Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen Foredrag

Det unikke makkerskab – et foredrag om samarbejde, motivation og vindermentalitet

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen Foredrag

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen

Professionelle badmintonspillere og OL-sølvvindende double-par.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Kamilla & Christinna

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato

De kvindelige badmintonspillere, Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen, er blandt verdens mest succesfulde doublepar. Med afsæt i deres bog “Det unikke makkerskab”, fortæller de i deres inspirerende foredrag om, hvordan de har fået deres parforhold både på og udenfor banen til at fungere så godt, og drager samtidig paralleller til samarbejde, strategi og arbejdsglæde i foreninger, organisationer og virksomheder.

Et foredrag med Kamilla og Christinna giver jer:

  • En afslappet stemning med dialog og humor
  • Gode historier fra sportens verden om samarbejde og accept af forskelligheder
  • Forståelse for, hvordan kommunikation kan gøre en enorm forskel i pressede situationer

Partnere i livet og i sporten

Det OL-sølvvindende double-par Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen har siden 2010 dannet par på badmintonbanen, men det var først i efteråret 2017, at det vindende sportspar offentliggjorde, at de også danner par privat. I 2017 udkom også deres meget personlige bog “Det unikke makkerskab” om netop det at være kærester, arbejde sammen og dyrke sport på eliteniveau.

Efter Kamilla indstillede karrieren i 2018 på grund af parrets første graviditet, har Kamilla læst en bachelor i Sport Management. Hun er nu medindehaver af virksomheden 2tal Sport. Da parret i 2019 blev forældre til Molly, indstillede Christinna Pedersen også sin sportskarriere. På trods af sin uddannelse som folkeskolelærer arbejder hun nu også i virksomheden 2tal Sport, hvor hun også er medindehaver.

Book Kamilla og Christinna, hvis I ønsker et lærerigt og inspirerende foredrag med erfaringer fra både deres sportslige og deres private verden. Oplev også undervejs at blive inspireret til, hvordan jeres samarbejde med få ændringer, kan forbedres.

Se foredrag med Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen
Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen

Det unikke makkerskab - et foredrag om samarbejde, motivation og vindermentalitet

Foredraget tager udgangspunkt i Kamilla og Christinnas bog “Det unikke makkerskab”, der handler om, hvordan de har fået deres parforhold både på og udenfor banen til at fungere så godt, at det har givet OL sølv og en All England titel.

Pigerne har naturligvis en stor portion vindermentalitet, men guld er ikke det eneste, der motiverer dem. Det at være en god udgave af sig selv hver dag, både på banen og i hjemmet er ikke noget, der kommer af sig selv.

Foredraget handler om samarbejde, motivation og accept af forskelligheder, krydret med masser af gode historier fra en sportsverden, som strækker sig fra Europa til det fjerne østen, men som også indebærer at præstere i den lille badmintonhal i Danmark, hvor presset kan føles endnu større. Udover samarbejdet med hinanden fortæller de også om deres vigtige samarbejde med landstræner Kenneth Jonassen.

De fortæller om, hvordan de mener, kommunikation kan gøre hverdagen og pressede situationer nemmere, og hvordan deres forskelligheder både på og udenfor banen har gavnet deres samarbejde.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen