Henter Indhold ...

Lars AP

Forfatter, kreativ strateg og flinkhedsforkæmper

Lars AP er en utrolig populær foredragsholder grundet sine underholdende foredrag, der henvender sig direkte til publikum, peger på udfordringerne i organisationen og giver enkle men overraskende værktøjer til at løse dem: Respekter at sekretæren ofte får bedre idéer end direktøren. Og husk at flink avler mere flink.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Lars AP står bag bevægelsen og bogen “Fucking Flink”. Han har med sit formidable overskud og ægte flinkhed fået over 150.000 mennesker med til at gøre Danmark til verdens flinkeste land. Fucking Flinks facebookside var i en periode den hurtigst voksende i Danmark, hvilket fortæller lidt om den store tilslutning til bevægelsen.

Lars AP’s idé kommer sig af mere end 10 års erfaring som rådgiver, underviser og facilitator, hvor han har gjort ledere og medarbejdere til indendørs verdensmestre i at få idéer. Samtidig har han selv lært en vigtig ting: Når rummet er fyldt med fucking flinke mennesker, så sprænger man innovationsbegrænsningerne og stortrives.

Derudover har Lars tidligere været kreativ strateg hos reklamebureauet Wibroe, Duckert & Partners. Han har siddet som medlem i politikeren Connie Hedegaards klimapanel for ildsjæle. Lars AP bruges af medierne som ekspert i social trivsel, kreativitet og omgængelighed, og er kendt for at skabe en så god stemning i rummet, at fyrfadslysene selvantænder.

Lars AP udgav i 2015 opfølgeren til Fucking Flink, nemlig Fucking Flink Dig Selv. Bogen præsenterer ideer og et træningsprogram, der giver social sixpack, forvandler fucking flink likers til fucking flink doers og katapulterer dig til at være den fødte leder i at gøre verden bedre.

Lars AP foredrag er underholdende og giver stof til eftertanke. Han inddrager tilhørerne og leverer klare budskaber med relevante eksempler undervejs. Foredragene er især benyttet af kommuner, virksomheder, sygehusvæsenet, uddannelsesinstitutioner og foreninger.

  Lars AP foredrag

  Fucking flink – hvordan bliver verdens mest lykkelige også verdens fucking flinkeste folk?

  • Flere år i træk er vi danskere blevet kåret som verdens lykkeligste folk. Men prøv så lige at stå i kø i Fakta en mandag eftermiddag, eller kør dig en tur i København centrum ved 16-tiden. Så er danskerne pludselig ikke så flinke, og mangler især overskud og tålmodighed overfor hinanden.
  • Med foredraget giver Lars AP et inspirerende, underholdende og lærerigt foredrag om, hvorfor vi danskere vælger at være mugne.
  • Her får i overraskende eksempler på og værktøjer til, hvordan vi danskere kan blive endnu flinkere. Det gælder både på på arbejdspladsen, men også derhjemme eller endda ved busstoppestedet.
  • Fucking Flink er takt og tone 2.0. Og Lars AP har et blåøjet mål: At gøre danskerne til verdens flinkeste folk.

  Lars AP foredrag

  JOMO (Joy of missing out)

  • Vi streamer og er online på diverse sociale medier som aldrig før. I det hele taget er vi blevet storforbrugere af de digitale og online tjenester. Men hvad sker der, hvis vi kollektivt giver os selv den udfordring at holde nallerne fra samtlige digitale tjenester som fx Netflix, Facebook og Instagram, i det mindste bare et par dage?
  • Kan vi overhovedet bryde den vane, der efterhånden er blevet en så stor del af vores hverdag? Den tid vi normalt, bevidst og ubevidst, bruger foran skærmene, frigives nu til fordel for andre aktiviteter eller fællesskaber vi kan være til stede i, ikke blot fysisk men også mentalt. Hvad mon vi sætter i stedet for timerne på de digitale tjenester?
  • Det har Lars AP og Fucking Flink sat sig for at finde ud af. Han har derfor sat et eksperiment i gang, hvor alle danskere inviteres til at slukke for de sociale medier, online spil og streaming-tjenester. En national teknologisk time out, som de kalder ”JOMO”. De har lavet det i fællesskab med Hjerteforeningen.
  • Hør i dette foredrag mere om, hvad der kom ud af JOMO-eksperimentet. Hvad oplevede deltagerne hver især af følgevirkninger af at være frie til ”at kede sig”? Oplevede de glæde og frihed? Eller følte nogle abstinenser pga. fraværet af de digitale tjenester i hverdagen?
  • Lars AP giver i foredraget med afsæt i JOMO udfordringen sine veldokumenterede bud på, hvordan vi i fællesskab når frem til en mere velafbalanceret sti i den digitale jungle. Vi skal have glæde af de mange online tjenester, uden at vi lader os styre af dem. Fremfor at teknologien styrer os, skulle målet gerne være, at det er os mennesker, der styrer teknologien!

  Lars AP foredrag

  Flinkøkønomi

  • Lars AP sætter med dette foredrag flinkhed og fællesskab på dagsordenen. Han giver os masser af eksempler på, hvorfor dét at være flink er en god investering for arbejdspladsen!
  • Som videreudvikling af Fucking Flink bevægelsen, hvis formål er at gøre danskerne til verdens flinkeste folkefærd, har Lars AP startet en ny digital platform, I Do Flink. Platformen har til formål at skabe et indflydelsesrigt og engageret community. Det sker via medmenneskelig adfærd og gode handlinger går fra at være ”likers” til at blive ”doers”. Alt sammen i forsøget på at skubbe verden i en flinkere retning.
  • I Do Flink-platformen videreudvikler på ”flinkhedsbevægelsen”. Platformen udmønter sig i konkrete initiativer og udfordringer, der er nemme at gå til, og som skaber fællesskab via opfordringer til at udvise flinkhed og overskud. Eksempler på dette er udfordringer som ”Hej Nabo”, ”Tal med en fremmed” eller ”Giv en kompliment”.
  • Lars AP har iværksat disse initiativer. Dét at være flink har så mange positive følgevirkninger for os selv og vores omgivelser, på arbejdspladsen og privat. Det gør os til bedre partnere, bedre kammerater, bedre kollegaer, medarbejdere og chefer.
  • Forskning viser nemlig, at udfører vi flinke handlinger, har vi fire gange så stor sandsynlighed for at have høj mental sundhed. Vi får også mindre tendens til at blive vrede og irritable. Vi bliver mere kreative, griner mere og vores humør og overskud stiger målbart. Initiativets positive effekt på vores mentale sundhed har bl.a. fået Hjerteforeningen til at bakke op om flere af I Do Flink-platformens udfordringer.
  • Hvorfor er et foredrag om flinkhed og fællesskab vigtigt for arbejdspladsen? Udviser vi overskud, empati og godt humør og udfører vi flinke handlinger, når vi går på arbejde, smitter det af på vores kolleger. Det skaber bedre trivsel og højere arbejdsglæde. Og som talrige undersøgelser viser, præsterer glade medarbejdere bedre. De er mere effektive og bliver længere i jobbet. Det giver altså også god mening på bundlinjen at investere i at være flink.
  • Lars AP kommer på underholdende vis og med veldokumenteret viden og afprøvede eksperimenter i rygsækken med masser af inspiration til, hvordan jeres arbejdsplads kan få glæde af de mange ”flinkheds-fordele”.

  Lars AP foredrag

  Kreativ

  • Lars AP har som kreativitetsekspert gennem de sidste 12 år delt sin tid mellem at hjælpe andre med at blive kreative og selv at være det. Idéerne skal kunne betale sig, og netop derfor er Lars så eftertragtet hos sine kunder.
  • I det engagerende foredrag bliver al postyret om kreativitet og innovation skåret fra, og ærmerne bliver smøget op.
  • I bliver bedt om at brainstorme. I vil sidde tilbage med de grundlæggende redskaber til at gøde kreativiteten i jeres virksomhed, blandt kollegerne og helt nede i jeres egen travle hverdag.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Lars AP

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Lars AP

Foredragsemner med Lars AP