Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Maj Wismann coverbillede

Bliv klogere på psykologien og strategierne bag stærke parforhold

Maj Wismann profilbillede

Maj Wismann

Maj Wismann er klinisk sexolog og parterapeut, brevkasseredaktør og ofte anvendt ekspert i medierne inden for parforhold, sex- og samliv.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Maj Wismann

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Maj Wismann er uddannet klinisk sexolog og har sin egen klinik for parterapi, hvor fra hun tilbyder par rådgivning i parforhold, sex og samliv. Hun underviser sideløbende, både par, singler og andre parterapeuter og sexologer og tilbyder workshops, foredrag og længere forløb, også via online kurser. I det hele taget har Maj Wismann skabt et populært online univers og har et imponerende stort antal faste læsere på sin blog og brevkasse hver uge, hvor hun skriver indlæg eller besvarer henvendelser om diverse problematikker i parforholdet eller singletilværelsen. Derudover anvendes hun ofte af medierne i temaartikler og programmer inden for sit område, ligesom hun har medvirket i en række tv- og radioprogrammer.

Et foredrag med Maj Wismann giver dig:

  • Viden hentet fra forskning og Maj Wismanns mangeårige erfaring og research fra klienter og par, hun har hjulpet i sin egen klinik
  • Inspiration og underholdende indsigt i emner, der kan være svære og sårbare, fortalt på en let og levende måde, hvor der er plads til både alvor og humor
  • Indsigt i massevis af levende cases og eksempler fra Maj Wismann egen klinik og konkrete og håndgribelige råd om parforhold, I kan gå hjem og tage i brug lige efter foredraget

Foruden sin egen blog har Maj Wismann i flere år været fast klummeskribent på BT, og har tidligere bidraget med faste indlæg på populære platforme som Danmarks største graviditets og babysite Min-mave.dk og Oestrogen, ligesom hun har været brevkasseredaktør for både magasinerne Psykologi og Woman og sitet Oestrogen.

Maj Wismann leverer artikler om parforhold til bl.a. The Huffington Post, The Gottman Institute samt Tiny Buddha og er dertil forfatter til bogen “Kærlige råd fra en ven”.

Formidling har været centrum for hele Maj Wismanns arbejdsliv, da hun oprindelig er uddannet folkeskolelærer, men interessesen for samspillet mellem mennesker fik hende til at skifte retning til en uddannelse fra Sexologisk Akademi og sidenhen til klinisk sexolog. Hun er efterfølgende blevet certificeret inden som Metakognitiv Terapeut (level 1) fra MCT-Instituttet i 2017, og er også uddannelsesleder på Den Terapeutiske Grunduddannelse.

Uanset om det er indlæg, kurser eller foredrag, er Maj Wismanns tilgang baseret på en kombination af grundig research, test og en solid viden om kærlighed, parforhold og sexliv, både fra forskningen og erfaringer fra de utallige par hun igennem årene har kørt forløb for i sin klinik.

Se foredrag med Maj Wismann
Maj Wismann foredrag

Alle kan lære det - psykologien og strategierne bag stærke parforhold

Oplev et underholdende og inspirerende foredrag med klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut Maj Wismann, der fortæller om noget, der er vigtigt for de fleste, nemlig hvordan vi får et stærkt, godt og langtidsholdbart parforhold.
Undervejs tegner Maj Wismann et historisk perspektiv til dengang, hvor kønsrollerne var klart defineret, hvor der var status i at være gift, og hvor det at blive skilt var utænkeligt til i dag, hvor verden dyrker selvrealisering, egoet og travlhed. Og til i dag, hvor skilsmisseprocenten aldrig har været højere.

Hør Maj Wismann bud på, hvorfor det i dag er markant sværere at få et parforhold til at fungere sammenlignet med for 30 år siden. I forlængelse heraf, hvordan vores samfund og levevis direkte modarbejder et sundt og godt kærlighedsliv (og sexliv for dens sags skyld!).

Maj dykker ned i dybdegående forskning inden for området og fortæller om de stærke og langtidsholdbare par, og hvad opskriften er bag dem. Hør om, hvad grundkernen i moderne parforhold består af – og hvordan du med nemhed kan lære at bygge på grundkernen i jeres hverdag, med små daglige og ganske simple tiltag. Dermed ikke sagt, det er nemt, men hvor kan der hurtigst sættes ind ved at plukke de lavest hængende frugter” aka hverdags-færdigheder, som de stærke par er eminente til.

Foredraget kan laves i varierende længde, udvides til workshop og indhold kan tilpasses, hvis der er særlige ønsker inden for emnerne, sex, parhold og samliv.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Maj Wismann

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Maj Wismann