Henter Indhold ...

Jens Veggerby

Tidl. professionel cykelrytter og foredragsholder

Tidligere cykelrytter Jens Veggerby fortæller i et meget personligt og ærligt foredrag, om sit venskab med en af Danmarks største svindlere, forretningsmanden Stein Bagger, og hvad det kostede Jens at være både økonomisk og personligt involveret i Baggers svindleri. Oplev et stærkt og tankevækkende foredrag om brudt tillid, venskab og konsekvenser. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Jens Veggerby var i 80’erne og 90’erne en af Danmarks helt store cykelsportsstjerner på både landevej og bane. 125 6-dagesløb blev det til – og 13 sejre. Også kendt som den ene halvdel af det legendariske par nr. 7.

I løbet af sin imponerende karriere har Jens Veggerby kørt Giro d´Italia 5 gange og Tour de France 2 gange, vundet adskillige sølv og guldmedaljer ved både EM og VM. Efter han stoppede sin aktive cykelkarriere var han i en årrække kommentator ved sportslige begivenheder.

I dag er Jens Veggerby meget aktiv inden for motionscykling og er arrangør af bl.a. Sjælsø Rundt og Ritter Classic samt Aarhus-København. Veggerby sport & kultur som han stiftede i 1999 er arrangør af disse motionsarrangementer samt arrangør af firmaevents/cykeltræning/foredrag mm.

  Jens Veggerby foredrag

  Blind Tillid – Mit forhold til Danmarks-historiens mest spektakulære svindler Stein Bagger

  • I 2007 mødte Jens Veggerby Stein Bagger, en af Danmarks-historiens største svindlere. Og dermed blev Veggerbys tilværelse forandret for altid.
  • Det blev i første omgang til et forretningsbekendtskab, men senere et tæt venskab mellem Jens Veggerby og Hr. Bagger. Et unikt venskab som indebar ferier sammen med familierne, familiesammenkomster og timelange oprigtige, fortrolige samtaler – troede Jens.
  • For ligesom alle andre blev den forhenværende cykelrytter snydt og ført bag lyset af Bagger, som hele tiden havde en anden dagsorden end den omverden oplevede.
  • I dag er Jens Veggerby ovenpå igen, men de følelsesmæssige følger af bekendtskabet med den tidligere IT Factory-direktør vil sidde i ham resten af livet.
  • Hør Jens Veggerby fortælle den gribende, meget bevægende og nærmest uvirkelige beretning om hans tid med Stein Bagger. Om alle de meget personlige oplevelser, om et venskab, der var baseret på blind tillid fra Jens Veggerby og om tiden efter afsløringen af Bagger.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Jens Veggerby

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Jens Veggerby

Foredragsemner med Jens Veggerby