Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Lars Christiansen

Håndboldekspert og foredragsholder

Lars Christiansen holder foredrag præget af stort engagement og høj underholdningsværdi. De er inspirerende for mennesker – uanset hvor i livet de er. Her er virkelig tale om en karismatisk profil, der formår at bringe erkendelse og tro frem hos sine deltagere. Lars Christiansens foredrag hører til slagsen, der fremkalder store grin. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Siden sin exit fra de internationale håndboldarenaer i 2012 har Lars Christiansen positioneret sig som én af de danske sportsprofiler, der virkelig har formået at transformere sine oplevelser som idrætsmand til noget yderst relevant og nærværende for et foredragspublikum. Hans underholdende, ærlige og motiverende foredrag er ganske fortjent blevet særdeles efterspurgte landet over.

Lars Christiansen er en af dansk idræts største profiler i nyere tid. Ved DR’s Sports Show 2014 blev han optaget som medlem af sportens Hall of Fame. Ud over de markante sportslige meritter er han kendt for sit gode humør og sine altid friske bemærkninger – en sportsmand med mening og kant.

Allerede som ungdomspiller opnåede han betegnelsen ”verdens bedste”. I en periode over 20 år scorede han 1503 mål i 338 A-landskampe, hvilket er suveræn dansk rekord. I det meste af sin karriere spillede han i Flensburg-Handewitt. Her måtte modstandernes målmænd 3996 gange se sig passeret af Lars´ finurlige skud. Han blev udnævnt som ”årets borger” i Slesvig Holsten og efter sit stop i klubben, blev pladsen omkring klubbens hjemmebane omdøbt til Lars Christiansens Platz.

I dag er Lars foredragsholder og håndboldekspert på TV2, hvor han deler ud af sin ekspertviden og anekdoter fra en lang og succesrig karriere.

Lars Christiansen foredrag er blevet afholdt rundt i landet med enorm succes. Der er typisk udsolgt til de åbne arrangementer i sportsklubber, biblioteker, skoler, foreninger, konferencer mv., og de mange positive tilbagemeldinger fra både foredragskøbere og deltagere er gang på gang overvældende.

    Lars Christiansen foredrag

    Når sandheden skal frem

    • Foredraget tager udgangspunkt i Lars Christiansens bog ”Når sandheden skal frem”. I et åbent og ærligt foredrag med samme titel, fortæller Lars Christiansen om de sejre og nederlag hans liv har budt på.
    • Lars´ rekordliste som håndboldspiller er lang. På trods af enorm succes, har Lars alligevel kæmpet med angst og stress. I foredraget går han helt tæt på den angst, han fik i slutningen af sin aktive karriere. Han fortæller om årsagen, og om hvordan han efterfølgende har rejst sig igen. På trods at et seriøst indhold, hvor deltagerne kommer helt tæt på, så opleves foredraget som positivt, fordi Lars i sine historier har masser af sjove og inspirerende anekdoter.

    Lars Christiansen foredrag

    Motivation og livsglæde

    • Med udgangspunkt i sine egne oplevelser som individuel spiller på stærke hold fokuserer Lars i dette medrivende foredrag på vigtigheden af at tage ansvar for sin egen motivation og glæde i dagligdagen.
    • Fra fjernsynet kender vi Lars Christiansen som en glad verdensklasse-spiller. Virkeligheden er dog en lidt anden. Præcis som den er for de fleste mennesker. Det er naturligt, at vi løber ind i perioder, hvor glæden og motivationen er længere væk end normalt. I dette foredrag inspirer Lars sine deltagere til, hvordan man effektivt ”tager sig sammen”, så de svære perioder ikke bliver unødvendigt lange.

    Lars Christiansen foredrag

    Efter sidste slutfløjt

    • I dette foredrag åbner Lars Christiansen op for endnu flere håndboldanekdoter – og går helt tæt på! Både i forhold til sin egen karriere, i forhold til sit syn på håndbold-Danmark 2019 og nogle af nyere tids succeser, men han tager også de mere turbulente og kontroversielle perioder i dansk håndbold under kærlig behandling. Det er alt sammen noget, han som håndboldkommentator og tidligere landsholdsspiller selvfølgelig har været tættere på end de fleste.
    • Udover masser af sjove håndboldhistorier og smugkig bag kulisserne ved EM- og VM-slutrunder, den danske og tyske håndboldliga og livet som kendt håndboldstjerne, så åbner Lars også ærligt op for den tid, som kommer bagefter! Og ikke mindst det spørgsmål, som rigtig mange store sportsstjerner (nok flere end vi tror) slås med: Hvad så nu? For hvordan finder du retning, mening, mål og sammenhæng i dit livs nye kapitel efter den aktive sportskarriere er stoppet. Og harpiks og håndboldsko er lagt på hylden! Din hverdag og weekender er pludselig ikke længere supertilrettelagte med træning og kampprogrammer. Hvordan slår du en dæmper på stilheden efter sidste slutfljøt, som næsten larmer!
    • Lars lover, at det bliver både hudløst ærligt, men også super underholdende! Og så snydes du selvfølgelig heller ikke for Lars´”berømte” og underholdende speed-spørgerunder, hvor du får lov at spørge ind til hvad som helst. Men du skal også kunne tåle et kækt modsvar.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Lars Christiansen

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Lars Christiansen

Foredragsemner med Lars Christiansen