Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Få et kig ind i musikbranchen på godt og ondt

Marc Johnson

Marc Johnson

Musiker.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Marc Johnson

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Marc

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Marc Johnson er professionel musiker, som er bedst kendt under kunstnernavnet ”Johnson”, der står bag storhit som ”Kig forbi”, ”Det passer” og ”Bawler hele dagen”.

Et foredrag med Marc Johnson giver jer:

  • En inspirerende personlig fortælling om kunstnerens op- og nedture serveret med masser af humor
  • Et kig ind i musikbranchen på godt og ondt
  • En ærlig beretning om at være ung og rodløs og være tæt på at opgive sin store drøm

Fra rodløs ung til succesfuld musiker og mentor

Bag den succesfulde musikkarriere gemmer sig, udover mange års ihærdighed og flid, en rodløshed og en svær barndom. Som 7-årig mistede Johnson sin far, der mistede livet i golfkrigen. Han voksede op med sin mor i et socialt belastet boligområde, hvor Johnson hurtigt kom i det ”forkerte selskab”. Med musikken valgte Johnson en anden vej end den kriminelle løbebane, som mange af hans venner endte på.

Vejen til sit gennembrud i musikbranchen var lang og svær. Som 24-årig fik Johnsson sin første pladekontrakt og året efter udgav han sin første plade. Det blev et vendepunkt for Johnsson – ikke kun musikalsk, men også privat, hvor hans rodløse tilværelse blev erstattet af en entusiasme for at arbejde målrettet med sin store passion.

I dag er Johnson medejer af et management bureau, hvor han på baggrund af egne erfaringer gennem sine mere end 20 år i musikbranchen blandt andet fungerer som mentor for unge talenter, der forsøger at slå igennem i musikbranchen. Den slags mentor, han selv manglede, da han som ung up-coming musiker flere gange var ved at opgive drømmen om at slå igennem som musiker.

Book et foredrag med Johnson, og glæd jer til et humoristisk og ærligt foredrag, fortalt med stor selvindsigt og med lige dele alvor og humor. I foredraget deler Johnsson ud af både svære, personlige beretninger og røverhistorier fra backstagelokalet.

Se foredrag med Marc Johnson
Marc Johnson foredrag

Fra ung og rodløs til succesfuld musiker

I dette ærlige og underholdende foredrag deler Marc Johnson sin personlige historie om at bryde igennem i musikbranchen, trods mange afvisninger og mentale slag på vejen.

En succesfuld musikkarriere og et liv inden for lovens rammer lå ikke lige i kortene for Johnson, der som ung hang ud med de andre unge rodløse fra boligkvarteret, som med årene fik en mere og mere kriminel løbebane. Som barn mistede Johnson sin far, der var hans store forbillede, og som han spejlede sig i. Tabet af hans far fik Johnson til at søge anerkendelse hos de lokale unge på kanten af loven. Et selskab, han blev mere og mere en del af i takt med de mange afvisninger i musikbranchen.

Hør, hvordan han fandt motivationen til fortsat at forfølge sin store drøm om at leve af musikken, når Johnson inviterer jer med ind bag facaden på musikbranchen. Her bliver I ikke snydt for alle røverhistorierne fra backstagelokalet også. Glæd jer også til en underholdende og åbenhjertig fortælling om Johnsons erfaringer som kunstner, rapper, mentor og menneske.

Referencer

Marc holdte et af de bedste foredrag i et stykke tid. Han var varm og god. Han snakkede også med de studerende i pausen, hvilket var et kæmpe hit.

Emilie Sloth

Tågekammeret
Uforpligtende forespørgsel på Marc Johnson

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Marc Johnson