Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Christiane Vejlø

Digital trendanalytiker, radiovært og foredragsholder

Christiane Vejlø er en af Danmarks stærkeste profiler og talere, når det gælder fremtidens teknologi, internetkultur og digitale platforme. Christiane er en populær keynote speaker og foredragsholder, toperhvervsfolk og politikere søger hendes kompetencer og en lang række danske og udenlandske medier benytter hende hyppigt som kommentator på den teknologiske udvikling. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Christiane Vejlø er en af Danmarks mest anerkendte profiler inden for digitale trends og teknologiens påvirkning af mennesker, virksomheder og samfund. Vejlø har via ledende stillinger gennem 15 år arbejdet med innovation, fremtidens teknologi og indholdsstrategi på digitale platforme i både medie- og telebranchen. Som direktør i Elektronista Media rådgiver hun erhvervslivet, institutioner og ministerier om det digitale liv og nye platforme. I sine inspirerende og aktuelle foredrag deler hun ud af sine mange års erfaringer og giver et unikt indblik i fremtidens digitalisering og brugernes oplevelser med den nye teknologi. 

Christiane Vejlø undersøger samspillet mellem mennesker og ny teknologi. Gennem skarpe cases, underholdende anekdoter og spritny viden fra den digitale verden formidler hun de nyeste trends og kulturændringer, som vi står over for.

Til dagligt står Christiane Vejlø i spidsen for det digitale trendunivers Elektronista Media og kommunikerer teknologitrends til over 50.000 digitale followers. Hun er i øvrigt idékvinden bag den revolutionerende, innovative digitale Elektronista Clutch taske, som forener mode og teknologi, og så er hun stemmen bag det digitale kulturprogram Elektronista på Radio24syv. Christiane Vejlø sidder i flere bestyrelser og råd og er at finde i Kraks Blå bog, sidder i Statministerens Disruptionudvalg og har tidligere siddet i Kulturministerens Public Service udvalg. Christiane Vejlø er desuden Formand for Regeringens ekspertgruppe om dataetik, et emne hun også holder foredrag om.

  Christiane Vejlø foredrag

  Fremtidens digitale liv- det næste store

  • De popper op omkring os og ændrer vores adfærd og liv. Nye digitale tjenester, platforme og gadgets. Hør, hvad der ligger lige om hjørnet, og hvad der kan komme til at ændre alt for både dig, din familie og din virksomhed.
  • Et foredrag om de digitale trends, som påvirker vores liv, jobs, samfund, sundhed og parforhold. I denne session vil I blive præsenteret for 5-8 af de nyeste, afgørende teknologitrends og en stærk række af konkrete eksempler på fremadskuende brands og innovatører, som allerede trækker på disse trends.
  • Foredraget kan f.eks. dække forskellige digitale trends som big data, wearables, 3D print, selftracking, the connected home, pervasive computing, collaborative economy, digital retail, future health, social media, digital children etc.

  Christiane Vejlø foredrag

  Fremtidens digitale kunde- kom tættere på

  • Vi shopper fra sofaen, køber hvad vennerne anbefaler på sociale medier og kræver en ny form for Xtreme service som kunder. Men hvordan tænker, handler, surfer og shopper den digitale kunde virkelig, når man sætter luppen på? Hvad betyder platformene, og skal vi overhovedet stadig være personlige?
  • Et foredrag der præsenterer publikum for de 5 allervigtigste digitale trends, som en moderne virksomhed SKAL kende for at blive taget I betragtning, når fremtidens kunde vælger brand, butik, produkt og likes.
  • Emner kan f.eks. være Xtreme service, sociale anbefalinger, brandhåndtering på forskellige platforme, relevante digitale værktøjer, branded content, disruption, kunde/virksomheds relation og inspirerende cases fra udenlandske virksomheder.

  Christiane Vejlø foredrag

  Wearables- Når teknologi møder fashion

  • Vi har længe båret rundt på den bærbare teknologi. Nu skal vi også til at iklæde os den. Vi vil i de kommende år blive ramt af en ren tsunami af produkter inden for kategorien Wearable Technology. Det er produkter, som bringer teknologien tættere på kroppen, så vi automatisk kan måle alt fra fysisk aktivitet til stress og miljøet omkring os. Tasker vil have indbygget strøm, t-shirts vil få indbygget alarmer, og håndleddet bliver det digitale centrum med armbånd og ure, der måler og kommunikerer både ind og ud.
  • Et foredrag som giver en baggrund for wearable tech tendensen og et indblik i, hvor den er på vej hen, og hvad der skal til for at få succes med et produkt.
  • Tilhørerne får en række eksempler på wearable technology og samspillet mellem mode, teknologi, data, helbred og sport.
  • Christiane giver yderligere unikt indblik i processen omkring udarbejdelsen af Elektronista tasken som netop forener mode og teknologi.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Christiane Vejlø

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Christiane Vejlø

Foredragsemner med Christiane Vejlø