Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Lær at tage ansvar for egen tilværelse og herigennem opnå fuld udnyttelse af dit potentiale

Hardeep Dhanjal Foredrag

Hardeep Dhanjal

Inspirator, topmotivator, ledelsescoach og musiker.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Vi vil helt sikkert meget gerne have dig tilbage til et kommende arrangement, for du kan noget ganske særligt. Som jeg skrev til dig scorede du usædvanligt højt i vores evalueringer."

Kaare Danielsen - Jobindex Se alle referencer

Et foredrag med Hardeep Dhanjal giver jer:

  • Et inspirerende og tankevækkende foredrag, der giver dig modet til at gå efter dine drømme
  • Indsigter, der får dig til at opdage, hvor fantastisk og stort livet egentlig er
  • Redskaber, der hjælper din organisation med at opnå bedre resultater indenfor personlig og professionel succes 
Uforpligtende forespørgsel på Hardeep Dhanjal

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Hardeep

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Hardeep Dhanjal er en blændende foredragsholder, der leverer et dynamisk, energisk og livsbekræftende foredrag om processen, man som menneske eller team skal igennem for at indfri sine visioner og drømme. Hardeep har et særligt talent for at kommunikere på en alvorlig og underholdende måde på samme tid, og deler ærligt ud af sine egne livserfaringer på godt og ondt til stor inspiration for sit publikum. Hardeep får altid evalueringer i absolut top og er senest udnævnt til TEDx speaker.

Et foredrag med Hardeep Dhanjal giver jer:

  • Et inspirerende og tankevækkende foredrag, der giver dig modet til at gå efter dine drømme
  • Indsigter, der får dig til at opdage, hvor fantastisk og stort livet egentlig er
  • Redskaber, der hjælper din organisation med at opnå bedre resultater indenfor personlig og professionel succes 

Original og livsbekræftende inspiration direkte fra gadedrengen

Hardeeps livserfaringer spænder bredt – fra forvirret gadedreng med alt hvad det indebærer til at blive den første rapmusiker i verden, der gik nummer 1 på de indiske hitlister. Han har tidligere arbejdet som salgscoach, lederaspirant og mental-coach for professionelle sports-udøvere med stor succes. Nu er jagten gået ind på at blive blandt de bedste inspirationstalere i verden. Han er ekspert i den menneskelige proces, man skal igennem, for at få visionen til at gå i opfyldelse og kan udtrykke det som ingen anden foredragsholder i Danmark. I dag lever han af sine inspirerende foredrag, som han med stor succes holder for blandt andet virksomheder, kommuner og uddannelsesinstitutioner rundt i Danmark og i udlandet.

I Farum lidt udenfor København er Hardeep vokset op med sine forældre, der er emigreret fra Indien. Allerede fra barnsben oplevede han mange udfordringer ved at være ”fremmed” i Danmark. De svære år udviklede ham som menneske, de styrkede ham og gjorde ham i stand til at håndtere en række udfordringer som voksen. Opvæksten gav også brændstof til en spændende musikkarriere, hvor Hardeep har givet koncerter for flere 100.000 mennesker men også oplevet musikbranchens nådesløse forretningsverden. Hans musikalske eventyr fik en brat afslutning, hvor han blev snydt for royalties og udnyttet af sit daværende pladeselskab og management.

Hardeep er sidenhen brændt igennem som foredragsholder, og kan med sin historie og amerikanske stil motivere andre til at kæmpe for deres drømme, tage ansvar for deres egen tilværelse og herigennem udnytte deres fulde potentiale. Hardeep har også en særlig evne til at involvere sine tilhørere og holde dem tryllebundet under hele foredraget, hvorfor vi godt tør love, at han vil give jer en helt unik oplevelse.

Book Hardeep til et foredrag, hvis I vil have en oplevelse udover det sædvanlige og samtidig få fornyet energi til at tackle livets mange udfordringer.

Se foredrag med Hardeep Dhanjal
Hardeep Dhanjal foredrag

Tænd gnisten til positive forandringer

Få svar på, hvordan man får energi og glæde i sit arbejde. Hvor får man motivationen og inspirationen til at udføre sit arbejde så godt som muligt? Hvordan håndterer man det pres, der kan opstå på arbejdspladsen? Hvordan løfter man niveauet for positivitet som medarbejder, som team og som organisation? Og hvad gør de mest succesfulde organisationer anderledes?

Dette foredrag handler om mindset – og om, hvorfor og hvordan vi skal tage ansvar, hvis vi ønsker forbedringer. Hardeep styrker jeres samarbejdsevner og sammenhold som team. Med sin erfaring fra nogle af verdens mest succesfulde virksomheder, og sin fjerde, højt-prioriterede karriere som familiefar, fortæller Hardeep med “best practice”-eksempler, hvordan man rykker sig fra middelmådighed til greatness. Hardeep har en unik evne til at inspirere og motivere den enkelte, samtidig med, at han løfter organisationen. Han ser både ind i individet med vejledning og giver råd til at skabe sammenhæng og arbejdsglæde i hverdagen.

Budskabet er altid skræddersyet – og kan bruges til enten helheden eller dele af organisationen.

Hardeep Dhanjal foredrag

Det er dit liv, dit eneste liv

I dette inspirerende foredrag tager Hardeep afsæt i sit eget liv og fortæller publikum, hvordan han forfulgte sine drømme, og hvordan vi alle bør sætte os mål og bestræbe os på at nå dem. Hardeep understreger, at vi kan udnytte vores optimale potentiale, hvis vi indser, hvor fantastisk og stort vores liv egentlig er. Det er når vi går efter vores drømme, at vi for alvor udretter noget i livet.

Hardeep giver i foredraget helt konkrete råd til, hvordan vi tager ansvar og bestemmer over vores eget liv – uden at blive slået ud af de udfordringer, vi kan komme ud for. Men det er ikke let, og vi skal kæmpe for det. Det har Hardeep selv gjort for at nå dertil, hvor han er i dag. Han har kæmpet for at få sin uddannelse, føle sig accepteret og for sin succes i musikbranchen. Da musikdrømmene blev slukket, fandt Hardeep en ny gnist og bruger i dag sine lyriske evner til at motivere og begejstre folk.

Kom i godt selskab med Hardeep, en håndfuld inspirerende historier, rap, autentiske fortællinger og publikumsindragelse. En foredragsholder, der med sin oprigtige og passsionerede tilgang til at gøre en forskel for alle mennesker kan inspirere selv den mest skeptiske lytter.

Hardeep Dhanjal foredrag

Den menneskelige faktor!

For at skabe succes er vi nødt til at ville det. Vi skal have et stærkt ønske om at opnå succes, uanset om vi er en del af medarbejderstaben eller ledelsen. God løn motiverer ikke alene til at slå konkurrenterne, der skal været et indgående ønske om at være de bedste og en forståelse for, at den enkelte er afgørende for en samlet succes.

Mangler du et frisk pust, en ordentlig omgang inspiration eller nogle konkrete og motiverende råd til dine ansatte eller kollegaer, så er Hardeep Dhanjal den helt rigtige at få på besøg. Glem alt om irriterende PowerPoints og gruppeopgaver, med Hardeep er det ren energi og passion – og den smitter helt ned på de bagerste rækker i salen!

Hardeep Dhanjal er en af landets absolut mest engagerede og intense foredragsholdere, og din virksomhed får med garanti en energiopladning, som I sent vil glemme!

Foredraget kan vinkles både til ansatte og ledere.

Hardeep Dhanjal foredrag

Det er aldrig for sent

Hardeep taler i dette tankevækkende foredrag direkte til de mennesker, der føler, at de er gået stå i livet. Det kan blandt andet være unge, der er bosat i socialt belastede områder, indsatte i fængsler eller mennesker midt i et misbrug.

I foredraget får tilhørerne håndgribelige råd til at slippe de negative tanker, finde en mere positiv energi og en styrke hos sig selv, så vedkommende bedre kan vurdere, hvorvidt ens handlinger er gavnende eller skadende.

Hardeep fortæller ærligt og åbent om den proces, som man SKAL igennem for at ændre sin situation, og med afsæt i sin egen udvikling fra rastløs, usikker teenager til vellykket musiker og eftertragtet foredragsholder og motivator.

Referencer

Tusind tak til Hardeep for et medrivende, energisk og vedkommende foredrag, der fik 240 skoleledere til at se drømme materialisere sig på scenen. Hardeep formåde på en sjælden indlevende vis at få sin livshistorie fortalt og give os håb om, at vi når vores mål, hvis vi vil. Vi blev rørt og fik gåsehud af Hardeeps charmerende, flotte foredrag. Jeg kan kun give Hardeeps min bedste anbefaling – book ham.

Hans Frøslev Jensen, Skoleleder

Fredensborg Kommune

Kære Hardeep. Tak for dit inspirerende indlæg for vores netværksgruppe i foråret. Det er med stor glæde, at vi kan fortælle at dit indlæg er kåret som "Årets indlæg 2016/2017" med over 70 % af stemmerne. Derfor har vi lavet en trøje til dig, som bevis på vores taknemmelighed. Vi ønsker dig en rigtig dejlig sommer.

Michael Lieberkind, Salgschef

Brøndby IF

Kære Hardeep. Det er fuldt fortjent at du blev valgt til årets indlægsholder i Brøndby IF. Du leverede et energifyldt, skarpt og ekstremt motiverende indspark til vores netværk. Det virker så stærkt, fordi det kommer fra hjertet baseret på dine egne livserfaringer, hvor du er drevet af en utrolig vindermentalitet og vedholdenhed. Du er symbolet på en succesfuld mønsterbryder. Jeg er sikker på at vi vil bruge dig som motivator i Brøndby IF igen og giver dig gerne mine varmeste anbefalinger.

Ole Palmå, Direktør

Brøndby IF

Super intensivt, god efterfølgende respons

Hans Frøslev Jensen

Skolelederforeningen

Vi vil helt sikkert meget gerne have dig tilbage til et kommende arrangement, for du kan noget ganske særligt. Som jeg skrev til dig scorede du usædvanligt højt i vores evalueringer.

Kaare Danielsen

Jobindex

Der var en rigtig god dialog både med Athenas og direkte med Hardeep - meget tilfreds med hele strukturen omkring bookingen. Selve foredraget var også yderst tilfredsstillende, og man følte det var skræddersyet til os. Især var jeg imponeret af hvor meget Hardeep gik op i målgruppen og tilpassede sig herefter.

Mia Duberg Nielsen

University College Nordjylland

Hardeep leverede et supergodt indlæg - fuldt af energi, som vi havde brug efter en lang mødedag. Det var virkelig "food for thought"

Helle Fink

Danske Bank

Jeg er imponeret over, og rørt ved den måde Hardeep var i stand til at give en times præsentation, der opsummeret visionen og ambitionen i vores organisation og samtidig fanget alt som vi havde talt om i forberedelserne. Præsentationen var professionel, velforberedt, følelsesladet, humoristisk og resulterede i en stående ovation fra deltagerne. Det har jeg aldrig har oplevet før. Hvis du er på udkig efter en stærk motiverende taler, der på den mest fantastiske måde forstår, hvordan man står over for sin frygt og skaber en seriøs holdånd og tankegang, kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger til Hardeep Dhanjal.

Anne-Sophie Haagensen

Danske Bank

Hardeep overrasker publikum løbende med sin iørefaldende historiefortælling og store sceneoptræden. Hans budskab er effektivt og beskæftiger sig med nogle af de mest relevante menneskelige udfordringer som organisationer står overfor i dag. Som inspirerende taler samarbejder han med publikum og tager dem om bord på hans forandringsrejse. Han efterlader sit publikum med en række selvreflektioner og ønsket om at ændre sig - hvilket er en væsentlig årsag til at vi inviterer Hardeep tilbage som en inspirerende taler igen og igen. Højt anbefalet.

Kenneth Thomsen

Danske Bank

Tusind tak for en inspirerende eftermiddag, hvor du i den grad gav os både energi og inspiration. Du var en virkelig positiv oplevelse og du var god til at skabe den gode stemning fra det øjeblik du trådte ind ad døren. Din entusiasme og høje energi ramte plet fra første færd og gav os alle stor energi. Du evnede at kombinere humor med det alvorlige budskab og gjorde det både tilladt og lettere for os at kigge indad. Du er en eminent historiefortæller og formår at bevare den røde tråd, uanset om referencerne er dine egne oplevelser eller historier du er stødt på gennem årene i dit spændende netværk og interesse for andre mennesker. Det kan mærkes.  Du har nogle helt klare og fede budskaber: Enten er du tilskuer, eller også er du spiller! Kom ud af din comfort zone - Det er der det bliver svært og det er her du udvikler dig!  Dem tager vi med os og kommer til at referere dem igen og igen.  Det er virkelig inspirerende at du tager udgangspunkt i dig selv - både når det har været uskønt og svært, samt når det hele er gået op i en højere enhed og lykkedes for dig.  Din målrettethed, passion og evne til at formidle var en stor gevinst for os og sætter gang i de små grå hos alle.

Charlotte Lentini From

Eniro Danmark

Super, de unge var meget begejstrede og har talt meget om det sidenhen.

Pernille Fog

Silkeborg Ungdomsskole

Meget indlevende og relevant.

Trine Dokkedal

Stevns Kommune

I FC Midtjylland har vi haft Hardeep på besøg – det gjorde indtryk! STORT indtryk. Superliga mandskabet, akademiet og alle ansatte i den sportslige sektor var på plads i Ikast Bio. Vi fik en gennemført autentisk performance som var gennemsyret af passion, gennemslagskraft, energi og ikke mindst viden hvorpå man kan flytte sig som menneske, gruppe eller virksomhed. En kombination af egne erfaringer krydret med gode eksempler fra performance kulturen skabte en magisk formiddag i Ikast.Vi bærer stadig Hardeeps foredrag med os i vores hjerter og i vores bevidsthed hver eneste dag. Vi kan varmt anbefale Hardeeps evner til andre. Det vil man ikke fortryde. Det er ikke sidste gang vi har set Hardeep i FC Midtjylland.

Glen Riddersholm, Cheftræner FC Midtjylland

FC Midtjylland

Tak for din fantastisk inspirerande tale! Vi skal absolut skrive en referanse! Jeg skal sörge for at dit navn blir nevnt i förbindelse med de andre sessions vi skal ha i Ikano, så håber jeg du får noen förre opdrag! Tak igen!

Cecilia Ståhle

Ikano Bank

Tusind tak for i går. Det var helt fantastisk og super god energi. Jeg har fået mange tilkendegivelser fra mine kolleger, som synes du var helt forrygende. Fedt med den opsang du kom med og din måde at bruge din egen historie, en god portion humor krydret med work hard play hard-mentalitet gik lige ind i hjertet på os. Jeg har mange af mine kolleger som kom forbi mig og var ret begejstret og flere har sagt at de vil anbefale dig videre til andre. Mon ikke du snart får nogle henvendelser om et foredrag i den nærmeste fremtid. Jeg er sikker på, at vi ville kunne bruge dig i andre sammenhænge her i huset

Cem Arslan, Kompetencerådgiver/Advisor – Leadership Pipeline, CfL (Center for Ledelse)

Center for ledelse

Der var en fantastisk energi fra start til slut og Hardeep var meget nærværende, fyldte hele rummet ud og nåede os alle med det samme. Hardeeps måde at inspirere os alle, rørte os dybt, nogle med tårer i øjnene. Der var også grin og glad latter, og især hans rap vakte stor succes, og vi var alle med på en rapper. Der skal en person som Hardeep til at få os til at tænke over vores liv, og som kan flytte os ud af vores comfort-zone og gøre noget aktivt fremover. Tusind mange gange tak fordi du ville være sammen med os, Hardeep.

Inge-Lise Johansson, National Chairman

European Management Assistants Danmark

Til evalueringen blev det fremhævet, at ingen nogen sinde til disse arrangementer var blevet hyldet med stående ovationer, så kæmpe stort tillykke med det og tak for inspiration, gode og rørende historier og en sal med super gang i til dit rap-nummer.

Mads Jensen

Fest For Fyrede

85 ambitiøse jurastuderende fra KU havde torsdag aften fornøjelsen af, at lade sig blive inspireret og motiveret af Hardeep Dhanjal. Med en imponerende indlevelse, et usædvanligt energiniveau og en udsøgt evne at fremprovokere stof til eftertanke, stjæler Hardeep helt naturligt og overlegent al opmærksomheden og tryllebinder sit publikum fra start til slut. På baggrund af vores oplevelse med Hardeep, kan Jurafabrikken i København på det varmeste anbefale Hardeep som oplægsholder til hvilket som helst arrangementet og foran hvilket som helst publikum." ”Det er hvad du siger til dig selv, om dig selv

Andreas Koefoed Rolskov

Jurafabrikken

Stor Stor tak til Hardeep, som med sin personlige fortælling er blevet Powerjobsøgernes forbillede. Hardeep fortæller så indlevende og at man fornemmer situationen, så følelserne påvirkes helt ind i sjælen. Hardeep har om nogen bevist, hvordan modighed og vedholdenhed har givet ham superkræfter, som han inspirerer og motiverer flere mennesker med. Powerjobsøgerne kan på det varmeste anbefale at investere i det Hardeep tilbyder. Før Hardeeps oplæg var vi tilskuere - nu er vi spillere på banen. You don't get what you want, but what you are. Vi er så begejstrede, at vi har booket Hardeep igen og glæder os til at opleve ham til Powerjobsøgernes næste arrangement.

Pia Rasmussen, Eventkoordinator

Powerjobsøgerne

Du får altid højeste score i vores evalueringsskemaer - hvor du har motiveret op til 2000 deltagere

Malene Gregaard Wilsly

Powerjobsøgerne

Jeg kom for at blive inspireret til Fest for fyrede og jeg kan sige, at jeg tog hjem lige efter at have set dit show, da jeg havde fået lige præcis det jeg kom for... Jeg kunne ikke forestille mig, at jeg ville få mere af at blive - så det var bare lige hjem og skrive de første 25 ansøgninger. Du skal sku også være stolt for det var uden tvivl det bedste oplæg til selvhjælp jeg har hørt - og jeg har hørt mange de seneste par år. Super Awesome. Faktisk så har du haft så stor indflydelse på mig, at jeg stadig i morges kom i tanke om din historie. I den forbindelse tænkte jeg på, at det ville være fedt, at se en bog komme ud med den slags fra dig - også selvom du staver dårligt hehe, det kan man jo heldigvis få rettet af andre - men en super fed historie/fakta/tænke-over-det bog med ægte Hardeep-jargon i bedste rapper-stil og lige på, som du er, kunne være rigtig fedt.

Morten Pauch, CEO, Web Administrator and FreedomMarketer

Interruption Productions

Hardeep har en helt unik evne til at ramme mennesker i hjertet og inspirere dem til at kæmpe for deres mål. Han er passioneret og overføre hans egen passion og energi til publikum. Hardeeps foredrag er en super indslag til en hver form for business event. Jeg giver Hardeep min kraftigste anbefaling.

Nicklas Nordbergh, CEO

John Henric AB

Lige fra Hardeep trådte op på scenen, var alles opmærksomhed rettet mod ham. Han fyldte rummet ud med sin personlige historie serveret på en meget direkte og lettilgængelig facon. Han formåede at overraske, chokere, og provokere eleverne til at reflektere over deres liv og fremtid. Elevernes reaktion har efterfølgende været: ”Han talte lige til mig” ”Han giver aldrig op” ”Han ramte mig lige der hvor det gør mest ondt

Linda Buhl Krog – Underviser

Århus Købmandsskole

da foredraget var begyndt kunne man mærke en helt særlig positiv stemning, hvilket fik mig til af glemme tid og sted. Jeg er aldrig i mit liv blevet fanget så intenst som da Hardeep begyndte sit foredrag. Jeg vil ønske at alle fik muligheden for at møde dette enestående væsen, for han kan virkelig sætte livet i perspektiv. 20 minutter efter dette fantastiske foredrag var færdigt, besluttet jeg mig for at det ikke var i orden at kun få skulle opleve det, og derfor ringede jeg til alle de forbindelser jeg har i min omgangskreds. Jeg ønsker at alle får chancen for at opleve Hardeep live, ikke kun sportsfolk men alle der vil noget med livet og har brug for inspiration og motivation til at gå efter det.

David Toni Lindholm Nielsen., Ungdomsformand

Boldklubben Union

Klasse! Hardeep gjorde det suverænt og ramte lige ind i målgruppen - og ikke mindst deres hjerter!

Michael Nielsen

VUC SYD

Super fedt indlæg og en kæmpe motivation for alle. Det kunne være fedt hvis der var flere med det drive samt motivation til tingene som du har. Keep it going!

Lars Skaarup

Pureno A/S

Jeg sad i salen... er du svimmel du fik sat min tanker igang, og du motiverede mig max. Tak

Michael Petersen

Soudal A/S

Jeg var til stede i Brøndby hallen og oplevede dig live. Det var 6. År jeg deltog og jeg har aldrig oplevet noget bedre og mere vedkommende indspark og motiverende boost end den kraftudladning du spredte ud over forsamlingen. Respekt!

Christian Beldam, National Sales Manager

Soudal A/S

Yderst inspirerende med en blanding af humor og alvor.

Børge Blume-Jensen

Ringsted Musik & Kulturskole

Vi havde fornøjelsen af Hardeep til vores IT-dag hvor vi arbejdede med temaet ”Forandringer & transformation” og han ramte alle i hjertet med sine budskaber samt positive energi. Hardeep er utrolig passioneret og inspirerende og er virkelig dygtig til at krydre seriøse budskaber med både humor og varme. Alle gik den dag hjem med et energiboost og nogle fine guldkorn til refleksion omkring eget potentiale og udviklingsmuligheder. Jeg kan på det varmeste anbefale Hardeep som inspirator og motivator.

Tine Thorn

Skandia

Hardeep mødte op i god tid, var velforberedt og klar. Et meget lærerigt, levende, alsidigt, levende og indlevende foredrag. God variation. Godt budskab. Eleverne tog 100% imod det.

Hanne Haldrup

Skyum Idrætsefterskole

Hardeeps foredrag var spot on i forhold til elevernes motivation om at “tage ansvar i eget liv” – Han var så inspirerende og på. Han formåede at fange eleverne, og han var både skarp, direkte, humoristisk og en fantastisk fortæller. Hardeeps foredrag var underholdende og alvorligt; vidende og lærende; alsidigt og varieret; levende, medlevende og indlevende. Det var en oplevelse. Undervejs fik vi en smagsprøve på hans eminente evner som rap-musiker og også her lykkedes det for ham at få eleverne med:) Foredraget gav virkelig stof til eftertanke i forhold til at få noget ud af livet både på Skyum og i fremtiden. TAK til Hardeep for en fantastik aften, tak til eleverne for fantastisk opmærksomhed. Det bliver nok ikke sidste gange, at Hardeep inviteres til Skyum. Det burde være et obligatorisk foredrag for forældre og elever i de kommende år.

Hanne Haldrup

Skyum Idrætsefterskole

Vores slogan er "god energi vinder altid" og det er et gennemgående tema for os i vores virksomhed. Hvis man gerne vil have god energi, så skal man bare være i selskab med Hardeep og høre om hans fantastiske rejse. Hardeeps foredrag er indbegrebet af god energi og jeg kan kun give ham, og hans foredrag de varmeste anbefalinger.

Brian Sørensen, grundlægger

CULT

Det var helt igennem fantastisk. Jeg havde læst lidt op på ham på forhånd, og jeg synes, han har en rigtig god tankegang i forhold til, hvordan man bedst forbereder sig og finder motivationen. Jeg har 14 piger, som jeg kan se budskabet er nået ud til.

Lars Rasmussen. Europa mester i håndbold og nuværende cheftræner i den kvindlige Liga

Primo Tour Ligaen

At Intellishore, we had the pleasure of having Hardeep give an absolutely awesome, inspiring and motivational boost of a speech for the entire company on the same day of our annual seminar departure to Tokyo. The purpose of the session was to move our company from performing good to GREAT. With his energetic and passionate personality, Hardeep simply nailed the session blended with hard facts, personal stories, discipline, life reflections flavored with incredible rhythmic beats. If you wish to inspire your audience, motivate team performance or are just in the need of an encouraging injection of vitality, then Hardeep is your guy. He catalyzed the process for us and we are confident that the session with Hardeep has ignited our quest to reach greatness in all we do as a company and for our clients. I hereby give Hardeep my warmest recommendations.

Amit Lutra, founding partner

Intellishore A/S

Hardeep leverede et fantastisk inspirerende og motiverende oplæg og indspark, der stimulerede og berigede os alle. Han pirrer vores tanker og sætter masser af overvejelser i gang samtidig med at vi alle fik et godt grin og trænet vores sangstemmer.

Kenneth Damsgaard Hyde

Sorø Kommune

Hvordan får man 150 mennesker til at sidde tryllebundet i 75 minutter? Man hyrer Hardeep og får et helt igennem fantastisk, energifyldt, tankevækkende, alvorligt og sjovt foredrag. Hardeep er personlig, helt nede på jorden og tør bruge egen sårbarhed/svagheder til at fremhæve sine pointer og formåede samtidig at drage parallel til vores branche (energisektoren). Et helt igennem medlevende og stærkt foredrag (holdt på engelsk). Vi kan kun anbefale Hardeep – han skal opleves.

Christian Juul

DONG Energy Wind Power A/S

Hardeep er en fremragende inspiration til udvikling af dit fulde potentiale som person og team. Han fremhæver de vigtigste ting I livet, og sætter dem I perspektiv. Han lærer dig at udfordre din frygt for at opnå dine visioner. Benyt tilgivelse, dedikation og disciplin, samt fokus, analyse og ikke mindst handling, til at opnå din vision og til at overvinde forhindringerne selvom ”tilskuerne” siger, at det ikke kan lade sig gøre. Hardeep bruger sin egen livshistorie som fundament til at inspirere, og derved kobler han sit liv til dit liv og organisationens mål. Herved inspirerer han os alle til at ændre mindset og fokus for at bringe os tættere på vores vision for os selv og vores organisation. Alt dette gennemføres i en 75 minutters nærværende kraftpræstation (på engelsk) uden powerpoints eller noter. Du ender med at side med gåsehud over hele kroppen, mentalt og følelsesmæssigt berørt og klar til at handle.  

Søren Thorbjørn Larsen

DONG Energy Wind Power A/S

Super god oplevelse! Yderst velforberedt og engageret, nærværende og med noget på hjertet! Gode grin og mavepuster. Mange positive tilbagemeldinger fra vores medarbejdere - i alle aldre og med mange forskellige uddannelses baggrunde - efter Hardeeps besøg. Mange gode snakke indbydes efterfølgende - store som små.

Tina Frøslev

Assens Ungdomsskole

Først og fremmest mange tak for dit inspirerende indslag på vores møde, forrige mandags. Jeg synedes du ramte deres situation utrolig godt og fik alle op af stolen og rykket rundt på deres opfattelse. Du har fået mange meget fine tilbagemeldinger og skabt en stor inspiration. Jeg har allerede hørt om flere som har fortalt om dit indslag til familie og kolleger – jeg er sikker på de gerne ser og hører mere fra dig i fremtiden. Sidst, men ikke mindst skabte dit indlæg en perfekt afsæt for de emner og diskussioner vi havde gennem resten af dagen. Reference til at tage vare på egen succes, ikke at stille sig tilfreds med godt og turde sætte sig ambitiøse mål og forfølge dem faldt ualmindeligt godt sammen med de senere temaer.

Jens Egelund-Muller

Wella

Hardeep er en fantastisk motivational speaker og han leverede en helt enestående performance. Står I og mangler en foredragsholder som skal motivere og inspirere, så book Hardeep. Han får den mest klare og entydige anbefaling herfra.

Dennis Rosenbaum

Roche Diagnostics

Meget inspirerende og engageret foredragsholder.

Henrik Christensen

DiaLab

Hardeep har flere gange holdt oplæg for vores kursister gange været her på HF & VUC Nordsjælland. Hver gang har han efterladt kursisterne med en masse stof til eftertanke, energi og tro på sig selv. Som få andre, rammer Hardeep noget i vores unge. De kan mærke at hans budskab er relevant for dem, tilpasset dem, og at det kommer fra hjertet såvel som fra hjernen. Det er heller ikke det nemme budskab Hardeep leverer: Tag ansvar i dit eget liv, og sørg for at din indsats matcher din vision! Vi oplever hver gang, at rigtigt mange efter oplæggene gerne vil tale med Hardeep – og at Hardeep hver gang tager sig tid, og formår at være nærværende over for den enkelte. Vi kan absolut anbefale Hardeep som oplægsholder og inspirator.

Robert McCluskey

HF og VUC Nordsjælland

Både kursister og lærere var meget begejstrede. Den succes vil vi gerne gentage på vores afdeling i Hillerød.

Trine Larsen, Uddannelsesleder

HF og VUC Nordsjælland

Super super service.. Egentlig var Hardjeep ikke helt ledig, men vi blev prioriteret så han kørte 3 timer hen til os direkte fra et andet arrangement. Vi blev kontaktet et par gange omkring hvad som passede os bedst (alt var på vores præmisser kunne man tydeligt mærke, selvom jeg godt ved at Hardjeep skulle noget andet før :) )

Rianne Nielsen

COWI A/S

At our Management Seminar, Hardeep Dhanjal demonstrated that he truly is an inspirational keynote speaker. He is a magnificent storyteller who really knows how to capture his audience. He conveyed his take on leadership compellingly while infusing energy and delivering powerful, memorable punchlines referred to by the participants throughout the seminar and beyond.

Henrik Winther, Executive Vice President

COWI A/S

Tusind tak for en dybt inspirerende og berigende formiddag sammen med Hardeep. Deltagerne – ledere fra vores små og store medlemsvirksomheder – blev udfordret på allerbedste vis og gik derfra med en styrket vilje til at gøre en endnu større forskel for dem selv, deres familier og deres medarbejdere. Hardeeps engagement og dedikation er smittende, og hans historie berørte os alle.

Kristine Lyngbo

Udvikling Assens

Tak for et motiverende, medrivende og super interessant foredrag forleden. Lige fra første møde med dig, fornemmes det tydeligt hvordan du med stor ydmyghed påtager dig opgaven, at motivere dit publikum - du formår på en seriøs og samtidig uhøjtidelig måde, at formidle dit budskab så det mærkes helt ind i hjertet. Tak fordi du aldrig gav op!

Laila Albæk Salem Køj

21-5

Det var helt fantastisk og super god energi. Jeg har fået mange tilkendegivelser fra mine kolleger, som synes du var helt forrygende. Fedt med den opsang du kom med og din måde at bruge din egen historie, en god portion humor krydret med work hard, play hard-mentalitet gik lige ind i hjertet på os. Jeg har mange af mine kolleger som kom forbi mig og var ret begejstret og flere har sagt at de vil anbefale dig videre til andre.

Cem Arslan

CfL

Hardeep taler fra hjertet. Han rørte mit hjerte med hans evne til at tale til vores inderste ønsker og ambitioner. Han motiverer og inspirerer mennesker til at udnytte livets mange muligheder.

Oskar Singha

Price Waterhouse Coopers

Har lige hørt Hardeep Dhanjal holde foredrag til netværksevent i Brøndby. Den mand er for vild! Han fik 120 virksomhedsledere/ejere til at stå op og råbe så vi var hæse bagefter SAMTIDIG med at hans budskab trængte dybt ind hos mig og alle dem jeg talte med bagefter.

Anders Thue Pedersen

The TimeBlock Method

Jeg kan kun anbefale alle at bruge Hardeep som motivations taler og/eller coach. Han er et virkelig inspirerende menneske Hardeep er Danmarks mest motiverende foredragsholder!

Peter Hauge Jensen

3x34

Helt igennem godt foredrag med Hardeep Dhanjal. Skal du ha et los bag i, er det værd at booke ham.

Jesper Wærens

Viptec ApS

Tilbragte 1 time i selskab med Hardeep. Det vildeste jeg nogensinde har været med til. Hardeep motivere til gå efter og nå dine drømme. " Det skal opleves". Den energi, den direkthed. Der var flere gange hvor jeg havde gåsehud over hele kroppen.

Susanne K. Westerby

Center for Kompetence og Brobygning

Jeg har faktisk ikke fået vejret endnu, - Hardeeps foredrag i dag var intet mindre end fantastisk, - jeg, mine kollegaer og eleverne fik virkelig noget at tænke over. Jeg skal gøre mit til at han bliver fast ”gæst” for vores elever hvert år.

Tine Lehwald

Knord Lyngby

Vi synes det var et fantastisk foredrag. Hardeep har et talent og en energi der er gribende og hans evne til at fange eleverne i øjenhøjde gør hans fortællinger troværdige og de unge havde respekt for det. Den dramatiske og fortællende tilgang gjorde det personligt og levende og Hardeep er meget præcis og coachende. Vores elevgruppe har ofte svært ved at holde fokus og koncentration i mere end 30 min. ad gangen. Hardeep formåede at holde eleverne fokuseret i næsten 90 minutter. Hardeep er charmerende, sjov, udfordrende, modig og levende. Feedback fra skolens elever, lærer og ansatte har kun været positiv og vi vil meget gerne fortsætte samarbejdet med Hardeep og invitere ham til flere foredrag i hele Ungdomsskolens heltidsundervisning.

Byskolen, København

Hardeep har en enestående evne til at tale til både de unge, deres forældre, undervisere og vejledere. Hans talent for at formidle stærke personlige historier fra hans egen liv giver ham en sjælden indlevelsesevne. Han taler fra hjertet til hjertet. Hans egen passion kommer langt ud over scenekanten og rammer helt ned på bageste række. De unge lytter og mærker hans positive budskab om at tage ansvar for dit eget liv. Vi har haft stor succes med at invitere Hardeep til vores uddannelsesaftener. Det er en fornøjelse at se 4-500 deltagere (elever og forældre) blive ramt af det samme budskab, når Hardeep går på scenen. Jeg kan stærkt anbefale en time med Hardeep.

Jens Christy, Centerleder

UU Oresund

Jeg har lige hørt fra en lærer at en af vores elever sågar havde taget Hardeeps foredrag med til eksamen, så det bekræfter jo at det ikke kun er vi voksne, der synes han var god og fangede eleverne.

Pia Holst Kristensen, Underviser

Viden Djurs

Vi har sjældent oplevet vores elever så koncentreret. Der blev ikke chekket facebook og efterfølgende kom eleverne op og takkede Hardeep for at have rokket ved noget i dem. De var kort sagt berørte. Hardeep taler om at tage ansvar, at søge den bedste version af sig selv samt at tage deres studieliv alvorligt. Og vel og mærke på en ikke klichefyldt måde. Jeg kan kun anbefale alle at booke Hardeep.

Louise Kjeldsen, Uddannelsesleder

København Nord

Hardeep har besøgte Ranum Efterskole College en kølig februar dag, men han tog os med på en varm, lærerig og personlig rejse til København, USA og eksotiske Indien. Hardeep er meget tydelig og direkte i sin kommunikation og han havde elevernes fulde opmærksomhed. Han var fremragende til at sætte elevers verden og hverdag i perspektiv med alvor, men også humor. Masser af humor.  VI glæder os til igen at se Hardeep på Ranum Efterskole College.

Mathilde Bonde Broberg Johansen

Rannum Efterskole

Vi havde en fantastisk oplevelse med Hardeep, der tryllebandt både elever, forældre og ansatte, med sit levende foredrag. Ikke bare er han en fantastisk foredragsholder men også en positiv og imødekommende person, som vi alle kan lære noget af. Jeg har allerede anbefalet ham vider i min verden(efterskolerne).

Jytte Aggeboe, Forstander

Ølgod Efterskole

Vi fik en gevaldig saltvandsindsprøjtning - alle tog stilling til budskaberne på den ene eller den anden måde... Nogle kom hen efterfølgende og sagde; "jeg er dedikeret" - folk diskuterede om de var spillere eller tilskuere, og om man hver især tilførte energi eller tog energi fra et samarbejdsforum. Alt ialt må jeg sige, at du fik kastet nogle refleksive bomber ud i organisationen, som stadig giver efterskælv, hvilket vidner om, at alle kolleger har taget budskaberne til sig...på den ene eller den anden måde. Det var sundt at få en "kærlig professionslussing".

Lars Westh, Souschef

Skolen Ved Bülowsvej

Vi er begejstrede! Hardeep fik virkelig fat i eleverne. Tusinde tak for en fantastisk aften. Jeg har fået mange positive tilbage meldinger, også fra skolefagfolk, der evt. ønsker at booke Hardeep på deres skoler.

Ulla Wiese Christensen, Viceinspektør

Hellebækskolen

Jeg har aldrig set vores 200 HG elever side så stille og lytte til et foredrag I en hel time nogensinde før. Det var utroligt.

Erhvervsskolen Nordsjælland

Jeg synes, det har været en fed, fed oplevelse. Han rammer de unge mennesker. Han rammer også forældrene.

Lisbeth Beckett, UU vejleder

Ungdommens Uddannelsesvejledning

For at sætte triumf på dagens oplevelser omkring job og elevernes motivation, skulle vi have noget, som kunne tale til de unges hjerter på en anden måde, end det vi undervisere er i stand til… Hardeep kunne nå ind til de unge på en helt anden måde end det vi underviser kan. Eleverne betragtede ham som en af deres egne. Hardeeps peptalk blev et levende billede/metafor for de unges tanker, drømme og selvværd, og at de selv har ansvaret for at det sker. Jeg kan varmt anbefale foredraget.

Ulrik Nielsen, Underviser

International Business College

Vi havde fornøjelsen af at have Hardeep Dhanjal forbi med sit fantastiske og meget inspirerende foredrag. Her er et par ord fra mine kollegaer.  "Den fedeste og mest inspirerende foredragsholder EVER. Hans måde at levere sine budskaber på går lige ind og efterlader en med følelsen af "jeg er IKKE en tilskuer, men en spiller. " Han server så hårdt at budskabet går direkte i hjertet og nervesystemet "Mange tak Hardeep. Jeg kan varmt anbefale andre at booke dig.

Rolf Hermansen

1+1=3, Albertslund

Lad det være sagt med det samme: Ingen på Alsønderup Skole blev skuffede…..Fra første sekund havde Hardeep alle elever i sine hule hånd, og ligeledes os lærere. Han fangede hurtigt alles opmærksomhed med musik og udstråling, og hans historier var utrolig inspirerende for alle! Dette show kan kun anbefales, og alle vil få noget med derfra – både elever og lærere. Vi er overbeviste om at Hardeep skal forbi skolen igen i fremtiden.

Alsønderup Skole

Det er os, der takker mange gange. Hardeep leverede et brag af et foredrag. Jeg har i dag modtaget de sidste tilbagemeldinger fra mine kollegaer og elever. Alle er enige om, at det var meget inspirerende at lytte til dig. Især dit rap! Det måtte du gerne have sunget mere af. Vedrørende selve temaet, så har mange af eleverne efterfølgende brugt det overfor hinanden, eksempelvis sad vi i min klasse og arbejdede med matematik da flere elever fjollede og larmede. Pludseligt rejste en pige sig op og sagde, ”Hvis i skal larme så gå, jeg vil gerne blive bedre til matematik da det er mit liv mit eneste liv”. Mange af lærerne sagde efterfølgende, at nogle af de elever de havde frygtet ikke kunne sidde stille, sad bom stille undervejs. Endnu en gang rigtige mange tak.

Daniel Petrera

Herstedøsterskolen

En anbefaling til udskolingen. Hardeep holdt uden problemer opmærksomheden hos de ca. 230 elever fangen. Vi havde samme dag meddelt 9.årgang hvilke fag der var udtrukket til eksamen og en del elever var meget præget af dette inden de gik ind til foredraget. Efter foredraget var stemningen en ganske anden hos de selv samme. De så meget mere positivt på det hele efter den ”pep-talk” Hardeep havde leveret. Jeg er sikker på at Hardeep med sit foredrag kan betyde en forskel for de unge. Hans budskaber om at man skal omgive sig med mennesker der støtter en, at man skal være bevidst om sine valg og at man kan lykkes, blev serveret med stort engagement og i en stil der passer til målgruppen. En god oplevelse for både eleverne og vi voksne der var med. Hardeep serverede sine pointer, så de blev husket. Og de var værd at tænke videre over, for os alle sammen. Jeg tror, vi alle gik opløftede hjem.

Louise Rønne Green

Kulsvierskolen

I dag havde vi samlet alle Irmas Butiks og Souschefer til et mentalt boost, inden den vigtige julehandel. Vi havde i den forbindelse inviteret Hardeep Dhanjal til at sætte rammen. Hold da nu op. Jeg har i min lange karriere hørt mange Keynote speakers, også mange berømte internationale. Men jeg har ALDRIG, som i ALDRIG set og hørt en præstation som den Hardeep leverede i dag. Det var to the point, det gik lige i hjertet og blev leveret med en power jeg aldrig har oplevet før. Vores team tog hjem opløftede, og ikke i tvivl om hvem der har ansvaret for at få ting til at ske i deres privatliv og arbejdsliv. SÅDAN! Hardeep Dhanjal, du er en stjerne, og tak for energien.

Søren Steffensen, CEO

Irma

Det var fjerde gang, Hardeep Dhanjal besøgte Aalborghus Gymnasium - og vi glæder os allerede til næste år! Han er helt fantastisk til at motivere vores afgangselever her i slutfasen af gymnasiet!

Grethe Andersen

Aalborghus Gymnasium

Foredraget levede til fulde op til alle vores forventninger, og de var høje. Det er ikke sidste gang, vi booker Hardeep.

Morten Langsted

Modström Aps

Haardeep har en tydelig og direkte tilgang til vores unge (10.klasse) og forstår med humor og gode eksempler at fastholde sit publikum. Efterfølgende tog han sig også god tid til at tale med de unge, som opsøgte ham med spørgsmål og feedback.

Liselotte Pilgaard

Helsingør Ungdomsskole

Vores hf-elever var meget optagede af Hardeeps oplæg. En meget engagerende formidler af vigtigheden af at have visioner for sit liv - og handlekraft til at realisere visionerne.

Birgit Hansted

Frederiksborg Gymnasium og HF

What makes Hardeep outstanding is - that he engages the minds and hearts of people in such a way that motivates them to think more clearly, see opportunities, and move forward with action. Post covid-19 we all need an extra shot of positive energy and next-level vision and that's what Hardeep is all about. I can highly recommend Hardeep.

Andy Faarvang, Area manager

Cisco

TAKNEMMELIGHED var et ord som ofte går igen i dit FREMRAGENDE foredrag og det er netop den følelse vi alle blev efterladt med da du havde taget os med på din spændende rejse – TAK! Det var et sundt og nødvendigt ”frikvarter” at blive mindet om hvor svært, nærmest umuligt, det er at lede og motivere andre, hvis man ikke kan lede sig selv og tør kigge indad. Vi drømmer alle om at slå rekorder og du gav os nogle virkelig gode redskaber til HVORDAN man kan komme disse drømme nærmere – og i sidste ende realisere disse via en klar vision. Tanken er for alle deltagerne fyldt op takket være din evne til at formidle med højt tempo, klar formidling, involvering og ikke mindst grundige forarbejde som gjorde, at dette samlet set blev aktuelt og utroligt relevant! Vi vil ønske dig ALT det bedste på DIN rejse og vi sender vores varmeste anbefalinger, HVIS man tør udfordre sig selv og sit team til at blive DE BEDSTE – TAK FOR HJÆLPEN.

Bjarne Månsson, CEO

BFI
Uforpligtende forespørgsel på Hardeep Dhanjal

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Hardeep Dhanjal
Hardeep Dhanjal

4.75 ud af 5 stjerner

"Vi vil helt sikkert meget gerne have dig tilbage til et kommende arrangement, for du kan noget ganske særligt. Som jeg skrev til dig scorede du usædvanligt højt i vores evalueringer."

Kaare Danielsen - Jobindex Se alle referencer

Foredragsemner med Hardeep Dhanjal