Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Sæt flinkhed og fællesskab på dagsordenen

Lars AP Foredrag

Lars AP

stifteren af Fucking Flink.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Meget inspirerende foredrag, der gav stof til eftertanke og var et dejligt positivt afsæt for resten af vores seminar."

Ulla Lund - Danmarks Smukkeste Festival Se alle referencer

Et foredrag med Lars AP giver jer:

  • Værktøjer til at kunne blive endnu mere flink, kreativ og håbefuld
  • Et underholdende foredrag om hvordan man finder et velafbalanceret brug af sociale medier
  • Veldokumenteret viden og afprøvede eksperimenter med inspiration til, hvordan jeres arbejdsplads kan få glæde af  ”flinkheds-fordele”
Uforpligtende forespørgsel på Lars AP

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Lars

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Lars AP er manden bag bevægelsen og bogen “Fucking Flink”, der har inspireret over 150.000 mennesker til at gøre Danmark til verdens flinkeste land. Med en formidabel energi og ægte flinkhed har Lars AP skabt en imponerende tilslutning til bevægelsen, der i en periode gjorde “Fucking Flinks” Facebook-side til den hurtigst voksende i Danmark.

Et foredrag med Lars AP giver jer:

  • Værktøjer til at kunne blive endnu mere flink, kreativ og håbefuld
  • Et underholdende foredrag om hvordan man finder et velafbalanceret brug af sociale medier
  • Veldokumenteret viden og afprøvede eksperimenter med inspiration til, hvordan jeres arbejdsplads kan få glæde af  ”flinkheds-fordele”

Verdensmesteren i Flinkhed

Lars AP’s ideer udspringer af mere end 10 års erfaring som rådgiver, underviser og facilitator, hvor han har gjort ledere og medarbejdere til indendørs verdensmestre i at få idéer. Han har lært én vigtig ting: Når rummet er fyldt med ‘fucking flinke’ mennesker, så sprænger man innovationsbegrænsningerne og stortrives.

Derudover har Lars tidligere været kreativ strateg hos reklamebureauet Wibroe, Duckert & Partners og han har siddet som medlem i politikeren Connie Hedegaards klimapanel for ildsjæle. Lars AP udgav i 2015 opfølgeren til “Fucking Flink”, nemlig “Fucking Flink Dig Selv”. Bogen præsenterer ideer og et træningsprogram, der giver social sixpack, forvandler fucking flink likers til fucking flink doers og katapulterer dig til at være den fødte leder i at gøre verden bedre.

Så hvorfor vente? Oplev selv, hvordan Lars AP kan forvandle dit mindset og booste positive resultater. Inviter Lars til dit næste arrangement og åbn døren til en fremtid fyldt med trivsel, kreativitet og flinkhed.

Se foredrag med Lars AP
Lars AP foredrag

Fucking flink – hvordan bliver verdens mest lykkelige også verdens fucking flinkeste folk?

Flere år i træk er vi danskere blevet kåret som verdens lykkeligste folk. Men prøv så lige at stå i kø i Fakta en mandag eftermiddag, eller kør dig en tur i København centrum ved 16-tiden. Så er danskerne pludselig ikke så flinke, og mangler især overskud og tålmodighed overfor hinanden.

Med foredraget giver Lars AP et inspirerende, underholdende og lærerigt foredrag om, hvorfor vi danskere vælger at være mugne.

Her får i overraskende eksempler på og værktøjer til, hvordan vi danskere kan blive endnu flinkere. Det gælder både på arbejdspladsen, men også derhjemme eller endda ved busstoppestedet.

Fucking Flink er takt og tone 2.0. Og Lars AP har et blåøjet mål: At gøre danskerne til verdens flinkeste folk.

Lars AP foredrag

JOMO (Joy of missing out)

Vi streamer og er online på diverse sociale medier som aldrig før. I det hele taget er vi blevet storforbrugere af de digitale og online tjenester. Men hvad sker der, hvis vi kollektivt giver os selv den udfordring at holde nallerne fra samtlige digitale tjenester som fx Netflix, Facebook og Instagram, i det mindste bare et par dage?

Kan vi overhovedet bryde den vane, der efterhånden er blevet en så stor del af vores hverdag? Den tid vi normalt, bevidst og ubevidst, bruger foran skærmene, frigives nu til fordel for andre aktiviteter eller fællesskaber vi kan være til stede i, ikke blot fysisk men også mentalt. Hvad mon vi sætter i stedet for timerne på de digitale tjenester?

Det har Lars AP og Fucking Flink sat sig for at finde ud af. Han har derfor sat et eksperiment i gang, hvor alle danskere inviteres til at slukke for de sociale medier, online spil og streaming-tjenester. En national teknologisk time out, som de kalder ”JOMO”. De har lavet det i fællesskab med Hjerteforeningen.

Hør i dette foredrag mere om, hvad der kom ud af JOMO-eksperimentet. Hvad oplevede deltagerne hver især af følgevirkninger af at være frie til ”at kede sig”? Oplevede de glæde og frihed? Eller følte nogle abstinenser pga. fraværet af de digitale tjenester i hverdagen?

Lars AP giver i foredraget med afsæt i JOMO udfordringen sine veldokumenterede bud på, hvordan vi i fællesskab når frem til en mere velafbalanceret sti i den digitale jungle. Vi skal have glæde af de mange online tjenester, uden at vi lader os styre af dem. Fremfor at teknologien styrer os, skulle målet gerne være, at det er os mennesker, der styrer teknologien!

Lars AP foredrag

Flinkøkonomi

Lars AP sætter med dette foredrag flinkhed og fællesskab på dagsordenen. Han giver os masser af eksempler på, hvorfor dét at være flink er en god investering for arbejdspladsen!

Som videreudvikling af Fucking Flink bevægelsen, hvis formål er at gøre danskerne til verdens flinkeste folkefærd, har Lars AP startet en ny digital platform, I Do Flink. Platformen har til formål at skabe et indflydelsesrigt og engageret community. Det sker via medmenneskelig adfærd og gode handlinger går fra at være ”likers” til at blive ”doers”. Alt sammen i forsøget på at skubbe verden i en flinkere retning.

I Do Flink-platformen videreudvikler på ”flinkhedsbevægelsen”. Platformen udmønter sig i konkrete initiativer og udfordringer, der er nemme at gå til, og som skaber fællesskab via opfordringer til at udvise flinkhed og overskud. Eksempler på dette er udfordringer som ”Hej Nabo”, ”Tal med en fremmed” eller ”Giv en kompliment     ”.

Lars AP har iværksat disse initiativer. Dét at være flink har så mange positive følgevirkninger for os selv og vores omgivelser, på arbejdspladsen og privat. Det gør os til bedre partnere, bedre kammerater, bedre kollegaer, medarbejdere og chefer.

Forskning viser nemlig, at udfører vi flinke handlinger, har vi fire gange så stor sandsynlighed for at have høj mental sundhed. Vi får også mindre tendens til at blive vrede og irritable. Vi bliver mere kreative, griner mere og vores humør og overskud stiger målbart. Initiativets positive effekt på vores mentale sundhed har bl.a. fået Hjerteforeningen til at bakke op om flere af I Do Flink-platformens udfordringer.

Hvorfor er et foredrag om flinkhed og fællesskab vigtigt for arbejdspladsen? Udviser vi overskud, empati og godt humør og udfører vi flinke handlinger, når vi går på arbejde, smitter det af på vores kolleger. Det skaber bedre trivsel og højere arbejdsglæde. Og som talrige undersøgelser viser, præsterer glade medarbejdere bedre. De er mere effektive og bliver længere i jobbet. Det giver altså også god mening på bundlinjen at investere i at være flink.

Lars AP kommer på underholdende vis og med veldokumenteret viden og afprøvede eksperimenter i rygsækken med masser af inspiration til, hvordan jeres arbejdsplads kan få glæde af de mange ”flinkheds-fordele”.

Lars AP foredrag

Kreativ

Lars AP har som kreativitetsekspert gennem de sidste 12 år delt sin tid mellem at hjælpe andre med at blive kreative og selv at være det. Idéerne skal kunne betale sig, og netop derfor er Lars så eftertragtet hos sine kunder.

I det engagerende foredrag bliver al postyret om kreativitet og innovation skåret fra, og ærmerne bliver smøget op.

I bliver bedt om at brainstorme. I vil sidde tilbage med de grundlæggende redskaber til at gøde kreativiteten i jeres virksomhed, blandt kollegerne og helt nede i jeres egen travle hverdag.

Lars AP foredrag

Håbskolen

For 200 år siden skabte Grundtvig højskolen. I dag – i en forvirret tid, hvor det er svært at se, hvad det er for en fremtid, vi vil skabe – har vi brug for at mobilisere fælles håb. Grundtvigs tid kaldte på højskoler. I dag kalder på håbskoler.

Lars AP, stifter af bevægelsen Fucking Flink, ta’r med Håbskolen et dybt kig ned i vores grundlæggende menneskelige behov. Med et datamateriale på over 10.000 fucking flink-historier og på baggrund af hidtil ukendt forskning fra Abraham Maslow (ham med behovspyramiden), inviterer Håbskolen deltagere ind i en proces, der kortlægger de tidspunkter, vi har sprudlet allermest i vores møde med verden omkring os. I disse glimt finder vi håb.

Håbskolen trækker på viden, som Lars AP har udviklet i sin nye bog, Århsome. Og så er Håbskolen skabt med respekt for, at håb er en holdsport. For vi har alle brug for at føle os som en del af ligningen.

I Håbskolen bygger vi håb op nedefra. Sammen. Vil du være med?

Lars AP video

Udklip af foredrag med Lars AP

Få her et indblik i, hvordan et foredrag med Lars AP tager sig ud.

Se foredrag med Lars AP

Referencer

Lars er en supergo’ og sjov formidler. Vi kan anbefale ham på det allervarmeste til alle, da han virkelig har et budskab i sine foredrag, og han giver noget til eftertænksomheden.

Elisabeth Dolmer

Produktionshøjskolen Klemmenstrupgård

Som nævnt i telefonen, rigtig godt foredrag med masser af energi, gode og sjove eksempler og inddragelse af publikum. Lars havde også et godt kendskab til Novo Nordisk og kunne bruge dette til at stille spørgsmålstegn ved noget at det NN altid gør - leveret på en fin og respektfuld måde. Hjælper også at Lars' taler fuldstændig flydende og nuanceret engelsk. Har efterfølgende fået en del positiv feedback fra folk blandt publikum.

Tine Glendorf

Novo Nordisk A/S

Det var et FUCKING FLINKT foredrag.

Tonny Brinck

Djurslandsskolen

Lars var dygtig til at opfange deltagernes niveau i øvelserne og give meget relevante eksempler undervejs. En livlig og meget aktiv session.

Lotte Braagaard

Forca

Meget inspirerende foredrag, der gav stof til eftertanke og var et dejligt positivt afsæt for resten af vores seminar.

Ulla Lund

Danmarks Smukkeste Festival

Jeg havde ikke fortalt Lars AP, at der ville være internationale studerende til stede, som ikke forstod dansk, da jeg ikke vurderede, at der var tale om så mange. Men da der så var en lille opgave, som tilhørerne skulle lave, var der en som fortalte Lars, at der faktisk var den del engelsktalende i salen. Dette var Lars lynhurtig til at reagere på, og lavede derefter en hurtig opsummering på engelsk af hvad han havde talt om, indtil da, og fortsatte så efterfølgende på engelsk resten af foredraget. Dette kan jeg kun sige var SUPER!!!! Kanon godt gået, og super professionelt! Han reddede på mange måder noget som for nogle kunne være en "øv"-situation, til noget meget positivt og en god oplevelse. Den mand er bare kanon!

Morten H. Pedersen

Københavns Erhvervsakademi

Efter kun halvanden time kunne vi sende alle vores udenlandske kolleger hjem med et stort smil på læben og en masse stof til eftertanke. Vi fik flyttet grænser og leet sammen i flok, og vi blev inspireret til at gøre lidt ekstra i ’flinkhedens’ tegn i hverdagen. Super!

Line Graakjær Jensen

Kamstrup A/S

Lars var underholdende og rigtig god til at fange respons fra tilhørerne.

Rasmus Christensen

DLF

Lars AP var meget underholdende og god til at inddrage tilhørerne.

Doris Rossing

Havdrup Kirkes Foredragsrække

Lars AP var meget nærværnede og havde brugt tid på at sættes sig ind i målgruppen på forhånd.

Terese Hougaard

Danske Fodterapeuter

”Lars AP leverede et inspirerende, opløftende og underholdende foredrag. Med stor viden og entusiasme gav Lars os alle en kærlig reminder om, hvorfor det er så vigtigt at være flink over for andre – en flink handling løfter nemlig alle involverende. Tusind tak for en forrygende aften, Lars!”

Maria Ditlev Rosenvinge

FOF Køge Bugt

Vi havde et rigtig godt samarbejde med Lars om forberedelse af vores personaleseminar, hvor Lars holdt oplæg. Lars ramte vores behov spot on og hans gode energi smittede af på hele dagen. Vi er meget tilfredse :-)

Christina Qvist

Center for Pårørendeinddragelse, Psykiatrien i Region Syddanmark
Uforpligtende forespørgsel på Lars AP

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Lars AP
Lars AP

5 ud af 5 stjerner

"Meget inspirerende foredrag, der gav stof til eftertanke og var et dejligt positivt afsæt for resten af vores seminar."

Ulla Lund - Danmarks Smukkeste Festival Se alle referencer

Foredragsemner med Lars AP