Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Et vidtspændende foredrag - I får humor og alvor

Geo Foredrag

Geo

Stand-up komiker og forfatter.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Geo var super god, gav sig tid til at tale med flere af tilhørerne. Han kan varmt anbefales. Han er lydhør trækker publikum med ind i foredraget. Underholdende på den gode måde".

Tove Bech Sørensen - Kræftens Bekæmpelse Se alle referencer

Et foredrag med Geo giver jer:

  • Geos personlige historie og erfaringer som kræftpatient med kommunikationen mellem sygehus og patient
  • Indblik i, hvordan det har været for Geo at vokse op med en psykopatisk far, og hvilke aftryk det har sat i ham
  • Værktøjer til, hvordan man vender traumer og negative oplevelser til noget konstruktivt
Uforpligtende forespørgsel på Geo

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Geo

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Geo er bedst kendt som en succesfuld komiker, men er derudover en populær foredragsholder, der i sine foredrag fortæller om det kræftforløb, han fra 2011-2012 var igennem. Trods emnets alvor leverer Geo med masser af humor og selvironi et nærværende, levende og tankevækkende foredrag.   

Et foredrag med Geo giver jer:

  • Geos personlige historie og erfaringer som kræftpatient med kommunikationen mellem sygehus og patient
  • Indblik i, hvordan det har været for Geo at vokse op med en psykopatisk far, og hvilke aftryk det har sat i ham
  • Værktøjer til, hvordan man vender traumer og negative oplevelser til noget konstruktivt

En ærlig historie om kræft, fortalt af komikeren Geo

Geo er især kendt for sin humoristiske tilgang til sin egen kræftsygdom. Et forløb Geo skrev en bog om, og som han nu også holder foredrag om. Det er livsbekræftende og efterlader publikum eftertænksomme og med ømme mavemuskler.

Geo er født i 1975 og opvokset i Aalborg. Hans borgerlige navn er Christian Geo Heltboe, men som stand-up-komiker er han bedst kendt som Geo. Han har læst engelsk og dansk på universitetet, og medvirket på et utal af dvd-udgivelser. Solo kan nævnes “Geo’s Garage”, “Ego Geo” og 5 stand-up.dk sæsoner. Hertil kommer “Den Ægte Vare” med Matthesen, Rune Klan, Mick Øgendahl, Jacob Tingleff og Carsten Eskelund. Han har medvirket ved “Talegaver til børn” 10 års jubilæum og været vært på Comedy Aid 2011, sammen med Carsten Bang. Han stod også bag one-man-showet, “Mit Indre Dyr”.

Geo kan dog også vise sin mere alvorlige side. Det sås blandt andet i dokumentaren “Din psykopat” på DR1 og i P1 udsendelsen, “Far, der er noget, vi skal tale om”, hvor Geo lukker op for sin opvækst med en far, der er psykopat. I 2013 udgav Geo bogen “Ikk for sjov” – om kemo og comedy, der omhandlede hans forløb og behandling for testikelkræft. Bogen blev en bestseller og trykt i 5 oplag.

Book Geo til jeres næste arrangement, og oplev alvoren og humoren i højeste grad.

Se foredrag med Geo
Geo foredrag

Stik mig en diagnose

Geo har sat sig for at undervise det sundhedsfaglige personale i at give en alvorlig diagnose på den bedste og mindst akavede måde.

Geo har efterhånden prøvet at få en alvorlig diagnose mange gange. Og fordi han er i livslangt kræftkontrolforløb, har han ligeledes siddet foran læger og sygeplejersker mange gange og ventet på altafgørende kontrolsvar – og kommer til at gøre det mange gange resten af livet.

Foredraget ’Stik Mig En Diagnose’ blev til ved et tilfælde.

Geo har mange gange undret sig over måden, svarerne bliver givet på og ikke mindst den generelle og ofte akavede kommunikation, der er i sygehusvæsenet. En dag talte han med tre af sine venner, som tilfældigvis er læger og sygeplejersker, om netop den noget akavede kommunikation, der tit er mellem læger/sygeplejersker og patienter. Og hans venner kunne så fortælle ham, at de nærmest ikke bliver undervist i at kommunikere med patienter under deres årelange studier.

Derfor satte Geo sig for at sætte sine venner på skolebænken for at undervise dem i at give en alvorlig diagnose.

Geo bruger sine egne erfaringer med at være i sygehusvæsenet, men har udover det talt med tæt på 100 patienter, som har bidraget til, hvordan de gerne vil modtage en diagnose og generelt kommunikeres med.

Foredraget er en øjenåbner for sundhedsfagligt personale. Og budskabet og eksemplerne leveres med et højt niveau af humor, takket være Geos egenskab som professionel komiker gennem de sidste 23 år. Så nok er det alvorlige ting, der formidles, men ingen går derfra uden at have grinet af og med Geo – eller uden at have tænkt: ”Gud ja, det har jeg også gjort og sagt til en patient.”

Geo foredrag

Søn af en psykopat

Geo er opvokset med en far, der var psykopat og har åbent fortalt sin historie om at være søn til en psykopatisk far i Thomas Skovs P1-udsendelse “Far, der er noget, vi skal tale om” og i dokumentaren på DR1 “Din psykopat”. I foredraget fortæller han hudløst ærligt om sin til tider svære opvækst med en psykopat tæt inde på livet.

I foredraget forsøger Geo at give et helstøbt billede af sin far som menneske; både hvem han var, hvor han stammede fra og hvad han arbejdede med, hvor han samtidig beskriver de psykopatiske træk ved sin far, og hvordan de kom til udtryk i  dagligdagen.

Geo oplevede nemlig mange episoder, hvor psykopaten i hans far strålede igennem. Listen af farens psykopathandlinger er lang, og historierne er skræmmende på en fascinerende vis.

Geos far kunne, hvis han ville, have en dragende personlighed, hvilket også er et typisk kendetegn ved psykopater. Geo belyser undervejs den side af ham og kommer i samme forbindelse også ind på, hvordan hans far med løgne, trusler og vold holdt Geos mor i et jerngreb, hun måtte kæmpe hårdt for at komme ud af.

Foredraget slutter af med en spørgerunde, da emnet berører mange og som oftest vækker mange undrende spørgsmål fra publikum.

Geo foredrag

Ikk’ for sjov

Foredraget er baseret på bogen af samme navn. Et foredrag, der med humor og uden selvhøjtidelighed fortæller om det at være kræftpatient, og om samtidig at holde fast i sig selv som far, mand og komiker. Om at få en benhård behandling og om at tro på, man kommer godt ud på den anden side. Geos fortælling er vedkommende, varm, sårbar, tankevækkende, inspirerende og ikke mindst underholdende.

Komikeren Geo fik i efteråret 2011 konstateret testikelkræft. Han blev opereret, erklæret rask og optrådte i julen som vært på Kræftens Bekæmpelses store indsamlingsshow, ComedyAid.

Til Geos halvårs rutinekontrol fandt lægerne en spredning til lungerne hvilket resulterede i endnu en operation fulgt op af 9 ugers opslidende kemobehandling. Det blev 9 uger med smerte, mistet hår, tunge tanker og grin. For ja, humoren blev Geos våben i kampen mod kræften.

Geo fortæller tragikomisk om pinlige sædprøver, om portører som vil have jokes på operationsgangen, om kønsbehåring som falder af (det er der da ingen, der har fortalt???) og om kun at ville have frosne ærter til morgen-, middag- og aftensmad.

Geo foredrag

Hva' så nu?

Oplev et sjovt og livsbekræftende foredrag, hvor Geo uden filter og med masser af humor vender de tragedier, han har oplevet gennem livet, og hvordan han har vendt dem til noget positivt.

I foredraget vender Geo tunge emner såsom sin fars terror gennem hele livet, sine karrieremæssige fejltagelser, sin sygdom og sin skilsmisse, alt sammen pakket ind i humor og sjove anekdoter, men uden alvoren heller går tabt.

Geo kommer med nogle vilde eksempler på de absurditeter, hans far har udsat ham og hans familie for. Han fortæller, hvordan han har brugt disse professionelt, ved at bygge flere ekstreme humorkarakterer i skuespil og tv-produktioner op omkring hans persona – og ikke mindst hvordan han har kunnet bruge sin fars afvigende mentale tilstand til at komme igennem ekstremt pressede situationer.

Nogle forkerte karrieremæssige valg, en kræftdiagnose – og oveni det hele lige en skilsmisse også -har givet Geo meget modgang på både job- og privatfronten. Men selv, hvor det så allermest sort ud, har Geo formået at vende modgangen til noget positivt og komme tilbage på sporet hver gang. I processen med at rejse sig igen, fortæller Geo hvilke redskaber, han bruger mentalt, når han er allermest presset.

Geo foredrag

Geo og en på guitar

Komikeren Geo har slået pjaltene sammen med Simon Troelsgaard, som var guitarist i rockbandet Dúné. Det er comedy-musik for fuld udblæsning, hvor Geo og Simon tager tykt pis på stand-up og musikbranchen. Geo og Simon laver også customized stand-up materiale og en ‘firmasang’ skrevet over informationer om firmaets historik og ansatte, hvilket giver en utrolig sjov og intim stemning. Dette show er perfekt til jeres firmafest.

Geo foredrag

Stand Up I sent glemmer (20-30 minutter)

Skal I slutte af med et brag efter en lang kursusdag? Trænger I til et godt grin mellem de mere faglige oplæg på jeres årlige seminar? Eller skal I ryste de nye elever godt sammen ved studiestart? Så er standup af Geo det helt rigtige.

I vil blive underholdt med en skarp vinkel på tidens aktuelle tendenser, dét der rør sig i vores samfund, og som vi kan grine af sammen krydret med et par anekdoter efter jeres ønske, om jeres organisation, branche eller måske den landsdel I er fra.

Som altid formår Geo også med dette foredrag at ramme både unge og gamle og både på arbejdspladsen, i skolen og til konferencen – så alle lattermusklerne bliver rørt.

Referencer

Geo er super proffessionel ; en underholdende formidler med sproglige finurligheder. Han gav os en oplevelse af, at vi var de første han indviede i sit møde med det danske sundhedsvæsenet og sin kræftsygdom. Han er en fantastisk iagttager, og kan fortælle om det med den videste humor. Og så var han bragende dygtig til at være så tæt på folk, som han var hos os i organkirurgisk afdeling. Vi var towlige med ham !! Vh Elise

Elise Veggerby

Vejle Sygehus

Geo leverede et super stand-up show, som var tilpasset til Aalborg Universitets alumner. Det var humoristisk, og han var med til at skabe en rigtig god stemning.

Ninna Henriksen

Aalborg Universitet

Meget nærværende både før under og efter foredraget. Der var tid til ekstra nummer og snak bagefter, det var en fin afslutning.

Helle Harpøth

Aalborg Universitet

Levende, humoristisk, alvorlig og rørende foredrag. Det ramte alle aspekter af følelsesregistret. Flere af deltagerne, som er mennesker ramt af kræft, er kommet med tilbagemeldinger som "Det var spot on", "Det kunne lige så godt have været min situation, han fortalte om", "Nu har jeg fundet ud af, at det ikke kun er mig, der kan have det sådan". Stor ros og tak til Geo.

Pernille Nielsen

Center for Sundhedsfremme, Varde Kommune

Geo leverede et utroligt inspirerende og morsomt foredrag, hvor både småt og stort,der gør en forskel for patienten, blev sat i fokus. Meget lærerigt for sygehuspersonale! Geo er en blændende formidler, der på trods af sin barske sygdomshistorie, formår at servere sine oplevelser på en yderst humoristisk måde.

Hanne Skovsende

OUH, Svendborg Sygehus

Det var rigtig godt. Geo er en god fortæller og var god til at få publikum med.

Kirsten Rasmussen

Kræftens Bekæmpelses Lokalforening i Vejle

Geo var super god, gav sig tid til at tale med flere af tilhørerne. Han kan varmt anbefales. Han er lydhør trækker publikum med ind i foredraget. Underholdende på den gode måde.

Tove Bech Sørensen

Kræftens Bekæmpelse

Publikum var meget tilfredse med foredraget og der var rigtig god tilslutning til foredraget. Et oplæg med humor og alvor. GEO var meget dygtig til "kundepleje" dvs. at tale med sit publikum efterfølgende og for os der stod var tingene "bagved" var det også meget let at samarbejde med ham.

Tina Margrethe Hansen

Hospitalsenhed Midt

Geo ramte plet i forhold til målgruppen. Han gik til stregen men aldrig over.

Mona-Lene Kjærgård

Region Hovedstaden

Relaterede flot til at der både var lærer- og sygeplejestuderende.

Anni Riemenschneider

Lærer- og sygeplejerskeuddannelsen i Silkeborg

Rigtig godt, og på trods af at det var en lille forsamling, var Geo meget oplagt og tilstedeværende.

Birgitte Juul Hansen

Allerup-Davinde Husholdningskreds

Geo havde checket målgruppen meget fint ud. Han valgte (fornuftigt nok) ikke at tage pis på hele lægestanden - men var istedet kærlig og kritisk og med sjove og relevante pointer.

Thomas Jensen

Yngre Læger

For os var Geo et meget fint bekendtskab. Han er jo som person meget let at være sammen med, og det gør alting lettere for os amatører bagved. Geo gav os et på en gang både let og "tungt" foredrag. De 120 tilhørere var med hele vejen og stor spørgelyst, da der gik hul på det. Fuld tilfredshed herfra.

Birgit Søndergaard

Samlingshuset

Skønt foredrag med en herlig mand.

Lena Nilsson

Guldborgsund-bibliotekerne

Det var et godt foredrag, alle nød det.

Allan Josefsen

Radio Limfjord

Det var et fantastisk og personligt foredrag.

Gunvor Leth Dannersø

HK-bestyrelsen

Yderst inspirerende humoristisk og sjovt foredrag. Geo forstår humoren om nogen gør selv omkring et alvorligt tema.

Svend Krogh

Prostatakræft foreningen Propa
Uforpligtende forespørgsel på Geo

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Geo
Geo

4.75 ud af 5 stjerner

"Geo var super god, gav sig tid til at tale med flere af tilhørerne. Han kan varmt anbefales. Han er lydhør trækker publikum med ind i foredraget. Underholdende på den gode måde".

Tove Bech Sørensen - Kræftens Bekæmpelse Se alle referencer

Foredragsemner med Geo