Henter Indhold ...

Thomas Mygind

Foredragsholder, inspirator og tv-vært

Thomas Mygind begejstrer, underholder og giver stof til eftertanke. De forrygende og efterspurgte foredrag om personlig inspiration, fælles trivsel og større arbejdsglæde er humoristiske, gribende og stærkt personlige. Thomas formår i sjælden grad at påvirke sit publikum, og kan få enhver forsamling op af stolene. Tilbagemeldingerne på Thomas´ foredrag er entydigt positive og giver altid højeste score, og ofte går der lang tid før arrangører og publikum får armene helt ned igen!

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Thomas Mygind er kendt som en af Danmarks absolut mest erfarne tv-værter. Han er UK-certified NLP-practicioneer og har sideløbende med mediekarrieren arbejdet professionelt med personlig/medarbejderudvikling og dynamisk ledertræning. Lige fra outdoor teambuilding til individuel coaching og det meste der-i-mellem. I dag helliger han sig fuldtid arbejdet som motivator og foredragsholder. Det er blevet til mange foredrag hvert år til flere typer af forsamlinger, hvor han med vid, bid og humor sender ethvert publikum inspirerede videre i livet.

Som anker på flere markante programmer er Thomas Mygind blandt andet blevet kåret som “Årets tv-vært” og har vundet prisen for “Årets tv-program”. I 2004 tiltrådte han ledelsen af SBS TV Danmark hvor han senere blev udnævnt til chef for Kanal 5. Thomas Mygind boede i en årrække i England, inden han i 2001 vendte tilbage til Danmark. Siden 1995 har Thomas Mygind afholdt sine populære foredrag i både ind- og udland, især til virksomheder og organisationer.

De inspirerende og underholdende Thomas Mygind foredrag er især populære hos oplysningsforbund, virksomheder, banker, foreninger, der trænger til øget trivsel på arbejdspladsen eller større personligt overskud i en hektisk hverdag med familie og arbejde.

Få en smagsprøve på et foredrag med Thomas Mygind i nedenstående video:

  Thomas Mygind foredrag

  Få det bedste ud af det meste – trods alt…

  • I en tid hvor gnist og glæde ofte overskygges af brok og bekymring tager Thomas Mygind kvalificeret livtag med vores tendens til periodisk trutmund, og leverer effektive genveje til bedre relationer, øget trivsel og større personligt overskud.
  • Med enkle metoder, ukomplicerede strategier og masser af humor giver Thomas Mygind sit personlige bud på, hvordan vi lettere tackler en konstant foranderlig verden, og de stadigt stigende krav om, at alle skal yde mere med færre ressourcer og bedre resultater. Professionelt og privat.
  • En forfriskende, seriøst tankevækkende og særdeles inspirerende oplevelse…

  Thomas Mygind foredrag

  Genvej til begejstring!

  • Et forrygende hjerne-opgraderingsforedrag, der er sprængfyldt med effektive værktøjer, som du kan bruge til bevidst at vælge din personlige placering. Hvor er du på skalaen mellem boblende begejstring og slidsomt sortsyn?
  • En kompetent kicktalk, der virkelig viser den direkte vej til begejstring, livsglæde og ikke mindst personlig motivation.

  Thomas Mygind Quiz

  KOLLEGA-QUIZZEN – seriøst underholdende

  • Fortjener kollegaerne og/eller cheferne en kærlig og munter “omgang” de og publikum ikke glemmer lige med det samme. Så er her en helt ny, unik og særdeles (vel)oplagt mulighed for at styrke både firma-ånd og lattermuskler…
  • Danmarks mest erfarne tv-vært* Thomas Mygind guider med sikker hånd og glimt i øjet, deltagere og publikum gennem et forrygende show, skræddersyet til lejligheden, så tema, indhold, varighed, spørgsmål, aktiviteter, deltagere og præmier matcher dit firma  og din event.
  • Perfekt og utraditionel underholdning til fx firmafest, personale-træf, teambuilding, kickoff, årsmøder og produkt-præsentationer m.m.
  • Uanset konteksten er en ting helt sikkert: med Thomas Mygind som jeres vært er der styr på løjerne og intet overladt til tilfældighederne.

  Thomas Mygind konferencier 

  Ordstyrer

  • Thomas Mygind er desuden en underholdende og skarp ordstyrer, der med inspiration forstår at lede både debatter og konferencer.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Thomas Mygind

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Thomas Mygind

Foredragsemner med Thomas Mygind