Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Anders Bæk

Når kunstig intelligens giver produktive superkræfter

Anders Bæk

Anders Bæk

Civilingeniør og ekspert i kunstig intelligens.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

Gode indsigter om fremtiden

Michael Lindberg - Lindberg International Se alle referencer

Et foredrag med Anders Bæk Møller giver jer:

  • Førstehåndsindblik i tech-sektoren og trends, der former fremtiden
  • Komplekse emner forvandlet til letforståelige indsigter fra en ekspert
  • Redskaber til, hvordan I bedst griber og udnytter AI-bølgen
Uforpligtende forespørgsel på Anders Bæk

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Anders

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Interviews icon

Artikler

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

Anders Bæk er civilingeniør i software og teknologibaseret forretningsudvikling og ekspert indenfor AI og kunstig intelligens. Et foredrag med Anders er for alle, der vil forstå, hvor stor og omfattende en teknologi vores samfund står overfor. Jo bedre vi forstår disse radikale omvæltninger, jo bedre bliver vi til at udnytte AI-teknologi til vores fordel og samtidig stå stærkere i en verden, der i den grad har fået vokseværk.

Et foredrag med Anders Bæk Møller giver jer:

  • Førstehåndsindblik i tech-sektoren og trends, der former fremtiden
  • Komplekse emner forvandlet til letforståelige indsigter fra en ekspert
  • Redskaber til, hvordan I bedst griber og udnytter AI-bølgen

Klæd jer på til den store AI-epoke

Med en baggrund som civilingeniør i software og teknologibaseret forretningsudvikling har Anders Bæk studeret og fulgt emnet tæt de seneste otte år, hvor han også har forfattet flere studier om, hvordan AI vil påvirke vores liv fremadrettet.

Til daglig er Anders investor og analytiker, hvorfor han også flere gange har udtalt sig til medier som TV2, Finans, Børsen og Euroinvestor. Han er forfatteren bag bogen “AI Epoken – Sådan vil kunstig intelligens revolutionere fremtiden” (juni 2024) og udgiver en af landets mest lyttede podcasts om kunstig intelligens: “AI Revolutionen”. Samtidig udgiver han fast sin AI-aktieportefølje hos Dansk Aktionærforening og er fast tech- og AI-skribent hos aktieplatformen Nordnet. Anders er også fast panelekspert i den populære podcast “Millionærklubben”. Anders er en af landets førende eksperter i investering i tech-sektoren og i at spotte de selskaber, der befinder sig på kanten af teknologiens udvikling.

Anders er mester i at forklare om AI på en fascinerende og billedlig måde med velvalgte, relaterbare eksempler. Samtidig krydrer han sit foredrag med spændende metaforer og konkrete lavpraktiske eksempler, så enhver tilhører nemt kan følge med. Book et foredrag med Anders og oplev en foredragsholder, der fra første sekund vil få publikummet til at sidde som limet til kanten af deres sæder.

Se foredrag med Anders Bæk
Anders Bæk foredrag

AI Epoken

Den store AI-revolution er begyndt, og vi står overfor verdenshistoriens formentligt mest spændende og foranderlige tidsalder. Denne teknologiske super-tsunami vil på mange måder radikalt forandre vores liv herfra: AI og kunstig intelligens vil vende op og ned på vores dagligdag, arbejdsplads, uddannelsesinstitutioner, sundhedssektor og meget mere.

ChatGPT har igangsat AI-bølgen, men vi befinder os fortsat i den spæde begyndelse. Vi vil opleve en AI-eksplosion over de kommende år og snart vil kunstig intelligens også dukke op i vores telefoner, i McDriven på McDonald’s, på vores arbejdsplads, i receptionen på hotellet og meget mere. Ligeledes vil AI også snart snige sig ind i vores biler og muliggøre selvkørende teknologi, således at bilerne kan færdes trygt og sikkert, mens man tager sig en lur eller læser morgenavisen.
AI vil bringe mange positive aspekter med sig i fremtiden, men der vil også være risici langs vejen, og allerede nu kan vi se, at et nyt geopolitisk AI-våbenkapløb har taget sin begyndelse.

Alt dette og meget mere vil Anders Bæk fortælle om i sit spændende AI-foredrag. Anders tager i sit foredrag tilhørerne med op i helikopterperspektiv og giver dem en 360 graders rundvisning af, hvordan AI vil komme til at forme og ændre vores fremtid.

Så læn dig godt tilbage i stolesædet med dine gæster og lad Anders tage jer på en rejse ind i fremtiden.

Anders Bæk foredrag

Et kig ind i fremtiden - bliv klogere på kunstig intelligens

Fremtiden drøner mod os med lynende hastighed, men hvad kan vi helt præcist forvente os af den?

I dette foredrag fortæller Anders Bæk, om de teknologiske revolutioner I kan gøre brug af nu – og hvad I kan forvente af fremtidens teknologier. I vil bl.a høre om selvkørende biler, husrobotter, der kan tage opvasken og handle ind, gen-manipulation, der vil revolutionere lægevidenskaben, hjerneimplantater, så man fx. kan styre sin computer med tankens kraft, og AI-systemer, der er 1000 gange klogere end mennesker.

Anders vil også fortælle, hvad der helt konkret vil gøre jeres hverdag nemmere, og hvordan at det vil påvirke jeres liv. Både på arbejdspladsen og privat.

Anders Bæk Video

Foredrag med Anders Bæk

Se foredrag med Anders Bæk

Referencer

Det var virkelig spændende og Anders er god til at inddrage publikum og svarede på mange spørgsmål undervejs og efter foredraget. Det var også sjovt at han brugte Chat-GPT aktivt undervejs i foredraget.

Kristian Eriksen Behrendt

Per Aarsleff A/S

Du får mega meget ros for dit oplæg. Alle var virkelig begejstret

Pia Kalms

DEIF

Gode indsigter om fremtiden

Michael Lindberg

Lindberg International

AI er blevet en stor del af samfundsdebatten og derfor var vi nysgerrige efter den nyeste viden på området. Derfor havde vi inviteret Anders til at holde et oplæg for vores nye medlemsbaserede Erhvervsforening i Vesthimmerland og det var et supergodt valg! Anders har god energi og det gjorde, at hele salen var topengageret fra start til slut – Til trods for, at der var tale om et morgenmøde med mødestart kl. 07.30. Vi fik mange positive tilbagemeldinger efterfølgende fra mødedeltagerne, som både består af små og mellemstore virksomheder og større virksomheder med +200 medarbejdere. Der var mange praktiske eksempler i Anders´ oplæg som nemt kan anvendes i de fleste virksomheder. Alle blev inspireret til at tænke AI ind i deres dagligdag og fik et godt indblik i hvad AI allerede kan og hvad der kommer fremadrettet.

Anna Oosterhof, Erhvervschef

Vækst Himmerland

Fantastisk oplæg af Anders Bæk om AI. Super nærværende. En øjenåbner for anvendeligheden af AI som værktøj, som vi kunne anvende og prøve af efter hans oplæg. Anders havde en god tilgang til emnet, og alle var vildt begejstret. Det gav deltagerne lyst til at dykke endnu mere ned i emnet og mulighederne indenfor lige netop de fagområder den enkelte arbejder med. Stor tak for inspiration Anders, giver de varmeste anbefalinger herfra.

Pernille Rohde

Teknisk Landsforbund

Tusind tak for et rigtig spændende og veloplagt foredrag - det har givet anledning til mange gode drøftelser efterfølgende her på kontorerne! Spørgelysten var rigtig stor, og foredraget ramte plet i forhold til emne, indhold og præsentation.

Susie Björch

Miljøstyrelsen

Tak for en virkelig god præsentation. I en sammensat gruppe af deltagere formåede du at gøre AI interessant og nærværende for alle. Og det endda i et emne, som de fleste af os er nybegyndere i, og alene har overfladisk kendskab til gennem medierne. Et svært emne blev dermed med engagement og god energi foldet ud på en måde, så vi forlod oplægget interesserede og oplyste. Tak for det.

Kim Bøg Brandt, Sekretariatsleder

Fødevareforbundet NNF

Det var helt fantastisk

Frank Knudsen

Fødevareforbundet NNF Lillebælt-Fyn

Herfra skal lyde en stor tak for et rigtigt godt foredrag og en fed dialog undervejs. Jeg har efterfølgende talt med de fleste der var med og alle var meget begejstret for dit oplæg. Det var i et sprog som man alle kunne forstå og de hæfter sig især ved at din tilgang til AI er meget nuanceret i forhold til de positive og negative konsekvenser. Ingen tvivl om at foredraget fik sat gang i en masse tanker hos os alle!

Lars Thorup Nielsen

Thy-Mors Energi

Tak for foredraget. Det var absolut en fornøjelse. Anders Bæk bidrager til, at AI ikke er mystisk, men er noget, vi nu bedre forstår og bedre kan tage stilling til.

Anders Svensson

Fonden E-Advice

Tak for foredraget, det var en absolut fornøjelse

Anders Svensson

E-advice

Vi havde stor glæde af at have Anders Bæk som foredragsholder til vores arrangement for tillidsrepræsentanter. Foredraget var både oplysende og spændende, og alle deltagerne var yderst tilfredse! Anders formåede at gøre komplekse emner let forståelige og skabte god dialog med deltagerne. Brugen af relevante eksempler og lysten til at besvare vores spørgsmål imponerede os alle. Vi kan derfor varmt anbefale Anders Bæk til andre, der søger en dygtig og engageret foredragsholder.

Mana Rafeian

HK Østjylland

Tak for fantastisk spændende foredrag

Stig Bækgård

Region Sjælland, Psykriatrien

AI Epoken

– Sådan vil kunstig intelligens revolutionere fremtiden

ChatGPT og de moderne AI-chatrobotter har allerede revolutioneret mange aspekter af vores hverdag. Men vi befinder os fortsat i den spæde begyndelse af AI-epoken.

Vi står i disse tider over for verdenshistoriens største teknologiske revolution. AI – eller kunstig intelligens, som teknologien kendes på dansk – er en samfundsændrende teknologi, der vil transformere alle aspekter af vores liv over de kommende år. AI vil revolutionere vores hverdag, arbejdsplads, skolevæsen og meget mere.

Anders Bæk er AI-ekspert og en af landets mest benyttede foredragsholdere, når det gælder kunstig intelligens. I denne bog tager han læseren på en rundvisning ind i fremtiden. Han fortæller gennem konkrete eksempler, hvordan vores fremtid vil blive forandret på både godt og ondt takket være denne science fiction-lignende teknologi. Det kan allerede afsløres nu, at det ikke er småting vores civilisation har i vente …

Anders Bæk (f. 1992) er AI-ekspert og en af landets mest benyttede foredragsholdere til at fortælle om den store AI-revolution. Er uddannet civilingeniør i software- og forretningsudvikling, og har studeret AI’s udvikling siden 2015. Han er fast paneldeltager i landets største erhvervspodcast “Millionærklubben”, udtaler sig ofte til landets medier om AI- og tech-emner, og han udgiver en af landets mest lyttede podcasts om kunstig intelligens, ”AI Revolutionen”.

Uforpligtende forespørgsel på Anders Bæk

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Anders Bæk
Anders Bæk

5 ud af 5 stjerner

Gode indsigter om fremtiden

Michael Lindberg - Lindberg International Se alle referencer

Foredragsemner med Anders Bæk