Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Kunstig intelligens er ankommet – Hvordan vil den ændre vores dagligdag og arbejdsplads?

Anders Bæk

Anders Bæk

Ekspert indenfor AI og kunstig intelligens. Foredrag om, hvordan AI vil påvirke vores liv og hvordan vi bedst udnytter det til vores fordel.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

Gode indsigter om fremtiden

Michael Lindberg - Lindberg International Se alle referencer

Et foredrag med Anders Bæk Møller giver jer:

  • Førstehåndsindblik i tech-sektoren og trends, der former fremtiden
  • Komplekse emner forvandlet til letforståelige indsigter fra en ekspert
  • Redskaber til, hvordan I bedst griber og udnytter AI-bølgen
Uforpligtende forespørgsel på Anders Bæk

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Anders

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Anders Bæk er civilingeniør i software og teknologi-baseret forretningsudvikling og ekspert indenfor AI og kunstig intelligens. Et foredrag med Anders er for alle, der vil forstå hvor stor og omfattende en teknologi, som vores samfund står overfor. Jo bedre vi forstår disse radikale omvæltninger, jo bedre bliver vi til at udnytte AI-teknologi til vores fordel og samtidig stå stærkere i en verden, der i den grad har fået vokseværk.

Et foredrag med Anders Bæk Møller giver jer:

  • Førstehåndsindblik i tech-sektoren og trends, der former fremtiden
  • Komplekse emner forvandlet til letforståelige indsigter fra en ekspert
  • Redskaber til, hvordan I bedst griber og udnytter AI-bølgen

Klæd jer på til den store AI revolutionen

Med en baggrund som civilingeniør i software og teknologi-baseret forretningsudvikling, har Anders studeret og fulgt emnet tæt de seneste 8 år, hvor han også har forfattet flere studier om, hvordan AI vil påvirke vores liv fremadrettet.

Til daglig er Anders investor og analytiker, hvorfor han også flere gange har udtalt sig til medier som TV2, Finans, Børsen og Euroinvestor. Han udgiver en af landets mest lyttede podcasts om kunstig intelligens: “AI Revolutionen”. Samtidig udgiver han fast sin AI-aktieportefølje hos Dansk Aktionærforening og er fast tech- og AI-skribent hos aktieplatformen Nordnet. Anders er også fast panelekspert i den populære podcast, “Millionærklubben”. Anders er en af landets førende eksperter i investering i tech-sektoren, og i at spotte de selskaber, der befinder sig på kanten af teknologiens udvikling.

Anders er mester i at forklare om AI på en fascinerende og billedlig måde med velvalgte relaterbare eksempler. Samtidig krydrer han sit foredrag med spændende metaforer og konkrete lavpraktiske eksempler, så enhver tilhører nemt kan følge med. Book et foredrag med Anders og oplev en foredragsholder, der fra første sekund vil få publikummet til at sidde som limet til kanten af deres sæder.

Se foredrag med Anders Bæk
Anders Bæk foredrag

AI-Revolutionen

Den store AI-revolution er begyndt, og vi står overfor verdenshistoriens formentligt mest spændende og foranderlige tidsalder. Denne teknologiske super-tsunami vil på mange måder radikalt forandre vores liv her fra: AI og kunstig intelligens vil vende op og ned på vores dagligdag, arbejdsplads, uddannelsesinstitutioner, sundhedssektor og meget mere.

ChatGPT har igangsat AI-bølgen, men vi befinder os fortsat i den spæde begyndelse. Vi vil opleve en AI-eksplosion over de kommende år og snart vil kunstig intelligens også dukke op i vores telefoner, i McDriven på McDonald’s, på vores arbejdsplads, i receptionen på hotellet og meget mere. Ligeledes vil AI også snart snige sig ind i vores biler og muliggøre selvkørende teknologi, således at bilerne kan færdes trygt og sikkert, mens man tager sig en lur eller læser morgenavisen.
AI vil bringe mange positive aspekter med sig i fremtiden, men der vil også være risici langs vejen, og allerede nu kan vi se, at et nyt geopolitisk AI-våbenkapløb har taget sin begyndelse.

Alt dette og meget mere vil Anders fortælle om i sit spændende AI-foredrag. Anders tager i sit foredrag tilhørende med op i helikopter-perspektiv og giver dem en 360 graders rundvisning af, hvordan AI vil komme til at forme og ændre vores fremtid.

Så læn dig godt tilbage i stolesædet med dine gæster, og lad Anders tage jer på en rejse ind i fremtiden.

Referencer

Gode indsigter om fremtiden

Michael Lindberg

Lindberg International

AI er blevet en stor del af samfundsdebatten og derfor var vi nysgerrige efter den nyeste viden på området. Derfor havde vi inviteret Anders til at holde et oplæg for vores nye medlemsbaserede Erhvervsforening i Vesthimmerland og det var et supergodt valg! Anders har god energi og det gjorde, at hele salen var topengageret fra start til slut – Til trods for, at der var tale om et morgenmøde med mødestart kl. 07.30. Vi fik mange positive tilbagemeldinger efterfølgende fra mødedeltagerne, som både består af små og mellemstore virksomheder og større virksomheder med +200 medarbejdere. Der var mange praktiske eksempler i Anders´ oplæg som nemt kan anvendes i de fleste virksomheder. Alle blev inspireret til at tænke AI ind i deres dagligdag og fik et godt indblik i hvad AI allerede kan og hvad der kommer fremadrettet.

Anna Oosterhof, Erhvervschef

Vækst Himmerland

Fantastisk oplæg af Anders Bæk om "AI Revolutionen" Super nærværdende en øjenåbner for anvendeligheden af AI som en hjælper/værktøj vi allerede kan anvende og prøve af efter hans oplæg. Anders havde en god måde og tilgang til emnet og alle var vildt begejstret og det gav deltagerne lyst til at dykke endnu mere ned i emnet og mulighederne indenfor lige netop de fagområder den enkelte arbejder med. Stor tak for inspiration Anders, giver de varmeste anbefalinger herfra

Pernille Rohde

Teknisk Landsforbund

Tusind tak for et rigtig spændende og veloplagt foredrag - det har givet anledning til mange gode drøftelser efterfølgende her på kontorerne! Spørgelysten var rigtig stor, og foredraget ramte plet i forhold til emne, indhold og præsentation.

Susie Björch

Miljøstyrelsen

Tak for en virkelig god præsentation. I en sammensat gruppe af deltagere formåede du at gøre AI interessant og nærværende for alle. Og det endda i et emne, som de fleste af os er nybegyndere i, og alene har overfladisk kendskab til gennem medierne. Et svært emne blev dermed med engagement og god energi foldet ud på en måde, så vi forlod oplægget interesserede og oplyste. Tak for det.

Kim Bøg Brandt, Sekretariatsleder

Fødevareforbundet NNF
Uforpligtende forespørgsel på Anders Bæk

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Anders Bæk
Anders Bæk

5 ud af 5 stjerner

Gode indsigter om fremtiden

Michael Lindberg - Lindberg International Se alle referencer

Foredragsemner med Anders Bæk