Henter Indhold ...

Verdens bedste danske skole

Undervisere, læringseksperter og internationalt anerkendte foredragsholdere

Vi fokuserer på det, der virker – og udfordrer det, der ikke gør. Med fakta, fortællinger og debat engagerer vi deltagerne i vores foredrag og forløb.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

VI TROR PÅ SKOLERNE

Vi oplever dagligt det kæmpestore arbejde, der lægges på landets skoler. Det gør en forskel i børn og unges liv. Derfor brænder vi for at fremhæve alt det, der fungerer i de danske grundskoler. Vi udvikler skoleledere, læreres og pædagogers kompetencer og har helt klare bud på, hvordan skolerne bliver endnu bedre.

VI KENDER SKOLERNES HVERDAG

Vi er uddannede lærere og kender skolernes virkelighed. Vi har masser af erfaring med både undervisning, skoleledelse og udvikling af skolepersonale som hhv. konsulenter, lærere og ledere. Vi lægger stor vægt på, at vores arbejde netop tager udgangspunkt i hverdagen.

VI HAR VIDEN, FAKTA OG FORSLAG

I alle vores foredrag og forløb kombinerer vi levende formidling med teori, forskning, fakta og dokumentation. Alle pointer leveres i øjenhøjde med henblik på at skabe meningsfuld kobling til praksis.

VI HAR HOLDNINGER

Grundskolerne er samfundets grundsten. Derfor er vi aktive i skoledebatten ved at udfordre skoleskeptikerne med fakta, forskning og fortællinger. Vi står bag Facebook-siden Verdens bedste danske skole, der giver plads til viden og debat om grundskolen.

BLOGINDLÆG

3 chokerende ting du ikke vidste om de danske skoler

POPULÆRE ARTIKLER AF RASMUS SCHIELLERUP OG CASPER RONGSTED

Løgnen om den danske skole

Danske skolers ukendte positive sider

Den danske skole er meget bedre end vi tror!

  Verdens bedste danske skole foredrag

  Verdens bedste danske skole

  • Foredraget dokumenterer, belyser og udvikler: Forældrenes og elevernes høje tilfredshed med skolen. Lærernes og pædagogernes evner til at danne relationer til eleverne, lede klasserne og lave fagligt udfordrende og varieret undervisning. En gennemprøvet metode til at få skolefolkenes tavse viden og erfaringer i spil.
  • Foredraget bygger bl.a. på danske skolers stærke internationale resultater i PISA, PIRLS, TIMSS, ICCS og ICILS. Efter mere end 150 afholdte foredrag i ind- og udland kan vi love at: Foredraget giver fornyet styrke, arbejdsglæde og motivation i deltagergruppen. Derudover får deltagerne et indblik i anerkendt forskning, der bl.a. vil ruste tilhørerne til at deltage velargumenteret i skoledebatten. Deltagerne får endvidere delt gode erfaringer mht. skolepraksis med hinanden.

  Verdens bedste danske skole foredrag

  Magten tilbage til lærerne

  • Foredraget er skarpladt med inspiration til, hvordan I skal vurdere og udvikle jeres praksis som skoleledere, lærere og pædagoger. Vi aktiverer jeres tavse viden og bringer jeres erfaringer i spil. Med det afsæt introducerer vi jer til den nyeste skoleforskning og læringsteori, der viser, hvorfor vi gør det godt i Danmark. Hvad virker allerede godt i jeres skolehverdag? Hvor er der plads til at skærpe jeres roller som skoleledere, lærere og pædagoger? Hvordan målretter I helt konkret kompetenceudviklingen på jeres skole – for den enkelte medarbejder og for hele skolen.
  • Foredraget giver jer helt nye vinkler på jeres kompetencer, og giver jer et fælles sprog, så I kan dele jeres erfaringer og tavse viden. I får også et overblik over, hvor I kan sætte ind med kompetenceudvikling for at blive endnu bedre skoleledere, lærere og pædagoger.

  Verdens bedste danske skole foredrag

  Fremtidens skole i Danmark

  • Skolen er et produkt af fortiden, men skal uddanne til fremtiden. Men hvordan gør den så det? Vi giver jer et indblik i, hvad vi kan forvente os af fremtiden, og hvad den kræver af vores børn. Vi leverer kvalificerede bud på, hvordan skolen klæder børnene godt på til at navigere i fremtiden, og vi diskuterer med jer, hvordan I kan forholde jer til det – NU!
  • Foredraget giver inspiration og tankegods til at tage aktivt stilling til, hvordan I som skole og personalegruppe bevidst arbejder med den fremtid, som eleverne skal leve i.

   

Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Verdens bedste danske skole

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Verdens bedste danske skole

Foredragsemner med Verdens bedste danske skole