Tlf. 35 11 21 31
Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenterTlf. 35 11 21 31
5 ud af 5 stjerner
"Tania formåede at bringe energi og humor ind i sit foredrag, samtidig med at hun fik tilhørerne til at respondere og indgå i diskussioner omkring emnet, hvilket gjorde oplevelsen meget dynamisk."
Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Om Tania
Foredrag
Referencer
Tania Ellis giver dig overblik over globale og sociale megatrends og inspiration til bæredygtige forretnings- og velfærdsløsninger, der imødekommer den nye tids behov. Tania Ellis foredrag er underholdende, tankevækkende og af høj kvalitet. Dansk-britiske Tania Ellis er én af Skandinaviens førende social business-eksperter. Som efterspurgt foredragsholder, prisbelønnet forfatter og international trendspotter rådgiver hun om betydningen af sociale business-trends, der bygger på værdier som bæredygtighed, etik, social ansvarlighed og mening.
Tania Ellis har en Executive MBA og 22-års ledelseserfaring fra det private erhvervsliv. De sidste 10 år har hun været direktør i sin egen trendformidlings- og rådgivningsvirksomhed ‘The Social Business Company’, som inspirerer, og rådgiver en stor del af Skandinaviens mest respekterede organisationer og virksomheder inden for branding, bæredygtig forretningsudvikling, innovation og kommunikation. Tania Ellis er en populær foredragsholder grundet sin ekspertise og hands-on involvering i at blande økonomisk og social værdi med forretningsstrategi og innovation.
Tania Ellis foredrag er især populære hos skandinaviske og multinationale virksomheder, ministerier, kommuner, fagforeninger, uddannelsesinstitutioner, NGO’er og sociale iværksættervirksomheder, som ønsker en indsigt i de forandringer, som er i fuld gang med at sætte deres præg på alt lige fra investorkrav, medarbejderbehov, kundeønsker og omverdenens forventninger til virksomheder i dag.
I medierne benyttes Tania Ellis hyppigt som ekspert, trendspotter og meningsdanner både herhjemme og i udlandet, og hun skriver også selv om de sociale business-tendenser i artikler, rapporter, antologier og bøger. Især har hendes populære og banebrydende danske bog ”De Nye Pionerer” samt den internationalt anerkendte opfølger ”The New Pioneers” skabe efterspørgsel på foredrag både i Danmark og udlandet. I 2011 kom “The New Pioneers” på Cambridges internationale Top 40 Sustainability Books liste over verdens bedste bøger om bæredygtig business sammen med prominente profiler som Al Gore og nobelprismodtager Muhammad Yunus. Bogen er siden udkommet på thai med dækning af asiatiske medier. I 2014 modtog Tania Ellis den prestigefyldte indiske pris “Women Leadership Excellence Award” for sit arbejde med bæredygtig forretningsudvikling, CSR, social innovation og socialt iværksætteri gennem det sidste årti.
Tania Ellis leverer underholdende og tankevækkende foredrag af høj kvalitet. Karakteristisk for hendes formidlingsstil er, udover hendes engagement og energi, evnen til at nedbryde, sammenfatte og formidle komplekst stof på en enkel, letforståelig og anvendelig måde.
Book Tania Ellis til jeres næste event hvor hun vil give jer et tankevækkende foredrag formidlet med engagement og en evne til at nedbryde, sammenfatte og formidle komplekst stof på en enkel, letforståelig og anvendelig måde. I vil få mere viden om hvordan fremtidens ledelsesform ser ud, og om nytænkning samt bæredygtig business er nogle af de emner hun vil berøre.
Se foredrag med Tania EllisNye tider skaber nye behov – og nye behov kræver nye løsninger. Formålet med dette foredrag er at give jer et overblik over de forandringskræfter, som er i fuld gang med at revolutionere den måde, vi tænker, lever og arbejder på.
Foredraget bygger på Tania Ellis’ internationalt anerkendte bog “The New Pioneers”, som i 2010 kom på Cambridge’s Top 40 Sustainability Books – en bog, som er blevet kåret som ”Handbook for the global revolution” med endorsements fra bl.a. Klaus Schwab, grundlægger af World Economic Forum. Med foredraget giver Tania Ellis jer et friskt pust af ny inspiration med de seneste globale og sociale megatrends samt både danske og internationale business cases på innovative velfærdsløsninger og forretningsmodeller, som skaber bæredygtig vækst til gavn for både samfund og bundlinje.
I vil få et tour de force gennem de tendenser og nye logikker, som er ved at gøre sit indtog i virksomheder på tværs af sektorer, brancher og landegrænser, og I vil blive introduceret til de 5 forandringsmarkeder, som virksomheder og organisationer er nødt til at tage højde for i deres strategiske arbejde. Undervejs vil vi diskutere, hvad disse tendenser betyder for jeres branche sammen med konkrete anvisninger til, hvordan I selv kan komme godt i gang.
Engang var humanister og forretningsfolk to vidt forskellige grupper med meget lidt tilfælles. Sådan er det ikke længere. Humanisterne bliver kaldt sociale entreprenører, og er begyndt at skabe nye forretningsområder, mens forretningsfolkene har fået øjnene op for, at der er penge at hente ved at gå fra corporate social responsibility til corporate social innovation. Bæredygtig udvikling er deres fælles pejlemærke. Socialkapitalismen har gjort sit indtog.
Hvorfor er etik og ansvarlighed kommet på dagsordenen? Hvad ligger der i begrebet bæredygtighed? Og hvordan arbejder virksomheder og organisationer med bæredygtighed i praksis?
Interessen for det gode liv, det hele menneske og søgen efter mening indikerer forandrede samfundsværdier. Samtidig oplever erhvervslivet i disse år et forandringspres, der bl.a. stiller krav om kompetencer og organisatoriske rammer, der kan fremme motivation, nytænkning og kontinuerlig udvikling.
Hvad betyder disse tendenser for fremtidens lederroller og -opgaver, hvad er helhedsledelse, hvordan arbejder arbejdspladser med det i praksis, og hvilke muligheder samt udfordringer er der ved denne ledelsesform?
En ny generation af medarbejdere har bevæget sig ind på arbejdsmarkedet. De er formet af et gradvist generationsskifte i vestlige samfundsværdier. For dem handler arbejde om mere end at tjene penge. De ønsker det gode (arbejds)liv med plads til både faglig og personlig udvikling.
Derfor er det nu blevet tid til, at vi udfordrer vores grundantagelser, til at vi vender vores logikker – og til at vi former vores arbejdspladser i overensstemmelse med disse nye værdier og ønsker. Hvilke krav stiller fremtidens arbejdskraft? Hvilke faktorer har betydning for det gode (arbejds)liv? Hvordan præger nye logikker vores måde at lede og arbejde på i praksis?
Virksomheder er begyndt at lade frivilligt arbejde indgå som en del af jobpakken – et meningsfuldt frynsegode i tillæg til fri telefon, fitnesskort og abonnementer.
I årevis har vi hørt, at virksomheders primære opgave er at tjene penge, og at filantropi derfor må overlades til andre. Så hvorfor i alverden dog bruge penge på frivilligt arbejde. Hvilke muligheder giver partnerskaber mellem virksomheder og frivillige organisationer? Og hvilke gevinster er der at hente for virksomheden, medarbejderen og samfundet?
I kampen om de gode hoveder skal der i dag vindes både hjerner og hjerter. Ikke kun ved hjælp af materielle frynsegoder, men også med parametre som omdømme, etik og personlige udviklingsmuligheder. Resultatet er mange nye rekrutterings- og fastholdelsestiltag hos både offentlige og private virksomheder.
Hvilke krav stiller fremtidens arbejdskraft og hvorfor? Og hvordan kan virksomhederne tage højde herfor med nyskabende employer-branding-tiltag?
Omstillingsparathed, produktudvikling og etik er nogle af de nøgleord, der bliver fremhævet i kampen om at klare sig i den globale konkurrence nu og i fremtiden. Men er danske virksomheder klar til denne omstilling og forandring? Og hvad skal de gøre for at blive det?
Dette foredrag giver jer et overblik over de sociale megatrends og udviklingstendenser, som kommer til at præge dansk erhvervsliv både nationalt og globalt i de kommende år – og hvilken betydning det kommer til at få for måden at drive en arbjedsplads på.
Med spændende best practice eksempler og inspirerende business cases får I også bud på, hvad danske virksomheder kan gøre for at revitalisere og fremtidssikre deres forretning på en måde, hvor de både tjener verden og tjener penge.
Forskere kalder det 21. århundrede for det feminine århundrede. Men feminine værdier i erhvervslivet handler ikke om kvinder eller mænd – det handler om indtoget af et nyt business mindset, hvor det ikke kun handler om konkurrence, effektivitet, profit og rationalisering, men også om innovation, bæredygtighed, balance, læring og livskvalitet.
Hvilke erhvervsledere praktiserer dette nye business mindset, hvad karakteriserer dem, og hvad kan vi lære af dem? Hvordan kommer de feminine værdier til udtryk i praksis – og bruger fremtidens virksomheder dem til at differentiere sig, tiltrække talenter og samarbejdspartnere, styrke omdømme og brand – og i sidste ende virksomhedens bundlinje?
Et inspirerende og underholdende foredrag med en masse brugbare eksempler på, hvordan ledere og virksomheder kan omsætte det nye business mindset i praksis
Tania fortalte levende og med stort engagement om social innovation. Hun inspirerede i den grad til at arbejde med en innovativ vinkel på mangfoldighed. Der har efterfølgende været stor ros fra deltagerne netop af Tanias indlæg på konferencen, og der er stor efterspørgsel efter hendes PowerPoint-præsentation.
Malene Mikkelsen
Det var et inspirerende foredrag. Det sprængte de grænser for generering af idéer, som gruppen kunne foretage sig og dermed kom vi lidt længere fremad end ellers.
Knud Sejer Jensen
Tania var særdeles godt forberedt og havde sat sig grundig ind i ISS' forhold til omverden samt indadtil.
Bent Mathiasen
Vi havde fornøjelse af at bruge Tania Ellis som moderator til vores konference ’E-commerce & bæredygtighed’, som vi afholdt sammen med Dansk Industri d. 22. september. Og hvilken fornøjelse det var. Tania kom på dagen og var yderst velforberedt. Hun havde sat sig grundigt ind i agendaen for dagen og ikke mindst de enkelte oplægsholderes baggrund og præsentationer. Med sin stærke faglighed sørgede hun for, at oplægsholderne blev stillet de rigtige spørgsmål, så vi kom godt rundt om emnet. Hun styrede dagen med stor entusiasme, professionalisme og med et smil på læben, alt sammen inden for tiden uden at stresse. Jeg kan kun give Tania de varmeste anbefalinger.
Mette Ringsted Andersen
Fin, lærerig indføring i status og fremtidsudsigterne indenfor socialøkonomi. Meget relavant for vores medlemmer i Socialøkonomi Nordjylland.
Orla Pedersen
Tania formåede at bringe energi og humor ind i sit foredrag, samtidig med at hun fik tilhørerne til at respondere og indgå i diskussioner omkring emnet, hvilket gjorde oplevelsen meget dynamisk.
Bent Haumann
Vi havde et fantastiks indslag med Tania Ellis i forbindelse med et presseevent. Tania var super god til at møde journalister og blogger og på en levende, inspirerende og relevant måde samt tale ind i netop de problematikker vi møder i skønhedsbranchen. Tania var super nem at arbejde sammen med og var ligeledes klar på udfordringen om IKKE at bruge den traditionelle powerpoint-præsentation, men i stedet at tale mere åbnet, frit og levende.
Susanne Holde
Tania Ellis leverede et levende og inspirerende foredrag, som var meget flot tilpasset det konkrete arrangement og dets målgruppe. Vi havde på forhånd en god dialog med Tania omkring indholdet i hendes oplæg og er særdeles tilfredse.
Birgit Christiansen
Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.