Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Mimi Jakobsen

Danmarks første kvindelige partiformand

Mimi Jakobsen er en af Danmarks mest markante kvindelige politikere. Nu er hun klar med et humoristisk og personligt foredrag om et langt liv i politik, om de skift hun tog, både privat og professionelt. Et foredrag om forandringer, at skifte bane, og at være glad for sine valg. 

Foto: Nellie Møberg

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Mimi Jakobsen har igennem flere årtier været en af dansk politiks mest markante profiler, og blev den første kvindelige partiformand. I dag holder hun inspirerende foredrag om sin lange karriere, og de valg hun foretog undervejs. 

Igennem 15 år, fra 2000-2015, gjorde Mimi Jakobsen sig positivt bemærket som dansk generalsekretær for Red Barnet. Forinden var hun fra 1977 og frem til 2001 medlem af Folketinget, hvor hun i perioden bl.a. var formand for Centrum-Demokraterne, som hendes far Erhard Jakobsen er stifter af, vicestatsminister og igennem næsten 10 år var hun minister på forskellige poster.

I sin tid i politik har Mimi Jakobsen markeret sig som en selvstændig og fremtrædende politiker, der har formået at give sit parti den maksimale indflydelse ved at udnytte partiets midterposition til at gå i regering med både venstre- og højrefløjspartier. Som politiker er hun kendt for sin politiske tæft og sin ligefremme, ærlige og slagfærdige facon, hvor hun har ønsket at gøre politik tilgængelig, nærværende og forståelig for den almene dansker, der skal kunne identificere sig med politikerne.

Mimi Jakobsen har skrevet bogen ”Politik i virkeligheden” (1993) og udkommer i 2016 med en selvbiografi.

  Mimi Jakobsen foredrag

  Vendepunkter

  • Få har oplevet så mange baneskift som Mimi Jakobsen. Det gælder både hendes politiske karriere og privatlivet, hvor hun undervejs har skiftet vejbane flere gange, bl.a. for at prøve kræfter af med et civilt job uden for Christiansborgs vægge.
  • Som datter til Centrum-Demokraternes stifter Erhard Jakobsen, voksede Mimi op i et politisk aktivt hjem, og det lå derfor på mange måder i kortene, at hun skulle gå i sin fars politiske fodspor, men det var ikke hvad hun ville. Flere gange søgte hun andre veje, men hendes interesse og talent for at befinde sig på den politiske scene, gjorde at politik alligevel endte med at indhente hende.
  • Hør Mimi Jakobsens levende og humoristiske fortælling om et langt liv med politik – med medier og offentligheden tro ved sin side, både når det gik godt og når det gik mindre godt.
  • Åbent, ærligt og med en god portion humor videregiver hun sine personlige betragtninger om de store forandringer hun undervejs har gennemgået i sin karriere og sit privatliv, og fortæller om sin tur i mediemøllen og om de mange mennesker hun har mødt undervejs i sit liv.
  • Mimi fortæller om at finde modet til at skifte bane, lægge livet om og komme glad videre derfra. ”Når én dør lukkes, åbner der sig en ny”.

Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Mimi Jakobsen

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Mimi Jakobsen

Foredragsemner med Mimi Jakobsen