Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Jesper Troels Jensen

Rådgivende retoriker, forfatter og foredragsholder

Jesper Troels Jensen er en foredragsholder, som foruden at være utrolig underholdende og inspirerende, kan give tilhørerne helt konkrete redskaber til at forbedre kommunikationen – både internt og eksternt i en organisation. Desuden rådgiver han nogle af de mest prominente ledere og politikere i kommunikation. Jesper Troels Jensen foredrag får altid topkarakterer, og kan benyttes af alle. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Jesper Troels Jensen er rådgivende retoriker og foredragsholder, og han lever af at lære folk at overbevise! Han er uddannet retoriker og arbejder gennem foredrag, kurser og intensive forløb med andre folks kommunikation.

Som tidligere adm. direktør for Kuben og forfatter til en række bøger om retorik har Jesper Troels Jensen opbygget en bred erfaring med kommunikation, præstationsteknik og undervisning i retorik.  Det kan dreje sig om den almindelige og daglige kommunikation. Det kan være i forhold til virksomheder, der ønsker at få en bedre og mere humoristisk tone og derved bedre arbejdsglæde. Og der kan også være tale om politikeren, bestyrelsesformanden, der skal virke overbevisende ved generalforsamlingen.

Jesper Troels Jensen har blandt andet bidraget til bøgerne “Talerteknik – en håndbog i retorik” og “Retorik i jura”. Han er desuden efterspurgt af journalister, når spørgsmålene går i retning af politikernes kommunikation og tale. Derudover underviser han en lang række personligheder i Danmark i kommunikation.

  Jesper Troels Jensen foredrag

  Grundtvig som politiker og taler

  • Hvad mente Grundtvig mon om skolen? Hvad syntes han egentlig om kirken? Og hvad var i grunden hans synspunkt på indvandring? Og hvorfor er det overhovedet relevant i dag, hvad Grundtvig tænkte for 150 år siden?
  • Grundtvigs salmer kender vi alle sammen, men hans liv som politiker og hans politiske taler har hidtil ikke fået samme opmærksomhed. Og det på trods af, at Grundtvig i løbet af sit liv holdt utallige taler både i Landstinget og ude i det ganske land.
  • Det laver Danske Talers formand, Jesper Troels Jensen, nu om på med dette nye, spændende foredrag, hvor han fortæller om sider af Grundtvig, som vi ikke tidligere har hørt så meget om. Jesper Troels Jensen tager i foredraget udgangspunkt i Grundtvig som politiker og taler og trækker tråde op til nutidens politiske debat og afslører Grundtvigs retoriske tricks.
  • Hør bl.a. om, hvordan Grundtvig allerede i midten af 1800-tallet præsenterede mange af de politiske tanker og idéer, som fylder i den offentlige debat i dag. Og oplev nogle af Grundtvigs politiske taler blive vakt til live i helt nye indspilninger, som vil blive vist i løbet af foredraget.

  Jesper Troels Jensen foredrag

  Præsentationsteknik – gid det var så enkelt!

  • Der holdes mange kurser i præsentationsteknik, men hvad hjælper det? Nogle lærer et par retoriske tricks andre nogle gamle skrøner. Bag al god mundtlig kommunikation finder man dog den klassiske retorik, som virker. Foredraget gennemgår retorikkens erkendelsesteorier og giver en sammenhængende forståelse af mundtlighedens univers.

  Jesper Troels Jensen foredrag

  Om god kommunikation og humor i kommunikationen

  • Hvordan sikrer I en god kommunikation i en gruppe, en virksomhed eller en organisation? Hør Jesper Troels Jensens underholdende foredrag om hvordan man kan gøre kommunikationen bedre og mere humoristisk. Dette er helt nødvendigt, hvis man ønsker et godt arbejdsmiljø og en større arbejdsglæde. Få konkrete redskaber til at styrke kommunikationen.

  Jesper Troels Jensen foredrag

  Stress og kommunikation – drop tågesnakken

  • I disse år er stress og sygefravær på dagsordenen i mange virksomheder. Der bruges enorme summer på kampagner og behandling, men mange årsager til stressen er ledelsen ofte selv kilde til.
  • Jesper Troels Jensen byder på enkle og gennemprøvede retoriske værktøjer til, hvordan ledelsen kan rydde op i sin ofte abstrakte kommunikation og dermed reducere årsagerne til stress hos medarbejderne.
  • Drop tågesnakken og få inspiration til, hvordan du kan lede gennem retorisk motivation, klare budskaber og konkrete visioner med mening.

  Jesper Troels Jensen foredrag

  Politisk kommunikation

  • Hvordan kommunikerer politikerne og hvordan kommer de igennem med deres budskaber? Jesper Troels Jensen har rådgivet mange politikere, taleskrivere og embedsmænd om vigtigheden af at få det rette budskab ud. Få et indblik i den måde hvorpå der arbejdes med taler og politisk kommunikation.

  Jesper Troels Jensen foredrag

  Den gode underviser

  • Jesper Troels Jensen giver i dette foredrag konkrete redskaber til undervisere og lærere – hvordan bliver man bedre til at nå elever og tilhørere – så stoffet både bliver interessant og så indlæringen øges? Jesper Troels Jensen har arbejdet med indlæring igennem kommunikation og kan på denne måde flette elementer ind omkring øget indlæring i undervisningen.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Jesper Troels Jensen

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Jesper Troels Jensen

Foredragsemner med Jesper Troels Jensen