Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Oplev et foredrag om forbrug og livsstil, der er både faktaorienterede og underholdende

Julia Lahme

Julia Lahme

Trendforsker, forfatter og direktør.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Velstruktureret og tilpasset målgruppen - levede helt op til forventningerne!"

Anne Busk Olsen - Erhvervskvinder.dk Se alle referencer

Et foredrag med Julia Lahme giver jer:

  • En skarp kommunikatør der giver jer oplysning, aha oplevelser og en masse brugbar viden
  • Et sjovt og vedkommende foredrag om danskerne, vores forbrugsvaner og måder at være i verden på
  • Mulighed for et skræddersyet foredrag, ud fra jeres konkrete ønsker og inden for den givne branche
Uforpligtende forespørgsel på Julia Lahme

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Julia

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Trendforsker Julia Lahme er en rutineret foredragsholder, forfatter til en lang række bøger, direktør i eget kommunikationsbureau og cand. mag. i Etnologi. Hun er kendt fra en lang række livsstilprogrammer på DR1, TV 2 og TV 2 Charlie, hvor hun deler ud af sin store viden om danskernes livsstil, forbrug, vaner og ikke mindst historie.

Et foredrag med Julia Lahme giver jer:

  • En skarp kommunikatør der giver jer oplysning, aha oplevelser og en masse brugbar viden
  • Et sjovt og vedkommende foredrag om danskerne, vores forbrugsvaner og måder at være i verden på
  • Mulighed for et skræddersyet foredrag, ud fra jeres konkrete ønsker og inden for den givne branche

Forbrug, livsstil, trend og fremtid

Julia er en ivrig debattør som værdsætter at kunne nørde igennem indenfor livsstilsområdet, og for sit arbejde, der handler om at omsætte viden fra forbrugertendenser, på en måde der kan bringe virksomheder i kontakt med danskerne så budskaber, tendenser og viden bliver hørt og brugt.

Hun har udgivet den selvstændige opfølger til “Hvor lagde jeg babyen”, nemlig “Det er bare en fase”, om hvad der sker, når barnet bliver teenager.

Book Julia Lahme til jeres næste event, og bliv klogere på forbrug og livsstil.

 

Se foredrag med Julia Lahme

Julia Lahme foredrag

Gør generationsmødet på arbejdspladsen til en succes

På rigtigt mange virksomheder oplever man i disse år, at en af de store udfordringer er at få mødet mellem generationerne til at lykkes. Der opstår ofte situationer, som ikke kan forklares med kompetencer, men som nærmest ligner store grundlæggende kulturforskelle mellem generationerne.

Rekrutteringen bliver kompliceret det samme gør fastholdelsen af medarbejdere, den generelle medarbejdertilfredshed og ikke mindst: Innovationen.

I Julias medrivende foredrag serveres fem enkle genveje til at arbejde med og mellem generationerne med fokus på, hvad det så er, vi kan lære af hinanden.

Julia Lahme foredrag

Find genvejen til fremtiden - TrendForecast 2024-2025: Hvor er vi på vej hen? (Og hvem følges vi med)

Kom på forkant med fremtiden, og få et gennemgribende indblik i de kommende års mest indflydelsesrige trends og tendenser, når Julia Lahme tager dig med på en rejse ind i den nærmeste fremtid. Bliv inspireret, og få værktøjerne til at imødekomme dine forbrugeres, dine medarbejderes og dine interessenters fremtidige behov.

Du vil blandt andet blive indviet i, hvordan vi reagerer på AI, hvor meget miljøet påvirker os, og hvad der sker med vores forhold til vores krop, sundhed mode og alder. Hvilke fødevarer ideer og rejser bliver vi tiltrukket af. Du får indblik i disse (og mange flere) store trends og får samtidig at vide, hvad andre kommer til at lede efter hos dig – og hvordan du kan overveje at give dem præcis dét.

Julia Lahmes foredrag skræddersyes altid til lige præcis dig og din organisation og er ud over oplysende, underholdende, medrivende og inspirerende.

Julia Lahme foredrag

Trendforedrag: Hvordan påvirker fremtiden jer?

Dette trendforedrag viser hvor vi er på vej hen, men også hvorfor og ikke mindst: Hvordan. For hvilke strømninger kommer til at flytte og bevæge os, uanset om vi vil eller ej? Og hvor kommer de fra? Hvorfor opfører vi os anderledes til næste år end vi gjorde i år? Foredraget handler om vores forbrug, kommunikation, salg, budskaber, vaner og forventninger, og er spækket med helt konkrete eksempler på hvordan vi kommer til at tænke, agere og handle i fremtiden.

Foredraget giver jer ahaoplevelser, indsigter og måske endda selvindsigt, og kan justeres branchespecifikt efter behov. Det er et klogt, sjovt og medrivende (fagligt) indspark, som skaber grundlag for fornyelse, nye indsigter og strategisk arbejde – og er samtidig vedkommende, udfordrende og underholdende.

Julia Lahme foredrag

Foredrag målrettet jeres branche

Julia tilbyder også branchemålrettede foredrag, hvor hun skræddersyer et foredrag ud fra jeres konkrete ønsker, ligesom hun taler om forbrug og tendenser inden for den givne branche.

I kraft af sin mangeårig erfaring med forbrugertrends, mode, mad. livsstilsprodukter og meget mere, er Julia den oplagte foredragsholder til et jer, der gerne vil gøres klogere på samfundets tendenser, og med dette skræddersyede foredrag får I en helt unik oplevelse.

Julia Lahme foredrag

Forbrug & fremtid: Trendforecast

Jeres genvej til fremtiden

Hvad vil have værdi for jeres forbrugere i de kommende år? Hvem er de, og hvordan ønsker de at I skal være i kontakt med dem?

Hvad sker der med vores indkøbsvaner, ægteskab, kroppe og værdier – hvad vil vi spise og hvorfor? Hvordan kan I i fremtiden kommunikere med  kunder og forbrugere, som ellers ikke hører jer? Det og meget mere, er del af Julias trendforedrag som giver et unikt indblik i danskernes livsstil og indkøbsvaner lige nu og i fremtiden.

Julia udgiver hvert år en stor og omfattende trendrapport, som dette foredrag tager udgangspunkt i. Hvert eneste foredrag er unikt og kan tilpasses jeres branche og de ting, der optager jer særligt lige nu.

Julia Lahme foredrag

Det er bare en fase: Hvad sker der i forældreskabet når ens barn bliver teenager?

Hvor flytter forældrerollen sig hen, og hvad betyder det for hele familien, når man bor sammen med en vulkan, der potentielt kan flytte de tektoniske plader i familien, inden nogen har nået dagens første kop kaffe?

Hvordan sikrer man at familien, forældrene og måske endda teenageren har de bedste muligheder for at trives, lære og møde hinanden? Det har Julia ikke alle svar på, men hun har nogle bud på hvordan både teenagere, forældre, små og store søskende, kan lære at danse på vulkaner og forhindre at dørene smækker hårdt i.

Foredraget kommer omkring kulturhistoriske strømninger, som måske kan inspirere til at forstå hvad teenagefasen i dag består af, men også med indsigter til at forstå, hvad det egentligt er, vi kræver af forældreskabet i verden i stadig forandring.

Et overraskende foredrag med personlige betragtninger, eftertænksomhed og den rå mængde humor, der kræves for at komme igennem også denne fase i livet. Sammen.

Hun udgav i 2022 den selvstændige opfølger til “Hvor lagde jeg babyen”, nemlig “Det er bare en fase”, om hvad der sker, når barnet bliver teenager.

Julia Lahme Moderator

Konferencier, moderator & vært

Julia er en rutineret og medrivende vært, konferencier og moderator, og er samtidig en dygtig interviewer. Julia bliver ofte brugt som moderator og tovholder på konferencer, pressemøder og events, hvor hun samtidig kan bidrage med opsamlinger og perspektiveringer, i særdeleshed indenfor mode, livsstil, helbred, fødevare og forbrugertendenser.  Julias engagement i værtsrollen er stort, og hun sætter en ære i at skabe både sammenhæng og forløb.

Referencer

Julia er virkelig dygtig og en fremragende formidler. Hun ved hvad hun taler om - det er ikke bare noget hun synes - og hun satte mange refleksioner i gang hos os. Tusind tak!

Pernille Grønnemose

Erhvervsstyrelsen

Julia Lahme holdt et meget underholdende og morsomt foredrag, og det så ud til at alle - unge som ældre, kvinder som mænd - havde en fantastisk aften. (Ja, der var faktisk flere mænd til stede!) Julie Lahme havde ingen problemer med at fastholde sit publikums opmærksomhed under hele foredraget, og tiden fløj afsted.

Doris Rossing

Havdrup Kirkes Foredragsrække

Det var et super foredrag fra Julia og mange af deltagerne kom med rosende ord efter arrangementet. Alt det med X, Y og Z generationerne, rammer plet i vores udfordringer i branchen.

Linda Pedersen

Danske Familieadvokater

Meget tilfreds

Jonas Sangild

Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande

Super godt , og relevant oplæg. Ikke behov for tilpasning.

Lasse Jarlskov Bøgelund

COWI A/S

Velstruktureret og tilpasset målgruppen - levede helt op til forventningerne!

Anne Busk Olsen

Erhvervskvinder.dk

Godt og relevant fordrag, som kan bruges i vores arbejde.

Tinna Hörrmann

Nordjyllands Politi

Julia er en fantastisk formilder og formåede at fastholde publikums koncentration i en hel time. Meget inspirerende og hendes entutiasme smitter. Derudover er hun god til at "tale" til sit publikum. Derfor mine varmeste anbefalinger.

Annemette Graversen

OptikTeam

Endnu engang tusind tak for det suveræne input til vores kunder i dag. Relevant, nærværende, fyldt med gode eksempler og masser af positivisme. Det overgik alle mine forventninger i den positive retning – kæmpe tak

Tina Byriel Brøndum Rosinski, Marketing Manager.

BÄKO DANMARK.

En absolut god service. Vores foredrag blev booket før corona og skulle have været afholdt mens corona havde godt tag i DK og blev derfor afbrudt. Men med gode aftale og kommunikation undervejs lykkedes det os på bagkant at samle folk til et underholdende foredrag med en veloplagt Julia. Tak for det.

June Strunck Jakobsen

HK Ballerup Rådhus

Super service og rigtig dygtig foredragsholder :-)

Maria Bebe

Gjensidige

Julia Lahme var meget spændende at have som underholdning efter vores generalforsamling. Hun har et godt foredrag om trends og persontyper, som vi alle kunne genkende fra vores egen hverdag. Jeg kan absolut anbefale Julia som foredragsholder.

Jesper Hansen

Frørup Andelskasse

Der er kun kommet positive tilbagemeldinger, det var virkelig godt.

Jane Kvistorf

NCC Danmark A/S

Foredraget er blevet meget rost af vores deltagere på Årskurset for at have et højt fagligt niveau, være tankevækkende, super interessant og "gid det have varet længere"

Pernille Nordahn Sonne

Danmarks Kirketjenerforening

Helt igennem forrygende foredrag. Tror måske det bedst jeg har oplevet. Julia er så vidende og kompetent - inspirerende og en virkelig god formidler

Rikke Bruun

Marienlyst

Fantastisk - gribende - relevant - og det ramte målgruppen

Mona Søe

EUC Nordvest

Vedkommende, sjovt og lærerigt

Anja Thorslund

KBH kommune SUF

Rigtig god oplevelse med en sød og veloplagt foredragsholder

Lykke Høj

RIngkøbing-Skjern Erhvervsråd

Super dygtig. Var god til at tilpasse emnet, så det passe til vores ønsker også.

Malene

Emply

Julia er en vidende, inspirerende, klog og underholdende foredragsholder. Med data viser hun tidligere trends og tendenser og peger fremad mod det, der bliver det næste "store". Alle kan dele viden og statistik, men at gøre det på en sjov, indlevende og nærværende måder, der får en til at reflektere og giver indsigter du kan tage med videre er en kunst - og det kan Julia.

Camilla Falkenberg

Retur / Elretur
Uforpligtende forespørgsel på Julia Lahme

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Julia Lahme
Julia Lahme

4.75 ud af 5 stjerner

"Velstruktureret og tilpasset målgruppen - levede helt op til forventningerne!"

Anne Busk Olsen - Erhvervskvinder.dk Se alle referencer

Foredragsemner med Julia Lahme