Henter Indhold ...

Lone Hertz

Skuespiller, forfatter og foredragsholder

Lone Hertz er efter flere år i branchen stadigvæk en meget efterspurgt foredragsholder. Uanset om det er oplæsning af Johannes-Evangeliet, eller i det improviserede foredrag om Frk. Nitouche roser publikum Lone for sin evne til at formidle og inddrage sine tilhørere. En aften med Lone Hertz er underholdende, gribende og inspirerende.  

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Lone Hertz er en folkekær skuespiller, kendt især for rollen som Frk. Nitouche og den smukke frk. Klärchen i Sommer i Tyrol. Efter en lang periode med masser af teater er Lone igen at finde på film, ligesom hun har travlt med at holde foredrag og oplæsninger rundt i landet. 

Som skuespiller har Lone Hertz haft en lang række roller – på teater såvel som på film og på teatret, og har derudover også instrueret film og indtalt Det Ny Testamente. Fra 1980-82 var Lone Hertz leder af Bristol Teatret, og sidenhen af Aveny Teatret i 1982-84. Derefter blev Lone rektor på Statens Teaterskole i perioden 1984-90. Foruden sine ansættelser har Lone også været medlem af forskellige råd i teaterbranchen, deriblandt Teaterrådet fra 1988-91 og Folkeskolens Udviklingsråd fra 1987. For sit imponerende arbejde har Lone Hertz modtaget en række legater.

I 2015 var Lone igen at se på spillefilm i Niels Nørlev Hansens “Min søsters børn og guldgraverne”, ligesom der er mange kommende filmprojekter i støbeskeen. Frk. Nitouche bliver desuden genskabt på Folketeatret fra oktober 2016, og Lone har fået rollen som klostrets dydige overhoved, priorinden – 53 år efter hendes store gennembrud.

Lone Hertz foredrag og oplæsninger er populære hos foredragsforeninger, menighedsråd, biblioteker og oplysningsforbund. Især er oplæsningen af Johannes-evangeliet på sit 25. år stadig en stor succes, hvor der efterfølgende er debat med publikum om tro – et særligt aktuelt emne i disse tider.

  Lone Hertz foredrag

  Fra frk. Nitouche til foredragsholder

  • I dette improviserede foredrag med Lone Hertz er du som publikum med til at bestemme, hvad Lone skal fortælle om. Tilhørerne har ofte bedt Lone berette om sin rejse fra den populære Frk. Nitouche-rolle til livet som foredragsholder.
  • I det underholdende foredrag giver Lone Hertz tilhørerne alle højdepunkterne fra sin spændende skuespillerkarriere og livet bag lærredet. Som teaterleder, sceneinstruktør, teaterskolerektor har Lone været vidt omkring i teaterbranchen, ligesom hendes biografi indeholder utallige film, bøger, rejser rundt i hele verden for nødorganisationer og en stor involvering i arbejdet med handicappede.
  • Med andre ord: Der er rigeligt med materiale til to hyggelige timer i selskab med Lone Hertz. Et foredrag som kan tilpasses alt efter, hvilke emner og områder af Lones liv, som interesserer dig og din organisation.

  Lone Hertz foredrag

  Elsk din skæbne – ord om og af Karen Blixen

  • Lone Hertz er fascineret over den skæbnetro, der prægede hele Karen Blixens liv – en tro, som Lone også selv føler sig i overensstemmelse med. Lone fortæller i foredraget om de store tab af kærlighed, som Karen Blixen med masser af mod og kløgt gennemlevede og ikke mindst overvandt. Som en af Danmarks største kvindelige digtere på sin tid var hun tiltænkt en skæbne, som hun formåede at at forvandle til overvældende prægtig kunst.
  • Oplev Blixens skæbnedrama gennem en skuespillers øjne. Varighed: 1,5 time + debat.

  Lone Hertz foredrag

  Viljen til at ville giver evnen til at kunne – hvis vi får lov

  • I dette spøgefulde, opløftende og dødsensalvorlige foredrag fortæller Lone Hertz om handicapvilkår og livsmuligheder – ja, om livet for os alle. Foredraget varer ca. 1¼ time og efterfølgende debat med publikum.

  Lone Hertz foredrag

  Salmer til livet

  • Lone Hertz beretter i dette foredrag om de poetiske ord, som har båret hende gennem både lys og mørke. Publikum får en unik mulighed for at lytte til disse pragtfulde ord, når Lone Hertz fortæller, hvad de betyder for hende. Derefter synger hun dem sammen med publikum, hvilket giver en helt speciel stemning i salen.
  • Foredraget varer ca. 1 time, og der er bagefter rig mulighed for dialog om tro – og alt muligt andet.

  Lone Hertz foredrag

  Det ny Bud – I skal elske hinanden

  • Lone Hertz læser i dette smukke foredrag op om af kernen i Johannes Evangeliet.
  • Det er et uddrag, som med held kan stå alene – eller det kan indgå i en større helhed – eller i andre kirkelige handlinger. Oplæsningen er også brugbar til en efterfølgende debat, om dét at læse op af bibelen, om andre kirkelige spørgsmål – om det at tro.
  • Foredraget varer ca. 1 time, men kan gøres længere efter behov.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Lone Hertz

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Lone Hertz

Foredragsemner med Lone Hertz