Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Kunstig intelligens er ankommet – Hvordan vil den ændre vores dagligdag og arbejdsplads?

Anders Bæk

Line Kohsel

Anders Bæk

Ekspert indenfor AI og kunstig intelligens. Foredrag om, hvordan AI vil påvirke vores liv og hvordan vi bedst udnytter det til vores fordel.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Anders Bæk

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Anders Bæk er civilingeniør i software og teknologi-baseret forretningsudvikling og ekspert indenfor AI og kunstig intelligens. Et foredrag med Anders er for alle, der vil forstå hvor stor og omfattende en teknologi, som vores samfund står overfor. Jo bedre vi forstår disse radikale omvæltninger, jo bedre bliver vi til at udnytte AI-teknologi til vores fordel og samtidig stå stærkere i en verden, der i den grad har fået vokseværk.

Et foredrag med Anders Bæk Møller giver jer:

  • Førstehåndsindblik i tech-sektoren og trends, der former fremtiden
  • Komplekse emner forvandlet til letforståelige indsigter fra en ekspert
  • Redskaber til, hvordan I bedst griber og udnytter AI-bølgen

Klæd jer på til den store AI revolutionen

Med en baggrund som civilingeniør i software og teknologi-baseret forretningsudvikling, har Anders studeret og fulgt emnet tæt de seneste 8 år, hvor han også har forfattet flere studier om, hvordan AI vil påvirke vores liv fremadrettet.

Til daglig er Anders investor og analytiker, hvorfor han også flere gange har udtalt sig til medier som TV2, Finans, Børsen og Euroinvestor. Han udgiver en af landets mest lyttede podcasts om kunstig intelligens: “AI Revolutionen”. Samtidig udgiver han fast sin AI-aktieportefølje hos Dansk Aktionærforening og er fast tech- og AI-skribent hos aktieplatformen Nordnet.
Anders er en af landets førende eksperter i investering i tech-sektoren, og i at spotte de selskaber, der befinder sig på kanten af teknologiens udvikling.

Anders er mester i at forklare om AI på en fascinerende og billedlig måde med velvalgte relaterbare eksempler. Samtidig krydrer han sit foredrag med spændende metaforer og konkrete lavpraktiske eksempler, så enhver tilhører nemt kan følge med. Book et foredrag med Anders og oplev en foredragsholder, der fra første sekund vil få publikummet til at sidde som limet til kanten af deres sæder.

Se foredrag med Anders Bæk
Anders Bæk foredrag

AI-Revolutionen

Den store AI-revolution er begyndt, og vi står overfor verdenshistoriens formentligt mest spændende og foranderlige tidsalder. Denne teknologiske super-tsunami vil på mange måder radikalt forandre vores liv her fra: AI og kunstig intelligens vil vende op og ned på vores dagligdag, arbejdsplads, uddannelsesinstitutioner, sundhedssektor og meget mere.

ChatGPT har igangsat AI-bølgen, men vi befinder os fortsat i den spæde begyndelse. Vi vil opleve en AI-eksplosion over de kommende år og snart vil kunstig intelligens også dukke op i vores telefoner, i McDriven på McDonald’s, på vores arbejdsplads, i receptionen på hotellet og meget mere. Ligeledes vil AI også snart snige sig ind i vores biler og muliggøre selvkørende teknologi, således at bilerne kan færdes trygt og sikkert, mens man tager sig en lur eller læser morgenavisen.
AI vil bringe mange positive aspekter med sig i fremtiden, men der vil også være risici langs vejen, og allerede nu kan vi se, at et nyt geopolitisk AI-våbenkapløb har taget sin begyndelse.

Alt dette og meget mere vil Anders fortælle om i sit spændende AI-foredrag. Anders tager i sit foredrag tilhørende med op i helikopter-perspektiv og giver dem en 360 graders rundvisning af, hvordan AI vil komme til at forme og ændre vores fremtid.

Så læn dig godt tilbage i stolesædet med dine gæster, og lad Anders tage jer på en rejse ind i fremtiden.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Anders Bæk

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Anders Bæk