Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Mig & min moster

Kom med til en nuanceret samtale om klimakrisen

mig-og-min-moster1

Mig & min moster

To generationer udfordrer hinandens livsstil i lyset af klimakrisen. Få forskellige synspunkter på tidens dilemmaer og bliv afklaret med hvad, der tæller i dit eget liv.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Mig & min moster

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

I foråret 2019 gik det op for Marcus Feldthus og hans moster Hanne Feldthus, at de ikke kan redde verden, men at verden heller ikke kan reddes uden dem. Det blev begyndelsen på en lang serie af samtaler og undersøgelser, som de gjorde til en podcast, hvor en stadigt voksende lytterskare følger med i deres overvejelser om vores moderne livstil, forbrug, arbejdsliv, og hvad der egentlig får os til at trives.

Et foredrag med Mig & min moster giver dig:

  • Et foredrag, der ikke helt kan kategoriseres som et foredrag, men en samtale med forskellige synspunkter, der sætter tanker om dit eget liv i gang.
  • En samtale du har lyst til at deltage i og fortsætte med familie og venner.
  • En kur mod afmagt og en tro på, at vi som borgere har meget større indflydelse, end vi forestiller os.

Hanne Feldthus er en anerkendt brandingekspert og har stået bag markante kampagner som Polle fra Snave, Jørgen fra Kims, Scandlines Måger og Toyotas værkstedshumor. Hun blev voksen sammen med Yuppierne, der gjorde forbrug og jagten på statussymboler til det centrale i livet. Det gik hun ned med stress over. I dag arbejder hun for bæredygtighed.

Nevøen blev voksen sammen med klimakrisen og har valgt en livsstil, der er bedre for ham selv og for verden. Han er godt nok gået i sin mosters fodspor og har grundlagt sit eget reklamebureau, men har fokus på at hjælpe bæredygtige virksomheder med at markedsføre grønne produkter.

De er begge uddannet cand.merc. på CBS og har et indgående kendskab til, hvad der foregår bag den glitrede reklameoverflade, og hvad der får os til at købe, smide væk og købe nyt.

Se foredrag med Mig & min moster
Mig & min moster foredrag

Mig & min moster taler ud om klimakrisens dilemmaer

  • Kom med til en samtale mellem to generationer, der har hver deres udgangspunkt for at håndtere de dilemmaer, som klimakrisen stiller os mennesker overfor.
  • Hør, hvordan de har undersøgt deres familiehistorie, personlige livsstil og kriser for at finde ud af, hvad der egentlig får dem til at trives, og bliv afklaret med, hvad der tæller i dit eget liv.
  • Bliv klogere på, hvordan vores værdier og forestillinger om det gode liv har udviklet sig over tid, og hvordan vi som borgere gang på gang har løst samfundsproblemer lokalt, hvorefter politikerne senere har overtaget de gode ideer.
  • Klimakrisen er uoverskuelig, den er skræmmende, men den kalder på, at vi gør noget og i fællesskab gør vores indflydelse gældende. Mig & min moster giver dig en kur mod afmagt og et skud positiv energi til at slippe kreativiteten løs.
  • Foredraget kan tilpasses med udvalgte eksempler relateret til målgruppen eller branchespecifikke eksempler.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Mig & min moster

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Mig & min moster