Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Maj Wismann coverbillede

Bliv klogere på psykologien og strategierne bag stærke parforhold

Maj Wismann profilbillede

Maj Wismann

Klinisk sexolog, parterapeut, brevkasseredaktør og ekspert i parforhold, sex og samliv.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Maj Wismann

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Maj Wismann er uddannet klinisk sexolog og har sin egen klinik for parterapi, hvorfra hun tilbyder par-rådgivning i parforhold, sex og samliv. Hun underviser sideløbende, både par, singler og andre parterapeuter og sexologer og tilbyder workshops, foredrag og længere forløb, også via online kurser.

Et foredrag med Maj Wismann giver jer:

  • Viden hentet fra forskning og Maj Wismanns mangeårige erfaring og research fra klienter og par, hun har hjulpet i sin egen klinik
  • Inspiration og underholdende indsigt i emner, der kan være svære og sårbare, fortalt på en let og levende måde, hvor der er plads til både alvor og humor
  • Indsigt i masser af levende cases og eksempler fra Maj Wismanns egen klinik og konkrete og håndgribelige råd om parforhold, I kan gå hjem og tage i brug lige efter foredraget

Ekspert i kærlighed, parforhold og sexliv

Maj har skabt et populært online univers og har et imponerende stort antal faste læsere på sin blog og brevkasse hver uge, hvor hun skriver indlæg eller besvarer henvendelser om diverse problematikker i parforholdet eller singletilværelsen. Derudover anvendes hun ofte af medierne i temaartikler og programmer indenfor sit område, ligesom hun har medvirket i en række tv- og radioprogrammer.

Maj har tidligere bidraget med faste indlæg som klummeskribent for B.T. og på populære platforme som Danmarks største graviditets og babysite Min-mave.dk og Oestrogen, ligesom hun har været brevkasseredaktør for både magasinerne Psykologi og Woman og sitet Oestrogen. Maj Wismann leverer ligeledes artikler om parforhold til blandt andet The Huffington Post, The Gottman Institute samt Tiny Buddha og er dertil forfatter til bogen “Kærlige råd fra en ven”.

Formidling har været centrum for hele Maj Wismanns arbejdsliv, da hun oprindelig er uddannet folkeskolelærer, men interessen for samspillet mellem mennesker fik hende til at skifte retning til en uddannelse fra Sexologisk Akademi og sidenhen til klinisk sexolog. Hun er efterfølgende blevet certificeret som Metakognitiv Terapeut (level 1).

Book Maj til et foredrag, hvis I er interesserede i at blive klogere på samspillet mellem mennesker kombineret med grundig research-baseret viden om kærlighed, parforhold og sexliv, både fra forskningen og erfaringer fra de utallige par, hun igennem årene har kørt forløb for i sin klinik.

Se foredrag med Maj Wismann
Maj Wismann foredrag

7 strategier til et stærkere parforhold

Der er forsket i kærlighed og parforhold i mere end 50 år. Par er blevet observeret, filmet, interviewet og man har fulgt op 3, 5, 10 og 15 år efter. Nogle blev sammen. Nogle gik fra hinanden. Men hvad udløste bruddene? Og hvad gjorde de lykkelige par mere eller mindre af?

I dette foredrag dykker klinisk sexolog, master i sexologi og forskningsbaseret parterapeut Maj Wismann ned i de stærke og de knapt så stærke parforholds forskellige strategier og ikke mindst vaner. Vi skal se på, hvad forskningen på de stærke, velfungerende og langtidsholdbare parforholds 7 meget konkrete og lavpraktiske strategier, og hvorfor det giver så god mening at være bevidste om dem, og lære at få dem i spil, hvis man ønsker et parforhold, der både varer resten af livet, men som også er dejligt at være en del af.

Maj Wismann foredrag

Kærlighed og karriere

Kan man gøre karriere og have et skønt parforhold? Selvfølgelig kan man det.

Det er Majs budskab til både par og arbejdspladser. Men det kræver, at man fokuserer på de rette ting og lægger sin energi de rigtige steder. Lyt med, når parterapeut, klinisk sexolog og forfatter Maj Wismann viser, hvordan karriere og kærlighed ikke bør være modsætninger eller være på bekostning af hinanden.

Ved at se på, hvad forskningen fortæller os om velfungerende, robuste og langtidsholdbare parforhold, kan vi nemlig blive markant bedre til at passe på hinanden og kærligheden, når arbejdsdagen endelig er omme. Og vi kan endda få et stærkere parforhold, uden at lægge mere energi og tid, end vi plejer, men udelukkende ved at fokusere på dét, som forskningen har vist får kærligheden til at vokse.

Majs tilgang er baseret på en kombination af grundig research og en solid viden om kærlighed, parforhold og sexliv, både fra forskningen og hendes erfaringer fra de utallige par hun igennem årene har kørt forløb for i sin klinik.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Maj Wismann

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Maj Wismann