Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Fra frk. Nitouche til inspirerende og indlevende foredragsholder

Lone Hertz Foredrag

Lone Hertz

Skuespiller og forfatter

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Lone Hertz er en dame, der giver sine tilhører valuta for pengene. Sød, venlig og helt nede på jorden. Vi havde en dejlig eftermiddag i hendes selskab".

Kirsten Thorhauge - Ø.H. Seniorlandboforening Se alle referencer

Et foredrag med Lone Hertz giver jer:

  • Indsigt i handicappedes livsvilkår og de muligheder, som pårørende til handicappede har til rådighed
  • Viden om tro generelt, og hvordan Lone selv tror og dagligt praktiserer det
  • Oplæsning med hele Danmarks skuespiller-darling og en yderst populær foredragsholder
Uforpligtende forespørgsel på Lone Hertz

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Lone

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Lone Hertz er efter flere år i branchen stadigvæk en meget efterspurgt foredragsholder. Uanset om det er oplæsning af Johannes-Evangeliet eller i det improviserede foredrag om Frk. Nitouche roser publikum Lone for sin evne til at formidle og inddrage sine tilhørere. Et foredrag med Lone Hertz er underholdende, gribende og inspirerende.

Et foredrag med Lone Hertz giver jer:

  • Indsigt i handicappedes livsvilkår og de muligheder, som pårørende til handicappede har til rådighed
  • Viden om tro generelt, og hvordan Lone selv tror og dagligt praktiserer det
  • Oplæsning med hele Danmarks skuespiller-darling og en yderst populær foredragsholder

Betragtninger om livet og vores samfund

Som skuespiller har Lone haft en lang række roller på teater såvel som på film – og har derudover også instrueret film og indtalt Det Ny Testamente. Fra 1980-82 var Lone leder af Bristol Teatret og sidenhen af Aveny Teatret. Derefter blev Lone rektor på Statens Teaterskole i perioden. Foruden sine ansættelser har Lone også været medlem af forskellige råd i teaterbranchen, deriblandt Teaterrådet fra 1988-91 og Folkeskolens Udviklingsråd. For sit imponerende arbejde har Lone modtaget en række legater. I 2015 var Lone igen at se på spillefilm i Niels Nørlev Hansens “Min søsters børn og guldgraverne”, ligesom der er mange kommende filmprojekter i støbeskeen.

Lones foredrag og oplæsninger er populære hos foredragsforeninger, menighedsråd, biblioteker og oplysningsforbund. Især er oplæsningen af Johannes-evangeliet på sit 25. år stadig en stor succes, hvor der efterfølgende er debat med publikum om tro – et særligt aktuelt emne i disse tider.

Book den folkekære skuespiller Lone til et interessant foredrag og lad jer inspirere af hendes medmenneskelige væsen og skarpe betragtninger om livet.

Se foredrag med Lone Hertz
Lone Hertz foredrag

Fra frk. Nitouche til foredragsholder

I dette improviserede foredrag med Lone Hertz er I som publikum med til at bestemme, hvad Lone skal fortælle om. Tilhørerne har ofte bedt Lone berette om sin rejse fra den populære Frk. Nitouche-rolle til livet som foredragsholder.

I det underholdende foredrag giver Lone Hertz jer alle højdepunkterne fra sin spændende skuespillerkarriere og livet bag lærredet. Og som teaterleder, sceneinstruktør og teaterskolerektor har Lone været vidt omkring i teaterbranchen, ligesom hendes biografi indeholder utallige film, bøger, rejser rundt i hele verden for nødorganisationer og en stor involvering i arbejdet med handicappede.

Med andre ord: Der er rigeligt med materiale til to hyggelige timer i selskab med Lone Hertz. Et foredrag, der kan tilpasses alt efter hvilke emner og områder af Lones liv, der interesserer jer.

Lone Hertz foredrag

Det ny bud - I skal elske hinanden

Lone Hertz læser i dette smukke foredrag op af kernen i Johannes Evangeliet.

Det er et uddrag, som med held kan stå alene – eller det kan indgå i en større helhed – eller i andre kirkelige handlinger. Oplæsningen er også brugbar til en efterfølgende debat, om dét at læse op af bibelen, om andre kirkelige spørgsmål og om det at tro.

Foredraget varer ca. 1 time, men kan gøres længere efter behov.

Lone Hertz foredrag

Min tro - og din!

At tro eller ikke at tro – og hvad man tror – er det helt nødvendige emne for dialog i en tid, hvor kulturer brydes – og mennesker bygger babelstårne.

I dette foredrag fortæller Lone Hertz åbent og ærligt om sin egen tro – og om hvorfor, hvornår og hvordan, den udtrykkes. Og hvis I har lyst og mod på det, så taler vi også om jeres tro.

Foredraget varer 75 minutter med efterfølgende debat.

Lone Hertz foredrag

Gi´ os håb

Lone fik i 1966 sønnen Tomas med skuespiller Axel Strøbye. Efter omtrent 10 måneder af Tomas’ levetid mistænkte forældreparret, at Tomas ikke var som andre børn. En tur til lægen bekræftede, at Tomas som konsekvens af kighostevaccination havde lidt en hjernehindebetændelse og nu var hjerneskadet. I årene derefter blev Tomas stemplet af samfundet, lægerne og kommunen. De spåede ham til ikke at kunne udvikle sig, og efter datidens normer skulle han blot placeres et sted. Siden da har Lone Hertz utrætteligt kæmpet for sin familie, sin søn, sig selv og ikke mindst alle andre “handicappede familier”, som Lone kalder dem.

Kom med til et humoristisk, opløftende og dødsensalvorligt foredrag, der sætter skarpt på handicapvilkår, livsmuligheder – ja, på de vilkår, vi alle har i livet.

Referencer

Helt unik med indfølelse og empatisk fremdrift. Var gribende og nærværende i al sin dramatiske og blide underfundighed. Kunne fastholde hele forsamlingen i lange sætninger, der hang sammen som en rød tråd i sin fantastiske kommunikationsform. Vi oplevede en fortælleform, der ikke er set mage til tidligere. Et gudsbenådet helstøbt menneske, der var i stand til at komme helt ned på bagerste række og lidt til.

Finn Geslau

Odd Fellow, 28 Hafnia

Synes at foredraget var spændende. Lone hertz er god til at formidle budskaber - også de mere alvorlige, uden at det bliver for meget. Med sit lille drilske blik i øjet bevarer hun kontakten med sit publikum.

Marianne Rasch

Københavns Kommune, Sundheds- og Omsorgsforvaltning

Velbesøgt foredrag - og stor begejstring for Lone Hertz' formidling af stoffet.

Else Bæk Kristensen

Sct Jørgens Kirkes Menighedsråd, Svendborg

Dejligt med en kendt, der er helt nede på jorden og smilende og meget åben overfor spørgsmål. Dejlig og positiv oplevelse.

Hanne Olsen

Ældre Sagen, Store Heddinge

Lone var virkelig oplagt. Så hun tog publikum med storm.

Karl Aage Larsen

Seniortræf efterskoleforstandere

Meget tydelig foredragsholder med et budskab. Meget lydhør forsamling. 85 deltagere. Super aften.

Thorkild Møller Christensen

Menighedsrådene ved de 7 Blaabjergkirker

Det var et rigtigt godt foredrag,folk var meget tilfreds så det var en rigtig fin aften.

Svend Aage Kristensen

Aktivitetscenter Povlsbjerg, Vojens

Vi har nu haft Lone Hertz til 4 jubilararrangementer, og det har været en succes hver gang

Margit Bruun

HK Østjylland

For 3. år i træk har vi nu haft Lone Hertz til at underholde ved vores jubilararrangementer, og vi har altid kun fået positiv feedback.

Margit Bruun

HK Østjylland

Det var en stor hjælp, at I formidlede kontakt videre, så Lone Hertz kunne kontakte mig direkte ift. detaljer om forløbet. Det gav en god oplevelse fra begges sider

Trine Flørnæss

Scleroseforeningen Nordvestjylland

Lone Hertz er en dame der giver sine tilhører, valuta for pengene, sød venlig og helt nede på jorden . vi havde en dejlig eftermiddagi hendes selskab.

Kirsten Thorhauge

Ø.H. Seniorlandboforening

Virkelig godt. Lone Hertz var dejlig sprudlende og veloplagt.

Ingeborg Pedersen

Broager Menighedsråd

Vi kan kun sige godt om foredraget Lone Hertz holdt, hun virker meget engageret og sød, hils og sig en stor tak til hende.

Gurli Kejse

Ældre Sagen Brønshøj-Vanløse

Foredraget kunne ikke være bedre, så vi fik alt indfriet.

Eva Christensen

Foreningen Damerne

Lone Hertz fyldte rummet og havde publikum i sin hule hånd under hele foredraget!

Eva Rühmann

Blistrup Medborgerhus

Lone er fantastisk og levende foredragsholder.

Hanne Rasmussen

Rygmarvsbrokforeningen

Vi var rigtig glade for foredraget med Lone Hertz og have meget tilfredse bruger, som var så tilfredse og har rost det rigtig meget og sagt det var et så godt foredrag.

Pernille Eilenberg

Foreningen Frederiksholms Kvarterhus

En meget intens og tankevækkende oplevelse.

Per Nilsson

Menighedsråd, Skt. Nikolai Kirke, Nakskov

Lone Hertz er et frisk pust, tiltrods for at hun har været her mange år, i den handicappolitiske verden Hun er inspirerende, vidende, velovervejet, nærværende og en sand fighter. Det er anden gang vi har glæden af at have besøg af Lone Hertz og vi er lige så tilfredse som første gang. Vi kan ikke få hænderne ned af begejstring, hun er og bliver helt igennem en Fantastisk kvinde.

Madeleine Hansen

DH Faxe

Fint oplæg om livskvalitet - Lone Hertz var fantastisk, åben ærlig og også fin humoristisk sans. Kunne holde 126 mennesker fanget i 2 timer. Flot.

Nina Hansen

Ældrecenter Fugleparken

Vi har kun hørt positivt om foredraget. Det var en god oplevelse.

Ruth Carlsen

Viby Idrætsforening

Lone Hertz holdt sit foredrag FRA FRK. NITOUCHE TIL FOREDRAGSHOLDER til vores jubilarfester i HK Østjylland. Det var en rigtig god oplevelse - vi har kun fået positiv feedback fra deltagerne.

Margit Bruun

HK Stat, Østjylland
Uforpligtende forespørgsel på Lone Hertz

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Lone Hertz
Lone Hertz

4.75 ud af 5 stjerner

"Lone Hertz er en dame, der giver sine tilhører valuta for pengene. Sød, venlig og helt nede på jorden. Vi havde en dejlig eftermiddag i hendes selskab".

Kirsten Thorhauge - Ø.H. Seniorlandboforening Se alle referencer

Foredragsemner med Lone Hertz