Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Hvorfor bor vi, som vi gør, hvad er det gode liv i boligen, og hvordan kan vi bo mere bæredygtigt?

Kristine Virén

Kristine Virén

Arkitekt og ekspert i bolig- og arkitektudvikling samt danskernes boligkøbsvaner.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Kristine Virén

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Kristine

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato

Kristine Virén kender de fleste af boligens hemmeligheder – lige fra hvilke energibesparelser, der giver mening (og hvilke der IKKE gør), til hvordan man kan blive 34 % mere lykkelig i sin bolig, og hvorfor vi danskere bare elsker parcelhuset. Gennem sin rejse i boligens verden som både arkitekt, formidlingschef ved Videncentret Bolius og ekspert i DR’s “Hammerslag” har Kristine opnået et enormt kendskab til boligkultur, både som den var, som den er, og som den bliver i fremtiden.

Et foredrag med Kristine Virén giver jer:

  • En levende og fortælling om boligen før, nu og i fremtiden
  • Overraskende viden om din bolig fra boligekspertens arkiv
  • Gode råd til at spare på energien i både hjemmet og på arbejdspladsen

Danmarks førende boligekspert

Har I nogensinde spekuleret over hvordan I kan gøre jeres hjem endnu bedre? Kristine Virén som er kendt fra DR’s “Hammerslag” og som formidlingschef ved Videnscentret Bolius er Kristine ekspert på boligkultur.

Med Kristines ekspertise i bagagen vil I få et indblik i boligens hemmeligheder, men også inspiration til, hvordan I kan optimere jeres bolig. Kristine er mester i at at belyse komplekse emner på en letforståelig måde, og hun vil give jer konkret vejledning til både jeres private hjem samt til jeres virksomhed. Hun vil berøre emner såsom, hvordan I kan skabe mere bæredygtige og energieffektive boliger og virksomhed.

Book Kristine Virén til jeres næste event og giv jeres medarbejdere eller gæster mulighed for at lære af en af Danmarks førende stemmer inden for boligverdenen at kende. Med Kristines indsigter kan I være sikre på at få en berigende oplevelse, der udfordrer jeres tankegang og inspirerer til handling.

Se foredrag med Kristine Virén
Kristine Virén foredrag

Hvad betyder boligen for vores liv?

Kristine Virén giver jer et indblik i danskernes boligindretning – hvorfor elsker vi køkkenalrummet og hader væg til væg-tæpper? Er dette på vej til at ændre sig? Hvordan har vores boligindretning og vores forhold til boligen ændret sig gennem tiden? Hvilken rolle spiller boligen for det gode liv? Og kan man tale om en bestemt dansk smag, når det kommer til design i hjemmet?

Kristine Virén foredrag

Bæredygtige bygninger – sådan skaber I rammerne for en grønnere fremtid i virksomheden eller kommunen

Kristine Virén sætter fokus på, hvor det giver mening for medarbejderne i virksomheden eller hos kommunen at spare på el, vand og varme – og hvor det ikke gør. Tilhørerne får gode råd og konkrete eksempler på, hvordan de kan optimere hverdagen på arbejdet for at spare på energien.

Derudover giver Kristine input til muligheder indenfor virksomhedens eller kommunens energirenovering med fx solceller, grønne tag, regnvandsopsamling og valg af materialer både indenfor og udenfor.

Kristine Virén foredrag

Sådan bor du mere bæredygtigt

Kristine Virén sætter fokus på de områder i boligen, hvor det giver mening at spare på el, vand og varme – og på de områder, hvor det ikke gør.

Tilhørerne får gode råd og konkrete eksempler på, hvordan de kan optimere dagligdagsgøremål for at spare på energien, samt hvordan de kan håndtere en lidt større energirenovering med fx solceller, grønt tag og regnvandsopsamling.

Kristine Virén foredrag

Boligarkitekturens historie - fra overdådig rokoko til hyperenkel nymodernisme

Mærk tidens vingesus, når Kristine Virén tager jer med gennem dansk boligarkitekturs historie lige fra barokkens tunge og overdådige herskabsvillaer i 1700-tallet til den superenkle nymodernistiske bolig med de store glasfacader.

På vejen runder Kristine selvfølgelig også arkitekturens andre stilarter som rokoko, klassicisme, historicisme, patriciervillaen, nationalromantik, nyklassicisme og muremestervillaen.

Kristine Virén som moderator

Bolig-moderator med både bid og blik

Hvis du ønsker en opmærksom, humoristisk og skarp ordstyrer, der er på forkant med både nye og gamle tendenser inden for arkitektur og boligkultur, så er Kristine Virén kvinden, du ønsker dig ved roret. Kristine lader dine debattører blomstre indenfor deres felt, men er ikke bange for at stille de relevante spørgsmål og give skarpe indspark, der sætter gang i debatten.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Kristine Virén

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Kristine Virén