Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Få et indblik i iværksættereventyret, og hør om livet som ung direktør 

Konrad Kierklo Foredrag

Konrad Kierklo

Iværksætter og CEO i Miinto Group.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Konrad Kierklo

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konrad Kierklo er en ambitiøs og prisvindende ung iværksætter med fart på. Han er CEO i den succesfulde online modeplatform Miinto, der revolutionerede modebranchen. I sit yderst inspirerende foredrag tager Konrad afsæt i egne erfaringer og giver jer et unikt indblik i sit iværksættereventyr.

Et foredrag med Konrad Kierklo giver jer:

  • Et inspirerende og ærligt foredrag om at være ung direktør i sit eget selskab, på godt og ondt
  • En fortælling om, hvordan man holder motivationen og gejsten i live hos sit team efter en nedtur
  • Humoristiske anekdoter fra en dygtig foredragsholder og forretningsmand

Manden bag Miinto

I 2009 grundlagde Konrad Kierklo som 21-årig, sammen med sin bedste ven og forretningspartner, modeportalen Miinto, der hurtigt blev en stor succes. Allerede i årene efter ekspanderede Miinto først Skandinavien og sidenhen til flere europæiske markeder. Som led i succesen opnåede Miinto deres første store investering af storinvestoren Jesper Buch, og virksomheden var samtidig den første investering, Jesper Buch foretog efter Just Eat. Sidenhen har Miinto rejst mere end 20 millioner euro i kapital fra eksterne investorer, har over 150 ansatte og kontorer i 7 lande.

Inden Konrad Kierklo kastede sig ud som selvstændig, arbejdede han i fire år som revisor. Det var til trods for, at han ikke kunne sidde stille i skolen. Drømmen om at starte op selvstændigt bankede dog hurtigt på, og han opgav revisorjobbet for at udleve iværksætterdrømmen. I kølvandet på den succesfulde opstart, vandt Konrad Kierklo og Miinto en række priser. Heriblandt Årets Unge Håb, FDIH E-commerce awards (Best B2C) af to omgange og Ernst & Young Entrepreneur of the year-prisen. I 2016 kom Konrad Kierklo på Forbes liste over de mest indflydelsesrige entreprenører; ‘30 under 30 Europe 2016’.

Book Konrad til et foredrag, hvis I er interesserede i et absolut fantastisk og inspirerende forretningseventyr. Konrad fortæller desuden også om sine erfaringer med, at være ung CEO i sit eget firma.

Se foredrag med Konrad Kierklo
Konrad Kierklo foredrag

Konrad Kierklos iværksætter-eventyr: Sandheden om iværksætteri på godt og ondt

I dette inspirerende og ærlige foredrag fortæller iværksætter og CEO i Miinto Group, Konrad Kierklo, sandheden bag dét at være ung direktør i sit eget selskab, på godt og ondt.

Konrad deler ærligt og med masser af humor inspirerende anekdoter med jer undervejs om sine op- og nedture. Opturene ved at rejse penge og få at vide, at forretningen er mange penge værd. Han ansatte 120 mand, for så at opleve en nedtur, som ikke mange oplever: Pludselig skulle han fyre halvdelen af sine 120 ansatte kun seks måneder efter, de blev ansat.

Det er en stærk fortælling om, hvordan man på “ny” bygger det hele op igen, uden at miste motivationen. En fortælling om, hvordan man holder motivationen og gejsten i live hos sit team efter en nedtur.

Foredraget tager afsæt i Konrads egne erfaringer i iværksættereventyret Miinto. Virksomheden revolutionerede modebranchen ved at samle modebutikker på alle markeder, som en slags airbnb for fashion. Miinto samarbejder i dag med mere end 1.600 modebutikker, har over 150 ansatte og omsætter for mere end 450 mio. kr. om året.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Konrad Kierklo

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Konrad Kierklo