Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00
profile-cover-generic-05

Oplev masser af erfaring med både undervisning, skoleledelse og udvikling af skolepersonale

Rasmus-Schiellerup foredrag

Verdens bedste danske skole

Undervisere, læringseksperter og internationalt anerkendte foredragsholdere - Fokuserer på det, der virker.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Foredraget var spændende og underholdende. Foredragsholderne formåede at gøre deres foredrag levende og personligt, og deltagerne følte sig inddraget."

Morten - FSL's gruppe af studerende på Den frie Lærerskole Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Verdens bedste danske skole

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Verdens

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Vi fokuserer på det, der virker – og udfordrer det, der ikke gør. Med fakta, fortællinger og debat engagerer vi deltagerne i vores foredrag og forløb.

VI TROR PÅ SKOLERNE

Vi oplever dagligt det kæmpestore arbejde, der lægges på landets skoler. Det gør en forskel i børn og unges liv. Derfor brænder vi for at fremhæve alt det, der fungerer i de danske grundskoler. Vi udvikler skoleledere, læreres og pædagogers kompetencer og har helt klare bud på, hvordan skolerne bliver endnu bedre.

VI KENDER SKOLERNES HVERDAG

Vi er uddannede lærere og kender skolernes virkelighed. Vi har masser af erfaring med både undervisning, skoleledelse og udvikling af skolepersonale som hhv. konsulenter, lærere og ledere. Vi lægger stor vægt på, at vores arbejde netop tager udgangspunkt i hverdagen.

VI HAR VIDEN, FAKTA OG FORSLAG

I alle vores foredrag og forløb kombinerer vi levende formidling med teori, forskning, fakta og dokumentation. Alle pointer leveres i øjenhøjde med henblik på at skabe meningsfuld kobling til praksis.

VI HAR HOLDNINGER

Grundskolerne er samfundets grundsten. Derfor er vi aktive i skoledebatten ved at udfordre skoleskeptikerne med fakta, forskning og fortællinger. Vi står bag Facebook-siden ‘Verdens bedste danske skole’, der giver plads til viden og debat om grundskolen.

BLOGINDLÆG

3 chokerende ting du ikke vidste om de danske skoler

POPULÆRE ARTIKLER AF RASMUS SCHIELLERUP OG CASPER RONGSTED

Løgnen om den danske skole

Danske skolers ukendte positive sider

Den danske skole er meget bedre end vi tror!

Se foredrag med Verdens bedste danske skole

  Verdens bedste danske skole foredrag

  Verdens bedste danske skole

  • Foredraget dokumenterer, belyser og udvikler: Forældrenes og elevernes høje tilfredshed med skolen. Lærernes og pædagogernes evner til at danne relationer til eleverne, lede klasserne og lave fagligt udfordrende og varieret undervisning. En gennemprøvet metode til at få skolefolkenes tavse viden og erfaringer i spil.
  • Foredraget bygger bl.a. på danske skolers stærke internationale resultater i PISA, PIRLS, TIMSS, ICCS og ICILS. Efter mere end 150 afholdte foredrag i ind- og udland kan vi love at: Foredraget giver fornyet styrke, arbejdsglæde og motivation i deltagergruppen. Derudover får deltagerne et indblik i anerkendt forskning, der bl.a. vil ruste tilhørerne til at deltage velargumenteret i skoledebatten. Deltagerne får endvidere delt gode erfaringer mht. skolepraksis med hinanden.

  Verdens bedste danske skole foredrag

  Magten tilbage til lærerne

  • Foredraget er skarpladt med inspiration til, hvordan I skal vurdere og udvikle jeres praksis som skoleledere, lærere og pædagoger. Vi aktiverer jeres tavse viden og bringer jeres erfaringer i spil. Med det afsæt introducerer vi jer til den nyeste skoleforskning og læringsteori, der viser, hvorfor vi gør det godt i Danmark. Hvad virker allerede godt i jeres skolehverdag? Hvor er der plads til at skærpe jeres roller som skoleledere, lærere og pædagoger? Hvordan målretter I helt konkret kompetenceudviklingen på jeres skole – for den enkelte medarbejder og for hele skolen.
  • Foredraget giver jer helt nye vinkler på jeres kompetencer, og giver jer et fælles sprog, så I kan dele jeres erfaringer og tavse viden. I får også et overblik over, hvor I kan sætte ind med kompetenceudvikling for at blive endnu bedre skoleledere, lærere og pædagoger.

  Verdens bedste danske skole foredrag

  Fremtidens skole i Danmark

  • Skolen er et produkt af fortiden, men skal uddanne til fremtiden. Men hvordan gør den så det? Vi giver jer et indblik i, hvad vi kan forvente os af fremtiden, og hvad den kræver af vores børn. Vi leverer kvalificerede bud på, hvordan skolen klæder børnene godt på til at navigere i fremtiden, og vi diskuterer med jer, hvordan I kan forholde jer til det – NU!
  • Foredraget giver inspiration og tankegods til at tage aktivt stilling til, hvordan I som skole og personalegruppe bevidst arbejder med den fremtid, som eleverne skal leve i.

   

Referencer

Verdens bedste danske skole er et godt og aktuelt foredrag om, det, der virker i skolen. Casper og Rasmus tager os på en narrativ rejse, som præsenterer pointer fra en række undersøgelser, der bekræfter skolen som en succeshistorie. Historier som ofte går tabt i mediernes higen efter at beskrive konflikter og problemer. På den måde bliver foredraget et vigtigt indspark i debatten om, hvorfor vi holder skole i Danmark. Dejligt at mærke to oplægsholdere med rødder i skolen, som ønsker at gøre en positiv forskel for at udviklingen af skolen ikke sker på bekostning af alt det, der allerede virker.

Lars Busk Hansen

Lærerkreds Nord

TROVÆRDIGT BILLEDE AF SKOLERNE. Jeg ønskede, at give medarbejderne på vores skoler et skulderklap med en aften, hvor vi havde fokus på alt det, vi lykkes med på skolerne - også i Thisted. Det leverede Rasmus Schiellerup & Casper Rongsted - dejligt at nogen har påtaget sig at modsige mediebilledet præget af tristesse!

Hanne Toft Andersen, Undervisningschef

Thisted Kommune

MANGE posititve tilbagemeldinger fra kursets deltagere, hvilket jeg også er ret sikker på, Casper og Rasmus oplevede.

Brian Dalsgaard

Viborg Lærerkreds

Casper Rongsted og Rasmus Schiellerup er to forrygende oplægsholdere, der på utraditionel vis kan fastholde ethvert lærerværelse med knivskarpe pointer og høj faglighed. Med en visionær tilgang og et sprudlende engagement, skinner det tydeligt igennem, at de brænder for de danske skoler. 
Jeg kan på det varmeste anbefale Casper og Rasmus som et levende og motiverende indslag, der med garanti vil give jeres undervisere et løft på den gode måde.

Jan Barslev

Københavns Idrætsefterskole

Foredraget Verdens bedste danske skole er fortællingen om al det, der virker i de danske skoler. Casper Rongsted og Rasmus Schiellerup er gået videnskabeligt og faktuelt til værks og formår at levere et helt nødvendigt budskab til de danske lærere.

Tobias Heiberg

UCC

Foredraget var spændende og underholdende. Foredragsholderne formåede at gøre deres foredrag levende og personligt, og deltagerne følte sig inddraget.

Morten

FSL's gruppe af studerende på Den frie Lærerskole

Verdens bedste danske skole er en skøn fortælling om alt det, der gør den danske skole til noget ganske særligt og en fantastisk skole for børn i Danmark. Med afsæt i forskning, som viser, at den danske skole klarer sig godt i internationale sammenligninger og får positive kommentarer fra udenlandske skolefolk og – forskere, giver Verdens bedste danske skole en tur rundt i den danske måde at lave skole på. En tur med indhold, humor og masser af inspiration til at arbejde med udvikling af skolen med respekt for skolens historie og kerneværdier.

Mette With Hagensen, forkvinde

Skole & forældre

Vi havde inviteret Verdens bedste danske skole til friskoleaften. Et årligt arrangement hvor forældre, bestyrelse og ansatte får inspiration til og debatterer udviklingen af vores friskole. Vi var spændte på, om foredraget kun handlede om folkeskoler og om det kun var henvendt til lærerne, men alle fik noget med hjem og de leverede en masse spændende pointer om den samlede danske skoletradition – ikke bare fra folkeskolen. Og så var Rasmus og Casper utroligt levende og nærværende – både i deres foredrag og i den efterfølgende debat. 'Den bedste friskoleaften, vi har haft', var der flere der sagde efterfølgende.

René Tholander, skoleleder

Kalundborg Friskole
Uforpligtende forespørgsel på Verdens bedste danske skole

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

5 ud af 5 stjerner

"Foredraget var spændende og underholdende. Foredragsholderne formåede at gøre deres foredrag levende og personligt, og deltagerne følte sig inddraget."

Morten - FSL's gruppe af studerende på Den frie Lærerskole Se alle referencer

Foredragsemner med Verdens bedste danske skole