Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Kom tæt på influenceren bag en af Danmarks mest fulgte profiler og bliv klogere på SoMe

Anders Hemmingsen

Morten Jerichau

Anders Hemmingsen

Influencer og ekspert i sociale medier.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Anders Hemmingsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Anders

Lecture icon

Foredrag

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

Anders Hemmingsen er kendt for sin instagramprofil ”andershemmingsendk” med 1,2 millioner følgere. I dette foredrag fortæller han om sin egen rejse fra en stilling som bogholder til influencer på sociale medier, og om hvordan ’andershemmingsen.dk’ er blevet til.

Et foredrag med Anders Hemmingsen giver jer:

  • Indsigt i SoMe, at færdes på de sociale medier og de strategiske, men også etiske og moralske overvejelser, der følger med titlen som influencer
  • Bagom profilen: Anekdoter fra den generte bogholders rejse ind i et arbejdsliv på de sociale medier
  • Et levende og humoristisk foredrag

Kendt influencer med 1,2 millioner følgere

En af Danmarks mest fulgte influencere Anders Hemmingsen er manden bag instagramprofilen ”andershemmingsendk” med 1,2 millioner følgere.

Med en baggrund som bogholder og som forfatter til bøger som ”Hemmingsens billedbog”, ”117 ting fra hverdagen du helt sikkert hader” og sidst, men ikke mindst ”Sådan får du følgere på Instagram” deler Anders Hemmingsen ud af sin erfaring og inviterer os ind i maskinrummet for strømlinet marketing med flere ansatte.

Anders Hemmingsens foredrag er et levende og humoristisk foredrag, der giver os mulighed for at lære mennesket bag profilen – og fortæller om sin egen rejse fra bogholder til offentlig person.

Book et foredrag med Anders Hemmingsen, hvis I ønsker at vide mere om Instagram, at begå sig på sociale medier og tage bevidste valg undervejs.

Se foredrag med Anders Hemmingsen
Anders Hemmingsen foredrag

Sociale medier: Hvordan er ”andershemmingsendk” blevet til?

  • Hvordan underholder man en følgerskare, der spænder meget bredt aldersmæssigt?
  • Hvilke kriterier opsætter han for betalte samarbejder?
  • Hvilket ansvar ligger der i at være dagsordenssættende for mange mennesker?
  • Og hvad sker der på TikTok?

Det vil instagrammeren med 1,2 følgere fortælle i dette foredrag, hvor Anders Hemmingsen, der står bag profilen, også kommer ind på de etiske og moralske overvejelser, der følger med at være meningsdanner og en offentlig person. Med Instagram som hovedkanal sørger SoMe-eksperten for at give sine følgere et smil på læben, men stræber også efter at fremme gode, medmenneskelige værdier.

Referencer

Sådan Får Du Følgere På Instagram

En guide af Anders Hemmingsen.

Sådan får du følgere på Instagram er en bog til alle unge med en influencer i maven, men kan også læses af deres forældre, der stadig ikke aner, hvad dét der Instagram er, og om der overhovedet er en vaccine imod det.

Sådan får du følgere på Instagram er en sjov guide til at begå sig på de sociale medier, spækket med illustrationer, der giver en masse tips til at få succes på Instagram, men er samtidig et underholdende indblik ind i, hvordan branchen fungerer.

SoMe-guruen Anders Hemmingsen guider læseren og giver tips og tricks til, hvordan alle, der drømmer om en karriere som influencer, kan gå fra at være en lille anonym larve i kommentarfeltet til en landskendt sommerfugl med hundredtusindvis af følgere. Med no nonsens guidelines, faktabokse om teknikken bag de sociale medier og masser af input fra andre instagrammere forklarer Anders Hemmingsen i lettilgængelige råd, hvordan man kan opbygge sin instagramprofil, hvad man skal holde sig fra, og hvilke faldgruber man skal være opmærksom på. Hvordan kommer du godt fra start” Hvilken type vil du være” Hvordan håndterer du en shitstorm? Og meget, meget mere.

Udgivelse: November 2021
Forlag: Politikens Forlag

Uforpligtende forespørgsel på Anders Hemmingsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Anders Hemmingsen