Vores foredragsholdere kan også bookes til events der afholdes online. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

generic-cover1

Et inspirerende indblik i en tidligere politimands livserfaringer

Kristian Bech Foredrag

Kristian Bech

Tv-vært og foredragsholder, kendt fra diverse tv-programmer omhandlende blandt andet politi og kriminalsager.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Vi synes, at det var et spændende foredrag med mange sjove episoder og også nogle seriøse indslag. Det var rigtig godt."

Henny Jensen - Skave Borgerforening Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Kristian Bech

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Kristian

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Tv-vært og tidligere politiassistent Kristian Bech giver i sine foredrag tilhørerne en helt unik mulighed for at komme bag om hans politi- og tv-arbejde, samt høre hvordan Kristian lærte at styre sin indre pivskid, når nervøsiteten for at fejle meldte sig på banen. Kristian Bech fortæller åbent og ærligt om sin tid i politiet, om de mange udfordringer, om sammenhold, underretninger og tvivl, som både fulgte ham i politiet men også på tv skærmen. Et Kristian Bech foredrag er underholdende, men også alvorligt, når ubehagelige emner berøres. Det handler om at turde være sig selv og gå efter sine drømme, uanset hvilken opgave man måtte stå med.

Vi kender Kristian Bech fra TV 2, hvor han har stået i spidsen for en lang række programmer, herunder Station 2, TÆT PÅ, Som sunket i jorden og Bech og de ekstreme aktivister. Kristian Bech er udover rollen som tv-vært også tidligere politiassistent og var i sine mange år i politiet alt fra gadebetjent til efterforsker, samt en del af en af politiets hemmelige overvågningsenheder. I sine programmer trækker Kristian ofte på sin baggrund fra politiet, ligesom han forsøger at give seerne et ærligt og personligt billede af det miljø, han færdes i.

Kristian Bech har endvidere været vært på Kanal 5 programmet ”Eftersøgt – med Kristian Bech”, hvor han rejste verden rundt i jagt på eftersøgte kriminelle. Endelig startede Kristian sin tid på TV 2 som en af værterne på kriminalmagasinet Station 2, før han fik sit eget program.

Kristian Bech har udgivet bogen ”Kristian Bech – på Patrulje”, hvor han foruden en masse spændende politihistorier også fortæller meget personligt om sin opvækst i Jyllinge ved Roskilde. Endelig beretter Kristian Bech om årsagen til, at hans foretrukne opgave i politiet var noget så ubehagelig som at underrette familier om dødsfald.

Se foredrag med Kristian Bech

  Kristian Bech foredrag

  Som sunket i jorden

  • Hvert år forsvinder hundredevis af danskere – langt de fleste dukker heldigvis op igen. Men hvordan finder man dem, som ikke vender hjem af sig selv og måske er væk i årevis? Hvordan er det for familierne, der sidder tilbage uden svar, og kan familien finde sammen igen, hvis personen findes?
  • Tv2 vært Kristian Bech står bag seersuccessen Som sunket i jorden, der 6.januar slog alle rekorder og blev det mest sete dokumentarprogram på tv2 i 10 år. Næsten en million seere fulgte med i stuerne, da Kristian Bech forsøgte at opspore Rene Bodilsen, en mand der i 2004 pludselig forsvandt og bl.a. efterlod sin dengang 11-årige datter Runa uden forklaring, og i dag er Runa mor til to. Runa ønskede at finde svar om sin far, og derfor jagter hun sammen Kristian Bech forklaringen på Renes pludselige og uforståelige forsvinden.
  • I foredraget fortæller Kristian om tilblivelsen af Som sunket i jorden. Han viser klip fra programmerne og fortæller om arbejdsmetoderne, udfordringerne og risikoen, der kan være ved at rejse verden rundt i jagten på svar. Samtidig fortæller Kristian om de følelsesmæssige op- og nedture der kan være når begiver sig ud på uvis grund, både for de medvirkende og ham selv.

  Kristian Bech foredrag

  Fra Pivskid til Batman

  • Hvad enten du drømmer om at blive – eller allerede er – politimand, journalist, skolelærer, virksomhedsleder eller tømrer, så er det ubetinget nødvendigt, at du formår at præstere og være ”på”, når det gælder. Også selvom opgaven måske er en udfordring af de større. Og også selvom du måske er usikker på dine egne evner.
  • TV2-vært og tidligere politimand Kristian Bech ved om nogen, hvad det vil sige at stå i orkanens øje, når han som politimand har skulle bevare overblikket i de mest kaotiske situationer og skulle træffe afgørende beslutninger på et splitsekund. Den evne bruger Kristian også som tv-vært, hvor han har stået i spidsen for programmer som: Eftersøgt med Kristian Bech, Station 2, Som sunket i jorden og senest dokumentarserien Bech og de ekstreme aktivister, hvor Kristian i rå reportage følger danske aktivister på lovlige og ulovlige aktioner i Europa.
  • Begge jobs kræver en god portion selvtillid, et stort overblik og en udpræget evne til at levere her og nu – uden mulighed for lige at tjekke, om en anden løsning mon var bedre.
  • Men medaljen har en bagside. Trods Kristians udadvendte og positive facon lurer en konstant kamp mod manglende tro på egne evner. Som ung betjent var det med rystende hænder, at der blev uddelt bøder. Følelsen af ikke at kunne slå til nagede i flere år og gav i perioder depressionslignende tendenser, selvom drengedrømmen om et liv i Politiet endelig var opnået, efter 7 års forsøg og en dårlig nyre truede drømmen. Som tv-vært med konstant fokus på netop værtens præstation har perioder med mangel på selvtillid og til tider alt for lille selvværd ligeledes været en stor udfordring. 
  • På trods af disse forhindringer er det alligevel lykkedes Kristian Bech at opnå sine drømme og mål. Også selvom de i perioder har virket uopnåelige – og selvom usikkerheden har været en evig kilde til uro. Så hvad er hans svar? Hvordan lykkes man med det, man sætter sig for – også på trods? Hvordan tøjler man sin usikkerhed og accepterer, at man er, som man er – uden at opgive det, som man drømmer om? Og hvordan kan man både være i tvivl og mangle selvtillid – og så alligevel ”levere”, når man skal?
  • Med udgangspunkt i sin egen historie og sine egne erfaringer fortæller Kristian Bech, hvordan han lærte at håndtere sin indre pivskid – og hvordan du også kan finde din indre Batman.

  Kristian Bech foredrag

  Kristian Bech –  Fra strømer til tv

  • Kristian fortæller om sin vej ind i dansk politi, om tiden i politiet, lige fra sjove oplevelser til de mere skræmmende og hjerteskærende episoder fra 12 år som politiassistent. Kristian beretter via eksempler, hvordan livet som gadebetjent foregår, ligesom han kommer ind på arbejdet som observatør i en af politiets overvågningsenheder.
  • Kristian Bech fortæller, hvordan det gik op for ham, at den opgave der fyldte mest for ham i han år på patrulje, var den opgave de fleste betjente frygter allermest – underretninger om dødsfald. Hvordan føles det, når man som betjent tager den tunge gang hen mod en familie, der om lidt skal have at vide, at deres søn er død. Underretningerne tog hårdt på Kristian, der havde sin helt egen tilgang til det at underrette.
  • Endelig fortæller Kristian, hvordan han tog sit job op til overvejelse, og i en alder af 38 besluttede at vende op og ned på sit arbejdsliv. På blot et år gik Kristian Bech fra at være politiassistent i en af politiets observationsgrupper, til at stå som vært på et af TV 2’s ældste og mest hæderkronede programmer, Station 2.
  • Kristian Bechs foredrag er fyldt med humor, men også alvor når ubehagelige emner berøres. Det handler om at turde være sig selv, uanset hvilken opgave man måtte stå med.

Referencer

Jeg synes, det var en rigtig god aften med mange interesserede publikummer – og ikke kun den målgruppe vi plejer at se på biblioteket.Vi har fået flere positive tilbagemeldinger på vores Facebookside, så jeg er helt sikker på, at folk var meget tilfredse og følte sig godt underholdt.

Rikke Frisenette, bibliotikar

Solrød Bibliotek og Kulturhus

Jeg har fået mange gode tilkendegivelser, og det var et både morsomt og tankevækkende foredrag, du gav os.

Annie Nyholm

Ejby Kirke

Vi synes, at det var et spændende foredrag med mange sjove episoder og også nogle seriøse indslag. Det var rigtig godt.

Henny Jensen

Skave Borgerforening

Det blev en god aften og folk har været meget optagede af Kristians foredrag. Selv er jeg ved at læse hans bog, som også giver et spændende indblik i en betjents hverdag. Det er en god og ærlig beretning.

Katrine Winkel Holm

Borup kirke
Uforpligtende forespørgsel på Kristian Bech

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Kristian Bech
Kristian Bech

4.75 ud af 5 stjerner

"Vi synes, at det var et spændende foredrag med mange sjove episoder og også nogle seriøse indslag. Det var rigtig godt."

Henny Jensen - Skave Borgerforening Se alle referencer

Foredragsemner med Kristian Bech