Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Kom eksklusivt med bagom tv-serien Anker

Lars Ranthe og Bo Tengberg

Foto credit: Henrik Petit

Lars Ranthe og Bo Tengberg

Skuespilleren Lars Ranthe og instruktør Bo Tengberg

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Lars Ranthe og Bo Tengberg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hovedrolleindehaver Lars Ranthe er i 2024 sammen med instruktør og manuskriptforfatter Bo Tengberg aktuel med TV 2-serien Anker. Dette dybdegående foredrag giver jer en enestående chance for at forstå skabelsen af en serie, der kaster lys over Anker Jørgensens liv.

Et foredrag med Lars Ranthe og Bo Tengberg giver jer:

  • Indsigt i personen Anker Jørgensens liv samt tilblivelsen af tv-dramaserien om selvsamme
  • Indblik i de udfordringer, der kan være ved at formidle en velkendt historie og ved skabelsen af troværdige karakterer og miljøer
  • Et underholdende foredrag, der også forholder sig reflekterende til fortidens politiske begivenheder og deres relevans i dag

Dramadokumentaren Anker: To mestre af fortælling og billede

Dyk ned i filmverdenen med prisvindende skuespiller Lars Ranthe og instruktør og manuskriptforfatter Bo Tengberg, når de inviterer os med bag kulissen af TV 2-serien Anker. Under foredraget belyses det, hvordan disse to kreative sind var med til at skabe en serie, der kaster nyt lys på en kendt politisk skikkelse.

I kølvandet på Anker-serien deler Ranthe og Tengberg deres erfaringer og indsigt i at formidle komplekse historier gennem film og tv. Lars, uddannet fra Odense Teaterskole, har markeret sig som en fremtrædende skuespiller i både film og tv og blandt andet kendt for sine roller som grosserer Madsen i Badehotellet, Kjeld Pedersen i Dirch, Peter i Druk. Bo med uddannelse fra Den Danske Filmskole har en baggrund som etableret filmfotograf og senere som manuskriptforfatter og har arbejdet på spillefilm og tv-serier som Taxa, Rejseholdet, Ørnen, Krøniken og Forbrydelsen.

Book Lars Ranthe og Bo Tengberg til et foredrag hvor I vil få indsigt i skabelsesprocessen, men også i de udfordringer og selve betydningen af at formidle historier på en autentisk måde, som holdet bag dramaserien Anker blev stillet overfor. Grib chancen for at fordybe jer i historien om Anker Jørgensen i selskab med Lars og Bo og bliv klogere på ”folkets statsminister” og fortællingens kunst.

Se foredrag med Lars Ranthe og Bo Tengberg
Lars Ranthe og Bo Tengberg foredrag

Dramaserien Anker – formidling og perspektivering

I januar 2024 tog TV 2 os med på en rejse med serien Anker. Bliv klogere på tv-produktionen og formidlingen, når Lars Ranthe og Bo Tengberg inviterer os med om bag kulissen. Hvorfor var det vigtigt at fortælle historien om Anker Jørgensen? Hvad er udfordringerne ved at formidle en historie om en mand og en tid, som er så velkendt? Få indblik i skabelsen af karakterer, miljøer og dialoger, der er gendigtninger, men samtidig troværdige.

Dette foredrag går ikke blot bagom kulissen til dramadokumentaren, men udforsker Anker Jørgensens personlighed, ordentlighed og stædighed. Historien berører også tidens politik, og historiske begivenheder bliver sammenlignet med nutidens udfordringer. Er der noget at lære af lighederne, der findes mellem 1970’erne og vores tid?

Skuespiller Lars Ranthe og instruktør og manuskriptforfatter Bo Tengberg deler deres perspektiver. Dette foredrag skildrer således ikke kun Anker Jørgensens historie formidlet i en dramaserie, men forholder sig også reflekterende til fortidens politiske begivenheder og deres relevans i dag.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Lars Ranthe og Bo Tengberg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Lars Ranthe og Bo Tengberg