Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Gør dine umulige målsætninger mulige med de rigtige prioriteter

Mads Vangsø Foredrag

Mads Vangsø

Tv- og radiovært. Foredrag om at turde at kaste sig ud i vilde projekter, som kan synes håbløse.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Mads Vangsø

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Mads

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Tv- og radiovært Mads Vangsø holder foredrag om udvikling, dedikation og målsætning, der alle er ingredienser til et vellykket projekt, der står knivskarpt til slut. Mads Vangsø vil inspirere sit publikum til at turde at tage chancer, men på samme tid opfordrer han dem til, at de  skal gøre deres forarbejde.

Du har højest sandsyndlig oplevet Mads Vangsø i enten tv eller radio, da han har gjort sig bemærkelsesværdig på disse medier siden halvfemserne. Han har blandt andet ageret vært i Radio 100’s morgenshows “Mads om morgenen” og “Farvel seng – jeg elsker dig”. Derudover var han også vært på DR P3’s “Monkey Business” og “Vangsøs Vækning” på The Voice, og han skabte sammen med Casper Christensen, Søren Søndergaard og Jan Gintberg “Tæskeholdet”, der blev en af Danmarks største mediesucceser i halvfemserne. Ligeledes var han vært TV2 Zulus “Argh! Det gjorde jeg bare ikk!”, som fra start blev et af kanalens mest sete programmer. Det er derfor en garanti, at Mads Vangsø ved, hvordan han skal fange sit publikum.

Mads Vangsø har aldrig været bange for udfordringer, men alligevel følte han, at han godt kunne trænge til at tage dét skridt ekstra. Derfor valgte han sammen med Lasse Wulff Hansen at begå sig ud i en syvugers rotur tværs over Atlanten d. 12. december 2018 – bare de to. Her fik Mads Vangsø i den grad en forståelse for, hvilken betydning forberedelse, træning og 100% dedikation har, da det får projektet til at briste eller bære.

Mads Vangsøs foredrag om denne rejse skal inspirere publikum til altid at sætte forandring, udvikling og målsætning som høje prioriteter. Det er uanset, om der er tale om vild rejse, karrieren, arbejdspladsen eller privatlivet. Selv de umulige mål er mulige.

Se foredrag med Mads Vangsø
Mads Vangsø foredrag

Tværs over Atlanten

Foredrag om et umuligt mål: Commitment – Målsætning – Forandring.

Atlanterhavs-roeren, Mads, holder spændende og motiverende foredrag om forandring, motivation, commitment og om at sætte sig selv umulige mål – og selvfølgelig om at ro over Atlanten.

Den 12. december 2018 begav Mads Vangsø sammen med sin makker Lasse Hansen sig ud på en vild rotur tværs over Atlanterhavet. Turen har krævet års forberedelse, træning og 100 % commitment. Efter 49 barske dage kom de to mænd til Caribien.

I foredraget giver Mads sine deltagere en inspirerende og motiverende indsigt i den forandring, han selv har skabt i sit liv. Hvorfor det giver mening at sætte sig selv store mål, og hvad du skal huske på, når bølgerne går højt, og du er ved at tabe modet.

Mads er en erfaren foredragsholder, der om nogen kan sætte forandring og udvikling og målsætning på spidsen.

Referencer

Foredraget var meget mere end hvad vi havde håbet på. Det gav både grin, eftertanker og tårer, og gav så meget mening både for os som personer og som fagprofessionelle. Mads var meget let at tale med, punktlig, ordentlig og en fantastisk fortæller.

Chastine Engqvist

Mandecentret
Uforpligtende forespørgsel på Mads Vangsø

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Mads Vangsø