Henter Indhold ...

Niels Krause-Kjær

Journalist og forfatter

Niels Krause-Kjær holder tankevækkende og aktuelle foredrag om politik, medier og samfund. Derudover er han en ofte benyttet foredragsholder og ordstyrer – både til virksomheder, konferencer, kongresser og til debatskabende arrangementer. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Niels Krause-Kjær er udannet journalist og forfatter til flere bøger om politik og samfund, blandt andet “Kongekabale” og Tilskueren”. Derudover har han tidligere optrådt som vært på P1-radioprogrammet “Krause på Tværs”. I dag holder han foredrag med afsæt i sin brede viden om politiske og samfundsmæssige forhold herhjemme. 

Niels Krause-Kjær er i dag vært på DR2 deadline og har tidligere været tilknyttet Berlingske Tidende som klummeskribent, arbejdet som politisk rådgiver, kommentator, samfundsdebattør og leder af journalistuddannelsen på Syddansk Universitet.

Foredrag med Niels Krause-Kjær er humoristiske, skarpe og fyldt med energi og engagement. Bliv klogere på politik og spin, den danske politikerlede, magten og medierne, Lars Løkke og meget andet.

  Niels Krause-Kjær foredrag

  Politik og spin

  • Hvem styrer egentlig debatten, hvem får magten, og hvem kan flytte holdninger?
  • Engang sagde man, at den, der lever stille, lever godt. Sådan er det ikke længere.
  • Et aktuelt foredrag om mediernes rolle, udvikling og manipulation.

  Niels Krause-Kjær foredrag

  Kan man overhovedet stole på en politiker?

  • Ved hjælp af anekdoter, eksempler, tal og løse påstande forsøger journalisten og forfatteren Niels Krause-Kjær at besvare spørgsmålet.
  • Det tager ham mindst en time, og der er bestemt basis for at diskutere med ham bagefter. For spørgsmålet er, om man overhovedet kan stole på en journalist.

  Niels Krause-Kjær foredrag

  Magt og medier

  • Hvem styrer debatten, hvem får magten, og hvem flytter holdninger? Det gør de kloge og nogle gange kyniske historiefortællere.
  • Engang sagde man, at den, der lever stille, lever godt. I dag dør den, der lever stille. Opmærksomhedsøkonomien har gjort opmærksomhed til tidens knappeste ressource, og ofte afgøres det hele på blot 15 sekunder. Nogle politikere har lært det. Andre gør det aldrig og dør derfor en langsom og pinefuld død.

  Niels Krause-Kjær foredrag

  Lars Løkke – en biografi om Danmarks statsminister

  • ”Løkke” er et foredrag baseret på biografien om Lars Løkke Rasmussens vej til landets mest magtfulde post. Det er fortællingen om den unge landsformand for Venstres Ungdom, der stillede op til hvad som helst og sjældent blev valgt.
  • Om et ekstraordinært politisk talent og en rejse gennem et politisk generalieblad, det normalt kræver flere liv at gennemleve.
  • ”Løkke” beskriver den livslange kamp mellem kynikeren og idealisten, mellem levemanden og statsmanden, og om hvordan det hele var ved at styrte sammen på grund af gamle bilag, netop som alt var lagt til rette.

  Niels Krause-Kjær ordstyrer

  Ordstyrer og moderator

  • Niels Krause-Kjær fungerer desuden ofte som ordstyrer og moderator ved arrangementer, der har med politik, erhvervs- eller samfundsforhold at gøre.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Niels Krause-Kjær

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Niels Krause-Kjær

Foredragsemner med Niels Krause-Kjær