Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Foredragsholdere om Historie

Historie er mere end bare gamle datoer og begivenheder i bøgerne. Det er trådene, der væver sig igennem vores liv, og det er den kraft, der former vores nutid og fremtid. Historie findes overalt omkring os, i de bygninger, vi beundrer, i de traditioner, vi holder i hævd, og i de historier, vi deler med hinanden.

At booke et foredrag om historie til dit næste arrangement kan tilføre en dybde og dimension, der vil berige dine deltageres oplevelse. Uddannelsesinstitutioner kan drage fordel af disse foredrag for at øge forståelsen for specifikke historiske begivenheder og deres betydning. For oplysningsforbund, der ønsker at sætte fokus på en bestemt periode eller begivenhed, kan et historieforedrag være den perfekte måde at formidle viden og skabe engagement.

Når du booker en keynote-speaker inden for historie, får du ikke blot en ekspert, men også en historiefortæller. De kan vække fortiden til live og gøre historien levende for dit publikum. Lad historien være din guide til at inspirere, uddanne og underholde.

Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Alle foredragsholdere om historie (20)

Hjælp mig med at vælge
Historie
Historie
5 ud af 5 stjerner

"Rigtig god vejledning hele vejen igennem, god opfølgning og altid en munter tone."

Fredericia Kommune

Foredrag om historie

Oplev de mest inspirerende historiske foredragsholdere, der tager dig med på en spændende rejse gennem tidens vingesus. Dyk ned i fortiden med vores topmotiverende talere, der spænder fra oldtidens mysterier til moderne historiske milepæle. Vores udvalg af historiske foredragsholdere er eksperter i at formidle viden og inspiration, og de kan give dit event en uforglemmelig dimension.

Uanset om du planlægger et arrangement for uddannelsesinstitutioner, der ønsker mere indsigt i specifikke historiske begivenheder, eller oplysningsforbund, der vil sætte fokus på en bestemt periode eller begivenhed, har vi de rette talere til dig. Book en historisk keynote-speaker i dag og skab historie med vores eksperter!

  • Foredrag om historie er, som begrebet antyder, meget bredt. Her er samlet foredrag med historiske emner. Det vil jo typisk omhandle enkelte epoker eller helt specifikke emner og geografiske områder.
  • Foredrag om historie spreder sig vidt fra foredrag om middelalderen og antikken og op til Anden Verdenskrig, Den Kolde Krig og andre historiske begivenheder, der stadig lever i erindringerne hos mange.
  • Foredragsholdere om historie er typisk eksperter på udvalgte begivenheder, men ofte knyttes disse til enten bredere linjer, eller også går man i dybden med eksempelvis historiske personer.
  • Foredrag om historie er eksempelvis velegnede til uddannelsesinstitutioner, som skal vide mere om en specifikt historisk begivenhed – men det kan også egne sig til oplysningsforbund, der vil sætte fokus på en bestemt begivenhed.
Spørg på pris og dato