Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Underholdende og lærerige foredrag om videnskabens svar på et langt liv

Nicklas Brendborg

Nicklas Brendborg

Et af de mest lovende forskningstalenter inden for bioteknologi og forfatter til bestsellerbogen "Gopler ældes baglæns".

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Nicklas Brendborg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Nicklas

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

Nicklas Brendborg er MSc i Bioteknologi ved Københavns Universitet og er et af de mest lovende forskningstalenter på området anerkendt af bl.a. Novo Nordisk International Talent Program og Novo Scholarship Program. Sideløbende med sit forskerstudium udgav han i marts 2021 sin bog ”Gopler ældes baglæns”, der tilbragte flere uger på bestsellerlistens førsteplads.

Udover ”Gopler ældes baglæns” har Brendborg også skrevet ”Topstudent” og medforfattet Lars Tvedes bestseller ”Supertrends”.

Et foredrag med Nicklas Brendborg giver dig

  • Videnskabens svar på hvordan vi kan leve længere
  • Historier om gale og geniale videnskabsmænd og -kvinder
  • En hæsblæsende rejse til klodens fjerneste egne og mest højteknologiske laboratorier

 

Se foredrag med Nicklas Brendborg
Nicklas Brendborg foredrag

Hvordan lever man længere?

Med afsæt i sin bestsellende bog ”Gopler ældes baglæns” fortæller Nicklas Brendborg om videnskabens svar på et langt liv. Hvad skal vi spise? Og hvordan skal vi leve? For at finde svarerne tager vi på en hæsblæsende rejse til klodens fjerneste egne og mest højteknologiske laboratorier. Undervejs møder vi zombieceller, gopler der ældes baglæns og både gale og geniale videnskabsmænd og –kvinder.

Referencer

Fantastisk overraskende underholdende formidling af forskning. Mange blev interesseret i bogen "Gopler ældes baglæns"

Mai Laustrup

Finansforbundet

"Det bedste foredrag vi har hørt på Amtet" De rosende ord kommer fra Astrid, Vivian og Sarah, der går i biotek-klassen 3.z. De fik i dag mulighed for at høre foredrag med den anmelderroste forsker og forfatter Nicklas Brendborg, som er aktuel med bogen om videnskabens svar på et længere liv: Gopler ældes baglæns. Der var kø til bogsigneringen efter foredraget, hvor eleverne udover at købe Nicklas’s bog også kunne få svar på deres spørgsmål.

Liv Fernley Schoppe

Roskilde Gymnasium

Engageret og interessant præsentation.

Finn Bjørn Johansson

Astellas Pharma

Meget interessant. Foredraget har fået meget positiv feedback fra gæsterne. Som eventansvarlig var jeg meget ærgerlig over at måtte gå et par under gange foredraget.

Camilla Nielsen

Cloud Factory

Nicklas er super-behagelig at arbejde sammen med - og foredraget var virkelig interessant.

Anne Dalgaard

Ingeniørforeningen, IDA

Gopler ældes baglæns

”Wow … en af årets formentlig bedste bøger.” BERLINGSKE

”Det unge geni underholder fra først til sidst.” Bente Klarlund Pedersen i POLITIKEN

Engang var jagten på et længere liv domineret af eventyrere, alkymister og kvaksalvere, men nu har videnskaben overtaget stafetten. Det betyder, at vi for første gang nogensinde står på tærsklen til at knække aldringens kode og besvare det ældgamle spørgsmål: Hvordan får jeg et langt og sundt liv?

I Gopler ældes baglæns fortæller den unge kometforsker, Nicklas Brendborg, en forrygende, perspektiverende og utrolig historie om videnskabens kamp mod aldring og peger på, hvad man selv kan gøre for at leve længere.

Rejsen går forbi klodens fjerneste egne, mest højteknologiske laboratorier og alt derimellem. Undervejs møder vi en 5.000 år gammel børstekoglefyr, gopler der ældes baglæns, zombieceller, verdens ældste mennesker og lærer om forskningens mest spektakulære eksperimenter.

Nicklas Brendborg studerer molekylærbiologi ved Københavns Universitet. Han er anerkendt som ungt forskningstalent af blandt andet Novo Nordisk International Talent Program og Novo Scholarship Program. Gopler ældes baglæns er solgt til udgivelse i 20 lande.

Uddrag fra bogen:

”Det er meget muligt, at franskmanden Jeanne Calment, den længstlevende person, som nogensinde er blevet registreret, samtidig er det længstlevende landpattedyr. Men sammenlignet med nogle af de organismer, vi deler planet med, er vi ikke andet en sølle døgnfluer. Særligt for træer findes aldring faktisk slet ikke. Et af de ældste enkeltstående træer, Methuselah, er en 5.000 år gammel børstekoglefyr i Californien. Dengang Methuselah spirede op af den californiske muld, var pyramiderne stadig ved at blive bygget i Egypten, og de sidste mammutter holdt endnu stand på Wrangel Island i Sibirien

Uforpligtende forespørgsel på Nicklas Brendborg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Nicklas Brendborg