Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Kristian Bech

Tv-vært og foredragsholder

Tv-vært og tidligere politiassistent Kristian Bech giver i sine foredrag tilhørerne en helt unik mulighed for at komme bag om nogle af de kriminalsager, TV2 programmet TÆT PÅ har vist. Samtidig fortæller Kristian Bech åbent og ærligt om sin tid i politiet, om de mange udfordringer, om sammenhold, underretninger og tvivl. Et Kristian Bech foredrag er underholdende, men også alvorligt, når ubehagelige emner berøres. Det handler om at turde være sig selv, uanset hvilken opgave man måtte stå med.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Vi kender Kristian Bech fra TV2’s reportageprogram Station 2: TÆT PÅ, hvor han i hvert program giver et unikt indblik i miljøer, personer eller kriminalsager, vi normalt ikke kommer i nærheden af. Kristian Bech er udover rollen som tv-vært også tidligere politiassistent og var i sine mange år i politiet alt fra gadebetjent til efterforsker, samt en del af en af politiets hemmelige overvågningsenheder. I sine programmer trækker Kristian ofte på sin baggrund fra politiet, ligesom han forsøger at give seerne et ærligt og personligt billede af det miljø, han færdes i.

Kristian Bech har endvidere været vært på Kanal 5 programmet ”Eftersøgt – med Kristian Bech”, hvor han rejste verden rundt i jagt på eftersøgte kriminelle. Endelig startede Kristian sin tid på TV2 som en af værterne på kriminalmagasinet Station 2, før han fik sit eget program.

Kristian Bech har udgivet bogen ”Kristian Bech – på Patrulje”, hvor han foruden en masse spændende politihistorier også fortæller meget personligt om sin opvækst i Jyllinge ved Roskilde. Endelig beretter Kristian Bech om årsagen til, at hans foretrukne opgave i politiet var noget så ubehageligt som at underrette familier om dødsfald.

  Kristian Bech foredrag

  Kristian Bech –  Fra strømer til tv

  • Kristian fortæller om sin vej ind i dansk politi, om tiden i politiet, lige fra sjove oplevelser til de mere skræmmende og hjerteskærende episoder fra 12 år som politiassistent. Kristian beretter via eksempler, hvordan livet som gadebetjent foregår, ligesom han kommer ind på arbejdet som observatør i en af politiets overvågningsenheder.
  • Kristian Bech fortæller, hvordan det gik op for ham, at den opgave der fyldte mest for ham i han år på patrulje, var den opgave de fleste betjente frygter allermest – underretninger om dødsfald. Hvordan føles det, når man som betjent tager den tunge gang hen mod en familie, der om lidt skal have at vide, at deres søn er død. Underretningerne tog hårdt på Kristian, der havde sin helt egen tilgang til det at underrette.
  • Endelig fortæller Kristian, hvordan han tog sit job op til overvejelse, og i en alder af 38 besluttede at vende op og ned på sit arbejdsliv. På blot et år gik Kristian Bech fra at være politiassistent i en af politiets observationsgrupper, til at stå som vært på et af TV2’s ældste og mest hæderkronede programmer, Station 2.
  • Kristian Bechs foredrag er fyldt med humor, men også alvor når ubehagelige emner berøres. Det handler om at turde være sig selv, uanset hvilken opgave man måtte stå med.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Kristian Bech

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Kristian Bech

Foredragsemner med Kristian Bech