Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Med Nipskanalen og foredrag bliver I inspireret til at udfordre den oplagte karrierevej

Julie R. Ølgaard, Neel Rønholt og Laura Christensen (Nipskanalen) foredrag

Julie R. Ølgaard, Neel Rønholt og Laura Christensen (Nipskanalen)

Skuespillere og foredragsholdere, kendt fra diverse filmtitler, tv-serier samt fra teatret og også YouTube.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Julie R. Ølgaard, Neel Rønholt og Laura Christensen (Nipskanalen)

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Julie, Laura og Neel

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato

Skuespillerne Julie R. Ølgaard, Laura Christensen og Neel Rønholdt står bag den populære Youtube-kanal Nipskanalen. Med Nipskanalen og deres foredrag håber de på at inspirere andre til at have modet til at udfordre den gængse og oplagte karrierevej og turde at gå efter sin drøm, stå ved sig selv og holde fast.

Nipskanalen er en Youtube kanal, som de tre populære skuespillere Neel Rønholt, Laura Christensen og Julie R. Ølgaard står bag. Vi kender de tre fra et hav af kendte danske serier og film, hvor de har optrådt sammen eller hver for sig, heriblandt Badehotellet, Råzone, Midsommer, Backstage, Forbrydelsen, Min Søsters Børn, Dig og Mig og Mercur for blot at nævne et udvalg. Laura og Julie mødte hinanden tilbage i 2003 under optagelserne til Midsommer og nogle år efter stødte Neel til gruppen, der siden har holdt sammen privat og professionelt.

I 2005 startede Julie R. Ølgaard, Laura Christensen og Neel Rønholt sammen deres eget teater, N.I.P.S. (Nye Impulser På Scenen) – et teater, hvis formål bl.a. var at få flere til at gå i teateret, særligt de unge, og det viste sig hurtigt at blive en stor succes. På baggrund af deres iværksætter-erfaring fra Teater N.I.P.S. og succesen her fra, besluttede de at kaste sig ud i et nyt iværksætterprojekt og sådan blev ideen om Nipskanalen til. Laura Christensen, Neel Rønholt og Julie R. Ølgaard kunne lide tanken om at have den fulde bestemmelse over produktionen og indhold, og på den måde blive deres egne kanalchefer og redaktører, men også sammen at kunne fejre succeser og på samme tid bære det fulde ansvar for eventuelle fejltrin.

Samtidig opstod ideen til Youtube-kanalen også som en helt naturlig konsekvens af, at flow tv fylder stadig mindre, mens Youtube og andre streamingtjenester vinder mere og mere frem, særligt hos fremtidens generation af unge mediebrugere og i USA, som er det helt store foregangsland hvad angår online streaming. Og selvom Youtubes primære segment ikke er at finde blandt Nipskanalens jævnaldrende, har de stærke forhåbninger om, at Nipskanalens univers kan få dem til at blive det.

Se foredrag med Julie R. Ølgaard, Neel Rønholt og Laura Christensen (Nipskanalen)
Julie R. Ølgaard, Neel Rønholt og Laura Christensen (Nipskanalen) foredrag

Hvor går grænsen mellem fiktion og virkelighed - og hvordan træffer man de rigtige valg?!

I foredraget fortæller Nipskanalens deltagere om, hvordan du finder en balance i at skulle skabe en hype omkring et brand og samtidig bevare autenticiteten omkring dig selv.

Hvordan skelner man mellem fiktion og virkelighed? Det er ikke altid let at holde styr på, hvor langt man må og kan gå i den skillelinje. Deltagerne i Nipskanalen vil give dig nogle redskaber til, hvordan du er tro mod dig selv, og det du står for.

Det kan være skræmmende at tage springet, når du vil fornye et eksisterende brand. I foredraget får du bud på, hvordan du skal bærer dig ad med det.

Hvordan er det at vise ucharmerende sider af “sig selv” – og lade folk leve i troen

Hvorfor gå i gang med YouTube, når du er rundet 30 år?

Lær at overkomme frygten for at misse eller faile, mens alle ser på.

Julie R. Ølgaard, Neel Rønholt og Laura Christensen (Nipskanalen) foredrag

Nipskanalen – iværksætteri, karriere og filmdrømme

Hør i dette spændende, interaktive og underholdende foredrag om tilblivelsen af Nipskanalen, hvor de tre skuespillere Laura Christensen, Julie R. Ølgaard og Neel Rønholt inviterer følgerne ind i deres dagligdag på godt og ondt med mand, job, børn, barsel, karriere- og filmdrømme, venskab, op-og nedture, og ikke mindst de tre veninders kamp for at få finansieret deres nye spillefilm Sensommer, som er dét der driver handlingen i sæson 1 og 2.

Youtube filmene udspringer af virkelige hændelser, men samtidig leger de tre på satirisk vis med virkelighed og fiktion og lader det være op til deres følgere at skelne mellem de to. De spiller dem selv, men i en karikeret udgave, hvor de også spiller på de klichéer og fordomme, de møder om dem, om deres venskab og om kvinder generelt. Neel Rønholt, Julie R. Ølgaard og Laura Christensen kredser også omkring temaer som, hvordan man som kvinder gebærder sig i en mandebranche, og hvordan iværksætteri og karriere hænger sammen med småbørnsfamilier og barsel.

I foredraget fortæller de tre om ideen til Nipskanalen, bevæggrundene for at starte deres egen Youtube kanal og de overvejelser de gjorde om bl.a. at invitere følgere med ind i deres liv , inden de tog springet og lancerede kanalen.

For Julie R. Ølgaard, Laura Christensen og Neel Rønholt var det afgørende at have den fulde bestemmelse over produktionen, i tråd med driften af Teater N.I.P.S, men det handlede også om at vælge et koncept og tage nogle valg omkring markedsføring og indhold, der bedst understøtter dét de vil, og det budskab de ønsker at komme ud med. Det handler nemlig for dem om meget mere end karriere og filmdrømme, men også om at have modet til at tage springet, uden at vide med sikkerhed, hvordan man kommer i mål og ikke mindst at turde at fejle og træde forkert på vejen mod målet.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Julie R. Ølgaard, Neel Rønholt og Laura Christensen (Nipskanalen)

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Julie R. Ølgaard, Neel Rønholt og Laura Christensen (Nipskanalen)