Henter Indhold ...

Jens Gaardbo

Journalist, studievært og kommunikationsrådgiver

Som foredragsholder er Jens Gaardbo rutineret og yderst kompetent inden for emner som strategisk kommunikation, medier, tv og branding. Jens Gaardbo foredrag byder på en underholdende aften, hvor du samtidig får konkrete værktøjer og inspiration med hjem. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Journalisten Jens Gaardbo er en af Danmarks mest kendte og erfarne tv-værter. I de humoristiske og inspirerende foredrag bruger Jens sine mange års erfaringer på skærmen og bidrager med sin store viden om strategisk kommunikation.  

Jens Gaardbo har prøvet det meste i sin lange karriere, og har arbejdet med alle former for kommunikation. Efter en pause er han nu tilbage på skærmen som studievært på  TV2 Nyhederne, hvor han i mellemtiden har været kommunikationsdirektør hos Lundbeck og selvstændig med eget firma.

Med Jens Gaardbo får du mere end et kendt ansigt. I rollen som ordstyrer og foredragsholder har han i mange år udfordret arrangører, og er dermed blevet yderst eftertragtet til konferencer, debatter og andre arrangementer. Han tør at gå til sit publikum, og er en aldeles engageret sparringspartner til dit arrangement.

Det er især virksomheder, kommuner og oplysningsforbund, der har fundet Jens’ levende, morsomme og informative kompetencer som foredragsholder relevant.

  Jens Gaardbo ordstyrer

  Ordstyrer

  • Jens Gaardbo er ikke uden grund en af de mest populære og rutinerede ordstyrere. Med Jens bag roret får dit arrangement en knivskarp og professionel moderator og konferencier.

  Jens Gaardbo foredrag

  Jens Gaardbos foredragsemner

  • Strategisk kommunikation og kommunikationsrådgivning
  • Medie-Danmark – om mediebilledet i Danmark
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Jens Gaardbo

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Jens Gaardbo

Foredragsemner med Jens Gaardbo