Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

En af Danmarks mest anerkendte profiler inden for digitale trends

Christiane Vejlø

Christiane Vejlø

Digital trendanalytiker, radiovært og foredragsholder med ekspertise i teknologi og den digitale fremtid.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Et meget velforberedt og inspirerende indlæg, som fanger publikum med det samme. Som tilhører er du ikke i tvivl om at Christiane ved, hvad hun taler om inden for fremtidens digitale teknologi, og du lader dig hurtigt medrive af hendes engagement og brede indsigt."

Ninette Perret-Genti - Danske Bank Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Christiane Vejlø

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Christiane

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Christiane Vejlø er en af Danmarks stærkeste profiler og talere, når det gælder fremtidens teknologi, internetkultur og digitale platforme. Christiane er en populær keynote speaker og foredragsholder, toperhvervsfolk og politikere søger hendes kompetencer og en lang række danske og udenlandske medier benytter hende hyppigt som kommentator på den teknologiske udvikling. 

Christiane Vejlø er en af Danmarks mest anerkendte profiler inden for digitale trends og teknologiens påvirkning af mennesker, virksomheder og samfund. Vejlø har via ledende stillinger gennem 15 år arbejdet med innovation, fremtidens teknologi og indholdsstrategi på digitale platforme i både medie- og telebranchen. Som direktør i Elektronista Media rådgiver hun erhvervslivet, institutioner og ministerier om det digitale liv og nye platforme. I sine inspirerende og aktuelle foredrag deler hun ud af sine mange års erfaringer og giver et unikt indblik i fremtidens digitalisering og brugernes oplevelser med den nye teknologi. 

Christiane Vejlø undersøger samspillet mellem mennesker og ny teknologi. Gennem skarpe cases, underholdende anekdoter og spritny viden fra den digitale verden formidler hun de nyeste trends og kulturændringer, som vi står over for.

Til dagligt står Christiane Vejlø i spidsen for det digitale trendunivers Elektronista Media og kommunikerer teknologitrends til over 50.000 digitale followers. Hun er i øvrigt idékvinden bag den revolutionerende, innovative digitale Elektronista Clutch taske, som forener mode og teknologi, og så er hun stemmen bag det digitale kulturprogram Elektronista på Radio24syv. Christiane Vejlø sidder i flere bestyrelser og råd og er at finde i Kraks Blå bog, sidder i Statministerens Disruptionudvalg og har tidligere siddet i Kulturministerens Public Service udvalg. Christiane Vejlø er desuden Formand for Regeringens ekspertgruppe om dataetik, et emne hun også holder foredrag om.

Se foredrag med Christiane Vejlø

  Christiane Vejlø foredrag

  Fremtidens digitale liv- det næste store

  • De popper op omkring os og ændrer vores adfærd og liv. Nye digitale tjenester, platforme og gadgets. Hør, hvad der ligger lige om hjørnet, og hvad der kan komme til at ændre alt for både dig, din familie og din virksomhed.
  • Et foredrag om de digitale trends, som påvirker vores liv, jobs, samfund, sundhed og parforhold. I denne session vil I blive præsenteret for 5-8 af de nyeste, afgørende teknologitrends og en stærk række af konkrete eksempler på fremadskuende brands og innovatører, som allerede trækker på disse trends.
  • Foredraget kan f.eks. dække forskellige digitale trends som big data, wearables, 3D print, selftracking, the connected home, pervasive computing, collaborative economy, digital retail, future health, social media, digital children etc.

  Christiane Vejlø foredrag

  Fremtidens digitale kunde- kom tættere på

  • Vi shopper fra sofaen, køber hvad vennerne anbefaler på sociale medier og kræver en ny form for Xtreme service som kunder. Men hvordan tænker, handler, surfer og shopper den digitale kunde virkelig, når man sætter luppen på? Hvad betyder platformene, og skal vi overhovedet stadig være personlige?
  • Et foredrag der præsenterer publikum for de 5 allervigtigste digitale trends, som en moderne virksomhed SKAL kende for at blive taget I betragtning, når fremtidens kunde vælger brand, butik, produkt og likes.
  • Emner kan f.eks. være Xtreme service, sociale anbefalinger, brandhåndtering på forskellige platforme, relevante digitale værktøjer, branded content, disruption, kunde/virksomheds relation og inspirerende cases fra udenlandske virksomheder.

  Christiane Vejlø foredrag

  Wearables- Når teknologi møder fashion

  • Vi har længe båret rundt på den bærbare teknologi. Nu skal vi også til at iklæde os den. Vi vil i de kommende år blive ramt af en ren tsunami af produkter inden for kategorien Wearable Technology. Det er produkter, som bringer teknologien tættere på kroppen, så vi automatisk kan måle alt fra fysisk aktivitet til stress og miljøet omkring os. Tasker vil have indbygget strøm, t-shirts vil få indbygget alarmer, og håndleddet bliver det digitale centrum med armbånd og ure, der måler og kommunikerer både ind og ud.
  • Et foredrag som giver en baggrund for wearable tech tendensen og et indblik i, hvor den er på vej hen, og hvad der skal til for at få succes med et produkt.
  • Tilhørerne får en række eksempler på wearable technology og samspillet mellem mode, teknologi, data, helbred og sport.
  • Christiane giver yderligere unikt indblik i processen omkring udarbejdelsen af Elektronista tasken som netop forener mode og teknologi.

Referencer

Et meget velforberedt og inspirerende indlæg, som fanger publikum med det samme. Som tilhører er du ikke i tvivl om at Christiane ved, hvad hun taler om inden for fremtidens digitale teknologi, og du lader dig hurtigt medrive af hendes engagement og brede indsigt. Som foredragsholder er Christiane dynamisk, smilende, indlevende og en fantastisk god formidler. Hendes foredrag kan varmt anbefales herfra.

Ninette Perret-Genti

Danske Bank

Tusinde tak for en giga forrygende præsentation i dag på Børsen. Du har skarpe og spændende budskaber, som du formidler i øjenhøjde til publikum.

Birte Christiansen, Managing director

Be Clear

Velforberedt Christiane Vejlø. Christiane’s sans og indlevelse i selve den digitale verden, med dens mange begivenheder og dens mange detaljer er uovertruffen. Christiane er en fantastisk formidler – der med humor, positiv og smilende udstråling samt en passende blanding af spændende detaljer, og en bred indføring i den digitale verden vi omgiver os med, formåede at fange mig 100 %. Anbefales hermed til alle der skulle få muligheden.

Kim Jørgensen, Chefsergent/MasterCoach

Søværnet

Vores krav til aftenens vært var høje. Der skulle styres en mængde begivenheder fra scenen. Struktureret, med indlevelse, med opklarede spørgsmål og med smil og smittende humør, Christiane magtede alle elementer til fulde. Samtidig er Christianes med sin store indsigt i vores felt yderst kompetent og autentisk.

Annette Falberg, Direktør

FDIH

Christiane er utrolig inspirerende, super godt indlæg. Hendes indlæg ramte lige i plet. Vi fik rigtig mange positive tilbagemedlinger fra vores kunder

Susanne Ramberg

DNB Bank ASA, Filial Danmak

Meget relevant og underholdende.

Dorthe Irvold

Conscia

Christiane Vejløs indlæg gav et frisk pust til vores kunder og var en god afslutning på dagen. Det var enormt nyttigt at få den digitale vinkel på. Christiane havde mange gode og konkrete eksempler med og kunderne var meget tilfredse med dagen.

Anne Lisbeth Raahøj

Post Danmark

Christiane kom med et forrygende og inspirerende oplæg omkring sociale medier og fremtidens tv på vores strategiseminar. Det har givet alle på redaktionen blod på tanden, og lyst til at arbejde målrettet med en ny mere digital mediestrategi under produktionen af programmer til Kanal 4 på SBS.

Preben Lorentzen

SandTV
Uforpligtende forespørgsel på Christiane Vejlø

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Christiane Vejlø

5 ud af 5 stjerner

"Et meget velforberedt og inspirerende indlæg, som fanger publikum med det samme. Som tilhører er du ikke i tvivl om at Christiane ved, hvad hun taler om inden for fremtidens digitale teknologi, og du lader dig hurtigt medrive af hendes engagement og brede indsigt."

Ninette Perret-Genti - Danske Bank Se alle referencer

Foredragsemner med Christiane Vejlø