Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Nipskanalen inspirerer til iværksætteri og udfordring af den oplagte karrierevej

Julie R. Ølgaard, Neel Rønholt og Laura Christensen (Nipskanalen) foredrag

Nipskanalen

Skuespillere og indehavere af YouTube-kanalen "Nipskanalen".

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Nipskanalen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Nipskanalen

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato

Skuespillerne Julie R. Ølgaard, Laura Christensen og Neel Rønholdt står bag den populære YouTube-kanal “Nipskanalen”. Med Nipskanalen og deres foredrag håber de på at kunne inspirere andre til at have modet til at udfordre den gængse og oplagte karrierevej og turde at gå efter sine drømme, stå ved sig selv og holde fast – også når det bliver udfordrende.

Et foredrag med Nipskanalen giver jer:

  • Bud på, hvordan I skaber balance mellem at hype det brand, I sælger og samtidig bevare autenticiteten omkring jer selv
  • Spændende foredrag om iværksætteri, karriereveje og store drømme
  • Historien bag tilblivelsen af Nipskanalen

Når små idé-frø skaber store karriereforandringer

Nipskanalen er en YouTube-kanal, som de tre populære skuespillere Neel Rønholt, Laura Christensen og Julie R. Ølgaard står bag. Vi kender de tre fra et hav af kendte danske serier og film, hvor de har optrådt sammen eller hver for sig, heriblandt Badehotellet, Råzone, Midsommer, Forbrydelsen, Min Søsters Børn og Mercur. Laura og Julie mødte hinanden tilbage i 2003 under optagelserne til Midsommer og nogle år efter stødte Neel til gruppen, der siden har holdt sammen privat og professionelt.

I 2005 startede Julie R. Ølgaard, Laura Christensen og Neel Rønholt sammen deres eget teater, N.I.P.S. (Nye Impulser På Scenen) – et teater, hvis formål blandt andet var at få flere til at gå i teateret, særligt de unge, og det viste sig hurtigt at blive en stor succes. På baggrund af deres iværksætter-erfaring fra Teater N.I.P.S. og succesen herfra, besluttede de at kaste sig ud i et nyt iværksætterprojekt og sådan blev ideen om Nipskanalen til. Laura Christensen, Neel Rønholt og Julie R. Ølgaard kunne lide tanken om at have den fulde bestemmelse over produktionen og indhold, og på den måde blive deres egne kanalchefer og redaktører, men også sammen at kunne fejre succeser og på samme tid bære det fulde ansvar for eventuelle fejltrin.

Sidenhen opstod ideen til YouTube-kanalen også som en helt naturlig konsekvens af, at flow-tv stødt fylder mindre og mindre, mens YouTube, streamingtjenester og andre fast medias fortsat vinder mere og mere frem. Tendensen ses særligt hos fremtidens generation af unge mediebrugere og i USA, som er det helt store foregangsland for, hvad angår online streaming. Og selvom YouTubes primære segment ikke er at finde blandt Nipskanalens jævnaldrende, har de stærke forhåbninger om, at Nipskanalens univers kan få dem til at blive det.

Se foredrag med Nipskanalen
Nipskanalen foredrag

Hvor går grænsen mellem fiktion og virkelighed - og hvordan træffer man de rigtige valg?

I foredraget fortæller kvinderne, Neel Rønholt, Jule R. Ølgaard og Laura Christensen, der står bag Nipskanalen om, hvordan I finder en balance i at skulle skabe en hype omkring et brand og samtidig bevare autenticiteten omkring jer selv.

Hvordan skelner man mellem fiktion og virkelighed? Det er ikke altid let at holde styr på, hvor langt man må og kan gå i den skillelinje. Kvinderne fra Nipskanalen vil gøre sit bedste for at give jer nogle redskaber til, hvordan I er tro mod jer selv, og det, I står for.

Det kan være skræmmende at tage springet, når I vil fornyer et eksisterende brand. I foredraget får du bud på, hvordan I skal bære jer ad med det. Hvordan er det at vise ucharmerende sider af sig selv, og lade folk leve i troen? Og hvorfor gå i gang med YouTube, når man er rundet 30 år? Lær at overkomme frygten for at misse eller fejle, mens alle ser på.

Nipskanalen foredrag

Nipskanalen – iværksætteri, karriere og filmdrømme

I dette spændende, interaktive og underholdende foredrag kan I høre om tilblivelsen af Nipskanalen, hvor de tre skuespillere Laura Christensen, Julie R. Ølgaard og Neel Rønholt inviterer følgerne ind i deres dagligdag på godt og ondt med mand, job, børn, barsel, karriere- og filmdrømme, venskab, op-og nedture, og ikke mindst de tre veninders kamp for at få finansieret deres nye spillefilm Sensommer, som er dét, der driver handlingen i sæson 1 og 2.

Youtube-videoerne udspringer af virkelige hændelser, men samtidig leger de tre kvinder på satirisk vis med virkelighed og fiktion, og lader det være op til deres følgere at skelne mellem de to. De spiller dem selv, men i en karikeret udgave, hvor de også spiller på de klichéer og fordomme, de møder om dem, om deres venskab og om kvinder generelt.

Neel Rønholt, Julie R. Ølgaard og Laura Christensen skildrer også temaer såsom: hvordan man som kvinder gebærder sig i en mandebranche, og hvordan iværksætteri og karriere hænger sammen med småbørnsfamilier og barsel. I foredraget fortæller de tre om ideen til Nipskanalen, bevæggrundene for at starte deres egen Youtube-kanal og om de overvejelser, de gjorde om blandt andet at invitere følgere med ind i deres liv , inden de tog springet og lancerede kanalen.

For Julie R. Ølgaard, Laura Christensen og Neel Rønholt var det afgørende at have den fulde bestemmelse over produktionen, i tråd med driften af Teater N.I.P.S. Men det handlede også om at vælge et koncept, og at tage nogle valg omkring markedsføring og indhold, der bedst understøtter dét, de vil, og det budskab, de ønsker at komme ud med. For dem handler det også i høj grad om meget mere end karriere og filmdrømme, men også om at have modet til at tage springet, uden at vide med sikkerhed, hvordan man kommer i mål og ikke mindst at turde at fejle og træde forkert på vejen mod målet.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Nipskanalen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Nipskanalen