Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-02-blue

Få en unik mulighed for at komme bag om de kriminalsager programmet 'TÆT PÅ' har vist

Kristian Bech foredrag

Kristian Bech

Tv-vært og foredragsholder, kendt fra diverse tv-programmer omhandlende blandt andet politi og kriminalsager.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Vi synes, at det var et spændende foredrag med mange sjove episoder og også nogle seriøse indslag. Det var rigtig godt."

Henny Jensen - Skave Borgerforening Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Kristian Bech

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Kristian

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Tv-vært og tidligere politiassistent Kristian Bech giver i sine foredrag tilhørerne en helt unik mulighed for at komme bag om nogle af de kriminalsager, TV2 programmet TÆT PÅ har vist. Samtidig fortæller Kristian Bech åbent og ærligt om sin tid i politiet, om de mange udfordringer, om sammenhold, underretninger og tvivl. Et Kristian Bech foredrag er underholdende, men også alvorligt, når ubehagelige emner berøres. Det handler om at turde være sig selv, uanset hvilken opgave man måtte stå med.

Vi kender Kristian Bech fra TV 2’s reportageprogram Station 2: TÆT PÅ, hvor han i hvert program giver et unikt indblik i miljøer, personer eller kriminalsager, vi normalt ikke kommer i nærheden af. Kristian Bech er udover rollen som tv-vært også tidligere politiassistent og var i sine mange år i politiet alt fra gadebetjent til efterforsker, samt en del af en af politiets hemmelige overvågningsenheder. I sine programmer trækker Kristian ofte på sin baggrund fra politiet, ligesom han forsøger at give seerne et ærligt og personligt billede af det miljø, han færdes i.

Kristian Bech har endvidere været vært på Kanal 5 programmet ”Eftersøgt – med Kristian Bech”, hvor han rejste verden rundt i jagt på eftersøgte kriminelle. Endelig startede Kristian sin tid på TV 2 som en af værterne på kriminalmagasinet Station 2, før han fik sit eget program.

Kristian Bech har udgivet bogen ”Kristian Bech – på Patrulje”, hvor han foruden en masse spændende politihistorier også fortæller meget personligt om sin opvækst i Jyllinge ved Roskilde. Endelig beretter Kristian Bech om årsagen til, at hans foretrukne opgave i politiet var noget så ubehageligt som at underrette familier om dødsfald.

Se foredrag med Kristian Bech

  Kristian Bech foredrag

  Kristian Bech –  Fra strømer til tv

  • Kristian fortæller om sin vej ind i dansk politi, om tiden i politiet, lige fra sjove oplevelser til de mere skræmmende og hjerteskærende episoder fra 12 år som politiassistent. Kristian beretter via eksempler, hvordan livet som gadebetjent foregår, ligesom han kommer ind på arbejdet som observatør i en af politiets overvågningsenheder.
  • Kristian Bech fortæller, hvordan det gik op for ham, at den opgave der fyldte mest for ham i han år på patrulje, var den opgave de fleste betjente frygter allermest – underretninger om dødsfald. Hvordan føles det, når man som betjent tager den tunge gang hen mod en familie, der om lidt skal have at vide, at deres søn er død. Underretningerne tog hårdt på Kristian, der havde sin helt egen tilgang til det at underrette.
  • Endelig fortæller Kristian, hvordan han tog sit job op til overvejelse, og i en alder af 38 besluttede at vende op og ned på sit arbejdsliv. På blot et år gik Kristian Bech fra at være politiassistent i en af politiets observationsgrupper, til at stå som vært på et af TV 2’s ældste og mest hæderkronede programmer, Station 2.
  • Kristian Bechs foredrag er fyldt med humor, men også alvor når ubehagelige emner berøres. Det handler om at turde være sig selv, uanset hvilken opgave man måtte stå med.

Referencer

Jeg synes, det var en rigtig god aften med mange interesserede publikummer – og ikke kun den målgruppe vi plejer at se på biblioteket.Vi har fået flere positive tilbagemeldinger på vores Facebookside, så jeg er helt sikker på, at folk var meget tilfredse og følte sig godt underholdt.

Rikke Frisenette, bibliotikar

Solrød Bibliotek og Kulturhus

Jeg har fået mange gode tilkendegivelser, og det var et både morsomt og tankevækkende foredrag, du gav os.

Annie Nyholm

Ejby Kirke

Vi synes, at det var et spændende foredrag med mange sjove episoder og også nogle seriøse indslag. Det var rigtig godt.

Henny Jensen

Skave Borgerforening

Det blev en god aften og folk har været meget optagede af Kristians foredrag. Selv er jeg ved at læse hans bog, som også giver et spændende indblik i en betjents hverdag. Det er en god og ærlig beretning.

Katrine Winkel Holm

Borup kirke
Uforpligtende forespørgsel på Kristian Bech

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Kristian Bech

4.75 ud af 5 stjerner

"Vi synes, at det var et spændende foredrag med mange sjove episoder og også nogle seriøse indslag. Det var rigtig godt."

Henny Jensen - Skave Borgerforening Se alle referencer

Foredragsemner med Kristian Bech