Henter Indhold ...

Søren Schultz Hansen

Selvstændig erhvervsforsker og ekstern lektor på CBS

Hvordan skal vi bevæge os i den digitale tidsalder, som vi befinder os i lige nu? Og hvordan påvirker den de digitale indfødte, når de skal ud på arbejdsmarkedet? Søren Schultz Hansen har brugt de sidste mange år på at undersøge den digitale verden og den første generation af digitale indfødte. Få hans bedste råd og skarpeste betragtninger i et højst aktuelt foredrag!

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Som den eneste i Danmark har han specialiseret sig i og indgående undersøgt de første digitale indfødte. De seneste ni år har han indsamlet omfattende empiri blandt skoleelever, studerende, unge ansatte og deres ledere. Han har fulgt dem på nettet, i familien, med vennerne og på arbejdet. Disse studier bliver dokumenteret i blandt andet bøgerne ”Digitale indfødte på job” (Gyldendal Business, 2015) og ”Årgang 2012” (Informations Forlag 2011) og en række artikler om digitale medier og mennesker.

I sin nyste bog, ”Digitaliseringens paradokser – 12 virksomheder erfaring med hastig forandring”, har Søren hentet konkrete eksempler på udfordringerne med digitaliseringens hos tolv danske virksomheder, herunder Danske Bank, Bang & Olufsen, Aalborg Kommune og VOLA. “Digitaliseringens paradokser” er af Børsen blevet udvalgt som en af årets bedste ledelsesbøger og anmeldt til fem stjerner i samme avis. 

Søren Schultz Hansen har mere end tolv års erfaring fra den digitale kommunikations- og reklamebranche, seks af dem som leder. Samtidig underviser Søren som ekstern lektor på CBS i digital kommunikation og ledelse og har tidligere arbejdet som digital chef og været ansvarlig for flere digitale, nyskabende projekter.

Få en smagsprøve på Sørens foredrag i denne video:

  Søren Schultz Hansen foredrag

  Digitale indfødte

  • Få en inspirerende og øjenåbnende aha-oplevelse i en times foredrag med masser af konkrete eksempler fra syv års studier i digitale indfødte. Som den eneste i Danmark har Søren Schultz Hansen de seneste ni år indsamlet omfattende empiri blandt skoleelever, studerende, unge ansatte og deres ledere. Han har fulgt den nye generation af digitale indfødte på nettet, i familien, med vennerne og på arbejdet.
  • Foredraget er velegnet som key-note til at kickstarte en konference, til at afslutte et årsmøde med nogle opkvikkende kik ud i fremtiden eller som inspiration for medarbejdere og ledere i forbindelse med et fagligt arrangement på din virksomhed.

  Søren Schultz Hansen foredrag

  Digitaliseringens paradokser

  • Bliv klogere på digitaliseringens udfordringer og forstå bedre dagligdagens disruption på baggrund af casehistorier fra velkendte, danske virksomheder.
  • Et foredrag med Søren Schultz Hansen er velegnet som key-note til at kickstarte en konference, til at afslutte et årsmøde med nogle opkvikkende kik ud i fremtiden eller som inspiration for medarbejdere og ledere i forbindelse med et fagligt arrangement på din virksomhed.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Søren Schultz Hansen

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Søren Schultz Hansen

Foredragsemner med Søren Schultz Hansen