtones ved den enkelte. Der var meget vi som undervisere efterfølgende kunne referere tilbage til, når vi arbejdede med deltagerne og deres ledelsesstil.

Lise Svinth Jonassen

Rambøll Danmark A/S

Tak for et fornemt oplæg. Jeg har modtaget overvældende positiv feedback på Mias oplæg efterfølgende, og den kan jeg kun tilslutte mig. Det var professionelt, lærerigt, øjenåbnende og sjovt på samme tid.

Ole Magnus Mølbak Andersen

Statens Arkiver

Tilbagemeldingerne fra kursisterne var helt overvældende gode. ’Ikke et minut spildt’, ’Vidunderligt, inspirerende og meget nyttigt’ og ’meget sympatisk og dygtig underviser’ var nogle af kommentarerne.

Anne-Sophie Lunding-Sørensen

Dansk Forfatterforening

Super godt, fik lige en kommentar fra ældre lærer i dag, som Mia kan få med på vejen: Alle lærerstuderende burde have et foredrag af Mia på 4. årgang, inden de starter som lærere, – det er der mange nye lærere, som ville have rigtig god brug for.

Camilla Hoffmann

Sct. Jørgens Skole, Næstved Kommune

Meget engageret, meget relevant, fuld valuta for pengene! Vi var meget aktive, og samtidig var emnet meget relevant for skolelærere og ledere i forbindelse med den daglige kommunikation. Og vi fik viden, som er lige til at gå i gang med at bruge.

Peter Hugger

Forening for viceskoleledere inden for Danmarks Privatskoleforening

Vi har haft fornøjelsen af Mia Hesselberg-Thomsen igennem mange år, hold og deltagere. Udbyttet har altid været det samme – de flotteste tilbagemeldinger og ros for hendes indsats. Jeg kan kun anbefale Mia til alle, der skal arbejde med kropssprog, udstråling og det at være „på“.

Jan Binau

Vfactor A/S

Vi havde booket Mia, til at udfordre 65 kommunikationsfolk der er helt på hjemmebane, når der skal skrives. Det var super interessant, at blive udfordret på noget af det non-verbale og deltagerne blev både overraskede og klogere efter oplægget. Og så fik vi grint en masse, hvilket ofte fremmer kommunikationen resten af dagen. Helt klart anbefalelsesværdigt i en tid hvor næsten alt handler om, at vi taler om det vi siger men, at vi sjældent taler vi om, hvordan vi gør det. Her fik vi prøvet en masse på egen krop.

Janie Huus Tange, Senior Advisor

CBS Business

Mia var fantastisk! Hvordan man spiller en professionel rolle i en svær samtale, og hvad betyder den professionelle rolle for vores relationer. Med en medrivende, humoristisk og håndgribelig indsigt og øvelser førte Mia Hesselberg-Thomsen de deltagende igennem et oplæg med fokus på, hvad din krop siger, når du taler. Fra den helt tydelige kropslige reaktioner der sker, når vi blandt andet vender håndfladerne opad eller nedad, og hvad der sker, når et almindeligt håndtryk udvikler sig til en magtkamp om dominans og undertrykkelse.

Britt Zabel Nielsen

Vejle Kommune

En god oplevelse med faglige og humoristiske øvelser!

Sanne Sommer

Socialtilsyn Midt
Uforpligtende forespørgsel på Mia Hesselberg-Thomsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Mia Hesselberg-Thomsen
Mia Hesselberg-Thomsen

4.75 ud af 5 stjerner

"Tilbagemeldingerne fra kursisterne var helt overvældende gode. ’Ikke et minut spildt’, ’Vidunderligt, inspirerende og meget nyttigt’ og ’meget sympatisk og dygtig underviser’ var nogle af kommentarerne".

Anne-Sophie Lunding-Sørensen – Dansk Forfatterforening Se alle referencer

Foredragsemner med Mia Hesselberg-Thomsen