Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Når mennesker møder teknologi

Christiane Vejlø Foredrag

Christiane Vejlø

Digital trendanalytiker, rådgiver og bestyrelsesmedlem med ekspertise i teknologi og den digitale fremtid.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Et meget velforberedt og inspirerende indlæg, som fanger publikum med det samme. Som tilhører er du ikke i tvivl om at Christiane ved, hvad hun taler om inden for fremtidens digitale teknologi, og du lader dig hurtigt medrive af hendes engagement og brede indsigt."

Ninette Perret-Genti - Danske Bank Se alle referencer

Et foredrag med Christiane Vejlø giver jer:

  • Et unikt indblik i fremtidens digitalisering og de nyeste digitale trends især inden for kunstig intelligens
  • Et energifyldt, aktuelt og overraskende foredrag med rod i både forskning og faglig erfaring
  • En ekspert i samspillet mellem mennesker og ny teknologi og hvad relationen betyder for jeres organisation
Uforpligtende forespørgsel på Christiane Vejlø

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Christiane

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Christiane Vejlø er ekspert i fremtidens teknologi og digitale trends. Hun har fungeret som rådgiver for flere regeringer, og er hyppig taler i dansk erhvervsliv og på konferencer i ind- og udland. Christiane har særligt fokus hvilken indflydelse kunstig intelligens har på mennesker, jobs og samfund – og så er hun forfatter til bogen “Argumenter for Mennesker” – som handler om forholdet mellem mennesker og kunstig intelligens. 

Et foredrag med Christiane Vejlø giver jer:

  • Et unikt indblik i fremtidens digitalisering og de nyeste digitale trends især inden for kunstig intelligens
  • Et energifyldt, aktuelt og overraskende foredrag med rod i både forskning og faglig erfaring
  • En ekspert i samspillet mellem mennesker og ny teknologi og hvad relationen betyder for jeres organisation

Få ekspertindsigt i digitale trends og teknologiens påvirkning på samfundet

Christiane er en anerkendt profil inden for digitale trends og teknologiens påvirkning af mennesker, virksomheder og samfund. Hun har i ledende stillinger gennem 20 år arbejdet med innovation, fremtidens teknologi og indholdsstrategi på digitale platforme i både medie-, tech- og telebranchen. Som direktør i Elektronista Media rådgiver hun erhvervslivet, institutioner og ministerier om det digitale liv og nye platforme. Som medlem af Dataetisk Råd har hun især fokus på ansvarlig teknologiudvikling.

Christiane undersøger samspillet mellem mennesker og ny teknologi. Gennem skarpe cases, underholdende anekdoter og spritny viden fra den digitale verden formidler hun de nyeste trends og kulturændringer, som vi står over for.

Til dagligt står Christiane i spidsen for det digitale univers Elektronista Media og kommunikerer teknologitrends på både blog, sociale medier og i Elektronista podcasten til over 80.000 digitale followers. Christiane sidder i flere bestyrelser og råd, der bl.a. tæller CBS Executive, Copenhagen Operafestival og Dataetisk Råd. Christiane har modtaget flere priser og anerkendelser for sit arbejde med formidling af teknologi i øjenhøjde.

Derfor, når I booker Christiane Vejlø, er I sikret en erfaren foredragsholder som kan guide og informere jer om digitaliseringen.

Se foredrag med Christiane Vejlø
Christiane Vejlø foredrag

Argumenter for mennesker- fordi der i en verden fuld af AI, mere end nogensinde, er brug for mennesker

Mens kunstig intelligens udvikler sig med stadig større hast, så presser et vigtigt spørgsmål sig på. Hvad bliver menneskets rolle i en fremtid domineret af maskiner? Taber vi vores jobs til automatiseringen? Bliver vi erstattet af robotter? Er der plads til kreativitet?

Det er valide spørgsmål, men svaret er ifølge Christiane beroligende. Der vil altid være behov for de unikke kvaliteter som gør os til mennesker. I dette foredrag  undersøger Christiane behovet for menneskelige kvaliteter, evner og perspektiver i en fremtid formet af teknologien. Undervejs trækker forfatteren på et væld af forskning og konkrete eksempler. Fra fortidens filosofi til fremtidens science fiction scenarier. Hun argumenterer for at vores menneskelige kvaliteter vil blive endnu mere værdifulde efterhånden som teknologien udvikler sig. Vores kreativitet, empati og evner til kompleks problemløsning. Det er træk som gør os til mennesker, og dem vil der altid være behov for.

Christiane Vejlø foredrag

Tankevækkende tech – om mennesker og maskiner, som I ikke lige glemmer

Christiane har sammensat et interessant og tankevækkende foredrag om at være menneske i en i stigende grad digital verden.

I kommer på letforståelig vis tættere på, betydningen af kunstig intelligens, hvad det vil sige at undervise i Virtual Reality og at leve i metaverset, ligesom Christiane tager jer omkring NFT-ejerskab af digitale produkter og kunstig intelligens, der laver artikler, kunst, arkitektur og skoleopgaver.

Og allervigtigst: Christiane sender jer hjem med en række spørgsmål, som pirrer til etiske dilemmaer, der med garanti vil holde jer vågne om natten. For som mennesker, medarbejdere og beslutningstagere har vi nemlig alle ansvar for at skabe en fremtid, vi har lyst til at leve i.

Christiane Vejlø foredrag

Læring og liv i metaverset

Meget tyder på, at fremtiden byder på en langt mere fysisk og interaktiv læring, når undervisningen flytter ind i metaverset. I metaverset kan vi studere kroppens biologi indefra. Rejse fra leveren til hjertet. Zoome ind på blodet og se cellerne. Vi vil kunne få en helt anden form for forståelse for det læringsområde, vi sidder med.

Undervisning og læring i metaverset vil eksistere fra folkeskoler til universiteter. Men det vil også give astronauten mulighed for at træne reparation af rumstationen, inden hun forlader jorden. Kirurgen får værdifuld erfaring med den sjældne operation, inden mennesket kommer under kniven. Og borebissen får mulighed for at kende boreplatformens arkitektur, inden hun forlader fastlandet. De mange muligheder åbner helt nye former for undervisning. Men de stiller også særlige krav til lærere, ledere og forældre.

Christiane Vejlø foredrag

Digital ansvarlighed - 20'ernes vigtigste trend

Christiane fortæller, hvorfor digital ansvarlighed skal øverst på dagsordenen, for at I kan lande nederst på bundlinjen.

Vi befinder os i en tid, hvor vi står foran nogle afgørende spørgsmål. Hvilke værdier vælger vi at navigere efter, når vi skaber ny teknologi? Hvad vil det egentlig sige at være menneske, når kunstig intelligens fylder verden? Hvilke fælles mål sætter vi os som individer og som samfund? Hvordan sikrer vi, at teknologien bliver en hjælp til at nå de mål?

20’ernes største digitale trend bliver digital ansvarlighed. Udover at digital ansvarlighed giver en god smag i munden, så giver det også blive en god forretning.

Der er et utal af muligheder i data, hvis I bruger det målrettet og fornuftigt. Data er det nye råstof, når I skal udvikle nye, innovative og smarte produkter, tjenester, services og forretninger til fordel for forbrugerne og samfundet.

Det nye er de etiske udfordringer, der er en følge af de mange digitale muligheder for at indsamle, samkøre og analysere data. Det er nemlig langt fra alle virksomheder, der arbejder for brugerens og borgerens bedste.

Glæd jer til et foredrag, som giver stof til eftertanke og lyst til at innovere for en bedre verden.

Christiane Vejlø foredrag

5 trends mod fremtidens arbejdsliv

Tag med Christiane på en spændende rejse i den teknologiske udvikling, som kommer til at have stor effekt på jeres arbejdsplads og på verden omkring jer.

Med afsæt i tankevækkende og underholdende cases præsenterer Christiane de 5 afgørende teknologitrends, som I bør være særligt opmærksomme på lige nu.

Det er et foredrag om fremtidens arbejdsliv, idéudvikling og kompetencer set i lyset af de digitale trends, som påvirker vores liv, sundhed og relationer. Christiane introducerer jer til en stærk række fremadskuende innovatører, som allerede trækker på disse trends. Desuden sender Christiane jer afsted med konkrete actions, som I kan starte med allerede dagen efter.

I får vitaminer til hjernen, etiske dilemmaer og masser af tankevækkende viden, som man ikke slipper lige med det samme.

Christiane Vejlø foredrag

Hvad siger litteraturen om fremtiden?

Hvad fortæller fortidens monstre, tortur og fri sex om fremtiden? Christiane tager jer med på en rejse lige fra nogle af fortidens helt store litterære værker til fremtidens gennem-digitaliserede samfund.

Er der nogen ligheder mellem Mary Shelleys Frankenstein og kunstig intelligens? Hvad siger George Orwells 1984 om overvågning og fake news? Hvilket verdenssyn afspejler Aldous Huxleys Favre nye verdens masseproducerede, perfekte mennesker?

I foredraget inkluderer Christiane nogle aktive øvelser og etiske dilemmaer, hvor I som publikum bliver inddraget i debatten.

Christiane Vejlø foredrag

Vind fremtidens kunde

Hvordan vinder I fremtidens kunde? Christiane giver jer et unikt indblik i de afgørende digitale trends, som jeres organisation skal kende for at blive taget i betragtning, når den moderne bruger vælger brand, butik og likes.

Få brugbar viden om fremtidens servicekrav og kundens bevægelser på de digitale platforme. Christiane tydeliggør pointerne med cases fra brands, der har forstået, hvad der skal til. Det handler om et helt nyt samfund, hvor alt kan opgraderes, og hvor forbrugerne kræver digital ansvarlighed. Hvis I forstår balancen mellem dette, vinder I.

Referencer

Et meget velforberedt og inspirerende indlæg, som fanger publikum med det samme. Som tilhører er du ikke i tvivl om at Christiane ved, hvad hun taler om inden for fremtidens digitale teknologi, og du lader dig hurtigt medrive af hendes engagement og brede indsigt. Som foredragsholder er Christiane dynamisk, smilende, indlevende og en fantastisk god formidler. Hendes foredrag kan varmt anbefales herfra.

Ninette Perret-Genti

Danske Bank

Christiane Vejløs indlæg gav et frisk pust til vores kunder og var en god afslutning på dagen. Det var enormt nyttigt at få den digitale vinkel på. Christiane havde mange gode og konkrete eksempler med og kunderne var meget tilfredse med dagen.

Anne Lisbeth Raahøj

Post Danmark

Christiane rammer spot on og giver tilhørerne stof til eftertanke.

Marlene Steinhauer

Finansforbundet

Tusinde tak for en giga forrygende præsentation i dag på Børsen. Du har skarpe og spændende budskaber, som du formidler i øjenhøjde til publikum.

Birte Christiansen, Managing director

Be Clear

Velforberedt Christiane Vejlø. Christiane’s sans og indlevelse i selve den digitale verden, med dens mange begivenheder og dens mange detaljer er uovertruffen. Christiane er en fantastisk formidler – der med humor, positiv og smilende udstråling samt en passende blanding af spændende detaljer, og en bred indføring i den digitale verden vi omgiver os med, formåede at fange mig 100 %. Anbefales hermed til alle der skulle få muligheden.

Kim Jørgensen, Chefsergent/MasterCoach

Søværnet

Vores krav til aftenens vært var høje. Der skulle styres en mængde begivenheder fra scenen. Struktureret, med indlevelse, med opklarede spørgsmål og med smil og smittende humør, Christiane magtede alle elementer til fulde. Samtidig er Christianes med sin store indsigt i vores felt yderst kompetent og autentisk.

Annette Falberg, Direktør

FDIH

Christiane er kompetent, relevant og leverer et meget spændende kig ind i fremtiden. Med sit store engagement og faglighed og med hendes fantastiske smittende energi var det en super god oplevelse.

Sophia Liv Bergmann

Roskilde Kommune

Christiane er utrolig inspirerende, super godt indlæg. Hendes indlæg ramte lige i plet. Vi fik rigtig mange positive tilbagemedlinger fra vores kunder

Susanne Ramberg

DNB Bank ASA, Filial Danmak

Meget relevant og underholdende.

Dorthe Irvold

Conscia

Tankevækkende og rigtig godt formuleret. Og så er det dejligt at se en foredragsholder med flotte og professionelle slides, som hverken er teksttunge eller kedelige. Hun styrede slidsne og ikke omvendt. Kun ros.

Anna Wulff

TJM Forsikring

Christiane kom med et forrygende og inspirerende oplæg omkring sociale medier og fremtidens tv på vores strategiseminar. Det har givet alle på redaktionen blod på tanden, og lyst til at arbejde målrettet med en ny mere digital mediestrategi under produktionen af programmer til Kanal 4 på SBS.

Preben Lorentzen

SandTV
Uforpligtende forespørgsel på Christiane Vejlø

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Christiane Vejlø
Christiane Vejlø

5 ud af 5 stjerner

"Et meget velforberedt og inspirerende indlæg, som fanger publikum med det samme. Som tilhører er du ikke i tvivl om at Christiane ved, hvad hun taler om inden for fremtidens digitale teknologi, og du lader dig hurtigt medrive af hendes engagement og brede indsigt."

Ninette Perret-Genti - Danske Bank Se alle referencer

Foredragsemner med Christiane Vejlø