Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Oplev livet på hovedet i 100 m højde og med 1.000 km/t og få svar på, om livet som jagerpilot virkelig er virkelighedens Top Gun

Troels Krohn Dehli Vang

Troels Krohn Dehli Vang

Jagerpilot, officer i Flyvevåbnet og medvirkende i TV-dokumentaren ’De danske kamppiloter’. Foredrag om livet som F-16 kamppilot i Det danske Flyvevåben samt om moderne krigsførelse i nutidens jagerfly.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Troels Krohn Dehli Vang

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Troels Krohn Dehli Vang er en meget erfaren jagerpilot på F-16 kampflyet, flyveinstruktør og opvisningspilot. Som en af Danmarks operative jagerpiloter har han deltaget på internationale missioner for Danmark, og han har siden 2005 været en af udøverne bag Danmarks aktivistiske udenrigs- og forsvarspolitik. Dertil har han i mange år, både herhjemme og i udlandet, fløjet opvisning med det kraftfulde og manøvredygtige F-16 fly.

Troels er fortsat aktiv jagerpilot, men finder også tid til at dele ud af sig selv og sine erfaringer på TV. Han har sammen med sin kone, Mascha Vang, deltaget i programmet ”Jaget vildt”, og han er medvirkende i TV-dokumentaren ’De danske kamppiloter’, hvor han deler sine egne erfaringer fra rigtige missioner og fortæller om, hvordan det er at være jagerpilot i virkelighedens verden.

Kom med helt ind i cockpittet på et af verdens mest imponerende kampfly og fornem farten og adrenalinen, når det kraftfulde F-16 jagerfly bliver kastet gennem luften til flyopvisning, eller når det glider gennem natten på en vigtig mission langt fra Danmarks grænser. Hør om overvejelserne og tankerne, når livet er på spil samt om glæden ved både flyvningen og dét at tjene sit land.

Troels giver jer et sjældent kig ind i en verden, som kun få er forundt. En verden, hvor den ypperste teknologi bruges taktisk og strategisk til at vinde krige og sikre fred.

Et foredrag med Troels Krohn Dehli Vang giver dig:

  • Et usædvanligt og fængende indblik i en verden, der normalt er forbeholdt fåtallet.
  • Indsigt i moderne luftkrigsførelse og den imponerende teknologi, der ligger bag.
  • Personlige beretninger og anekdoter fra et liv på vingerne i Flyvevåbnet.
Se foredrag med Troels Krohn Dehli Vang
Troels Krohn Dehli Vang foredrag

Mit liv som jagerpilot – på F-16 mission med 1.000 km/t

Troels Krohn Dehli Vang har siden 2005 været en af udøverne bag Danmarks aktivistiske udenrigs- og forsvarspolitik, når han i sit F-16 fly er draget på internationale missioner for at vinde krige og sikre fred.

De danske F-16 kampfly – og deres piloter – er en stor del af det danske luftberedskab. Men hvordan er det egentlig at sidde i cockpittet, når man er på livsfarlig mission langt fra Danmarks grænser? Troels tager jer under vingerne, når anekdoter og personlige oplevelser og erfaringer fra et langt arbejdsliv over skyerne deles.

Hans indsigtsfulde og interessante foredrag giver jer en helt unik indsigt i livet for virkelighedens Top Gun-jagerpiloter. Troels fortæller indlevende om livet som pilot i Flyvevåbnet, hvad en jagerpilot er, og hvordan livet i den skarpe ende er – både for ham selv og familien. Han giver jer en fornemmelse for alle de tanker og overvejelser, der kommer med et job, hvor man har livet som indsats, og hvor beslutninger tages på splitsekunder, mens man bevæger sig med lydens hastighed.

Troels tager jer også omkring, hvordan moderne luftkrigsførelse tager sig ud, og han fortæller om den imponerende teknologi, der ligger bag jagerflyene og deres våbensystemer. Slutteligt fortæller han om de mange flyopvisninger, han har taget del i. Alt i alt får I et usædvanligt indblik i en verden, der normalt er forbeholdt fåtallet.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Troels Krohn Dehli Vang

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Troels Krohn Dehli Vang