Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Foredragsholdere om Skuespil

Er din organisation fanget i en rutine, hvor kommunikationen er stiv, og kreativiteten synes at mangle? Skuespil foredragsholdere kan være svaret. Book et foredrag om skuespil, og lad vores erfarne talere inspirere dine medarbejdere til at udforske kreativitetens magi og forbedre kommunikationen. Oplev, hvordan skuespillets værktøjer og teknikker kan omsættes til forretningsmæssig succes.

Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Alle foredragsholdere om skuespil (21)

Hjælp mig med at vælge

Om emnet: Skuespil

Skuespil er mere relevant for vores daglige liv, især på arbejdspladsen, end du måske tror. Kommunikation, kropssprog og improvisation er nøgleelementer fra teatret, som kan forbedre arbejdslivet.

Men hvorfor bør du overveje at booke en skuespil foredragsholder til dit næste arrangement? De kan inspirere og uddanne dine medarbejdere om, hvordan skuespil kan forbedre deres færdigheder og samhørighed. Dette kan føre til øget produktivitet og succes på arbejdspladsen.

Derudover kan et skuespil foredrag skabe mindeværdige arrangementer og styrke dit brands omdømme. Gå ikke glip af muligheden for at integrere skuespillets magi i din organisations kultur og praksis. Book et foredrag om skuespil i dag.

  • Skuespil og teater er grundlæggende discipliner og institutioner – og derfor spiller det en stor rolle hos mange mennesker. Her findes foredrag om teater, teatret og skuespillets kunst, samt til foredrag der er inspireret af elementer, som kommunikation og kreativitet, fra denne verden. Her kan du også finde kurser i skuespil og udfoldelse.
  • Mange elementer fra teatrets scene kan også effektivt bruges i foredrag. Det kan være fra skuespillere, instruktører og andre, der er forbundet til teatret. Det kan være oplevelse fra skuespillets historie, det kan være fortællingen om et bestemt stykke, en specifik forfatter eller historien bag et teater.
  • Det kan også være redskaber fra skuespillet, som har sin anvendelse i erhvervslivet – Et foredrag og skuespil giver også indblik i alt fra kropssprog og kommunikation til improvisation og kreativitet.
Spørg på pris og dato