Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Ulrich Larsen - Muldvarpen

Kom med en helt almindelig mand på en usædvanlig rejse

Ulrich Larsen - Muldvarpen

Ulrich Larsen – Muldvarpen

Tidligere muldvarp og undercover i Nordkorea

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Ulrich Larsen – Muldvarpen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tidligere muldvarp og undercover i Nordkorea

Ulrich Larsen er født i Slagelse, opvokset på Vestlolland og uddannet kok. Efter endt uddannelse aftjente Ulrich sin værnepligt i Søværnet, og arbejdere herefter i restaurationsbranchen som Restaurant– og Souschef på flere restauranter. Han bosatte sig i 2005 på Vestegnen med sin kone og to børn. På mange måder beskrivelsen af en helt almindelig mand med en helt almindeligt opvækst og et helt almindeligt job. Men også af en mand, der tog et ualmindelig valgt, der blev skæbnesvangert for den tilværelse Ulrich lever i dag og har gjort det de sidste mere end 10 år. Nemlig valget om at infiltrere Nordkorea og dokumentere alt med kamera. I år 2010 blev Ulrich pga. kronisk sygdom tvunget til at gå på førtidspension. Under sine lange hospitalsindlæggelser ifm. behandlingen opgav han ikke livet, men blev optaget af det mystiske Nordkorea.

Med stor interesse så han filmen Det Røde Kapel, som var instrueret af dokumentarist og journalist Mads Brügger, som Ulrich herefter kontaktede. Her blev det første spadestik taget til det, der sidenhen skulle blive den hurtigste og bedst sælgende danske dokumentar, som derudover har vundet en Robert for årets dokumentar.

I dag kan Ulrich se tilbage på en vanvittig rejse der varede fra 2010 til 2020. Igennem ti år mødte og lærte Ulrich om en spions metier fra de mest erfarne operative MI5 og CIA-agenter. Efter afsløringen har et ekspertpanel i FN indkaldt Ulrich til at dele sine erfaringer.

Ulrich havde aldrig forventet eller håbet på at han skulle blive et kendt ansigt verden over, men med Muldvarpen – Undercover i Nordkorea, så blev det bagsiden af den medalje han helst havde været foruden.

Se foredrag med Ulrich Larsen – Muldvarpen
Ulrich Larsen Foredrag

Muldvarpen – undercover i Nordkorea

Kom med en helt almindelig mand på en usædvanlig rejse, når Ulrich Larsen i foredraget fortæller sin surrealistiske og fantastiske historie som undercover i Nordkorea. Hvorfor brugte en helt almindelig familiefar fra Vestegnen 11 år af sit liv på at infiltrere Nordkorea? Hvad var motivationen, hvordan skjulte han de konstante løgne for sin hustru alt imens han rejste verden rundt som muldvarp – og hvad nu?

Kom med rundt i Europa, Kina, Nordkorea, Jordan, Uganda og USA. Hør Ulrich selv fortælle om hvordan han kom så tæt på Nordkorea, noget CIA i 20 år har forsøgt uden held.

Få svar på de spørgsmål den prisvindende dokumentar “Muldvarpen – Undercover i Nordkorea” efterlod. Og hør om CIA kursus i USA, afsløringen af våbenhandel og produktionen af Methamfetamin. Sekunderne før afsløring i en kælderbunker i Spanien, at være undercover blandt ekstreme kommunister og gennem 10 år spille at man er en af dem…

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Ulrich Larsen – Muldvarpen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Ulrich Larsen – Muldvarpen