Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

En komikers personlige erfaringer med angst og depression

Dan Andersen

Dan Andersen

Stand-up komiker og Danmarks komikalske trubadur. Stand-up og foredrag om egne erfaringer med angst og depression.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Dan Andersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Dan

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Dan Andersen startede tilbage i 1997 med stand-up, og siden da har han været med i godt og vel alt, der er værd at tale om, når det kommer til dansk comedy. Fra første minut har han altid sit publikum i sin hule hånd, hvad end han holder foredrag eller stand-up. Men bag den rivende succes gemmer der sig også angst og depression, som Dan Andersen også åbenhjertigt fortæller om i sine personlige foredrag. 

Gennem tiden som stand-up komiker har Dan Andersen stået på stort set alle scener – lige fra to paller placeret i en ørkenbase i Afghanistan til Bøgescenen og Royal Arena.

 

Et foredrag med Dan Andersen giver dig:

  • Danmarks komikalske trubadur, der har udviklet sin helt egen og meget charmerende genre: stand-up i kombination med guitar og sang
  • En sal fyldt med latter, når Dan Andersen fyrer sine jokes af på guitarstrengene, der allerede har sikret ham et stort og trofast publikum
  • Muligheden for at få et ærligt indblik i et liv med depression og angst, hvor hverdagen består af læger, psykologer, diagnoser og piller

Du kender ham bedst som den guitarspillende komiker fra Comedy Aid, stand-up.dk og et hav af forskellige tv -og radioprogrammer. Dan Andersen var en af de første til at bryde op med idéen om, at en stand-up komiker står alene på scenen med en mikrofon. Han har udvidet genren ved at tage sin guitar med på scenen, og det blev den spæde start på et spektakulært show, der gav ham en plads blandt toppen af dansk comedy.

I 2018 lavede Dan Andersen tv-programmet Misbrug, angst og andre sjove ting. Han vandt desuden samme år prisen som Årets Vært for sin indsats som speakeren på Love Island DK.

Derudover er han er bredt kendt i den danske befolkning for sine parodisange på Facebook og Youtube, der har flere millioner af visninger.

Se foredrag med Dan Andersen
Dan Andersen foredrag

Syg med stand-up

I dette foredrag får du muligheden for at høre Dan Andersen fortælle hudløst ærligt om sin turbulente tid med angst og depression. En tilstand, der i sidste ende førte til indlæggelse, samtidig med at han skulle passe sin karriere som komiker.

Fortællingen tager dig med helt tilbage til Dans barndom, hvor de første tegn på en psykisk ubalance viser sine første symptomer.

For Dan bliver det en næsten livslang rejse og søgen efter svar, der måske slet ikke findes. Dan stiller sig selv spørgsmål som: Hvor stammer angsten og depressionen fra? Hænger det sammen med stand-uppen? Og er det overhovedet nødvendigt at vide?

Det er et indblik i en personlig historie, hvor mislykkede og angstfyldte forhold og en svær depression fylder. Et virvar af læger, psykologer, diagnoser og et utal af piller og deres bivirkninger.

Hør, hvordan Dan kom igennem det hele, og hvordan han lærte at leve med angsten som et vilkår.

Dan Andersen stand-up

Stand-up show

Dan Andersen kan også bookes til 30 minutters stand up, hvor han med en blanding af charme, guitar og hardcore stand-up ikke er bange for at tage de verbalske fløjlshandsker af.

Dan har stor erfaring med at lave comedy shows ude hos virksomheder, der ønsker et sjovt oplæg, der f.eks. kan afslutte en kursusdag eller et seminar. Han kan også bookes til stand-up på uddannelsesinstitutioner, hvor I f.eks. ønsker et godt grin ved opstart eller afslutning af uddannelsen.

Dan Andersen video

Stand up med Dan Andersen

Få en forsmag på, hvad du kan opleve i et stand up show med Dan Andersen.

Se foredrag med Dan Andersen

Referencer

Dan Andersen var på CSD (Center for Socialpsykiatrisk Dagtilbud) for at afholde et standup show. Gruppen af mennesker som var samlet, var meget forskelligartet og aldersgruppen var også meget spredt. På trods af store forskelligheder, formåede Dan Andersen, at "føle sig frem", og skabe et show, hvor alle havde mulighed for at grine med. Da Dan Andersen selv har kæmpet med psykiske udfordringer, formåede han på en respektfuld måde at lave sjov med noget af det, som kan være så svært at tale om. Tak for et godt show!

Lennarth Lyhne

CSD / Odense Kommune
Uforpligtende forespørgsel på Dan Andersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Dan Andersen