Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Bliv bevidst om din attitudes betydning og få et indblik i Jægerkorpsets unikke verden

Thomas Rathsack

Thomas Rathsack

Jægersoldat, forfatter, indehaver af virksomheden #levforhelvede og chefinstruktør i TV2-programserien "Korpset".

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Thomas Rathsack

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Thomas

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Thomas Rathsack blev i 1990 optaget i Jægerkorpset som jæger nr. 229, og har sammenlagt tjent som jægersoldat i 11 år. I dag er Thomas også kendt som forfatter, foredragsholder, indehaver og daglig leder af #levforhelvede, der træner danskere i at blive en bedre version af sig selv, samt fra sin rolle som chefinstruktør i TV 2-programserien “Korpset – gjort af det rette stof”.

Et foredrag med Thomas Rathsack giver jer:

  • Værktøjer til at forstå den personlige attitude og bruge den effektivt
  • Unikke erfaringer om betydningen af teamets sammenhængskraft
  • Et kig ind i Jægerkorpsets verden, hvor presset for kontinuerlig forbedring er konstant

Teamwork, sammenhængskraft og mental styrke

Thomas gjorde først tjeneste i Den Kongelige Livgarde fra 1985-1990, og herefter i Jægerkorpset fra 1990 til 1994. Derefter arbejdede han i en årrække som fotograf og i IT-branchen, inden han i 2000 og 2001 var programleder for en dansk minerydningsorganisation i Kaukasus og Afghanistan. Thomas meldte sig igen under Jægerkorpsets faner, da USA og dets koalitionspartnere gik ind i Afghanistan i efteråret 2001. Her var han frem til 2008 indsat i en række specialoperationer i både Afghanistan og Irak, bl.a. deltog han i Task Force K-BAR, hvilket han også modtog den højeste amerikanske enhedsudmærkelse ’Presidential Unit Citation’ for.

I 2009 udgav Thomas sin selvbiografi “Jæger – i krig med eliten”, som internationalt i alt har solgt over 400.000 eksemplarer – i USA lå den umiddelbart efter udgivelse nr. 2 på Amazons bestseller-liste over krigsbiografier. I 2011 debuterede Thomas som romanforfatter med “Shadow Army”, der er første bind af fem i serien om jægersoldaten Michael Plessner, og den røg direkte ind som nr. 1 på bestseller-listerne. Desuden har Thomas skrevet bøgerne “Stærk Under Pres – håndbog i high performance” i samarbejde med Rune Wåhlin Andersen samt “Attitude – brug din mentale ammunition”.

Thomas medvirker endvidere som chefinstruktør i TV2-programserien “Korpset – gjort af det rette stof”.

Book Thomas Rathsack til jeres næste mindeværdige arrangement og få værktøjer til at bruge jeres personlige attitude effektivt og indsigt i hvordan man fremmer sammenhængskraften på arbejdspladsen.

Se foredrag med Thomas Rathsack
Thomas Rathsack foredrag

Jægersoldat nr. 229

Kom med Thomas Rathsack på en nervepirrende og medrivende rejse tilbage til hans tid som jægersoldat. I skal bl.a. bag fjendens linjer i krigshærgede Irak og Afghanistan, stifte bekendtskab med Taliban-regimet indefra og med til Bagdads blodige gader, hvor Thomas var livvagt.

Foredraget tager udgangspunkt i Thomas’ ungdom, hvor en tung skolegang og tvivlen på egne evner dannede fundamentet for drømmen om optagelse i Jægerkorpset og for hans kompromisløse træning rettet mod korpsets benhårde optagelsesprøver, der kulminerede med, at han endelig kunne iføre sig Jægerkorpsets eftertragtede bordeauxrøde baret.

Udover at bringe jer helt tæt på livet som jægersoldat, tager Thomas også fat i et af de pejlemærker, som er helt centrale for ham: den personlige attitude, der er afgørende for, om vi som mennesker får succes eller fejler. Et andet af Thomas’ budskaber omhandler også dét at kæmpe for sin drøm og om aldrig at give op, uanset hvor hårde og uretfærdige omstændighederne måtte være.

Desuden fortæller Thomas også om konsekvenserne af at være i krig i over to år og om den uvurderlige betydning, kammeraterne i Jægerkorpset har haft for ham.

Thomas Rathsack foredrag

Attitude – effektivt værktøj eller smitsom virus

Betydningen af den personlige attitude kan ikke overvurderes, for ens attitude er som oftest afgørende for succes eller fiasko. Thomas Rathsack kommer rundt om begrebet ’personlig attitude’ gennem sit arbejde som jægersoldat og minerydder, indehaver og daglig leder af sin træningsvirksomhed, men også som mental indpisker i TV2-programserien “Korpset”.

Med afsæt i sin bog “Attitude – brug din mentale ammunition tager Thomas udgangspunkt i anekdoter og fascinerende historier fra karrieren, og fortæller om, hvorfor den rette attitude er så effektivt et værktøj – og ikke mindst hvorfor den negative attitude er så destruktiv og lammende som en smitsom virus.

Især kredser Thomas om begreber som selvmedlidenhed, kontrol, vedholdenhed, stress og frygt, relationer og ikke mindst den giftige ’surstråler’, der kan ulme i os alle.

Thomas Rathsack foredrag

Styrken er i fællesskabet

Alle taler om high performance teams, men de færreste har været en del af dem. Thomas Rathsack fortæller på klar og direkte facon om sine erfaringer fra Jægerkorpsets præstationskultur, og tager jer med ind i, hvordan high performance teams fungerer i praksis – og hvilken fantastisk følelse det er at være en del heraf. Thomas går i dybden med, hvad det vil sige at være en del af et topprofessionelt team, der i bogstavelig forstand er dødafhængige af hinanden.

Gennem foredraget fortæller Thomas om vigtigheden ved den rette attitude og om den destruktive selvmedlidenhed. Han kommer ind på, hvorfor der ikke er plads til primadonnaer, og hvorfor det er så effektivt, når personlige agendaer og interesser bliver sat til side for teamets skyld. Han fortæller om den blinde jubeloptimisme samt om vigtigheden ved en detaljeorienteret tilgang, professionalisme og evalueringer i massevis.

Thomas Rathsack foredrag

Du ka' godt – om troen på egne evner

Thomas Rathsack afliver myten om jægersoldaten som den perfekte supermand, der knuser al modgang med en stålnæve, og valser uskadt igennem tilværelsen. For en jægersoldat er ikke immun over for nederlag og nedture – og Thomas er ingen undtagelse.

Tilværelsen kan være tung og besværlig, ikke mindst for de unge. Men faktum er, at de fleste af os møder mange bump på livets vej. I oplever nedture, modgang og skuffelser, som enten knækker jer, svækker jer eller gør jer stærkere.

Thomas håber, at i særdeleshed unge mennesker vil finde mere indre ro i at vide, at selv toptrænede jægersoldater er sårbare. Han åbner på direkte og ærlig vis op om både sine private og professionelle op- og nedture – og ikke mindst om, hvordan han undgik destruktiv selvmedlidenhed, men i stedet rejste sig og fortsatte med at kæmpe til trods for modgang.

Foredraget henvender sig i særdeleshed til de unge, der – forhåbentlig – kan finde inspiration i Thomas’ historie og spejle sig i de følelser, som hans oplevelser har bragt med sig.

Referencer

Fantastisk. Thomas Rathsack er rigtig god til at dreje indholdet af foredraget så det passer til målgruppen.

Jytte Knudssen

Esbjerg Kommune
Uforpligtende forespørgsel på Thomas Rathsack

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Thomas Rathsack