Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Tag med til de mest intense øjeblikke i Tour de France

Nils Mejlvang

Nils Meilvang

Prisvindende fotograf og forfatter.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Nils Meilvang

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Nils

Lecture icon

Foredrag

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

Nils Meilvang har dækket Tour de France mere indgående end nogen anden dansk fotograf. Over 20 tours og 350 etaper har han i bagagen og hans imponerende tour-billeder har været bragt i alle større danske medier og over hele verden. Nils har dækket Tour de France intensivt, fra da Bjarne Riis klædt i Dannebrog vandt Touren i 1996, og til Jonas Vingegaard indtog Paris som triumferende vinder i 2022. Derudover har han dækket både løbet og dramaet bag kulisserne, hvor andre ikke havde adgang. Foredraget indeholder eksklusivt materiale, der ikke tidligere har været offentliggjort.

Et foredrag med Nils Meilvang giver jer:

  • En rejse til Tour de France mest intense øjeblikke – legendariske bjerge, nervepirrende opløb, stærke følelser i rytterbusserne og meget mere
  • Imponerende billeder, der får jer til at føle tourens sved, tårer, eufori, glæde og frustrationen på egen krop
  • Unikke anekdoter og personlige kommentarer fra tourens allerstørste stjerner 

Kom tæt på Tour de France med fotografen

Nils Meilvang er uddannet pressefotograf og har vundet adskillige priser ved Årets Pressefoto inkl. titlen som Årets Pressefotograf og flere gange Årets Sportsfotograf.

Tidligere har Nils Meilvang været ansat hos BT, Berlingske Tidende og Ritzau/Scanpix. I dag er han selvstændig med kunder indenfor dagblade, magasiner, billedbureauer, virksomheder og organisationer.

Nils Meilvang er aktuel med bogen “Le Tour – 20 års Tour de France fortalt i billeder (Gyldendal 2022). I forordet til bogen skriver cykellegenden Jørgen Leth:

”I hele mit professionelle liv har jeg omgivet mig med fotografer. Filmfotografer og stillfotografer. Jeg ser med deres øjne. De indfanger de rigtige øjeblikke. Som ætses ind i hukommelsen. Sådan en fotograf er Nils Meilvang”.

Book Nils Meilvang og mærk suset fra Tour de France.

Se foredrag med Nils Meilvang
Nils Meilvang foredrag

Le Tour - 20 års Tour de France fortalt i billeder og anekdoter

Nils Meilvang tager jer med på en rejse til de mest intense øjeblikke i Tour de France – over legendariske bjerge som Mont Ventoux, Col du Tourmalet, Galibier og Alpe d´Huez. I kommer med i omklædningsrummet, i rytterbussen og helt tæt på de opløb og øjeblikke, hvor etaperne afgøres.

Nils Meilvangs ikoniske billeder suppleres af danske og internationale rytteres egne kommentarer til de intense situationer, som Nils har foreviget med sit kamera. Hør bl.a., hvad Tadej Pogacar, Jens Voigt, Rolf Sørensen, Michael Rasmussen, Mark Cavendish, Richard Virenque, Bjarne Riis, brødrene Schleck, Brian Holm og Jonas Vingegaard havde af følelser og tanker i de øjeblikke, billederne er taget.
Til foredraget får I mulighed for at se eksklusive billeder fra touren 2022, hvor Jonas Vingegaard cyklede over målstregen som vinder.

Foredraget indeholder også Nils Meilvangs egne dyrekøbte erfaringer og private anekdoter fra sine 20 tours og 350 etaper – lige fra Bjarne Riis klædt i Dannebrog på Champs Élysées i 1996 til 2022 da touren startede i Danmark og Jonas Vingegaard vandt. 

Referencer

Le Tour - 20 års Tour de France fortalt i billeder

Nils Meilvang har dækket Tour de France mere indgående end nogen anden dansk fotograf, og i bogen Le Tour – Tour de France gennem tyve år fortalt i billeder kommer man med over legendariske bjerge som Mont Ventoux, Col du Tourmalet og Alpe d’Huez. Bjergtoppe, som Nils Meilvang har besøgt oftere end de fleste cykelryttere. Man kommer også med i rytterbussen, i omklædningsrummet og helt tæt på de opløb, hvor en etape afgøres.

En stor del af bogens billeder bliver kommenteret af både danske og internationale stjerneryttere, som fortæller historien bag de billeder, de selv optræder på – blandt andre Tadej Pogacar, Mark Cavendish, Bjarne Riis, Jonas Vingegaard, Rolf Sørensen, Andy Schleck, Brian Holm, Tony Martin, Chris Anker Sørensen, Tyler Hamilton, David Zabriskie og Michael Rasmussen. Bogen består af et stort udvalg af den prisvindende fotografs ikoniske billeder – her foreviges nogle af de allerstørste øjeblikke i moderne tourhistorie. En del af materialet offentliggøres her for første gang. Bogen er fyldt med internationale ryttere, men vi får også historierne om vores egne tourstjerner – fra Bjarne Riis klædt i Dannebrog på Champs-Élysées til Jonas Vingegaard på toppen af Col du Portet.

Bogen har forord af Jørgen Leth og efterord af Bjarne Riis.

Hele mit professionelle liv har jeg været sammen med dygtige fotografer. Filmfotografer og stillfotografer. Jeg ser med deres øjne. De indfanger de rigtige øjeblikke. Som ætses ind i hukommelsen. Sådan en fotograf er Nils Meilvang.” Fra Jørgen Leths forord.

Uforpligtende forespørgsel på Nils Meilvang

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Nils Meilvang