Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Vidende foredrag om investering der gør dig i stand til at forstå fremtiden

Mads Christiansen

Mads Christiansen

Tech investor, Fond Manager, foredragsholder, underviser og rådgiver

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Mads Christiansen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Mads Christiansen er Danmarks bedst kendte tech investor. Som porteføljeforvalter og investeringsekspert i Euroinvestors Millionærklubben og som vært på podcasten Aktieuniverset, deler Mads ugentligt ud af investeringstips og tricks, aktienyheder og bred viden indenfor digitalisering, disruption og hvordan danske privatpersoner kan investere deres penge på den rigtige side af den tekniske udvikling for at opnå et højt og langsigtet afkast.

Et foredrag med Mads Christiansen giver dig

  • Masser af inspiration og gode råd 
  • Mulighed for at få mere ud af dine investeringer og blive bedre i dit investeringsarbejde
  • Indblik i emner som ”digital omstilling”, ”disruption” og ”fremtidens vindende virksomheder” på en simpel og forståelig måde

Mads Christiansen er ekspert i digital innovation. Hans speciale er digitale virksomheder, digitale forretningsmodeller, digitale platforme, digital transformation, gaming og e-commerce.

Som foredragsholder er Mads Christiansen inspirerende og nærværende og evner at gøre emner som ”digital omstilling”, ”disruption” og ”fremtidens vindende virksomheder” simple og forståelige.

Mads’ foredrag er for alle der ønsker en bedre forståelse af disse emner, eller som ønsker at lære mere om hvordan du får mest ud af dine investeringer på langt sigt.

Til dagligt er Mads Fond Manager i investeringsfonden New Deal Invest, hvorigennem Mads varetager investeringer på vegne af en lang række danskere. Mads’ investeringsfilosofi er langsigtet og handler om at identificere de virksomheder, der får en central plads i verden i fremtiden.

For Mads handler starter al investering med at forstå fremtiden og de virksomheder der er med til at skabe den.

Se foredrag med Mads Christiansen
Mads Christiansen foredrag

Digital omstilling og disruption

Morgendagens store vindere er dem, der skaber innovation i dag. Men hvordan skaber og vedligeholderen virksomhed den edge?

Alle virksomheder må i dag enten innovere eller se andre overhale sig. Du er enten den der disrupter eller den der er ved selv at blive disruptet.

I dette foredrag gennemgår Mads en række spændende eksempler på disruptive virksomheder og taler om styrkerne i digital omstilling. Mads giver samtidig en række konkrete tips og tricks til hvordan en virksomhed kan og bør være innovativ, hvilket mindset der er afgørende for virksomhedens succes samt hvordan du spotter de ting udefra som potentiel investor, så du ender med at være investeret i Netflix – og ikke i Blockbuster – midt i streamingrevolutionen.

Mads Christiansen foredrag

Få mere ud af dine investeringer

I dette foredrag gennemgår Mads hvordan helt almindelige danskere kan få (væsentligt!) mere ud af deres investeringer. Foredraget er særligt relevant for investering af frie midler, ratepensioner, VSO-midler, selskabsopsparinger, børneopsparinger og aktiesparekonti, og handler om at sikre et solidt, langsigtet afkast.

Mads gennemgår i foredraget også en række af hans bedste bud på hvilke konkrete virksomheder, der har investeringspotentiale, samt hvordan han selv er investeret i dem.

Mads Christiansen foredrag

Investerings Uddannelse: Bliv bedre i dit investeringsarbejde

Som fondschef i New Deal Invest, virksomhedskonsulent og fast porteføljeforvalter i podcasten Millionærklubben og sin egen investeringspodcast ’Aktieuniverset’ ved, Mads Christiansen, hvad det kræver at investere klogt.

Mads Christiansen fokuserer i sit investeringsarbejde på at vurdere digitale virksomheders langsigtede, konkurrencemæssige fordele. I sit konsulentarbejde arbejder Mads Christiansen strategisk med at hjælpe større, danske virksomheder med at sikre, at virksomhederne kommer i mål med den rigtige, langsigtede, digitale strategi.

I dette foredrag forklarer Mads Christiansen den igangværende teknologiske og digitale revolution, og giver et overordnet overblik over de nye teknologier, der kommer til at betyde den største forandring for de eksisterende værdikæder og virksomhederne, som lever af at løse problemer i værdikæderne.

Mads Christiansen kommer også til at fortælle om de anderledes virksomheds-naturlove i den digitale verden, og hvad det betyder for de konkurrencemæssige fordele en virksomhed kan og bør stræbe efter at opnå.

Endelig kommer Mads Christiansen med sit input til, hvordan man som ledelse kan navigere og agere i en uforudsigelig verden, der er i hastig udvikling og under digitaltransformation.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Mads Christiansen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Mads Christiansen