Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Søren Schultz Hansen

Selvstændig erhvervsforsker og ekstern lektor på CBS

Hvordan skal vi opføre os i den digitale tidsalder, som vi befinder os i lige nu? Og hvordan sker der med de første digitale indfødte, når de nu bevæger sig ind i voksenlivet og ud på arbejdsmarkedet? Søren Schultz Hansen har de sidste 10 år indgående undersøgt den digitale verden og den første generation af digitale indfødte som medarbejdere og medlemmer, borgere og vælgere. Få hans bedste råd og skarpeste betragtninger i et højst aktuelt foredrag!

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Som den eneste i Danmark har Søren Schultz Hansen de seneste ti år indsamlet omfattende empiri blandt skoleelever, studerende, unge ansatte og deres ledere. Han har fulgt de digitale indfødte på nettet, i familien, i foreninger, med vennerne og på arbejdet. Disse studier bliver dokumenteret i blandt andet bøgerne ”Digitale indfødte på job” (Gyldendal Business, 2015) og ”Årgang 2012” (Informations Forlag 2011) og en række artikler om digitale medier og mennesker.

I sin nyeste bog, ”Digitaliseringens paradokser – 12 virksomheder erfaring med hastig forandring” (Djøfforlag 2017), har Søren hentet konkrete eksempler på udfordringerne med digitaliseringen hos tolv danske virksomheder, herunder Danske Bank, Bang & Olufsen, Aalborg Kommune og VOLA. “Digitaliseringens paradokser” er af Børsen blevet udvalgt som en af årets bedste ledelsesbøger og anmeldt til fem stjerner i samme avis.

Aktuelt er han i gang med et omfattende projekt, som undersøger digitaliseringens betydning for vores demokrati med udgangspunkt i en ny generation af medlemmer, borgere og vælgere.

Søren Schultz Hansen har mere end tolv års erfaring fra den digitale kommunikations- og reklamebranche, seks af dem som leder. Samtidig underviser Søren som ekstern lektor på CBS i digital kommunikation og ledelse og har tidligere arbejdet som digital chef og været ansvarlig for flere digitale, nyskabende projekter.

Sørens foredrag er velegnede som key-note til at kickstarte en konference, til at afslutte et årsmøde med nogle opkvikkende kik ud i fremtiden eller som inspiration for medarbejdere og ledere i forbindelse med et fagligt arrangement på din virksomhed eller i dit netværk.

Få en smagsprøve på Sørens foredrag i denne video:

  Søren Schultz Hansen foredrag

  Digitale indfødte

  • Få en inspirerende og øjenåbnende aha-oplevelse i en times foredrag med masser af konkrete eksempler fra syv års studier i digitale indfødte. Som den eneste i Danmark har Søren Schultz Hansen de seneste ni år indsamlet omfattende empiri blandt skoleelever, studerende, unge ansatte og deres ledere. Han har fulgt den nye generation af digitale indfødte på nettet, i familien, med vennerne og på arbejdet.
  • Foredraget er velegnet som key-note til at kickstarte en konference, til at afslutte et årsmøde med nogle opkvikkende kik ud i fremtiden eller som inspiration for medarbejdere og ledere i forbindelse med et fagligt arrangement på din virksomhed.

  Søren Schultz Hansen foredrag

  Digitaliseringens paradokser

  • Hvordan gearer du din virksomhed til en ny digital virkelighed? Hvordan gør du din organisation innovativ? Hvordan sikrer du dine medarbejderes kompetencer, så I står forandringsparate? Hvordan fastholder du en generation af unge attraktive medarbejdere, der skal motiveres på en anden måde?
  • Foredraget tager afsæt i virkeligheden på baggrund af konkrete eksempler og casehistorier fra 12 velkendte, danske virksomheder. Og gør dig klogere på digitaliseringens udfordringer og får dig til bedre at forstå dagligdagens disruption.

  Søren Schultz Hansen foredrag

  Demokrati i en digital verden

  • Digitaliseringens betydning for vores demokrati er allerede stor. De digitale og sociale medier giver et folkeligt, men også et flygtigt og ofte uforpligtende mandat. Shitstorme og debattonen på de sociale medier, fake news og twitter-demokrati. På godt og ondt har den digitale verden givet nye vilkår og muligheder for dialog og har medvirket til at inddrage borgere og medlemmer hurtigere og mere direkte i demokratiet.
  • På baggrund af helt nye, empiriske studier lægger foredraget op til debat og peger på, hvordan bl.a. vores traditionelle opfattelser af fællesskab og repræsentativt demokrati bliver udfordret af det digitale netværk.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Søren Schultz Hansen

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Søren Schultz Hansen

Foredragsemner med Søren Schultz Hansen