Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Mia Hesselberg-Thomsen

Foredragsholder, sceneinstruktør og cand.pæd. med speciale i pædagogisk filosofi

Photocredit: Tom McKenzie
Få en oplevelse, der gør en forskel. I sine gribende, involverende og underholdende foredrag sætter sceneinstruktør Mia Hesselberg-Thomsen fokus på vores kropssprog, kommunikation, motivation, roller, performance og måden, vi danner relationer på; kort sagt vores nonverbale adfærd. Gennem aha-skabende oplevelser sætter Mia swing i deltagerne og fremkalder en indsigt i menneskers elementære adfærd. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Med sin kunstneriske baggrund som sceneinstruktør og videnskabelige uddannelse indenfor pædagogisk filosofi kaster Mia Hesselberg-Thomsen lys over vores måder at kommunikere og performe på. Hendes engagement er gribende, når filosofi og videnskab om, hvad der skaber betydning mellem mennesker, former sig til håndgribelige redskaber på underholdende vis. Publikum involveres i relevante øvelser, som rammer ind i hverdagens praksis.

Ud over sin solide erfaring som foredragsholder varetager Mia Hesselberg-Thomsen uddannelse af studieværter i Danmarks Radio. Mia holder foredrag og underviser en bred vifte af fagpersoner så som journalister, ingeniører, NGO´er, lærere, forskere, læger, politi- og militærfolk samt på lederuddannelser. Mias arbejde vurderes altid til topkarakter.  Mia Hesselberg-Thomsen sætter sig grundigt ind i målgruppens behov, således at foredraget bliver vedrørende for deltagerne.

Mia Hesselberg-Thomsen er velegnede til private og offentlige virksomheder, institutioner, foreninger og organisationer, som gerne vil have forståelse for og viden om udtryk, der gør indtryk. Mia har en indsigt, der afføder reflekterende grin, når deltagerne forstår, hvordan motiverende, forventningsfulde og anerkendende relationer kan skabes, og hvordan det modsatte sker, selv når vi ikke tror det.

  Mia Hesselberg-Thomsen

  Hvad siger din krop, mens du taler?

  • Et underholdende og lærende interaktivt foredrag om roller, kommunikation og adfærd.
  • Når vi møder en kunde, en borger, en samarbejdspartner eller en kollega – ja, et andet menneske, er der særligt to forhold, der har betydning for, hvordan dialogen kommer til at gå. Det ene er, hvad vi mødes om – altså meningen med mødet, og det andet er, hvordan vi mødes – altså hvad der sker, når vi mødes. Derfor kan kendskab til kroppens sprog og intentionens betydning være værdifuld viden, når vi ønsker at forstå den daglige kommunikation.
  • Foredraget giver jer en humoristisk, medrivende og håndgribelig indsigt i, hvordan kroppens sprog og signaler træder frem mellem mennesker, og hvilken betydning disse skaber. Foredraget giver forskelsskabende handlemuligheder til jeres roller, adfærd og kommunikation, både internt og eksternt.
  • Foredraget ”Hvad siger din krop, mens du taler?” er velegnet til medarbejdere og ledere i private og offentlige virksomheder, institutioner, foreninger og organisationer. Foredraget tilpasses jeres praksis og fokus for arrangementet. Foredraget kan afholdes som et kursus, hvis I ønsker et længere og dybere forløb.

  Mia Hesselberg-Thomsen

  At spille en professionel rolle i andres liv

  • Et underholdende og lærende interaktivt foredrag om den professionelle rolles betydning – når man ’vil noget med nogen’.
  • I mange fag, som ’møder’ børn, unge eller voksne, er der brug for, at ’den professionelle’ både er en autoritet og et autentisk menneske, som kan skabe tillid uden at fratage den anden selvstændighed. Den professionelles evne til at skabe relation er essentiel for betydningen af ’mødet’ og det, der sker i forlængelse af ’mødet’.
  • Hvad er en professionel rolle? Hvad betyder den professionelle rolle egentlig for relationen?  Hvordan dannes virkelyst og medansvar i relationen, frem for umyndiggørelse og modløshed? Hvordan kan man arbejde med de professionelle roller og kommunikationsadfærd?
  • Foredraget giver en humoristisk, medrivende og håndgribelig indsigt i de relationsskabende rollers betydning gennem en sprogfilosofisk forståelse og redskaber fra skuespillerens værktøjskasse.
  • Foredraget ”At spille en professionel rolle i andres liv” henvender sig til fagprofessionelle, hvis daglige arbejde er at skabe tryghed og motivation i relationer, f.eks. undervisere, gymnasielærere, skolelærere, pædagoger, skoleledere, socialrådgivere, fysioterapeuter, ergoterapeuter, sygeplejersker og læger. Foredraget tilpasses jeres praksis og behov. Foredraget kan afholdes som et kursus, hvis I ønsker et længere og dybere forløb.

  Mia Hesselberg-Thomsen

  Øg gennemslagskraften

  • Et underholdende og indsigtsgivende interaktivt foredrag om lederroller og lederskab.
  • Troværdig ledelse handler om at stå fast, gå forrest og få det til at spille i praksis, og disse er forhold, der viser sig i lederens nonverbale adfærd.
  • Hvordan skabes en lederrolle? Hvordan opleves ledelse? Hvad betyder det at være motiverende og anerkendende og samtidig have forventninger og være beslutningstager? Ledelse er en fornemmelse af én, der tager lederskab – både for lederen selv og for dem, der bliver ledt. Derfor er ledelse både et personligt og et professionelt anliggende – og begge dele kan fremmes.
  • Foredraget sætter fokus på gennemslagskraft, ledelse og troværdighed og giver indsigt i lederrollens betydning gennem en værdifilosofisk forståelse og håndgribelige redskaber fra skuespillerens værktøjskasse.
  • Foredraget ”Øg din gennemslagskraft” henvender sig til ledere på alle niveauer samt til nye ledere og ledere med en lang erfaringsbaggrund. Foredraget tilpasses jeres praksis og behov og kan afholdes som et kursus, hvis I ønsker et længere og dybere forløb.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Mia Hesselberg-Thomsen

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Mia Hesselberg-Thomsen

Foredragsemner med Mia Hesselberg-Thomsen