Henter Indhold ...

Sarah Grünewald

Model, skuespiller og tv-vært

Med Sarah Grünewald som vært og konferencier kan du se frem til en sal med godt humør, og en vært der møder sit publikum i øjenhøjde. De fleste danskere har fået en forsmag på Sarahs skønne personlighed i “Vild med Dans”, hvor hun tager stemningen til et helt nyt niveau.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Sarah Grünewald er en kendt dansk tv-vært, fra bl.a. underholdningsprogrammet “Vild med Dans”, hvor hun igennem adskillige år har optrådt som vært. Derudover har hun spillet med i flere danske serier og film, heriblandt Zulu-serien ”Tomgang”, ”Dirch” og ”Det andet liv”. Som vi kender fra tv, er Sarah Grünewald en utrolig nærværende vært og konferencier, der samtidig har let til smil og grin, hvilket smitter positiv af på publikum. I er derfor garanteret godt humør og god energi i selskab med Sarah, der altid møder sit publikum med nærvær.

    Sarah Grünewald foredrag

    Vært og konferencier

    • Du kan booke Sarah Grünewald som vært og konferencier til dit arrangement.
    • Med sine mange års erfaring fra tv-branchen, og ikke mindst erfaring med at lave live tv, er Sarah en yderst dygtig konferencier, der med humor, nærvær og autenticitet får jeres arrangementet til at gå op i en større helhed, hvor alle små detaljer bliver bundet perfekt sammen med godt humør og stor professionalisme.
Foredragsholdere der minder om Sarah Grünewald

Foredragsemner med Sarah Grünewald