Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Tid er din vigtigste ressource. Bruger du den rigtigt?

pernille-garde2

Pernille Garde Abildgaard

Gør op med hverdagens hamsterhjul og få gladere medarbejdere og sunde, fremtidssikrede virksomheder.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Pernille Garde Abildgaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Pernille

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato

Pernille Garde Abildgaard er ekspert i personlig og kollektiv effektivitet samt i 4-dages arbejdsuge. Hun er desuden direktør og stifter af virksomheden TAKE BACK TIME, der har til formål at give os tiden tilbage og skabe gladere medarbejdere og bæredygtige virksomheder.

Et foredrag med Pernille Garde Abildgaard giver dig

  • Mulighed for at gøre oprør mod hverdagens hamsterhjul, dårlige vaner og ineffektive arbejdsgange
  • Indblik i hvordan det er muligt at arbejde mindre og nå mere
  • Et større fokus og dermed en større frihed

Vi kender det godt; unødvendige mails, lange møder, dårlige vaner og ineffektive arbejdsgange. Det stjæler den allervigtigste ressource, vi har – vores tid. Pernille Garde Abildgaard arbejder for at give medarbejderne på de danske arbejdspladser deres værdifulde tid tilbage.

Pernille har sat sig for at udbrede budskabet om, at vi kan indrette vores arbejdsliv meget smartere, end vi gør i dag. Det vil skabe langt sundere arbejdspladser med gladere og mere fokuserede medarbejdere. 

Missionen for et lykkeligere arbejdsliv begyndte for Pernille i 2018 med hendes første bog Fokus giver frihed – gode arbejdsmetoder i en verden af forstyrrelser. Siden har hun udgivet yderligere to bøger om emnet – Manden der knuste kalenderen for at gøre sine medarbejdere lykkelige (2019) og senest Brænd Hamsterhjulet – Guide til et lykkeligt arbejdsliv (2021).

Pernille Garde Abildgaard har 15 års erfaring som leder i både offentlige og private selskaber. Hun er eftertragtet foredragsholder og underviser og hendes omfattende viden er flittigt brugt i medier, når det handler om et effektivt arbejdsliv og den efterhånden mere og mere eftertragtede 4-dages arbejdsuge.

Se foredrag med Pernille Garde Abildgaard
Pernille Garde Abildgaard foredrag

Fokus giver frihed

Hvordan kan vi arbejde mindre og nå mere?

Vil du også sikre høj arbejdsglæde og motivation i et miljø med stadig stigende arbejdspres, forstyrrelser og lange, ineffektive møder? Og vil du lære at håndtere den mere og mere utydelige skillelinje mellem arbejde og fritid?

Pernille tager udgangspunkt i den nyeste hjerneforskning, arbejdspsykologi og adfærdsforskning samt en bred praktisk erfaring fra en lang række virksomheder og organisationer. Med Pernilles håndgribelige værktøjer og konkrete tips vil den enkelte medarbejdere opleve at få et større fokus og mere tid mellem hænderne, mens virksomhedens kollektive arbejdsglæde øges.

Pernille Garde Abildgaard foredrag

Fremtidens arbejdsliv og arbejdsmarked

Den seneste tid har de fleste virksomheder og organisationer fået mange nye erfaringer med hjemmearbejde og remote-ledelse. Erfaringer og nye vaner der har stor betydning for vores fremtidige arbejdsrammer og arbejdstid.

Med afsæt i konkrete cases og data fra danske virksomheder giver Pernille Garde Abildgaard et indblik i, hvordan rammerne for fremtidens arbejdsforhold ser ud – og hvordan vi sikrer et bæredygtigt og motiverende arbejdsliv for både medarbejdere og ledelse.

Pernille Garde Abildgaard workshop

Workshop om 4-dages arbejdsuge

Er din virksomhed nysgerrig på en 4-dages arbejdsuge?

Med udgangspunkt i sine bøger samt sin brede research fra mere end 15 danske virksomheder med en 4-dages arbejdsuge, fortæller Pernille Garde Abildgaard om, hvordan din virksomhed også kan nå 5 dages arbejde på kun 4 dage.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Pernille Garde Abildgaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Pernille Garde Abildgaard