Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Få et blik ind bag kulissen krydret med sjove anekdoter fra en karriere på de skrå brædder

Carsten Bjørnlund Foredrag

Carsten Bjørnlund

Skuespiller og foredragsholder. Holder foredrag om bag kulissen, skuespil og kunst.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Carsten Bjørnlund

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Carsten

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato

De fleste kender Carsten Bjørnlund fra sine roller i store danske tv-serier som Rita, Arvingerne og Liberty. Nu er Carsten klar med et personligt og nærværende foredrag, der tager afsæt i hans karriere som skuespiller, måden hvorpå han arbejder med sine roller og en tankevækkende tour-de-force i, hvad kunst kan og gør ved os set fra et samfundsperspektiv.
Foto: Bjørn Bertheussen

Formidling har altid været omdrejningspunktet i Carsten Bjørnlunds karriere, hvad enten det har været på teaterscenen eller bag kameraet i sin medvirken i en lang række populære tv-serier og film. Nu indtages også foredragsscenen i et humoristisk, ærligt og nærværende Carsten Bjørnlund foredrag, hvor tilhørerne får et unikt indblik i hans skuespillerkarriere.

Carsten Bjørnlund er er uddannet fra Statens Teaterskole og fik kort efter sin debut i Thomas Vinterbergs teaterversion af klassikeren Festen, mens det folkelige gennembrud kom i rollen som Patrick i tv-serien Forsvar (2003-2004). Siden har han blandt andet medvirket i en række populære danske tv-serier som Ørnen, Anna Pihl, Sommer, Forbrydelsen II, Den som dræber, Rita, Arvingerne og senest DRs store dramaserie Liberty baseret på Jakob Ejersbos roman.

På film har Carsten Bjørnlund blandt andet medvirket i En enkelt til Korsør (2008), Skytten (2013) og QEDA (2017).

Se foredrag med Carsten Bjørnlund
Carsten Bjørnlund foredrag

Bag kulissen - skuespil og kunst

Carsten Bjørnlund har spillet alt fra den sympatiske skoleleder Rasmus i Rita til indebrændt advokatbror Frederik i Arvingerne til den mellemfolkelige andelsidealist Niels i Liberty. Men hvem er Carsten Bjørnlund egentlig selv, og hvordan bringer han så forskellige karakterer til live?

I dette personlige og ærlige Carsten Bjørnlund foredrag giver han et sjældent blik ind bag kulissen krydret med sjove anekdoter fra en lang karriere på de skrå brædder og foran kameraet.

Han kommer blandt andet ind på, hvorfor og hvordan han blev skuespiller, hvordan han arbejder med sine roller, og hvad vi  egentlig kan bruge kunsten til set fra et samfundsperspektiv.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Carsten Bjørnlund

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Carsten Bjørnlund