Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-06

Foredrag om branding og forbrug som er inspirerende og underholdende på samme tid

Morten Bay foredrag

Morten Bay

International strategisk rådgiver indenfor branding og kultur med NBC, Warner Bros, Apple og Microsoft som kunder.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Det var et rigtigt spændende foredrag, og Morten var god til at fortælle på en spændende måde. Derudover satte han sig ind i, hvem vi er og hvad vores arrangement drejede sig om, sådan at hans oplæg blev målrettet mod dette."

Kristine Harbo Eriksen - Bretteville Hotspot, Aalborg Erhvervsafdeling Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Morten Bay

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Morten

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Som foredragsholder scorer Morten Bay altid højt på evalueringsskemaerne på grund af sin enorme indlevelsesevne, smittende energi og måden, hvorpå han altid skaber relevans ved at tilpasse sit budskab til det enkelte publikums interesser. Mortens foredrag om branding, networking og forbrug er inspirerende og underholdende på samme tid. 

Morten Bays foredrag er skarpe og målrettede og især populære hos virksomheder, kommuner, oplysningsforbund, skoler og uddannelsesinstitutioner, som gerne vil høre mere om fremtidens menneske, forbruger og medarbejder, ledelse, innovation og personlig branding.

Til daglig bor Morten Bay i Los Angeles, hvor han forsker i internettets mange facetter på topuniversitetet UCLA, samt i det tætte samspil, der er mellem mennesker og teknologi i den moderne verden. Det har han også skrevet tre bøger om: “Velkommen til Computopia” (2014), der tager os på en rundrejse i en nært forestående fremtid, samt bestseller- og anmeldersucceserne “Homo Conexus” (2009) og “Generation Netværk” (2006), begge om Millennial-generationen og deres vaner og tanker. Morten Bay fik Fremtidsprisen fra Akademiet for Fremtidsforskning for dette arbejde i 2008.

Ved siden af har Morten Bay arbejdet for nogle af verdens største brands, samt stjerner og studier i Hollywood. Som digital brand- og mediestrategisk rådgiver, konceptudvikler og inspirator omfatter hans kundeliste internationale megabrands som Microsoft, Apple, Oracle, Mattel, Saatchi & Saatchi og General Electric. Han har rådgivet amerikanske og skandinaviske mediehuse som NBC, Comcast, E!, Warner Bros. TV, PBS, Los Angeles Magazine, Aller Media, Politikens Hus, Berlingske Media, DR, SVT og NRK.

Morten Bay er også kendt som teknologikorrespondent og klummeskriver for Politiken og Recordere.dk og en hyppigt anvendt kommentator på teknologiområdet i radio og tv.

Se foredrag med Morten Bay

  Morten Bay foredrag

  Generation Z – Fremtidens menneske, forbruger og medarbejder

  • Morten Bay kortlagde Millenial-generationen i sine to bøger, “Homo Conexus” og “Generation Netværk”. I sin nye bog “Velkommen til Computopia” har han taget fat på de årgange, der lige nu gør klar til at blive det næste årtis forbrugere og medarbejdere.
  • De kaldes for Generation Z, Post-millennials eller Plurals og er markant anderledes i vaner og tænkning end deres store søskende og forældre i Generation X og Millennial-generationen. De er født i en tid med usikkerhed. 11. september-angrebene har kastet en skygge over deres opvækst, og den sidste store recession har gjort dem til langt mere forsigtige forbrugere og mere kritiske mediebrugere.
  • Morten Bay præsenterer levende, underholdende og med masser af anekdoter et fascinerende signalement af to generationer af de netværksmennesker, som han kalder for Homo Conexus. Han fortæller om den grundlæggende forskel på forbrugsvaner, medievaner og arbejdsværdier hos det gamle industrisamfundsmenneske til de yngre generationer, der er født ind i det nye netværkssamfund. Hvordan får man en bedre forståelse af den nye virkelighed?

  Morten Bay foredrag

  Personlig branding på Hollywood-måden

  • Vi kender alle de store Hollywood-stjerner på både navn og ansigt. Men det er ikke tilfældigt. Når en person går fra at være skuespiller eller musiker til at blive stjerne, er det som regel resultatet af en nøje planlagt indsats fra et hold af dybt professionelle kommunikatører, der har lagt en personlig brandstrategi og har kommunikeret den ud til verden.
  • Med baggrund i sit arbejde med prisvindende skuespillere, modeller, musikere og produktionsselskaber i Hollywood fortæller Morten Bay om, hvordan man ved at tænke sig selv som et brand ikke bare kan gøre sit arbejdsliv mere effektivt, men komme tættere på sine drømme og mål, undgå stress, få mere i løn og bedre arbejdsvilkår.

  Morten Bay foredrag

  Velkommen til Computopia – forbered dig på fremtiden

  • Selvkørende biler, intelligente robotproteser, computeropkoblede menneskehjerner, 3D-printede skydevåben, en himmel fyldt med droner, trådløs internet over hele kloden og et farvel til olie og gas. Det lyder alt sammen som fremtidssnak. Men spørger man Morten Bay, er det tættere på, end de fleste tror.
  • I sin nye bog “Velkommen til Computopia” viser Morten Bay, hvordan denne udvikling allerede er virkelighed. Vi bliver bare bombarderet med så mange teknologinyheder hele tiden, at de fleste mennesker ikke har opdaget det.
  • I bogen og i det tilhørende foredrag tager Morten Bay os på en fascinerende og humoristisk tur ind i en fremtid, der blot er 5-10 år væk, men som vil ændre verden radikalt. Han forbereder os på det chok, der venter, hvis vi ikke begynder at diskutere udfordringerne, men kun ser på de gode sider af udviklingen. Publikum efterlades opløftet med et positivt syn på en fremtid, der allerede er nutid for nogle.

   

Referencer

Det var et rigtigt spændende foredrag, og Morten var god til at fortælle på en spændende måde. Derudover satte han sig ind i, hvem vi er og hvad vores arrangement drejede sig om, sådan at hans oplæg blev målrettet mod dette.

Kristine Harbo Eriksen

Bretteville Hotspot, Aalborg Erhvervsafdeling

Morten holdt foredrag fra LA via Adobe Connect for 110 konferencedeltagere i Aalborg - det fungerede upåklageligt. Vi testede teknik med Morten en god uge før konferencen, og fik da tjek på både tidsforskel, teknik og detaljer for foredraget.

Susanne Hjorth Hansen

University College Nordjylland
Uforpligtende forespørgsel på Morten Bay

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Morten Bay

4.75 ud af 5 stjerner

"Det var et rigtigt spændende foredrag, og Morten var god til at fortælle på en spændende måde. Derudover satte han sig ind i, hvem vi er og hvad vores arrangement drejede sig om, sådan at hans oplæg blev målrettet mod dette."

Kristine Harbo Eriksen - Bretteville Hotspot, Aalborg Erhvervsafdeling Se alle referencer

Foredragsemner med Morten Bay