Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Mød en stærk kapacitet indenfor præsentationsteknik og kropssprog

Thomas Levin

Andreas Houmann

Thomas Levin

Skuespiller, manuskriptforfatter og instruktør.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Thomas Levin

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Thomas Levin har en alsidig erfaring med skuespillet, både foran og bag kameraet og scenen, og er derfor en stærk kapacitet inden for foredrag om præsentationsteknik og kropssprog. I sine interaktive foredrag deler han ud af konkrete og brugbare skuespiller-tekniker til bl.a. at sætte fokus på kropssprog og stemmeføring med det formål at øge sin gennemslagskraft og forbedre sin præsentationsteknik.

Et foredrag med Thomas Levin giver jer:

  • Viden om præsentationsteknik og at lære at håndtere sin frygt når I skal præsentere
  • En foredragsholder som på baggrund af egne erfaringer vil tale om det at turde at gå sine egne veje
  • Værktøjer til at forbedre ens kropssprog

Bliv en mester i at præsentere

Thomas Levin er skuespiller, dramatiker, manuskriptforfatter og instruktør og har medvirket i en lang række teaterforestillinger, film og tv-serier – senest “ALFA” og “Badehotellet” og ikke mindst Amazon/Sony serien “Alex Rider” og den irsk/engelske prisvindende “Smother”.

I sin karriere er han blevet hædret med to Reumert priser, både en Reumert talentpris for sit virke som skuespiller og senest modtog han en Reumert for årets dramatiker. Derudover har Thomas Levin også modtaget flere priser i 2017 for sit instruktørarbejde med novellefilmen “Alba og Walter”. Sideløbende med sine mange roller og arbejdet som manuskriptforfatter, var Thomas Levin i en lang årrække kunstnerisk leder af Teater Grob i København, og har i det hele taget en mange-facetteret erfaring med kreativ skabelse og udfoldelse. Det er den erfaring og de værktøjer Thomas Levin i dag trækker på og anvender i sine populære foredrag, hvor han bl.a. giver tilhørende nogle konkrete og brugbare redskaber til præsentationsteknik og bevidsthed om deres kropssprog.

Thomas Levin holder både faglige oplæg for medarbejdere på private og offentlige arbejdspladser, men holder også inspirerende foredrag om sin karriere, de valg han tog undervejs, om at turde gå egne veje og livet som kreativ kunstner.

Book Thomas Levin til jeres næste event og få enestående redskaber til hvordan I forbedrer jeres præsentationsteknik og kropssprog.

Se foredrag med Thomas Levin
Thomas Levin foredrag

Præsentation i praksis - lær at holde oplæg

I dette Thomas Levin foredrag får I konkrete værktøjer til, at få mere kontrol over næste gang I står over for en vigtig præsentation på jeres arbejdsplads, en tale eller anden situation, hvor det gælder om at præstere i nuet.

Thomas laver øvelser med deltagerne, så I kan øge jeres gennemslagskraft og i det hele taget øge chancen for en positiv oplevelse. Foredragets praktiske fokus med kollektive øvelser er altid en succes hos deltagerne, da  teorien og redskaberne kan afprøves i praksis.

Det er naturligt at frygte at stå foran andre mennesker og være i centrum for deres opmærksomhed, samtidig med at skulle præstere. Men hvordan håndterer man sin frygt, så den ikke bliver styrende? I dette inspirerende foredrag kommer skuespiller Thomas Levin med konkrete værktøjer i forhold til afslapning, fokus, forberedelse, anerkendelse af situationen og forstyrrelser. Det gælder om at turde lytte til rummet, sig selv og impulser. At forstå at man fortæller en historie, hver gang man laver et oplæg.

Foredraget fokuserer på begreber som:  1) Dynamik: bevidsthed om former og rytme – både sprogligt, psykisk og fysisk, og 2) Opmærksomhed: hvis I vil have andres opmærksomhed, bliver I nødt til selv at være opmærksom.

Foredraget er redskabsorienteret og interaktivt med små indlagte øvelser, uden at nogle udstilles undervejs.

Thomas Levin foredrag

Ikke alene

Thomas Levin fortæller i dette personlige og livsbekræftende foredrag om at gå egne veje udenom det ”etablerede”, da han som 19-årig begyndte sin professionelle karriere. For Thomas var det en splittelse mellem trangen til at udfolde sin kreativitet ved at gå egne veje, og samtidig have et behov for at høre til og blive mødt med anerkendelse, hvilket mange gange fristede ham til at vælge den sikre vej.

I foredraget tegner Thomas Levin ligheder mellem sport og kunst – den hårde erkendelse ligger i, at der ikke findes en “objektiv” sejrherre. Selv er han uddannet i USA i et konkret træningssystem, der på mange måder er præget af en mere systematisk tilgang til kreativitet og kunst, hvor man med udgangspunkt i givne inspirationskilder og forbilleder træner og arbejder på lige fod med en professionel idrætsudøver eller musiker. Personligt har Thomas Levin spillet på flere tangenter, og har kombineret skuespiller, teaterledelse, dramatiker ved et tilfælde og instruktør, hvilket har ført til en kombination af flere faglige kasketter og dermed identiteter.

Publikum tages samtidig med bag om kameraet når Thomas Levin fortæller om nogle af de roller han har haft, og sin research samt forberedelse til de givne roller, herunder mødet med andre verdener og faggrupper.

Thomas Levin kan tilrettelægge sit foredrag, således fokus er på den mere personlige fortælling om mod og behov for anerkendelse eller hvor fokus i højere grad lægges på skuespillet, og arbejdet med de roller han har haft undervejs i sin karriere.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Thomas Levin

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Thomas Levin