Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Mads Christensen

Entertainer,
klummeskribent,
mediepersonlighed

Mads Christensen

Mads Christensen

Med Mads Christensen ved roret, får du med garanti et vanvittigt underholdende og udfordrende foredrag eller en provokerende peptalk.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Mads Christensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Mads

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Mads er den perfekte entertainer, der får publikum til at grine og slappe af, uanset om han står på scenen som foredragsholder eller konferencier. Han leverer stilsikre anekdoter, underholdende inputs og tankevækkende betragtninger om livet på godt og ondt.

Mads Christensen er en af Danmarks mest vellidte mediepersonligheder. Han er særligt kendt for sin medvirken i Mads og Monopolet, hvor han hurtigt tænkende, velformuleret og med finurlige sproglige vendinger går i kødet på alverdens dilemmaer med fornuft, humor og ligefremhed og ærlighed, hvor han heller ikke er bange for at udlevere sig selv. Mads Christensens evne til at tænke endnu hurtigere, end han taler, har gjort ham til en af de absolut mest populære paneldeltagere.

Derfor skal du booke Mads Christensen til dit event

  • Oplev Mads’ skarpe og humoristiske iagttagelser om tidsaktuelle temaer og tendenser i samfundet leveret med en befriende politisk ukorrekthed.
  • Mads giver jer et sjovt, provokerende og tankevækkende foredrag om kundeforståelse, om skræddersyede temaer om Danmark og danskerne og de tendenser, der optager os, og ikke mindst om mænd og kvinder.
  • Han målretter gerne foredraget så det passer til den enkelte virksomhed, organisation eller begivenhed.

Mads Christensen blev født i 1965 og har i sin hidtidige levetid bedrevet lidt af hvert. Han er fast klummeskribent på Berlingske, ivrig debattør og har tidligere været moderedaktør på Euroman, blandt andet. Derudover står han bag en række livsstilsbøger, ikke mindst Den store Blærerøv – en guide til manden, der udkom første gang i 1999 og for alvor gjorde ham kendt blandt danskerne. Den blev fast inventar på enhver mands bogreol. En bog til mænd i alle aldre om alt det, de ikke vidste om stil, gear, lir og gode manerer med råd og fif om alt fra påklædning til god etikette.

Mads Christensen er – ud over at være forfatter og gæst i Monopolet – en yderst populær foredragsholder samt konferencier, og med snakketøjet bedre skruet på end de fleste. Mundhylsteret er altid ladet med et utal provokerende, sjove bemærkninger samt vittige, tænksomme pointer.

Se foredrag med Mads Christensen
Mads Christensen foredrag

Halvtreds plus

I folkemunde er Mads Christensen kendt som ”Blærerøven” – en titel og et image, der har hængt ved siden hans bestseller Den store blærerøv ramte boghandlerne i 1999 første gang. Der er gået mere end 20 år, navnet hænger ved, men i dag har den modne Mads Christensen lyst til at åbne op for en anden og mere sårbar side af sig selv. Siden er han blevet far til tre, har rundet de 50 og har for nylig måttet sande, at den rolle han både har positioneret sig som og advokeret for i mere end 20 år, nemlig som monogam ægtemand og far med et sundt og retvisende moralsk ”kompas”, er krakeleret og han er røget i sin egen fælde.

Mads har ordet i sin magt og er manden med de skarpe og til tider kontroversielle meninger, hvor han ikke er bleg for at provokere sine omgivelser, men når alt kommer til alt er han skrøbelig og sårbar som de fleste. Glæd jer til et sjovt og hudløst ærligt foredrag og hør Mads’ alskens betragtninger om alt fra stort og småt, der berører de fleste som mænd og kvinder, mandens tredje alder, økologi, IKEA, venskaber, motorcykler, utroskab, MeToo, livet, døden og meget meget mere.

Mads Christensen foredrag

Kursus i Kundeforståelse

En munter og aldeles gyselig rejse gennem den demografiske segmenteringsteoris mange faldgruber.

Hvem er vores kunder, hvor og hvordan kan vi møde vores kunder. De spørgsmål stiller alle brancher. Svarene får vi fra en hær af livsstilsanalysebureauer … og vi læser dem alle sammen. Problemet er bare, at vi, borgerne, menneskene, kunderne lyver når vi bliver spurgt.

Vi siger børnene er vores første prioritet, men det er løgn. Vi siger vi er fitness-generationen, men det er løgn. Vi siger vi handler økologisk og går op i dyrevelfærd, men det er løgn. Vi taler om grøn omstilling, men forbruger skamløst videre.

Hvorfor lyver vi? Hør Mads’ forklaring.

Verden, den politiske arena og analyserne er i konstant forandring, så det er Mads’ foredrag selvfølgelig også.

Mads Christensen foredrag

Danmark ifølge Mads Christensen

Hvad sker der omkring os, og hvor er vi mon på vej hen?

Mads Christensen bruger al sin vågne tid på at betragte det moderne menneskers finurlige rejse gennem livet. Hans betragtninger af den selviscenesættende generation er på en gang hylende morsomme, tankevækkende og uhyggelige. Kan du lide Mads´ provokerende stil, som du kender den fra Mads & Monopolet, TV og hans mange bøger, vil du ikke blive skuffet over hans store livsstilsforedrag.

Mads Christensen foredrag

Kvinde og mand, uha da da!

Samlivet, samspillet og sammenstødet mellem den moderne flæbende mand og den samtidige sure kælling er kilde til en lang og grinagtig monolog om tingenes tilstand og kønnenes skyttegravskrig i hjemmets arne, på arbejdspladsen eller i omklædningsrummet.

Med afsæt i sine bøger og talrige medieberøringer om emnet kommer Mads og fortæller om livets dans mellem hende og ham. Stofområdet er en utømmelig brønd og her er nok materiale til mange grin og en hel del gys.

Mads Christensen foredrag

Bil-idiotens bekendelser

Er du også bil-idiot? Mads er!

Som automobil-elsker, hobbymekaniker, alpe-turs-guide, track-day-entusiast og generel biltosse kommer Mads med et skræddersyet foredrag, som sigter direkte på autobranchen og dens forgreninger.

Få stimuleret din egen bilglæde, fyld dit ”våbenkammer” med gode argumenter for privatbilismens beståen og få bil-idiotens forklaring på, hvorfor vi bilejere går en skøn og smuk fremtid i møde.

Mads Christensen som konferencier

Mads Christensen som konferencier til dit arrangement

Den professionelle toastmaster, sprechstallmeister, moderator eller konferenciers adelsmærke er multi-tasking og improvisationsevne. Få funktioner i denne verden kræver flere samtidige bolde i luften end den effektive afvikling af en konference, en fest eller et show. Den præcise koordination mellem musik, artister, mad, drikke, taler, lys, lyd og en stram tidsplan kan give de fleste sved på panden og rystende hænder. Mads er som en fisk i det farvand.

Referencer

Mads tog teltet med storm :-) Han havde tid til at tale med vores sejlene medlemmer :-)

Erling Høi-Nielsen

Høruphav Brolaug
Uforpligtende forespørgsel på Mads Christensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Mads Christensen