Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Samtale-eksperten

Søren Dahl

Søren Dahl

Radiovært på et af Danmarks mest lyttede radioprogrammer, det legendariske Cafe Hack.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Søren Dahl

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Søren Dahl har gennem et langt liv oparbejdet noget af et renommé, men det bedste er, at han altid er klar på at hoppe ind i nye foretagender. Mest kendt er han for det legendariske radioprogram Cafe Hack – nu DAHL på HACK, men han har medvirket i flere tv- programmer, tv-shows – standup, samt er forfatter til flere bøger. Endelig er han komponist til film, ballet, tv- og teaterproduktioner.

Som vært på først “Cafe Hack” og siden “Dahl på Hack” er Søren Dahl et af de mennesker, der har ført samtaler med allerflest mennesker, og han har efterhånden udviklet sig til at være samtale-ekspert.

Om det er professionelt eller privat, så elsker Søren Dahl at møde nye mennesker. Unge, ældre, alle slags mennesker. Han er ægte interesseret i mennesker omkring sig. Han vælger selskab til, hvor han kan. Han bliver hængende og drikker kaffe med tilhørerne, når han har været ude at holde foredrag. Han tager sig de fem minutter i indkørslen, når hans genbo på 89 år gerne lige vil sludre.

Hans humor kan være underspillet, hyggelig og jysk, men han kan også forvandle sig til et frådende vittigheds-monster, som river skarpslebne vitser af sig i højt tempo.

Se foredrag med Søren Dahl
Søren Dahl foredrag

Nytårs-peptalk - Livestreames fra den legendariske Cafe Hack eller hos jer

Giv jeres medarbejdere en forrygende underholdende og positiv indgang til det nye år som en nytårspeptalk, kick off eller anden anledning, hvor jeres medarbejdere trænger til en rigtig god og mindeværdig oplevelse.

Et underholdende foredrag/talkshow med samtalens mester – en af Danmarks allerbedste radio- og tv-værter, Søren Dahl.

Det vil være skræddersyet til jeres virksomhed i den både humoristiske, seriøse og personlige stil Søren Dahl er så kendt for. Det kan også afvikles som enten en live-samtale eller interview med jeres leder/direktør, som en del af arrangementet.

Kick Off for det nye år: Præsentation af organisationens eller virksomhedens strategi for det nye år kan indgå i set-uppet.

Studiet er indrettet på Cafe Hack i Aarhus og der optages med fire kameraer og live-streames i den højeste kvalitet, fra en scene med flere muligheder.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Søren Dahl

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Søren Dahl