Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Inspirerende og personlig historie om at leve med en psykisk lidelse

Claudia Rex

Foto: Anja Ekstrøm

Claudia Rex

Tidl. professionel danser og deltager i "Vild med dans", influencer og radiovært.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Claudia Rex

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Claudia

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato

Claudia Rex har et langt og imponerende CV og er bl.a. kendt for sine mange sæsoner i TV2-programmet “Vild med dans”. Sideløbende med sin succesfulde karriere som professionel danser, tøjdesigner, influencer og radiovært, har Claudia kæmpet en hård kamp mod en OCD-diagnose.

Et foredrag med Claudia Rex giver jer:

  • En ærlig og gribende personlig historie om at udleve sine drømme på trods af en diagnosticeret sindslidelse
  • Inspiration til at leve et liv, hvor andres meninger og forventninger fylder mindre
  • Et brud med tabuet omkring psykiske lidelser

Personlige erfaringer med en psykisk lidelse

Claudia forsøgte i mange år at skjule sine psykiske problemer for omverdenen. Dansens perfektionistiske verden gav ikke plads til at træde ved siden af, og den konstante søgen efter fejl og stræben efter at være den bedste har sat sine spor. Udefra ser Claudias liv misundelsesværdigt ud – glimmer og glamour, røde løbere, flotte kjoler og stor succes. Men under overfladen kæmper Claudia hver dag med sit selvværd, og har sat det som et mål at hjælpe andre med at fokusere mere på sig selv, og mindre på andres meninger og forventninger.

Book Claudia Rex, og få en inspirerende og underholdende foredragsholder, der åbenhjertigt deler ud af egne hårde erfaringer med psykiske lidelser i håb om, at andre kan blive inspireret af hendes historie.

Se foredrag med Claudia Rex
Claudia Rex foredrag

OCD som følgesvend

Claudia har en mission – hun vil bryde tabuet om psykiske sygdomme. Selv har hun levet det meste af sit liv med OCD, og hun fortæller åbenhjertigt om både op- og nedture i forbindelse med sygdommen.

Foredraget er en inspirerende fortælling om at kæmpe mod psykiske dæmoner – og vinde kampen. Claudia fortæller, hvordan hun har tacklet OCD’en, hvilke redskaber der har hjulpet hende, og hvordan hun i dag lever et liv, hvor hun kontrollerer sygdommen og ikke omvendt.

En personlig og ærlig fortælling til stor inspiration for alle, der selv kæmper med psykiske lidelser eller på anden vis har psykiske lidelser tæt inde på livet.

Claudia Rex foredrag

Claudia Rex bag facaden

Claudia har i løbet af sin dansekarriere været vant til at blive vurderet og forholde sig til andres forventninger til hende. Det har i høj grad påvirket hende, og hun kæmper dagligt med sit selvværd og med ikke at lade sig påvirke af andres meninger. Kigger man på Claudias sociale medier, ser alt glamourøst og perfekt ud, men det er ikke hele billedet. Claudia har sat sig for at punktere den fine facade og inspirere andre til bedre at håndtere forventningspres fra omverdenen og den perfektionisme og nulfejlskultur, der særligt hersker på de sociale medier.

I foredraget fortæller Claudia åbenhjertigt om sin egen kamp med sit selvværd og dystre tanker. Vi kommer med bag facaden på Claudias ellers glamourøse tilværelse og får en indsigt i de hårde kampe, der ikke vises på de sociale medier.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Claudia Rex

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Claudia Rex