Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Få et glimt af livet som tidligere professionel håndboldspiller og afdæk facaden

lars-christiansen

Lars Christiansen

Tidl. håndboldspiller og ekspert i motivation.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Lars var meget inspirerende og ærlig i sin fortælling. Der var både sorg og glæde og rigtig meget latter. Det blev til næsten to timer i godt selskab."

Tine Ærtebjerg - Den Faglige Klub i Bluegarden A/S Se alle referencer

Et foredrag med Lars Christiansen giver jer:

  • En ærlig og personlig historie om livets sejre og nedture, leveret med humor og autenticitet 
  • Historier fra håndboldens verdenen, som bringer motivation og samarbejde i højsædet på din arbejdsplads
  • En professionel foredragsholder der har prøvet det meste, stået overfor alle typer publikum og i alle situationer
Uforpligtende forespørgsel på Lars Christiansen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Lars

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Lars Christiansen holder foredrag præget af stort engagement og høj underholdningsværdi. De er inspirerende for mennesker – uanset hvor i livet de er. Her er tale om en karismatisk profil, der formår at bringe erkendelse og tro frem hos sine deltagere. Lars’ foredrag hører til slagsen, der fremkalder store grin. 

Et foredrag med Lars Christiansen giver jer:

  • En ærlig og personlig historie om livets sejre og nedture, leveret med humor og autenticitet 
  • Historier fra håndboldens verdenen, som bringer motivation og samarbejde i højsædet på din arbejdsplads
  • En professionel foredragsholder der har prøvet det meste, stået overfor alle typer publikum og i alle situationer

En ærlig fortælling om karriere og motivation

Siden sin exit fra de internationale håndboldarenaer i 2012 har Lars Christiansen positioneret sig som én af de danske sportsprofiler, der har formået at transformere sine oplevelser som idrætsmand, til noget yderst relevant og nærværende for et foredragspublikum. Hans underholdende, ærlige og motiverende foredrag er ganske fortjent, blevet særdeles efterspurgte landet over.

Lars er en af dansk idræts største profiler i nyere tid. Ved DR’s Sports Show 2014 blev han optaget som medlem af sportens Hall of Fame. Udover de markante sportslige meritter er han kendt for sit gode humør og sine altid friske bemærkninger – en sportsmand med mening og kant.

Allerede som ungdomspiller opnåede han betegnelsen ”verdens bedste”. I en periode over 20 år scorede han 1503 mål i 338 A-landskampe, hvilket er suveræn dansk rekord. I det meste af sin karriere spillede han i Flensburg-Handewitt. Her måtte modstandernes målmænd 3996 gange se sig passeret af Lars’ finurlige skud. Han blev udnævnt som ”årets borger” i Slesvig Holsten og efter sit stop i klubben, blev pladsen omkring klubbens hjemmebane omdøbt til Lars Christiansens Platz.

Lars’ foredrag er blevet afholdt rundt i landet med enorm succes. Der er typisk udsolgt til de åbne arrangementer i sportsklubber, biblioteker, skoler, foreninger, konferencer mv., og de mange positive tilbagemeldinger fra både foredragskøbere og deltagere, er gang på gang overvældende.

Book Lars Christiansen til jeres næste event, og bliv inspireret, rørt og underholdt.

Læs mere på Lars Christiansens hjemmeside.

Se foredrag med Lars Christiansen
Lars Christiansen foredrag

Når sandheden skal frem

Foredraget tager udgangspunkt i Lars Christiansens bog, “Når sandheden skal frem”. I et åbent og ærligt foredrag med samme titel, fortæller Lars om de sejre og nederlag hans liv har budt på.

Lars’ rekordliste som håndboldspiller er lang. På trods af enorm succes, har Lars alligevel kæmpet med angst og stress. I foredraget går han helt tæt på den angst, han fik i slutningen af sin aktive karriere. Han fortæller om årsagen, og om hvordan han efterfølgende har rejst sig igen. På trods at et seriøst indhold, hvor deltagerne kommer helt tæt på, så opleves foredraget som positivt, fordi Lars i sine historier har masser af sjove og inspirerende anekdoter.

Lars Christiansen foredrag

Motivation og livsglæde

Med udgangspunkt i sine egne oplevelser, som individuel spiller på stærke hold, fokuserer Lars i dette medrivende foredrag på vigtigheden af at tage ansvar for sin egen motivation og glæde i dagligdagen.

Fra fjernsynet kender vi Lars Christiansen som en glad verdensklasse-spiller. Virkeligheden er dog en lidt anden. Præcis som den er for de fleste mennesker. Det er naturligt, at vi løber ind i perioder, hvor glæden og motivationen er længere væk end normalt. I dette foredrag inspirer Lars sine deltagere til, hvordan man effektivt ”tager sig sammen”, så de svære perioder ikke bliver unødvendigt lange.

Lars Christiansen foredrag

Efter sidste slutfløjt

I dette foredrag åbner Lars Christiansen op for endnu flere håndboldanekdoter – og går helt tæt på! Både i forhold til sin egen karriere, i forhold til sit syn på håndbold-Danmark og nogle af nyere tids succeser, men han tager også de mere turbulente og kontroversielle perioder i dansk håndbold under kærlig behandling. Det er alt sammen noget, han som håndboldkommentator og tidligere landsholdsspiller selvfølgelig har været tættere på end de fleste.

Udover masser af sjove håndboldhistorier og smugkig bag kulisserne ved EM- og VM-slutrunder, den danske og tyske håndboldliga og livet som kendt håndboldstjerne, så åbner Lars også ærligt op for den tid, som kommer bagefter! Og ikke mindst det spørgsmål, som rigtig mange store sportsstjerner (nok flere end vi tror) slås med: Hvad så nu? For hvordan finder du retning, mening, mål og sammenhæng i dit livs nye kapitel efter den aktive sportskarriere er stoppet. Og når harpiks og håndboldsko er lagt på hylden! Din hverdag og weekender er pludselig ikke længere supertilrettelagte med træning og kampprogrammer. Hvordan slår du en dæmper på stilheden efter sidste slutfløjt, som næsten larmer?

Lars lover, at det bliver både hudløst ærligt, men også super underholdende! Og så snydes I selvfølgelig heller ikke for Lars´ ”berømte” og underholdende speed-spørgerunder, hvor du får lov at spørge ind til hvad som helst. Men I skal også kunne tåle et kækt modsvar.

Referencer

Håndboldlegende i Them Hallerne! Torsdag aften var 150 forventningsfulde personer mødt op i Them Hallerne til foredraget ”motivation og livsglæde” med Lars Christiansen. Lars har jo som bekendt gennem 20 år været en væsentlig del af dansk håndbold, selvom det meste af karrieren er foregået i Flensborg-Handewitt. Det var en særdeles veloplagt og nærværende Lars Christiansen der tog os alle med fra starten som en lille 4 årig ivrig håndboldspiller, og til hvor han er i dag. Meget åben og ærlig tog han os med i både de store øjeblikke og en personlig krise, det hele på en rigtig god og medlevende måde, hvor der også var plads til sjove anekdoter om håndboldkollegaerne. Efter foredraget stillede han op til spørgsmål fra forsamlingen, og det var tilladt at spørge om alt, og alle spørgere blev præmieret. Det blev en aldeles fantastisk aften, hvor vi alle gik hjem med motivation og livsglæde og stadig med et smil på læben

Carsten Lindblad

Them Hallerne

Lars blev brugt i forbindelse med et medarbejderseminar for omkring 280 mennesker. Vi har selv evalueret på vores seminar, og Lars foredrag scorede topkarakter. Han var en rigtig god formidler, fantastisk retorik og han fik folk med, og sidst men ikke mindst var der gode budskaber og stof til eftertanke.

Lis Søndergaard

SKAT

Super engageret foredragsholder der giver et autentisk bidrag til stor inspiration for deltagerne.

Karin Schwartz

Esbjerg Kommune, SSP og Forebyggelse

Vi har været utroligt glade for at have Lars Christiansen ude som foredragsholder. Han var utroligt professionel og smittede alle med sit gode humør. Hans foredrag var velkomponeret og en god blanding af peptalk, røverhistorier og alvor. Mange af dem, der hørte foredraget har snakket om at de stadig går og ruger over nogle af hans pointer - så det har helt sikkert givet stof til eftertanke. Vi kan kun anbefale ham.

Katrine Basbøll

Odense Kommune

Lars Christiansen mødte op en time før og var utrolig sød til at snakke med os arrangører

Knud Hjørnholm

Frederikshavn Kommunes Biblioteker

Vi er meget glade for at Lars kunne gøre sine egne erfaringer og råd vedkommende for tilhørerne. Det gjorde han rigtig godt.

Marianne Sørensen

Odense Kommune, Social og Arbejdsmarkedsforvaltningen

Det blev en aften vi sent vil glemme - tak :-) så nærværende og i den grad tilstede

Lilly Pedersen

Frederikshavn Kommune

Med kombinationen af det faglige og personlige indhold i foredraget rammer Lars en meget bred målgruppe af både kvinder og mænd, og Lars giver utroligt meget af sig selv - hver gang!

Jette Lundberg

Nordea Bank Danmark A/S

Det var en rigtig god oplevelse for deltagerne.

Ib Sørensen

AOF Egedal

Hvor var det dejligt at få besøg af en foredragsholder, der var meget ligetil og afslappet ift. de praktiske ting omkring arrangementet. At han så oven i købet havde tilhørerne i sin hule hånd og på blændende vis underholdte dem, gør bare oplevelsen som arrangør endnu bedre. Det tæller virkelig på plussiden, at dét Lars fortalte om, var det, vi havde aftalt

Dorte Grout

Herning Bibliotekerne

Godt foredrag med virkelig dygtig foredragsholder.

Jytte Olesen

Kræftens Bekæmpelse

Super godt, nærværende, i mødekommende (også for unge mennesker som ikke skulle deltage men have en autograf - elever på steder) Mange har sagt det et godt arrangement :)

Tine Grodal Thomsen

HK Klubben, Holbæk Kommune

Engagerende og personligt foredrag.God kontakt med deltagerne.

Inge Pinholt

Hospitalsenhed Midt

Virkelig godt foredrag med en meget veloplagt og nærværende Lars Christiansen.

Nina Clausen

AOF Syd

Lars er utrolig velforberedt og inspirerende. Det var et utrolig spændende og varieret foredrag, med et godt miks af filmklip og dias. Meget imødekommende7lydhør overfor de tilhørende, og gav sig tid til autografer bagefter.

Ea Højholt Kristensen

FOA Roskilde

Lars gjorde det godt og jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger efterfølgende.

Helle Helth Hansen

Dansk Maskinhandlerforening

RUtroligt åbent og ærligt foredrag omkring personlige forhold for Lars. Lars magtede at holde tilhørerne så opmærksomme, at de helt glemte at spise deres sandwich og drikke deres vand. Kun modtaget positive tilbagemeldinger fra vores kunder på foredraget.

Ole Bonde

Rønde Sparekasse

Godt formidlet i en uformel atmosfære

Heine Hansen

Vejle Midtbyskole

Lars er meget åben og imødekommende. Han gav sig tid til at tale med deltagerne. Et rigtigt godt foredrag, som fangede deltagerne.

Mariann Isaksen

Idrætsklubben Telefonen

Det var en super aften , alle følte sig godt underholdt og havde en virkelig god aften I må hilse Lars mange gange og sige tak for en virkelig underholdende og lærerig aften..

Ole Lykkeskov

Hogager GF

Det var et fantastisk foredrag med Lars og han levede fuldt op til mine forventninger..

Allan Kromann

Ollerup Skerninge Håndbold

Lars havde en rigtig god energi i hans foredrag, og med god humor undervejs havde han publikums fulde opmærksomhed.

Rasmus Jensen

Slogs herreds hus

Det var et fantastisk foredrag. Lars var meget nærværende, dygtig og angageret.

Hanne Elsner

Fuglebjerg Kistefabrik

Vi havde booket Lars til at give en inspirerende og underholdende afslutning til vores salgs Kick off. Han levede i dén grad op til vores forventninger! Meget nærværende og "nede på jorden" samtidig med han var sjov og gav inspiration til eftertanke. Kan helt klart anbefales.

Jannie Vognsen

Redoffice A/S

Levende og engageret og med en særlig evne til at få publikum med. Rigtig god stil i forhold til at besvare spørgsmål og tale med publikum efter foredraget.

Christine Stampe Frøsig

Erhvarvsgymnasierne Aars

Super godt foredrag. Sjovt, inspirerende, ærlig og nærværende. Jeg hørte kun positive kommentarer fra tilhørerne.

Per Hedelund

ITS Teknik A/S

Det var suverænt og fyldt med god energi...!

Per Olesen

Epilepsiforeningen

80 mennesker havde en super oplevelse.

Jan Brink-Pedersen

Roskilde Idræts Union

Lars er en positiv og glad person, som formår at 'få alle med'. Han var god til at fortælle om sin karriere og sine udfordringer, uden at det blev til en "se bare her, hvor dygtig jeg var - tale", der var også plads til at fortælle om mennesket Lars, som jo er et menneske som alle os andre. Vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra vores kunder, som deltog i arrangementet.

Sanne Jensen

Nordjysk Smågrisesalg ApS

Lars Christiansen var i topform og gjorde det super godt - alle pengene værd!

Kristopher Larsen

Jyske Bank

Det var et spændende foredrag, både om sporten men også hudløst ærlig omkring privatlivet. Formidlet rigtig godt med både humor men også med vigtige budskaber man kunne tage med hjem.

Tommy Broberg

Skjern Tarm bloddonor

Det var super godt, at vi kunne stille foreslag til indholdet, så det passede til temaet på vores bestyrelsesseminar, og at Lars kunne indfrie vores ønsker. Især debatten efterfølgende var rigtig god. Skønt at Lars gav sig rigtig god tid til dette.

Heidi Blander

BUPL Sydøst

Lars underholdte i halvanden time med et personligt og underholdende foredrag. Der var ingen begrænsninger på spørgsmålenes karakter, da ordet blev frit. Særdeles sympatisk og levende i sin væremåde. Som foredragsarrangør er det første gang i 10 år, at jeg oplever, at hele salen rejste sig op og klappede da foredraget var slut.

Tom Lund

HK’s Seniorklub Vejle

Super foredrag og Lars Christiansen tog sig til at snakke bagefter om løst og fast.

Lars Jensen

Koldby borger- og erhvervsforening

Lars var veloplagt og var hurtig til at tage temperaturen på tilhørerne så alle fik en god oplevelse.

Thomas Dam

Tønder Kommune

Lars forstod virkelig at fange vores kunder, så alle fik noget med hjem at tænke over.

Jan Kampman

Outrup Vinduer & Døre A/S

Han var rigtig god. Lars havde en fin kontakt til de fremmødte og talte til alle. Vi er meget tilfredse.

Lene Lund

Klejtrup Aftenhøjskole

Tilbagemeldingerne fra vores medarbejdere har været meget positive. Lars var god til at få "salen med" og han gav sig god tid til at svare på spørgsmål - også længe efter det aftalte sluttidspunkt.

Anne-Louise Zeuch

Sygehus Sønderjylland, Røntgen og Skanning

Lars holdt et fantastisk underholdende og inspirerende foredrag og alle gæster var yderst tilfredse.

Jeanette Thornberg

Firmaidræt Storkøbenhavn

Vi har lavet en evaluering af det event Lars var en del af og han scorer højest af alle indlæg med en score på 4,73 på en skala til 5, hvor 5 er MEGET TILFREDS. Den laveste score var 3 ift. hans indlæg af alle dem som svarede. Meget flot og nærværende.

Michael Damsgaard

EY

Morsomt og godt foredrag.

Charlotte Øhlenschlæger

Club81

Super foredrag med en oplagt Lars Christiansen

Peter Feddersen

Ældresagen Løgumkloster-Bredebro-Skærbæk

Rigtig godt foredrag - måske ligefrem en forestilling ? :) - Lars bryder godt igennem og er både underholdende og humoristisk og har dybde i sit indlæg. Publikum reagerede meget positivt og stillede mange spørgsmål som han besvarede ærligt og troværdigt. Alt i alt en god oplevelse, som kun kan anbefales.

Flemming Bonvang

Forsikringsakademiet A/S

Fin historie han har at fortælle. Meget ærlig.

Mette Broby

Scandic Danmark

Fantastisk foredrag, hvor vi blev rørt, vi følte med og fik nogle fantastiske grin. Lars er en meget sympatisk mand, og vi kunne klart mærke, at han er vant til publikum. Han ville gerne være der hvor de var.

Kate Christina Fogtmann

Hoven Friskole og Børnehus støtteforening

Det var tydeligt, at alle havde en fantastisk aften og der var fuldstændig udsolgt. Lars Chrsitiansen havde fat i publikum med det samme. Han var dygtig til at bruge humor til at formidle sine budskaber, dygtig til at tale med publikum. Et meget vellykket arrangement.

Mette Bech Kristiansen

Viborg Bibliotekerne
Uforpligtende forespørgsel på Lars Christiansen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Lars Christiansen
Lars Christiansen

4.75 ud af 5 stjerner

"Lars var meget inspirerende og ærlig i sin fortælling. Der var både sorg og glæde og rigtig meget latter. Det blev til næsten to timer i godt selskab."

Tine Ærtebjerg - Den Faglige Klub i Bluegarden A/S Se alle referencer

Foredragsemner med Lars Christiansen