Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Få effektive genveje til bedre relationer, øget trivsel og større personligt overskud.

Thomas Mygind

Thomas Mygind

Foredragsholder, inspirator og tv-vært på flere forskellige programmer. Tidligere chef hos Kanal 5.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Helt igennem perfekt. Super professionel performance. Medrivende entusiasme, markant engagement. Hans drive, empati og særdeles fokuserede kreativitet er helt exceptionel."

Derfor skal du booke et foredrag med Thomas Mygind:

 • Thomas Mygind er kendt som hele Danmarks tv-vært
 • Hans foredrag er humoristiske, veleksekverede og tryllebinder modtagerne
 • Thomas’ er en yderst populær foredragsholder, som altid får positiv feedback af virksomhederne
Uforpligtende forespørgsel på Thomas Mygind

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Thomas

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Thomas Mygind begejstrer, underholder og giver stof til eftertanke. De forrygende og efterspurgte foredrag om personlig inspiration, fælles trivsel og større arbejdsglæde er humoristiske, gribende og stærkt personlige. Thomas formår i sjælden grad at påvirke sit publikum, og kan få enhver forsamling op af stolene. Tilbagemeldingerne på Thomas´ foredrag er entydigt positive og giver altid højeste score, og ofte går der lang tid, før arrangører og publikum får armene helt ned igen!

Derfor skal du booke et foredrag med Thomas Mygind:

 • Thomas Mygind er kendt som hele Danmarks tv-vært
 • Hans foredrag er humoristiske, veleksekverede og tryllebinder modtagerne
 • Thomas’ er en yderst populær foredragsholder, som altid får positiv feedback af virksomhederne

Thomas Mygind er kendt som en af Danmarks absolut mest erfarne tv-værter. Han er UK-certified NLP-practicioneer og har sideløbende med mediekarrieren arbejdet professionelt med personlig/medarbejderudvikling og dynamisk ledertræning. Lige fra outdoor teambuilding til individuel coaching og det meste der-i-mellem. I dag helliger han sig fuldtidsarbejdet som motivator og foredragsholder. Det er blevet til mange foredrag hvert år til flere typer af forsamlinger, hvor han med vid, bid og humor sender ethvert publikum inspirerede videre i livet.

Som anker på flere markante programmer er Thomas Mygind blandt andet blevet kåret som “Årets tv-vært” og har vundet prisen for “Årets tv-program”. I 2004 tiltrådte han ledelsen af SBS TV Danmark, hvor han senere blev udnævnt til chef for Kanal 5. Thomas Mygind boede i en årrække i England, inden han i 2001 vendte tilbage til Danmark. Siden 1995 har Thomas Mygind afholdt sine populære foredrag i både ind- og udland, især til virksomheder og organisationer.

De inspirerende og underholdende Thomas Mygind foredrag er især populære hos oplysningsforbund, virksomheder, banker og foreninger, der trænger til øget trivsel på arbejdspladsen eller større personligt overskud i en hektisk hverdag med familie og arbejde.

Se foredrag med Thomas Mygind

  Thomas Mygind foredrag

  Få det bedste ud af det meste – trods alt…

  • I en tid hvor gnist og glæde ofte overskygges af brok og bekymring, tager Thomas Mygind kvalificeret livtag med vores tendens til periodisk trutmund og leverer effektive genveje til bedre relationer, øget trivsel og større personligt overskud.
  • Med enkle metoder, ukomplicerede strategier og masser af humor giver Thomas Mygind sit personlige bud på, hvordan vi lettere tackler en konstant foranderlig verden, og de stadigt stigende krav om, at alle skal yde mere med færre ressourcer og bedre resultater. Professionelt og privat.
  • En forfriskende, seriøst tankevækkende og særdeles inspirerende oplevelse…

  Thomas Mygind foredrag

  Genvej til begejstring!

  • Et forrygende hjerneopgraderingsforedrag, der er sprængfyldt med effektive værktøjer, som du kan bruge til bevidst at vælge din personlige placering. Hvor er du på skalaen mellem boblende begejstring og slidsomt sortsyn?
  • En kompetent kicktalk, der virkelig viser den direkte vej til begejstring, livsglæde og ikke mindst personlig motivation.

  Thomas Mygind Quiz

  KOLLEGA-QUIZZEN – seriøst underholdende

  • Fortjener kollegaerne og/eller cheferne en kærlig og munter “omgang”, som de og publikum ikke glemmer lige med det samme. Så er her en helt ny, unik og særdeles (vel)oplagt mulighed for at styrke både firmaånd og lattermuskler…
  • Danmarks mest erfarne tv-vært* Thomas Mygind guider med sikker hånd og glimt i øjet deltagere og publikum gennem et forrygende show,  der er skræddersyet til lejligheden, så tema, indhold, varighed, spørgsmål, aktiviteter, deltagere og præmier matcher dit firma og dit event.
  • Perfekt og utraditionel underholdning til fx firmafest, personaletræf, teambuilding, kickoff, årsmøder og produktpræsentationer m.m.
  • Uanset konteksten er en ting helt sikkert: med Thomas Mygind som jeres vært er der styr på løjerne, og intet er overladt til tilfældighederne.

  Thomas Mygind konferencier 

  Ordstyrer

  • Thomas Mygind er desuden en underholdende og skarp ordstyrer, der med inspiration forstår at lede både debatter og konferencer.

Referencer

Har sjældent oplevet så engageret og levende en foredragsholder. Han var PÅ fra 1. minut - og hans måde at inddrage tilhørerne på er rigtig fin, - de 90 min. var lynhurtigt overstået. Vi fik alle noget ud af foredraget og noget at tænke over. Det var bare SUPERGODT.

Eva Bjerre Nielsen

Brugerklub for EDH

Helt igennem perfekt. Super professionel performance. Medrivende entusiasme, markant engagement. Hans drive, empati og særdeles fokuserede kreativitet er helt exceptionel.

TDC

Tak for en uforglemmelig oplevelse. Vi har alle oplevet dagen som en meget positiv indsprøjtning - med humor, energi og begejstring. Jeg har fået mange tilbagemeldinger - og de har alle været positive. Enkelte har også sagt, at de på forhånd var skeptiske, men at de overgav sig ret hurtigt. Vi er meget imponerede over din energi og udstråling, og jeg er sikker på at vi har fået overført noget af det, og at vi vil hjælpe hinanden med at holde gejsten oppe. Tak!

Novo Nordisk A/S

Et alvorligt emne på en underholdende og lærerig måde.

Mai Laustrup

Finansforbundet

Helt vild fantastisk, var helt nede på jorden og alle forstå budskabet og tog noget med sig hjem. Vil gerne have en samarbejde igen med Thomas.

Vinnie Skovkjær

Odense Kommune

Thomas Mygind er levende og bruger meget af sig selv i foredraget - og han formåede at få alle med - også lige efter en frokost

Mona Sandberg

Energinet.dk

Energifyldt, - engagerende - personligt - vi gik derfra i godt humør, med inspiration og energi.... og afdelingen har nu købt/fået 2 nye venner .... Plys og Æsel, - som afdelingsformanden har tænkt skal bruges til at minde os om, at tage "plyshatten" på - og kigge frem og tænke positivt

Gitte Graversen

HK/Kommunal, MidtVest

Særdeles forrygende, inspirerende og levende foredrag. Vi fik alle noget at tænke over og noget med hjem. Dybeste respekt for Thomas´s måde at indrage sin egen personlighed og privatliv i sit foredrag. Det er stærkt.

Eva Bjerre Nielsen, Chefsekretæ

Slagelse Kommune

Thomas var engageret, gav noget af sig selv og satte det i en sammenhæng der gav mening for medarbejderne. Dialogen før foredraget gav lige det indhold der var brug for :-) Vi kan varmt anbefale et foredrag med Thomas, der giver en ny sammenhængskraft/nyt fælles sprog i organisationen

Pia Hedegaard

Favrskov Kommune, Ældresektoren

Den mest medrivende foredragsholder jeg til dato er stødt på. Thomas gjorde foredraget intimt og inddragende for alle i rummet. Det bliver meget svært at komme efter Thomas!

Anne-Sophie

Berendsen Textilservice A/S

Levende og fuld knald på.

Alis Sandgreen

Fødevareforbundet NNF

Dejligt levende foredrag, der gir en god latter og lidt til efterlevelse :-)

Hanne Thorborg

Odense Universitetshospital

Thomas Mygind bidrog til den gode stemning og fik os alle til at grine og op at stå. Han havde nogle rigtig gode pointer til et godt arbejdsmiljø og hvordan man forholder sig positivt til sin hverdag fyldt med udfordringer. Jeg har fået rigtig god feed back for mange af mine medarbejdere.

Anne Brock Kristensen

DAB

Inspirerende, livligt, alvor med sjov. Humørfyldt og et supergodt oplæg.

Lone Snedker

FOA, Vejle

FANTASTISK foredrag og meget nærværende foredragsholder. Budskabet er klart og tydeligt. Meget inspirerende og lærerigt. TAK

Charlotte Andersen

Aarhus Universitetshospital

Thomas kom, så og sejrede :) Det var et fint oplæg og foredrag Thomas kom med, det passede fint ind i det vi havde håbet på, og deltagerne gik derfra i godt humør og jeg fornemmer også med noget de kunne bruge. Thomas er en levende fortæller der bruger sig selv og sit kropssprog meget, og formår klart at få folk med. Jeg har ikke hørt negativ omtale fra nogen af deltagerne. Som jeg talte med Thomas om efterfølgende, tror jeg ikke der var nogen "æseldyr" med til foredraget, de havde valgt at blive hjemme (der deltog 80 ud af 650 medarbejdere). Jeg har efterfølgende anbefalet til andre at få Thomas ud - da hans foredrag vil passe ind alle steder.

Vibeke Volf Petersen

Esbjerg Kommune

Thomas er levende i sin formidling og med en god kontakt til tilhørerne. Han veksler i sin performance og bruger visualisering (Plys og Æseldyret) som brænder sig fast i bevidstheden. Thomas tør bruge sig selv og sin egen sårbarhed i sit foredrag. Vi har været ovenud tilfredse med hans oplæg.

Jonna Kastbjerg

Fagcenter for Autisme og ADHD - Aalborg Kommunes Ældre og Handicapforvaltning

Alt var positivt. Thomas var professionel, men samtidig med meget personlighed, både før, under og efter foredraget. Der var styr over al praktikken. Det kunne ikke gøres bedre.

Alice Andersen

BTX Group

Godt,sjovt og inspirerende foredrag

Torben Gadegaard

Dansk Metal Østjylland

Sjovt, inspirerende og medrivende foredrag.

Christian Kristensen

Ikano Bank

SUPER foredrag - festligt, fornøjeligt og tankevækkende. En rigtig god oplevelse, der blev leveret meget professionelt af Thomas Mygind.

Jette Vinsløv

Christiansen & Essenbæk A/S

Jeg har været MEGET positiv over den indlevelse Thomas Mygind har vist både før, under og nu efter sit foredrag – det har bare været SUPER.

Anders Kristensen

Hornsyld Købmandsgaard A/S

Et absolut brugbart, inspirerende og personligt oplæg. Det skabte virkelig god "plys-stemning” og var den perfekte måde at runde vores oplægsrække af på.

Vibeke Thiim Harder, Kommunikationsansvarlig

Østjysk Bolig

Tusinde tak for en forrygende aften. Jeg har allerede hørt på gangene (fra de medarbejdere der deltog) at der snakkes muntert om Plys og Æseldyret, samt modtaget mails med tak for et fantastisk oplæg.

Lone Thomhav, Sektorchef

HK Midt

Mange 1000 tak for et super foredrag i torsdags. Alle var/er begejstret. Altid godt med en saltvandsindsprøjtning. Glade hilsner...

Simon Tang

Børne Universitetet Mejdal

Tusinde tak det blev en forrygende afslutning på vores to dages arrangement. Som arrangør er vi altid spændte på om hvorvidt oplægsholderne leverer så publikum bliver både lidt klogere og samtidig føler sig underholdt. Og den ramte du lige på kornet.

Jan Kjellstrøm, Daginstitutionsleder

Børnecenter Nord

et virkeligt godt og underholdende foredrag, som blev formidlet med meget stor entuchaisme, og Thomas fik alle med på forsøgene,selvom ikke ret mange kendte til hinanden på forhånd. Og der blev også tilmiddagenom aftenen talt om foredraget.

Charlotte Hansen

Nordea

Meget inspirerende og super god energi. Pointerne går rent ind og giver stof til eftertanke. Tusinde tak for det.

Karin Rasmussen

Jobcenter Aarhus

Thomas kom med til vores temadage pga. sygdom fra anden oplægsholder. vi havde nok forventet at det blev lidt Robinson eller Fangerne på fortet. Sådan blev det slet ikke. Thomas kørte derudaf med 100 km i timen og hans budskab om at vi selv vælger vores liv/sindstilstand gennem Peter Plys i hundredmeterskoven gik rent ind hos alle tilhører.

Jan Kjellstrøm

Sammenslutningen Af Dagsinstitutionsledere (SAD)

Evt. en kort pause i foredraget - det var sidst på dagen. SUPER godt foredrag.

Annette

Kongeå Trailercenter A/S

Deltageraktivitet var rigtigt godt. Enkel opbygning og koncept hvilket gjorde at alle kunne forholde sig til det. Serveret med et glimt i øjet.

Martin Haakansson

PostNord

Underholdende Enkle budskaber - alle er med.....

Michael Willemar

Sønderborg Handel

Thomas leverede et tankevækkende og humoristisk foredrag som fik god respons fra vores gæster.

Marianne

ErhvervSkanderborg

Et super godt indlæg med tilpas faglighed kontra morskab.

Pernille Rolsted

Westergaard A/S

Thomas var velforberedt og tændt på opgaven. Kom i god tid og havde i det hele taget styr på sin arrangement. Behagelig at samarbejde med før foredraget og også under foredraget.

Jesper Schmith

Autismecenter Nord-Bo

Thomas var fantastisk!!! Super, super god til at sende sit budskab ud til eleverne på en humoristisk og livlig måde. Bedste foredrag - EVER!

Mette Blindbæk

EUC SYD

Sprudlende energisk med indhold.

Ullis Johansen

Fredericia Lærerkreds

Stor tak til Thomas Mygind for sjovt og medrivende 1,5 time, hvor tilhørerne virkelig blev både underholdt og engageret.

Knud Nielsen

Kia Motors Forhandler Forening

Thomas formår virkelig at få sit publikum med og er levende og dygtig.

Mads Jakobsen

Sydvestjysk Brandvæsen

Et SUPER godt og meget relevant foredrag, som har givet noget at tænke over. Men hvordan man opfatter sig selv og alle ens med mennesker.

Pia Landorf Larsen

HK klubben i Center for HR

Foredraget var fint tilpasset målgruppen.

Alf Christensen

Silkeborg Kommune

Et inspirende, sjovt og anderledes oplæg, som gav latter, smil og masser af snak efterfølgende.

Gitte Nørskov

Silkeborg Kommune

Positive tilbagemeldinger. En gæst har efterfølgende kontaktet jer for foredrag med Thomas Mygind.

Anne Louise

Domea

Meget livlig person med gode positive pointer, man kan huske fremadrettet.

Trine Norsk

COWI A/S

Det var en rigtig god oplevelse. Thomas Mygind levede fuldt ud op til vore forventninger og lidt til.

Per Lysdahl

Pensionistforeningen Nordea

Thomas Mygind ramte spot on - lokalet sydede af god kemi, og lattermusklerne overgav sig over hele linien. Har fået rigtigt mange tilbagemeldinger på, at Thomas var den helt rigtige til at fortælle, hvor simpelt de fleste ting er og kan gøres. Vi var mange, der blev ramt positivt.

Kim Andersen

Retten i Roskilde

Sjovt, underholdende og opløftende. Thomas fik folk op af stolene og der blev grinet højt. noget af en opgave, når det drejer sig om 110 underviser en fredag aften :-)

Ghita Due Hedelund

TEC

Det var et fint foredrag, som ramte godt ind i det formål, vi som skole havde med dagen. Det var enkelt, "let fornøjeligt", med få, men gode vigtige pointer om hvordan vi hver især bidrager til den fælles motivation på arbejdspladsen. God til at fange folks opmærksomhed.

Dorte Ritz Nissen

Strøbyskolen, Stevns Kommune

Thomas var fantastisk hele vejen igennem. Med tid, overskud og godt humør fik vi på kort tid i fællesskab lavet en super sjov firma-quiz, der var skræddersyet os. Det var en succes for både arrangører, deltagere og tilskuere.

Rikke Olofsen

Erhvervsakademi Dania

Et super inspirerende foredrag, og han er rigtig god til at få alle tilhørerne med. Og virkelig et indlæg man kan bruge.

Marianne Kjær

Beredskabsforbundet

Givende, klogt og meget nærværende foredrag med Thomas Mygind. Masser af grin, sproglige finurligheder og stof til eftertanke.

Lillian Krarup

Snejbjerg Skole

Godt og humoristisk indlæg. Flot tilrettelagt trods det; at vi havde kornet det af med 15 min.

Lone Olsen

Diabetessygeplejersker

Meget meget givende og underholdende med alvor.

Gert Andersen

Heldagsskolen Bornholm

Meget inspirerende foredrag, der for alvor bragede igennem. Rigtig god kombination af humor og tankevækkende input.

Sigurd Skovborg

EUC

Thomas Mygind er super nem at have med at gøre, meget professionel, løsningsorienteret, super struktureret og virkelig behagelig.

Heidi Andersen

Prodata Consult

Fungerede meget fint - sjovt, underholdende - og med seriøst indhold, som gav noget at tænke over. Meget professionel performance - på den bedste måde.

Susanne Andersen

Industriens Arbejdsgivere i København

Det var et spændende, sjovt og lærrigt foredrag. Thomas fik alle mand med!

Louise Jørgensen

JK Byg & Montage ApS

Rigtig godt foredrag hvor man kunne genkende sig selv. God kombination af tale/musik. Det personlige indspark vedr. egen livskrise - gjorde foredragsholderen nærværende og en af os.

Helle Bendorf

Langelands kommune

Thomas Mygind leverede en helt forrygende aften, med masser af latter.

June Andreasen

Landsforeningen for socialpædagoger

Super godt foredrag, leveret på en inspirerende og humoristisk måde. Masser af godt humør

Jan F. Sørensen

Topteam ApS

Det var et fantastisk, inspirerende, lærerigt, underholdende m.m. foredrag. Kan kun anbefales.

Susanne Meelby Knudsen

FOA

Thomas leverede et super oplæg "genvej til begejstring" - det var både sjovt og lærerigt. Flere har efterfølgende givet udtryk for de gik der fra med mere begejstring og pointen med oplæget har de taget med videre i hverdagen.

Mette

Fit&Sund

Flot og rigtig godt foredrag som bandt dagen sammen i en større helhed.

Michael Elnegaard

Home & Garden AmbA

Meget relevant og krydret med humor i alvoren.

Hans Chr. Nielsen

Møbeltransport Danmark A/S

Veloplagt og vedkommende foredrag.

Vibeke Spanner

Bangsbostrand skole

Thomas Mygind var rigtig god. Han forstod at få alle til at høre efter, og man kunne mærke han brændte for det han talte om.

Helle Ødegård

Slagteriet Tican

Super inspirerende foredrag, mange har efterfølgende givet meget positive tilbagemeldinger om foredraget - så vi meget tilfredse! Thomas har givet os mange gode "Plys-poter", som vil og kan inspirere i hverdagen. Vi har også indført mandagscitat fra Peter Plys.

Agnete Støjberg

Jysk Energi

Dit indlæg var meget tankevækkende og gav enormt megen energi. Kanon-afslutning på dagen.

Electrolux Professional A/S

Helt enestående oplevelse. Fantastisk energiudfoldelse. Virkemidler som alle kunne forstå og forholde sig til. Humor i standup-format kombineret med seriøsitet og dybsindighed. Dyb respekt.

Hewlett Packard

Det var helt kanon. Stående applaus. Det var virkelig intenst. Stor energi og højt tempo hele vejen. Det lykkedes Thomas at ramme alle. En perfekt afslutning på en lang dag hvor vi fik tilført forsamlingen en dejlig livgivende energi som vi kan bruge i vores dagligdag. Og da det samtidig blev koblet til vores mission og vore værdier, kunne det ikke være bedre.

Carlsberg

En meget energisk og levende oplevelse som ikke glemmes, men blot bliver bedre som tiden går. Du formåede på en rigtig god måde at få flettet firmaet ind i dit indlæg, således var det en meget naturlig og levende oplevelse for medarbejderne. Noget vi kunne forholde os til. Med din direkte facon og fræk-som-en-slagterhund-rollen, har du formået at videregive dine informationer på en spændende, farverig og inspirerende måde. Jo du har skam sat dig dine spor hos os.

DFDS Transport

Inspirerede og meget intenst - var en fornøjelse med nogle håndgribelige værktøjer, som kan anvendes resten af livet.

Rasmus Blem Kofoed

Bygholm Landbrugsskole

Godt, engageret, populært.

Erik Birkholm Nielsen

Sct. Georgsgilderne i Aarhus
Uforpligtende forespørgsel på Thomas Mygind

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Thomas Mygind
Thomas Mygind

5 ud af 5 stjerner

"Helt igennem perfekt. Super professionel performance. Medrivende entusiasme, markant engagement. Hans drive, empati og særdeles fokuserede kreativitet er helt exceptionel."

Foredragsemner med Thomas Mygind