Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Maj Wismann coverbillede

Bliv klogere på psykologien og strategierne bag stærke parforhold

Maj Wismann profilbillede

Maj Wismann

Maj Wismann er klinisk sexolog og parterapeut, brevkasseredaktør og ofte anvendt ekspert i medierne inden for parforhold, sex- og samliv.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Maj Wismann

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Maj Wismann er uddannet klinisk sexolog og har sin egen klinik for parterapi, hvor fra hun tilbyder par rådgivning i parforhold, sex og samliv. Hun underviser sideløbende, både par, singler og andre parterapeuter og sexologer og tilbyder workshops, foredrag og længere forløb, også via online kurser.

I det hele taget har Maj Wismann skabt et populært online univers og har et imponerende stort antal faste læsere på sin blog og brevkasse hver uge, hvor hun skriver indlæg eller besvarer henvendelser om diverse problematikker i parforholdet eller singletilværelsen. Derudover anvendes hun ofte af medierne i temaartikler og programmer inden for sit område, ligesom hun har medvirket i en række tv- og radioprogrammer.

Et foredrag med Maj Wismann giver dig:

  • Viden hentet fra forskning og Maj Wismanns mangeårige erfaring og research fra klienter og par, hun har hjulpet i sin egen klinik
  • Inspiration og underholdende indsigt i emner, der kan være svære og sårbare, fortalt på en let og levende måde, hvor der er plads til både alvor og humor
  • Indsigt i massevis af levende cases og eksempler fra Maj Wismann egen klinik og konkrete og håndgribelige råd om parforhold, I kan gå hjem og tage i brug lige efter foredraget

Foruden sin egen blog har Maj Wismann i flere år været fast klummeskribent på BT, og har tidligere bidraget med faste indlæg på populære platforme som Danmarks største graviditets og babysite Min-mave.dk og Oestrogen, ligesom hun har været brevkasseredaktør for både magasinerne Psykologi og Woman og sitet Oestrogen.

Maj Wismann leverer artikler om parforhold til bl.a. The Huffington Post, The Gottman Institute samt Tiny Buddha og er dertil forfatter til bogen “Kærlige råd fra en ven”.

Formidling har været centrum for hele Maj Wismanns arbejdsliv, da hun oprindelig er uddannet folkeskolelærer, men interessesen for samspillet mellem mennesker fik hende til at skifte retning til en uddannelse fra Sexologisk Akademi og sidenhen til klinisk sexolog. Hun er efterfølgende blevet certificeret inden som Metakognitiv Terapeut (level 1) fra MCT-Instituttet i 2017, og er også uddannelsesleder på Den Terapeutiske Grunduddannelse.

Uanset om det er indlæg, kurser eller foredrag, er Maj Wismanns tilgang baseret på en kombination af grundig research, test og en solid viden om kærlighed, parforhold og sexliv, både fra forskningen og erfaringer fra de utallige par hun igennem årene har kørt forløb for i sin klinik.

Se foredrag med Maj Wismann
Maj Wismann foredrag

7 strategier til et stærkere parforhold

Der er forsket i kærlighed og parforhold i snart 50 år. Par er blevet observeret, filmet, interviewet og man har fulgt op 3,5,10 og 15 år efter. Nogle blev sammen. Nogle gik fra hinanden. Men hvad udløste bruddene? Og hvad gjorde de lykkelige par mere eller mindre af?

I dette foredrag dykker Klinisk Sexolog, Master i Sexologi og Forskningsbaserede parterapeut Maj Wismann ned i de stærke og de knap så stærke parforholds forskellige strategier og ikke mindst vaner. Vi skal se på, hvad forskningen os om de stærke, velfungerende og langtidsholdbare parforholds 7 meget konkrete og lavpraktiske strategier, og hvorfor det giver SÅ god mening at være bevidste om dem og lære at få dem i spil, hvis man ønsker et parforhold, der både varer resten af livet, men som også er dejligt at være en del af.

Maj Wismann foredrag

Kærlighed og karriere

Kan man gøre karriere og have et skønt parforhold? Selvfølgelig kan man det, er Maj budskab til både par og arbejdspladser. Men… det kræver, at man fokuserer på de rette ting og lægger sin energi de rigtige steder. Lyt med, når parterapeut, klinisk sexolog og forfatter Maj Wismann viser os hvordan karriere og kærlighed ikke bør være modsætninger eller være på bekostning af hinanden.

Ved at se på, hvad forskningen fortæller os om velfungerende, robuste og langtidsholdbare parforhold kan vi nemlig blive markant bedre til at passe på hinanden og kærligheden, når arbejdsdagen endelig er omme. Og vi kan endda få et stærkere parforhold, uden at lægge mere energi og tid, end vi plejer, men udelukkende ved at fokusere på dét, som forskningen har vist får kærligheden til at vokse.

Majs tilgang er baseret på en kombination af grundig research og en solid viden om kærlighed, parforhold og sexliv, både fra forskningen og hendes erfaringer fra de utallige par hun igennem årene har kørt forløb for i sin klinik.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Maj Wismann

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Maj Wismann