Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

En underholdende, rørende og medrivende fortælling om at kæmpe for at få lov til at være den, man er.

Jalal Arabi

Foto: Stine Heilmann

Jalal Arabi

Stand-up'er og kendt fra DR3-dokumentaren #Macho. Personlige, underholdende og ærlige foredrag om at finde sin identitet som transkønnet muslim.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Jalal Arabi

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Jalal

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Jalal Arabi har kæmpet en beundringsværdig kamp for at få lov til at være den mand, han ønsker at være. Jalal er født som kvinde i en muslimsk familie og opvokset i Gellerupparken i Aarhus. Jalal har derfor ikke bare udfordret samfundets normer, men har også skulle kæmpe hårdt for sine nærmestes accept. På modigste vis deler Jalal sin unikke og bemærkelsesværdige fortælling om sit personlige opgør med kasser, kønsroller og fordomme.

Jalal Arabi har altid følt sig anderledes. Som barn hadede han, når han blev tvunget til at have kjole på, og han har aldrig identificeret sig med de andre piger.

I dag har Jalal fundet ro i og accept af, hvem han er, men rejsen hertil har været fyldt med forhindringer. Jalal deler sine personlige erfaringer med opgøret med fordomme og andres forventninger til ham. 

De vigtige og højaktuelle pointer i Jalals foredrag bliver leveret med sprudlende humor og et smittende humør. Humoren har generelt været Jalals allervigtigste værktøj til at overvinde de store udfordringer, han har mødt på sin vej. Det er helt klart for Jalal, at uden humoren ville han ikke have overlevet den kamp, han har taget med sin familie og sine nærmeste.

Et foredrag med Jalal Arabi giver dig:

  • En stærk personlig og livsbekræftende historie om at kæmpe for at få lov til at være den, man er.
  • Masser af stof til eftertanke og videre dialog om forskellighed, identitet, kultur, fordomme og tolerance.
  • Store grin, en stor portion selvironi og ikke mindst et fantastisk eksempel på, hvad humor kan gøre for os, når vi møder modgang.

Jalal Arabi er kendt fra DR3-dokumentaren #Macho, hvor man følger Jalals intense kamp for at finde ud af, hvilken mand han vil være. 

Se foredrag med Jalal Arabi
Jalal Arabi foredrag

#Macho

Jalals personlige og hudløst ærlige historie om kampen for at finde sig selv og blive accepteret som den, han er. Jalal skaber med udgangspunkt i sin egen fortælling grobund for debat og dialog om fordomme, identitet, køn, minoriteter og tolerance.

Jalal kommer desuden ind på, hvordan humor og selvironi har været af afgørende betydning for hans liv og hans kamp.

Foredraget leveres med et imponerende humør, masser af grin og beundringsværdig optimisme.

Jalal Arabi foredrag

Jalal Arabi som konferencier, moderator eller vært

Du kan også booke Jalal som konferencier, moderator eller vært. Han har i flere sammenhænge stået foran et stort publikum, bl.a. ved Zulu Comedy Galla i Operaen og som vært på CPH Pride 2022. Han har også erfaring med at moderere debatter om køn og seksualitet.

Jalal vil med garanti tage jer igennem showet med nærvær, spænding og humor.

Referencer

Jalal var fremragende. Han fortæller en rigtig god historie og formåede at tryllebinde både elever og forældre i 1,5 time. Det er elever med særlige behov, og hans budskab med at forskellighed er smukt gik rent ind. Jalal kom sammen med sin kone og blev efterfølgende til frokost. Han er et usædvanlig rart menneske, som man let kommer til at holde af. Vi kan på det varmeste anbefale Jalal som foredragsholder.

Thomas Buch

Idrætsefterskolen Ulbølle

Jalal optrådte scenevant og var en fantastisk formidler. Hans historie fik fuld opmærksomhed fra hele salen, og der var en virkelig stor interesse i at spørge nysgerrigt ind efterfølgende. Et oplæg som alle der arbejder med unge burde høre.

Pernille Refstrup

LU-Østjylland

Det var både underholdende, følsomt og dybt -og en perfekt start til at markere overgangen fra folkeskolen til en ungdomsuddannelse for gymnasiets nye 1.g’ere på deres første skoledag.

Mie Østergaard

Nykøbing Katedralskole

Vi var SÅ glade for Jalals oplæg - det var både personligt, rørende, lærerigt og humoristisk. Han blev endda hængende næsten en time efterfølgende for at tale med de publikummer, der ville spørge ham om mere, tage selfies og fortælle, hvad hans historie betød for dem personligt. Den varmeste anbefaling af Jalal skal lyde herfra!

Kristine Mørk Brandsborg

Red Barnet Ungdom

Vi havde en virkelig god dialog med Jalal forud og under oplægget, og vi oplevede en stor fleksibilitet overfor vores ønske om at justere Jalals foredrag til et interview-format, der endda skulle foregå online. Jalal var ærlig, åben og talte i øjenhøjde med vores målgruppe, som bestod af ca. 400 elever i udskolingen.

Emilie Valmin

Ungdomsskolen
Uforpligtende forespørgsel på Jalal Arabi

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Jalal Arabi