Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Sæt stilhed på dagsordenen, og bliv inspireret til bedre kommunikation, effektive møder og stærkere relationer

Bastian Overgaard Foredrag

Bastian Overgaard

Silent leadership coach, facilitator og idémand til ledelsesværktøjet Silent Co-creation.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"På under en uge har Bastian Overgaard formået totalt at ændre mit syn på stilhed og støj. Som leder for over 100 medarbejdere har jeg efter Bastian Overgaads foredrag så mange ideer til, hvordan vi kan/vil have Silent Co-Creation præsenteret/implementeret i hele dagtilbuddet. Såvel på leder- som medarbejderniveau. Tak for det!"

Keld Birkø - Skærring Dagtilbud Se alle referencer

Et foredrag med Bastian Overgaard giver jer:

  • En introduktion til Silent Co-creation som værdiskabende møde- og ledelsesværktøj
  • En sand øjenåbner når det kommer til stilhed og effektivitet i jeres organisation
  • Et veleksekveret arrangement i selskab med en innovativ tænker
Uforpligtende forespørgsel på Bastian Overgaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Bastian

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

Bastian Overgaard afholder populære foredrag om stilhed, der omtales som geniale, innovative og super relevante. Stilheden har vist sig effektiv som et værktøj til at fremme trivsel blandt medarbejdere, og inkludere alle persontyper på en arbejdsplads, også de introverte – og ikke mindst kan aktiv indførsel af stilhed ses på bundlinjen. Med nærvær leverer Bastian sine visionære og knivskarpe pointer om konsekvenserne af for meget støj og snak. Flere ledere og medarbejdere kalder hans foredrag for åbenbaringer, der har ændret den måde, de ser på kommunikation og effektive møder.

Et foredrag med Bastian Overgaard giver jer:

  • En introduktion til Silent Co-creation som værdiskabende møde- og ledelsesværktøj
  • En sand øjenåbner når det kommer til stilhed og effektivitet i jeres organisation
  • Et veleksekveret arrangement i selskab med en innovativ tænker

Stilhed som værktøj: Optimer fokus, nærvær og tillid

Bastian Overgaard har udviklet det innovative mødeværktøjSilent Co-creation, som er omtalt i en lang række medier, heriblandt Forbes, Børsen og Executive. Særligt efter at målinger har vist, at møder kan blive op til 20% mere effektive ved at vekselvirke mellem tale og stilhed, er interessen for de positive følgevirkninger af stilhed steget markant.  Han har desuden ledet “Projekt Effektive Møder”, hvor han i samarbejde med bl.a. Ingeniørforeningen og Finansforbundet har udforsket potentialet i “Silent Co-creation”.

I 2021 udkom Bastians anmelderroste bog “Støjfri ledelse, hvori Bastian Overgaard i en humoristisk og veloplagt tone argumenterer for, hvorfor stilhed bør integreres som en struktureret del af vores kommunikation, ledelse og samarbejde. Bogen er i efteråret 2021 desuden udkommet i 2. oplag.

Bastians interesse for stilheden begyndte i starten af årtusindeskiftet, hvor han opdagede et skjult potentiale i stilheden. Mens han var tv-tilrettelægger for TV2, udførte han en række eksperimenter hvor forsøgspersonerne ikke måtte tale sammen. Til Bastians store overraskelse gav stilheden stærkt fokus, nærvær og tillid til hinanden. Bastians foredrag afslører, hvordan denne opdagelse kan udnyttes til at øge effektiviteten i møder, kommunikation og samarbejde. Når i booker Bastian, vil han til foredraget tale med lethed, humor og passion omkring de imponerende resultater, som organisationer kan opnå ved at facilitere stilhed i møder.

Se foredrag med Bastian Overgaard
Bastian Overgaard foredrag

Modige medarbejdere mestrer mere

Vi lever i en tid med rigtig mange ting, at være bange for.

Et gammelt ordsprog siger dog, at skibe ikke er bygget til at ligge trygt i havnen. Og modgang kan som bekendt gøre os stærkere, klogere og mere kreative. Men kun hvis vi har modet til at udfordre gamle vaner og trygge rutiner. Det gælder både privat og på arbejdspladsen, at vi skal turde fejle, risikere og eksperimentere.

Få rystet posen med dette tankevækkende og humoristiske foredrag baseret på Bastians skæve tankegang. Trods et liv med angst og bekymringer, har han gang på gang kastet sig ud på dybt vand. Bliv inspireret af Bastians meget anderledes, men helt konkrete metoder til at træne sin modighed. Hør, hvorfor du skal blive forsker og forsøgskanin i jeres eget liv, hvad I kan opnå med ”pinlig power” og hvordan stilhed kan give jer superkræfter i en verden fuld af (meningsløs) støj.

I dette foredrag afslører han også sjældne indsigter fra sit arbejde som bl.a. komiker, hypnoterapeut og kreativ direktør i reklamebranchen.

Foredraget bidrager med helt nye vinkler på psykologisk tryghed, mental sundhed, arbejdsglæde, innovation, samarbejde og hvordan man træner sin modighed i et arbejdsliv fuld af forandringer.

Bastian er en særdeles nærværende, autentisk og underholdende foredragsholder, der med stor professionalisme formår at bryde klicheerne, så I går hjem med værdiskabende aha-oplevelser.

Bastian Overgaard foredrag

Støjfri ledelse - et effektivt ledelsesværktøj

Bastian Overgaard forklarer med humor og konkrete eksempler, hvorfor stilhed er det mest enkle og handlekraftige ledelsesværktøj. Stilhed bør integreres som en struktureret del af vores kommunikation, ledelse og samarbejde og i dette inspirerende foredrag fortæller Bastian hvordan. 

Fremtiden kommer til at kræve mere eftertanke, menneskeligt overskud og mangfoldige løsninger. Støjfri ledelse trækker på principper fra sprogforskning, hjerneforskning og adfærdsforskning og hjælper til at spare tid, reducere stress og skabe bedre samarbejde. I foredraget afslører Bastian desuden de skjulte konsekvenser, som overflødig snak har for vores trivsel, fokus og resultater. 

Sæt stilhed på dagsordenen, og bliv inspireret til bedre kommunikation, nærværende møder og stærkere relationer. Foredraget henvender sig til ledere.

Bastian Overgaard foredrag

Mindre snak - mere værdi

Virksomheder og organisationer, der ønsker at styrke nytænkning, innovation og effektivitet, bør tage stilheden alvorligt. Flere anerkendte forskere har igennem mange år forsket i produktivitet og kreativitet på arbejdspladser. Og deres klare anbefaling til virksomheder er, at afsætte tid til stilhed og “quiet time” i løbet ad arbejdsdagen. Det vil ikke bare gøre den enkelte medarbejder mere kreativ og effektiv. Det mindsker også risikoen for stress og udbrændthed.

På foredraget får I:
· Best Practices fra ledere, der bruger Silent Co-creation
· Overraskende ny forskning om støj og stilhed
· Den hurtige vej til ”mindfulness” uden et ord om mindfulness
· Inspiration til, hvad en ”snakkepolitik” kan gøre for bundlinjen
· Tips til at styrke jeres kommunikation med stilhed
· Konkrete ideer til, hvordan stilhed kan styrke jeres relationer
· Simple værktøjer til at optimere jeres interne møde

Hjerneforskere har påvist, hvordan vores hjerne ganske enkelt lukker ned og bliver dummere, når den udsættes for alt for mange informationer på en gang. Ved hjælp af MRI-scannere kan man observere, hvordan forsøgspersoner begyndte at tage dårligere og dårligere beslutninger jo flere informationer, de skulle forholde sig til.

Sprogforskning viser, at jo mere komplekse informationer I vil formidle, jo flere pauser skal der til. Dygtige talere og skuespillere understreger vigtige pointer med kunstpauser. Mødeteknologien Silent Co-creation skaber 20% mere effektive møder med intelligente mellemrum. Tænk så på jeres mange møder. Hvad er de fatale konsekvenser af støjende og ineffektive møder fuld af snak?

Bastian Overgaard foredrag

Lad Bastian Overgaard facilitere jeres møder

Ønsker I at se stilheden som værktøj anvendt i praksis, så kan Bastian Overgaard bookes til at facilitere jeres møder, kursusdage, seminarer og lignende, hvor han benytter sit værktøj Silent Co-creation.

Her vil I med garanti få en øjenåbner. Møder og kursusdage kan nemlig være (tids)effektive, udbytterige og inkluderende, hvilket I vil opleve på egen hånd ved at lade Bastian Overgaard facilitere jeres i forvejen tilrettelagte arrangement.

I kan med fordel kombinere det med et introducerende oplæg af Bastian Overgaard.

Referencer

Det var meget nærværende og relevant for os, og selvom vi kun havde en god time er jeg sikker på det satte gang i mange tanker samt interesse for at følge op yderligere initiativer sammen med Bastian Overgaard.

Nils Thidemann

Aalborg Universitet

Bastian Overgaards foredrag fik 4,1 ud 5 i den samlede evaluering med ord som "GENIALT". Han talte om intelligent stilhed, om at "brænde boksen" og at turde handle i "mellemrummet." Vi blev i den grad inspireret til at være mere nærværende og mindre selvhøjtidelige. En fantastisk afslutning på vores konference.

Lone Walsøe Pedersen

Slagelse Kommune

Bastian Overgaard ramte hovedet på sømmet med sit indlæg om hvordan vi kan gøre vores møder mere effektive i NNIT. Det væsentligste ved Silent Co-creation er, at det ikke kræver ekstra tid udover de møder vi allerede holder. Det er relevant for alle. Det var vildt fedt med de eksempler og cases Bastian tog med fra sit arbejde med Silent Co-creation. Det var konkret, og noget alle kunne nikke genkendende til. Jeg er selv blevet meget inspireret ift hvordan jeg faciliterer mine møder. Fx hvordan Silent Co-creation kan bruges til forskellige læringsstile blandt ekstroverte og introverte, så alle fremadrettet kan komme mere på banen.

Rikke Plagborg

NNIT A/S

Bastian Overgaard er knivskarp og kommer i den grad ud over scenekanten med sit vigtige budskab om behovet for "mindre snak". Det er super relevant for en bred målgruppe, og jeg vil være tryg ved at stille ham foran ethvert publikum, da han både har en meget underholdende og samtidig professionel tilgang til emnet.

Tina Pearson

Pearson Eventrådgivning

Igen er jeg ved årets Møderevolution blevet mindet om, at Bastian er en mester på sin helt egen unikke platform: stilheden. Med sin markante og empatiske personlighed formår Bastian at lære os om den adfærds ændring, der skal til for, at vi opnår større nærvær, evner at lytte og dermed bedrive en skarpere og mere fokuseret kommunikation med andre. Det har været en fornøjelse at lære endnu mere ved dette møde og det bliver bestemt ikke sidste gang vi inviterer ham til at hjælpe os og vores gæster til at skærpe vores måde at være sammen på.

Ida Jørgensen

Vildvorde Kursuscenter

Jeg fik en ÅBENBARING da jeg deltog i workshop med Bastian Overgaard! Når der er for meget ordnani på møder, kan jeg været drænet bagefter. Med silent co-creation bliver der skabt fokus og nærvær og ikke mindst respekt om det talte! Stilheden er smuk og bydes velkommen. Jo mere vi arbejder med det jo bedre bliver vi til det, og jo mere nyder vi det! Tak Bastian for at sætte stilheden på vores dagsorden.

Susanne Espersen

Region Midtjylland Specialområde Hjerneskade

På under en uge har Bastian Overgaard formået totalt at ændre mit syn på stilhed og støj. Som leder for over 100 medarbejdere har jeg efter Bastian Overgaads foredrag så mange ideer til, hvordan vi kan/vil have Silent Co-Creation præsenteret/implementeret i hele dagtilbuddet. Såvel på leder- som medarbejderniveau. Tak for det!

Keld Birkø

Skærring Dagtilbud

Fremragende foredrag. Tiden fløj af sted.

Rasmus Schmidt

HVS

Støjfri ledelse - Hvordan vi opnår mere ved at snakke mindre

Samtale fremmer ikke altid forståelsen. Alt for mange møder med alt for meget snak har store konsekvenser – både økonomisk, mentalt og menneskeligt.
I Støjfri ledelse deler Bastian Overgaard tankevækkende eksempler på danske ledere, der har sparet tid, reduceret stress og skabt bedre samarbejde ved at sætte noget så uvant som stilhed på dagsordenen.
Bogen trækker på sprogforskning, hjerneforskning og adfærdsforskning. Og giver dig konkrete anvisninger til at opnå bedre kommunikation, nærværende møder og stærkere relationer, som ikke drukner i talestrømmen.

Kilde: Forlagsbeskrivelse

Uforpligtende forespørgsel på Bastian Overgaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Bastian Overgaard
Bastian Overgaard

5 ud af 5 stjerner

"På under en uge har Bastian Overgaard formået totalt at ændre mit syn på stilhed og støj. Som leder for over 100 medarbejdere har jeg efter Bastian Overgaads foredrag så mange ideer til, hvordan vi kan/vil have Silent Co-Creation præsenteret/implementeret i hele dagtilbuddet. Såvel på leder- som medarbejderniveau. Tak for det!"

Keld Birkø - Skærring Dagtilbud Se alle referencer

Foredragsemner med Bastian Overgaard