Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Geo

Komiker og foredragsholder

Geo er bedst kendt som en succesfuld komiker, men er derudover en populær foredragsholder, der i sine foredrag fortæller om det kræftforløb, han fra 2011-2012 var igennem. Trods emnets alvor leverer Geo med masser af humor og selvironi et nærværende, levende og tankevækkende foredrag.   

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Geo er en af Danmarks sjoveste komikere og er især kendt for sin humoristiske tilgang til sin egen kræftsygdom. Et forløb Geo skrev en bog om, og som han nu også holder foredrag om. Det er livsbekræftende og efterlader publikum eftertænksomme og med ømme mavemuskler. 

Geo er født i 1975 og opvokset i Aalborg. Hans borgerlige navn er Christian Geo Heltboe, men som stand-up-komiker er han bedst kendt som Geo. Han har læst engelsk og dansk på universitetet og gennemført 4 maratonløb. Geo har medvirket på et utal af dvd-udgivelser. Solo kan nævnes ‘Geo’s Garage’, ‘Ego Geo’ og 5 stand-up.dk sæsoner. Hertil kommer ‘Den Ægte Vare’ med Matthesen, Rune Klan, Mick Øgendahl, Jacob Tingleff og Carsten Eskelund. Han har medvirket ved Talegaver Til børns 10 års jubilæum og været vært på Comedy Aid 2011, sammen med Carsten Bang. Han stod også bag one-man-showet, ‘Mit Indre Dyr.

Geo kan dog også vise sin mere alvorlige side. Det sås b.la. i dokumentaren “Din psykopat” på DR1 og i P1 udsendelsen “Far, der er noget, vi skal tale om”, hvor Geo lukker op for sin opvækst med en far, der er psykopat.

I 2013 udgav Geo bogen Ikk for sjov – om kemo og comedy, der omhandlede hans forløb og behandling for testikelkræft. Bogen blev en bestseller og trykt i 5 oplag.

  Geo foredrag

  Søn af en psykopat

  • Geo er opvokset med en far, der var psykopat og har åbent fortalt sin historie om at være søn til en psykopatisk far i Thomas Skovs P1-udsendelse “Far, der er noget, vi skal tale om” og i dokumentaren på DR1 “Din psykopat”. I foredraget fortæller han hudløst ærligt om sin til tider svære opvækst med en psykopat tæt inde på livet.
  • I foredraget forsøger Geo at give et helstøbt billede af sin far som menneske; både hvem han var, hvor han stammede fra og hvad han arbejdede med, hvor han samtidig beskriver de psykopatiske træk ved sin far, og hvordan de kom til udtryk i  dagligdagen.
  • Geo oplevede nemlig mange episoder, hvor psykopaten i hans far strålede igennem. Listen af farens psykopathandlinger er lang, og historierne er skræmmende på en fascinerende vis.
  • Geos far kunne, hvis han ville, have en dragende personlighed, hvilket også er et typisk kendetegn ved psykopater. Geo belyser undervejs den side af ham og kommer i samme forbindelse også ind på, hvordan hans far med løgne, trusler og vold holdt Geos mor i et jerngreb, hun måtte kæmpe hårdt for at komme ud af.
  • Foredraget slutter af med en spørgerunde, da emnet berører mange og som oftest vækker mange undrende spørgsmål fra publikum.

  Geo foredrag

  Ikk’ for sjov

  • Foredraget er baseret på bogen af sammen navn. Et foredrag, som med humor og uden selvhøjtidelighed fortæller om det at være kræftpatient, og om samtidig at holde fast i sig selv som far, mand og komiker. Om at få en benhård behandling og om at tro på man kommer godt ud på den anden side. Geos fortælling er vedkommende, varm, sårbar, tankevækkende, inspirerende og ikke mindst underholdende.
  • Komikeren Geo fik i efteråret 2011 konstateret testikelkræft. Han blev opereret, erklæret rask og optrådte i julen som vært på Kræftens Bekæmpelses store indsamlingsshow ComedyAid.
  • Til Geos halvårs rutinekontrol fandt lægerne en spredning til lungerne hvilket resulterede i endnu en operation fulgt op af 9 ugers opslidende kemobehandling. Det blev 9 uger med smerte, mistet hår, tunge tanker og grin. For ja, humoren blev Geos våben i kampen mod kræften.
  • Geo fortæller tragikomisk om pinlige sædprøver, om portører som vil have jokes på operationsgangen, om kønsbehåring som falder af (det er der da ingen, der har fortalt???) og om kun at ville have frosne ærter til morgen-, middag- og aftensmad.

  Geo foredrag

  Hva’ så nu?

  • Oplev et sjovt og livsbekræftende foredrag, hvor Geo uden filter og med masser af humor vender de tragedier, han har oplevet gennem livet, og hvordan han har vendt dem til noget positivt.
  • I foredraget vender Geo tunge emner såsom sin fars terror gennem hele livet, sine karrieremæssige fejltagelser, sin sygdom og sin skilsmisse, alt sammen pakket ind i humor og sjove anekdoter, men uden alvoren heller går tabt.
  • Geo kommer med nogle vilde eksempler på de absurditeter, hans far har udsat ham og hans familie for. Han fortæller, hvordan han har brugt disse professionelt ved at bygge flere ekstreme humorkarakterer i skuespil og tv-produktioner op omkring hans persona – og ikke mindst hvordan han har kunnet bruge sin fars afvigende mentale tilstand til at komme igennem ekstremt pressede situationer.
  • Nogle forkerte karrieremæssige valg, en kræftdiagnose – og oveni det hele lige en skilsmisse også -har givet Geo meget modgang på både job- og privatfronten. Men selv, hvor det så allermest sort ud, har Geo formået at vende modgangen til noget positivt og komme tilbage på sporet hver gang. I processen med at rejse sig igen, fortæller Geo hvilke redskaber, han bruger mentalt, når han er allermest presset.

  Geo Stand Up

  Stand Up – 20-30 minutter skræddersyet

  • Geo kan også bookes til skræddersyet stand up, efter jeres ønske – måske om jeres virksomhed, branche, den landsdel I er fra, eller hvad I har af gode ideer, så byder Geo gerne ind.
  • Geo har stor erfaring med at lave skræddersyede comedy shows ude hos virksomheder og organisationer, der ønsker et sjovt oplæg, fx som afslutning på en kursusdag eller et seminar. Han kan også laves stand up til uddannelsesinstitutioner, fx ved opstart eller afslutning af gymnasial uddannelse.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Geo

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Geo

Foredragsemner med Geo