Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Indsigtsfuldt foredragsholder, der giver forståelse for fremtidens internet

Mads Christiansen

Mads Christiansen

Underviser og rådgiver i emner som fremtidens internet, den digitale omstilling.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Mads Christiansen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Mads Christiansen, ekspert i fremtidens internet, analyserer i dette foredrag den digitale udvikling.
I foredraget vil Mads dele sin indsigt om fremtidens internet med jer, og om hvordan fremtidens internet kommer til at se ud for både forbrugere, virksomheder og organisationer.
Mads vil hjælpe jer med at forstå fremtidens internet, og hvordan I åbner døre til investering og den digitale udvikling både som aktieinvestor og som virksomhed.

Et foredrag med Mads Christiansen giver jer:

  • Viden om metaverse, WEB3, kunstig intelligens, Blockchain og NFT
  • Digital omstilling, disruption og fremtidens vindende virksomheder
  • Inspiration og råd til investeringer i fremtidens internet

Hemmelighederne bag fremtidens internet

Mads Christiansen er ekspert i digital innovation og fremtidens internet. Hans speciale er digitale virksomheder, digitale forretningsmodeller, digitale platforme, digital transformation, gaming og e-commerce.

Som foredragsholder er Mads Christiansen inspirerende og nærværende og evner at gøre emner som digital omstilling, disruption og fremtidens vindende virksomheder simple og forståelige.

Mads’ foredrag er for alle der ønsker en bedre forståelse af disse emner, eller som ønsker at lære mere om hvordan du får mest ud af dine investeringer på langt sigt.

Til dagligt er Mads ekspert i fremtidens internet, og derudover er han stifter af, investeringsfonden New Invest, hvori han varetager investeringer på vegne af mange danskere. Mads’ investeringsfilosofi er langsigtet og handler om at identificere de virksomheder, der får en central plads i verden i fremtiden.
For Mads handler og starter al investering med at forstå fremtiden og de virksomheder der er med til at skabe den.

Book Mads Christiansen og bliv klogere på hvordan internettets fremtid ser ud, og hvordan I kan drage fordel af hans forudsigelighed og vækste.

Se foredrag med Mads Christiansen
Mads Christiansen foredrag

Fremtidens internet – Metaverse, web3, AI, blocchain og NFTer.

Begreber som metaverse, web3, AI, blockchain og NFTer svirrer i medierne i dag. Men hvad betyder de egentlig, og hvordan ser fremtidens internet ud for forbrugeren, såvel som for de virksomheder og organisationer, der skal begå sig i den digitale fremtid?
I foredraget vil Mads på en interessant og letforståelig måde formidle ovenstående begreber, som alle er meget forskellige men vigtige hver især, da de bliver centrale elementer i fremtidens digitale verden. Mads Christiansen skræddersyer gerne foredraget, så det giver indsigt og en præcis forståelse af begreberne, således at lytteren får en forståelse for, hvordan den digitale fremtid kan påvirke fremtidens arbejdspladser, organisationer og virksomheder.

Mads Christiansen foredrag

Digital omstilling og disruption

Morgendagens store vindere er dem, der skaber innovation i dag. Men hvordan skaber og vedligeholderen virksomhed den edge?

Alle virksomheder må i dag enten være innovative eller se andre overhale sig. Du er enten den der disrupter eller den der er ved selv at blive disruptet.

I dette foredrag gennemgår Mads en række spændende eksempler på disruptive virksomheder, og taler om styrkerne i digital omstilling. Mads vil dele en række konkrete råd og strategier om hvordan virksomheder kan og bør være innovative.
Derudover vil han analyserer hvilket mindset der er afgørende for virksomhedens succes, samt hvordan du spotter de ting udefra som potentiel investor, så du ender med at være investeret i Netflix – og ikke i Blockbuster – midt i streamingrevolutionen.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Mads Christiansen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Mads Christiansen