Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Indsigtsfuldt foredragsholder, der giver forståelse for fremtidens internet

Mads Christiansen

Mads Christiansen

Foredragsholder, underviser og rådgiver i emner som fremtidens internet, den digitale omstilling, Metaverset, Blockchain, WEB3 og kunstig intelligens.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Mads Christiansen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Som ekspert i fremtiden internet, vil Mads Christiansens foredrag tage afsæt i netop denne digitale udvikling. Men er det muligt at forudse den? Mads vil give sit bud på hvordan fremtidens internet kommer til at se ud for både forbrugere, virksomheder og organisationer. Den teknologiske udvikling har igennem historien påvirket hverdagen for både almindelige mennesker såvel virksomheder, og den er, og har altid været den største vækstskaber samt disruptor. Store digitale virksomheder skabes, og de formår at skabe velstand for dem selv, deres investorer og samarbejdspartnere. Når du med hjælp fra Mads forstår fremtidens internet, vil der åbne sig et hav af muligheder for, at du selv kan investere i den digitale udvikling både som aktieinvestor og som virksomhed.

Tag til det spændende foredrag med Mads Christiansen, hvor du får viden omkring

  • Metaverse, WEB3, kunstig intelligens, Blockchain og NFT
  • Digital omstilling, disruption og fremtidens vindende virksomheder
  • Inspiration og råd til investeringer i fremtidens internet

Mads Christiansen er ekspert i digital innovation og fremtidens internet. Hans speciale er digitale virksomheder, digitale forretningsmodeller, digitale platforme, digital transformation, gaming og e-commerce.

Som foredragsholder er Mads Christiansen inspirerende og nærværende og evner at gøre emner som ”digital omstilling”, ”disruption” og ”fremtidens vindende virksomheder” simple og forståelige.

Mads’ foredrag er for alle der ønsker en bedre forståelse af disse emner, eller som ønsker at lære mere om hvordan du får mest ud af dine investeringer på langt sigt.

Til dagligt er Mads ekspert i fremtidens internet, og derudover er han stifter af, investeringsfonden New Invest, hvori han varetager investeringer på vegne af mange danskere. Mads’ investeringsfilosofi er langsigtet og handler om at identificere de virksomheder, der får en central plads i verden i fremtiden.

For Mads handler og starter al investering med at forstå fremtiden og de virksomheder der er med til at skabe den.

Se foredrag med Mads Christiansen
Mads Christiansen foredrag

Fremtidens internet – Metaverse, web3, AI, blocchain og NFTer.

Begreber som metaverse, web3, AI, blockchain og NFTer svirrer i medierne i dag. Men hvad betyder de egentlig, og hvordan ser fremtidens internet ud for forbrugeren, såvel som de virksomheder og organisationer, der skal begå sig i den digitale fremtid? I foredraget vil Mads på en interessant og letforståelig måde formidle ovenstående begreber, som alle er meget forskellige men vigtige hver især, da de bliver centrale elementer i fremtidens digitale verden. Mads Christiansen skræddersyer gerne foredraget, så det giver indsigt og en præcis forståelse af begreberne, således at lytteren får en forståelse for, hvordan den digitale fremtid kan påvirke fremtidens arbejdspladser, organisationer og virksomheder.

Mads Christiansen foredrag

Digital omstilling og disruption

Morgendagens store vindere er dem, der skaber innovation i dag. Men hvordan skaber og vedligeholderen virksomhed den edge?

Alle virksomheder må i dag enten innovere eller se andre overhale sig. Du er enten den der disrupter eller den der er ved selv at blive disruptet.

I dette foredrag gennemgår Mads en række spændende eksempler på disruptive virksomheder og taler om styrkerne i digital omstilling. Mads giver samtidig en række konkrete tips og tricks til hvordan en virksomhed kan og bør være innovativ, hvilket mindset der er afgørende for virksomhedens succes samt hvordan du spotter de ting udefra som potentiel investor, så du ender med at være investeret i Netflix – og ikke i Blockbuster – midt i streamingrevolutionen.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Mads Christiansen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Mads Christiansen